Demokratska fronta Željko Komšić

HM 2011

#29201 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

nemampojma0 wrote:
Vidal89 wrote:Eto nek vam ne valja DF i ljevica, glasajte za nehljebe sda i njhov lopovluk Sebija doktorica ili kradja koja se sprema u FDS kupi i dobijes jare i pare. A to sto Komsic hoce po zakonu sve on je supak ba
Narod mazohistican voli da ih SDA :izet:
Narod koji nema svijesti ni savjesti..ne zna za postovanje, vec samo strahopostovanje. Zeljko je jednostavan, ne pravi se vazan, s njim je lako...i zato nema postovanja. A od ovih koji se sile i izivljavaju nad narodom, taj narod puni gace i zbog njih jede to iz gaca.
Bolje i nadati se rezultatima plodonosnije direktorice - UKCS nije mogao dobiti....

Opravdano je ocekivati da ce kvalitet usluga u oblasti zdravstva u kantonu Sarajevo porasti......

Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga !
vivaldi

#29202 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vivaldi »

HM 2011 wrote:Bolje i nadati se rezultatima plodonosnije direktorice - UKCS nije mogao dobiti....
obzirom na duzinu studentskog staza u plodove ne treba sumnjati :D
HM 2011

#29203 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

vivaldi wrote:
HM 2011 wrote:Bolje i nadati se rezultatima plodonosnije direktorice - UKCS nije mogao dobiti....
obzirom na duzinu studentskog staza u plodove ne treba sumnjati :D
ako je diplomirala 1989 onda za 20 godina dodiplomskog studija je trebala upisati fax 1969. godine a fakultet upisuju punoljetni pa bi ona prema tom shvatanju trebala biti 1951 godiste minimalno a to je godiste za starosnu penziju ove godine.....

medjutim puno se tu podmece i laze.... a ti kao vrstan analiticar cudi me da nisi zamjetio... .

nesumnjivo - U jedinstvu je snaga.
vivaldi

#29204 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vivaldi »

HM 2011 wrote:20 godina
nije bas toliko
HM 2011 wrote:medjutim puno se tu podmece i laze.... a ti kao vrstan analiticar cudi me da nisi zamjetio...
ma nemam sta anaizirat ni zamjecivat, znam broj (dvocifren je :D )
HM 2011

#29205 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

vivaldi wrote:
nije bas toliko
HM 2011 wrote:medjutim puno se tu podmece i laze.... a ti kao vrstan analiticar cudi me da nisi zamjetio...
koliko pa da znam i ja ? studij redovan u roku traje 6 godina.... i jel prilikom polaganja ispita bila u braku sa sinom uznika politicki montiranog procesa ?
vivaldi

#29206 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vivaldi »

HM 2011 wrote:koliko pa da znam i ja
e jebiga sad...pa nije valjda da ti ne znas, ipak je first lady
HM 2011

#29207 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

vivaldi wrote:
HM 2011 wrote:koliko pa da znam i ja
e jebiga sad...pa nije valjda da ti ne znas, ipak je first lady
to je detalj iz biografije sa kojim mnogi licitiraju - podatak o 20 godina studiranja sam procitao kao internet clanak na linku koji vodi cak u visoko.....

ali bolju i nadati se plodonosniju direktoricu nisu mogli izabrati....

Vidal89

#29208 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

HM 2011 wrote:
nemampojma0 wrote:
Vidal89 wrote:Eto nek vam ne valja DF i ljevica, glasajte za nehljebe sda i njhov lopovluk Sebija doktorica ili kradja koja se sprema u FDS kupi i dobijes jare i pare. A to sto Komsic hoce po zakonu sve on je supak ba
Narod koji nema svijesti ni savjesti..ne zna za postovanje, vec samo strahopostovanje. Zeljko je jednostavan, ne pravi se vazan, s njim je lako...i zato nema postovanja. A od ovih koji se sile i izivljavaju nad narodom, taj narod puni gace i zbog njih jede to iz gaca.
Bolje i nadati se rezultatima plodonosnije direktorice - UKCS nije mogao dobiti....

Opravdano je ocekivati da ce kvalitet usluga u oblasti zdravstva u kantonu Sarajevo porasti......

De ba klaunu nadji novu zanimaciju nisi vise smijesan
HM 2011

#29209 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

Vidal89 wrote:
HM 2011 wrote:
nemampojma0 wrote: Narod mazohistican voli da ih SDA :izet:

De ba klaunu nadji novu zanimaciju nisi vise smijesan
Podmetanje klipova nikada nije donosilo rezultate, nepostojanje vizije, opsta impotencija i nesposbonst to je ono sto ti propagiras...

okreni list vidal....

podrzi SDA na svim nivoima.....

u jedinstvu vidal - u jedinstvu je snaga.....
Banksy

#29210 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Imenovanje Sebije Izetbegović nije htio komentarisati nekadašnji vršilac dužnosti direktora Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" i bivši federalni ministar rada i socijalne politike Milan Mandilović (DF).
:lol:

Čestitke principijelnoj opoziciji.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#29211 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr.gog »

Banksy wrote:

Imenovanje Sebije Izetbegović nije htio komentarisati nekadašnji vršilac dužnosti direktora Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" i bivši federalni ministar rada i socijalne politike Milan Mandilović (DF).

Znajući ga, ogorčen sam do te mjere da mi je srušio jedan mladalački ideal, o zdravstvenom radniku, o uzoru.

Dragi doktore, grozno :(
Banksy

#29212 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

dr.gog wrote:
Banksy wrote:

Znajući ga, ogorčen sam do te mjere da mi je srušio jedan mladalački ideal, o zdravstvenom radniku, o uzoru.

Dragi doktore, grozno :(
SDA ostaje na vrhu narednih 20 godina, to je sad sigurno, a do penzije je daleko, svima, nije jedini ...
zenit dozic

#29213 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zenit dozic »

HM 2011 wrote:
vivaldi wrote:
nije bas toliko
koliko pa da znam i ja ? studij redovan u roku traje 6 godina.... i jel prilikom polaganja ispita bila u braku sa sinom uznika politicki montiranog procesa ?
Znači karala se za vrijeme studiranja ćafirka jedna, a imo sam tako divno mišljenje o njoj :(
ultima_palabra

#29214 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Realno, koji bi se doktor zamjerio onoj aždahi, u poziciji u kojoj danas jeste?
Banksy

#29215 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

I u kojoj će biti još duuuugo, dugo ...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29216 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

ultima_palabra wrote:Realno, koji bi se doktor zamjerio onoj aždahi, u poziciji u kojoj danas jeste?
nije Seka aždaha vego strućnjak za aždahe, tj. ginekolog :lol: :lol: :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#29217 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr.gog »

ultima_palabra wrote:Realno, koji bi se doktor zamjerio onoj aždahi, u poziciji u kojoj danas jeste?
Moj druže...

Etika medicine je ta koja stoji kao zid iza leđa. Mantil je obraz, simbol...

Pitaš koji?

I ja se pitam, jebem im sunce svima, dok se tresu k'o pičke u viziti.

Ja sam toliko ljut da nemam obraza da trenutno pišem...i bojim se ove ćutnje.

Nije ovo stvar struke, u svoj toj priči, koliko rušenja digniteta nečega što predstavlja sam grad Sarajevo.

Jebem li joj pleme, i njenoj Muvehidi, i svim onim pizdama koje joj referišu, na šta dovedoše Vojnu...na bubanj..

Ali, materijala ima, draga "profesorice", i pamćenja. Ne možeš jebat cijeli ceh.

Gorila vam stranka dabogda.
Silent Shout

#29218 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Silent Shout »

nemampojma0 wrote:
PA DF je podržao finansijski izvještaj Sebijine bolnice na KS! Mislite svi da nam je kratka pamet i sjećanje..
Krtičarima ovog poteza unutra DF-a se govorilo "da se ne znaju ponašati u koaliciji". Evo vidim kako su oni znali.
mirzadelibasic

#29219 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirzadelibasic »

Silent Shout wrote:
nemampojma0 wrote:
PA DF je podržao finansijski izvještaj Sebijine bolnice na KS! Mislite svi da nam je kratka pamet i sjećanje..
Krtičarima ovog poteza unutra DF-a se govorilo "da se ne znaju ponašati u koaliciji". Evo vidim kako su oni znali.
Koji je argument opozicije bio da se ne podrži taj finansijski izvještaj ? Je li možda što je Bakirova supruga ??
Banksy

#29220 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Silent Shout wrote:
Tog ljeta, dok je ljubav cvala ..

Image
Silent Shout

#29221 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Silent Shout »

mirzadelibasic wrote:
Silent Shout wrote:
Koji je argument opozicije bio da se ne podrži taj finansijski izvještaj ? Je li možda što je Bakirova supruga ??
Hm..možda što je bio NEGATIVAN!!!
Banksy

#29222 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Bez komentara ...

NEZARAĐENA PLATA: Emir Suljagić, ekspert za „bijeli hljeb“

Slavko Matanović i Emir Suljagić od Parlamentarne skupštine BiH zatražili ostvarivanje prava po osnovu „bijelog hljeba“
Corto Maltese

#29223 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Banksy wrote:

Slavko Matanović i Emir Suljagić od Parlamentarne skupštine BiH zatražili ostvarivanje prava po osnovu „bijelog hljeba“
Valja Šamardžiji opet naći šest svjedoka da nije on to za sebe, nego je "sredstva preusmjerio u rad...".
Težak zadatak, s obzirom da sa petoricom od onih prošlih šest više ne priča.
Last edited by Corto Maltese on 08/01/2016 16:33, edited 1 time in total.
Corto Maltese

#29224 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Ne treba narodu zamjeriti što je skloniji lopovima nego budalama.
Lopov se može zasititi, može doć' tobe, svakakvi su obrti mogući.
Da budala dođe do pameti, to već ne ide, barem ne u svijetu odraslih.
Banksy

#29225 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Corto Maltese wrote:
Banksy wrote:

Valja Šamardžiji opet naći šest svjedoka da nije on to za sebe, nego je "sredstva preusmjerio u rad...".
Težak zadatak, s obzirom da sa petoricom od onih prošlih šest više ne priča.
Jesi li dočekao svojih 5 minuta ... :mrgreen:
Post Reply