Svaka na mjestu!Labirint wrote:Ono sinoc se jednostavno NIJE SMJELO nastaviti. Ok, odbijemo da izadjemo i sta? Kazne nas, i? Ima li pravo zalbe? Ne begicima i beusima nego uefi, fifi, svim zivim i mrtvim (a pogotovo znajuci koliko su ta medjunarodna tijela "osjetljiva" na rasizam) , samo da odgovore da li je normalno da ti se igrači na terenu gadjaju svim i svačim, ništa drugo. Al jok, to bi vec predstavljao posao za kojekakve sabrine i valentine, valja se oko toga zajebavati, ovako lakse, smjeni trenera...
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tomhagen
#29201 Re: Utakmice.
- Logovan
#29202 Re: Utakmice.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/igrac ... /191003010
I dalje ne vjerujem da smo izašli.
Šta je urađeno po pitanju sigurnosti da se utakmica nastavi?
I dalje ne vjerujem da smo izašli.
-
yasaq
#29203 Re: Utakmice.
Ja samo ne razumijem što nisu Hebu rekli da mu se manta, zamotati ga u turban, zaljevati vodom da lafo dođe sebi i odvesti ga u bonicu na pregled. Reći mi ne možemo nastaviti utakmicu , izvršene sve tri izmjene , hendikepirani smo ne našom krivicom i otići kući. 
- Logovan
#29204 Re: Utakmice.
Upravo tako. Ne može igrati jer je pogođen tvrdim predmetom, ne može hodati, a kamoli igrati, nećemo da izlazimo sa igračem manje i kraj priče, nema izlaženja. Pokušati izlobirati 0:3, iako je tužno da bi morali lobirati za ovako nešto.yasaq wrote:Ja samo ne razumijem što nisu Hebu rekli da mu se manta, zamotati ga u turban, zaljevati vodom da lafo dođe sebi i odvesti ga u bonicu na pregled. Reći mi ne možemo nastaviti utakmicu , izvršene sve tri izmjene , hendikepirani smo ne našom krivicom i otići kući.
https://sportsport.ba/fudbal/u-ponedjel ... jeg/335546
Ide rekordna kazna koja će biti smanjena na smiješnu kaznu.
-
yasaq
#29205 Re: Utakmice.
Ma ne bi bilo 3:0, ako treba do sportskog suda se ganjati , ali bi dobili 0:3 100%Logovan wrote:Upravo tako. Ne može igrati jer je pogođen tvrdim predmetom, ne može hodati, a kamoli igrati, nećemo da izlazimo sa igračem manje i kraj priče, nema izlaženja. Pokušati izlobirati 0:3, iako je tužno da bi morali lobirati za ovako nešto.yasaq wrote:Ja samo ne razumijem što nisu Hebu rekli da mu se manta, zamotati ga u turban, zaljevati vodom da lafo dođe sebi i odvesti ga u bonicu na pregled. Reći mi ne možemo nastaviti utakmicu , izvršene sve tri izmjene , hendikepirani smo ne našom krivicom i otići kući.Vjerovatno bi bilo 3:0, ali to nije razlog da se izlazi na teren.
https://sportsport.ba/fudbal/u-ponedjel ... jeg/335546
Ide rekordna kazna koja će biti smanjena na smiješnu kaznu.
a kazna, biće na kraju minimalna kad tamo sjede kamenjari koji ne daju da se njihovim klubovima išta pripiše !
Rekordne kazne očekujem za naše igrače koji su se "usudili" komentarisati suđenje i uslove za igru !
-
Nadzorna_ploca
#29206 Re: Utakmice.
Ja prije 20 dana pitam imamo li autoriteta u klubu.
Nemamo. Odgovor je ocit. I nismo godinama ni imali.
Sarajevo je ovo sto gledamo ovih dana. Klub bez autoriteta i prilike da napravi iskorak, u ligi punoj amaterizma i politickih zavrzlama i na tribinama i terenu. Nije to samo nas problem, ali mi realno ako poslije Tana nismo mogli vec odskociti jebi ti nas. Dupla kruna je odlicna stvar, mozda ce i ove godine biti titula i nadam se da hoce ali svejedno puno nam fali da budemo bosanski Dinamo, Zvezda ili sta. Ljudi mi se poslije duple krune nismo pojacali kapitalcem da kazem evo ga mozemo nesto da i u europi probamo uraditi. Meni je jasno da je to prevelik zalogaj za nas ali takvim razmisljanjima uvijek ce i biti. Da ne spominjem da smo imali 5 povrijedjenih igraca a liga nije ni pocela. Nije to slucajno, nista nije slucajno.
Puno je propusta na svim nivoima, da bi bili bolji treba nam puno sposobnijih ljudi, odvaznijih, hrabrijih. To zvuci kao floskula, ali mi smo ograniceni i to je to. Ova liga nam je vrhunac a i u njoj cemo se patiti i strepiti.
Btw. Husref je svakakav ali sta i da je rekao sve ono sto vi hocete..Nista. Dok ti Savez vode ovakvi ljudi nema svrhe.
Pozdrav svima, pozelite mi srecu zenim se u subotu.
Sarajevo je ovo sto gledamo ovih dana. Klub bez autoriteta i prilike da napravi iskorak, u ligi punoj amaterizma i politickih zavrzlama i na tribinama i terenu. Nije to samo nas problem, ali mi realno ako poslije Tana nismo mogli vec odskociti jebi ti nas. Dupla kruna je odlicna stvar, mozda ce i ove godine biti titula i nadam se da hoce ali svejedno puno nam fali da budemo bosanski Dinamo, Zvezda ili sta. Ljudi mi se poslije duple krune nismo pojacali kapitalcem da kazem evo ga mozemo nesto da i u europi probamo uraditi. Meni je jasno da je to prevelik zalogaj za nas ali takvim razmisljanjima uvijek ce i biti. Da ne spominjem da smo imali 5 povrijedjenih igraca a liga nije ni pocela. Nije to slucajno, nista nije slucajno.
Puno je propusta na svim nivoima, da bi bili bolji treba nam puno sposobnijih ljudi, odvaznijih, hrabrijih. To zvuci kao floskula, ali mi smo ograniceni i to je to. Ova liga nam je vrhunac a i u njoj cemo se patiti i strepiti.
Btw. Husref je svakakav ali sta i da je rekao sve ono sto vi hocete..Nista. Dok ti Savez vode ovakvi ljudi nema svrhe.
- SmokingMan
#29207 Re: Utakmice.
Haj ne seri,sretno ti bilo,i puno strpljenja sa odabranicom,sreće i zdravlja. 
-
gold'n'brown
#29208 Re: Utakmice.
Igrali smo solidno sa kombinovanom ekipom juce i ispali zbog spleta okolnosti. Bilo i proslo, okrenuti se prvanstvu i protiv Zrinjskog pokusati ostati neporazen. Treba napraviti pritisak da se SB ne izvuce ponovo, al po dosadasnjim iskustvima, mrka kapa da ce se to i desiti.
- Logovan
#29209 Re: Utakmice.
Sretno, sve najbolje.Nadzorna_ploca wrote:
- tovarish
#29210 Re: Utakmice.
I ja sam stava da dok je savez(a samim tim i država) ovakva, šta god da mi uradimo, neće se NIŠTA promijeniti.
Možda smo mogli drugačije, tj. hrabrije sinoć reagovati, ali ništa drugačije nebi bilo.
Sjetite se i lani kad su ustaše u Mostaru pogodili Džakmića ili Ćosića. Skoro nikakva kazna im nije izrečena.
Možda smo mogli drugačije, tj. hrabrije sinoć reagovati, ali ništa drugačije nebi bilo.
Sjetite se i lani kad su ustaše u Mostaru pogodili Džakmića ili Ćosića. Skoro nikakva kazna im nije izrečena.
-
Labirint
#29211 Re: Utakmice.
Pa dobro, ništa onda, kada nam umjesto flaše kamenom pogode bilo koga i trajno ga onesposobe onda će se možda ,ali možda povući sa terena. Ovdje krivim isključivo nas i našu reakciju, tj izostanak iste, jer ovo je bila jedinstvena prilika da se izadje i pokaže STAV a ne da im se pod nož vraćaš ko kurban... Sabrina napisala saopštenje? Neko se oglasio povodom ovoga? Neka tužba? Žalba?tovarish wrote:I ja sam stava da dok je savez(a samim tim i država) ovakva, šta god da mi uradimo, neće se NIŠTA promijeniti.
- SmokingMan
#29212 Re: Utakmice.
Dobro je to,dok se dole ne zapuca,ovako se opet ljudi vrate živi.Boga mi svaku put oni namirišu krv,da im se dozvoli ponovili bi oni gore nego onomad kada je Vedran izgubio život...Čudna je ono sredina,zbog tekme sa nama i Pavelić bi ustao iz groba da može.LOže se oni nešto na nas nevjerovatno...
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#29213 Re: Utakmice.
U lištici onda samo Božija milost nas je spasila barem 10 mrtvih. Ko je bio sjeća se rafalanja i pucnjeva iz pištolja...SmokingMan wrote:Dobro je to,dok se dole ne zapuca,ovako se opet ljudi vrate živi.Boga mi svaku put oni namirišu krv,da im se dozvoli ponovili bi oni gore nego onomad kada je Vedran izgubio život...Čudna je ono sredina,zbog tekme sa nama i Pavelić bi ustao iz groba da može.LOže se oni nešto na nas nevjerovatno...
Lištica je vazda bila leglo za skrivanje ustaša i uvijek je dole bilo najveće ustašstov i za vrijeme Jugoslavije. Samo treba u kost.
Doći će i oni u Sarajevo. Ne treba ih pustiti da dođu lagano i odu još laganije. Ima brate načina i metoda.
- omega369
#29214 Re: Utakmice.
Umjesto da mi na njih pucamo, zabijes im 3 komada, izbacis ih iz kupa i zavrsio si posao. Do nas je. Imali smo ih u nokdaunu ali nismo znali da to iskoristimo. Tri gola koja smo primili su gora od pocetnickih gresaka. Nit se iko postavio, nit ko koga cuva.. na to dodas indisponiranog hebiba i vec duze vrijeme loseg velkoskog i sta da ocekujes?
- Logovan
#29215 Re: Utakmice.
https://abcportal.info/novosti/vijesti/ ... ca-cvijeca
Incidenti koji su se dogodili koje nikako ne treba odobravati ali treba svakako spomenuti da su izazvani ponašanjem igrača Sarajeva kao i njihovih navijača, daljnji su povod za posvemašnu hajku koja se očekuje ovih dana na Široki Brijeg.
I kako da im čovjek ne poželi sve najgore nakon svega.
Incidenti koji su se dogodili koje nikako ne treba odobravati ali treba svakako spomenuti da su izazvani ponašanjem igrača Sarajeva kao i njihovih navijača, daljnji su povod za posvemašnu hajku koja se očekuje ovih dana na Široki Brijeg.
I kako da im čovjek ne poželi sve najgore nakon svega.
-
Labirint
#29216 Re: Utakmice.
"Evo teksta koji su danas objavili na jednom bošnjačkom portalu, prenosimo ga (bez prevoda na hrvatski) u cijelosti:"
Mamu im jebem zatucanu škutorsku...
Mamu im jebem zatucanu škutorsku...
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#29217 Re: Utakmice.
Jedan je Ahmet!
- Maharadza
#29218 Re: Utakmice.
Halali mi Mersudine za svaku kritiku što sam uputio na tvoj račun! Veliki si čovjek! 
-
svi u napad
#29219 Re: Utakmice.
Sve ti je covjek objasnio u kratkim crtamaSliver wrote:Nema tu puno do srece, najebat ces ko i svi mi drugi. Sretno druze.Nadzorna_ploca wrote:Ja prije 20 dana pitam imamo li autoriteta u klubu.
- Grean
#29220 Re: Utakmice.
SARAJEVO: Kovačević, Šerbečić, Lazić, Hodžić, Hebibović, Đokanović, Gavrić, Tatar, Milanović, Velkoski, Ahmetović.
Opet Milanovic lijevo i Krste u sredini.
Opet Milanovic lijevo i Krste u sredini.
- Logovan
#29221 Re: Utakmice.
Tatar zabija.
Zipa Hodzica na lijevom beku.
1:2
1:2
- Ultraviolent
#29222 Re: Utakmice.
Raja ima li kakav linAk
-
mirza_15
#29223 Re: Utakmice.
I Stanojević na klupi. Mogli bi Stanojević, Rahmanović i Tatar biti starteri poslije pauze.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#29224 Re: Utakmice.
Jebu nas sudije, ne vade 
-
Max Bunker
#29225 Re: Utakmice.
1. Koji je pizda ovaj Kadušić
2. Mi da imamo igrača sa pola mozga i zdravog razuma bi do sada vodili.
P.S.
Kakve veze imaju Osim i sudije...našu nemoć ne pokušajte pravdati vezom Osim-sudije.
2. Mi da imamo igrača sa pola mozga i zdravog razuma bi do sada vodili.
P.S.
Kakve veze imaju Osim i sudije...našu nemoć ne pokušajte pravdati vezom Osim-sudije.