Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LongDong wrote: ↑05/09/2025 15:06
juni '95 finale ep tadašnja jugoslavija litvanija...nakon završetka utakmice kaže stari sad ćeš vidjet kad počnu ovi s majevice "slavit" po nama...ne znam jel prošlo pet minuta pada jedna granata, mi u hodnik u stanu kad eto ti i druge tačno pred zgradu...popucaše sva stakla na prozorima...sreća pa smo bili u hodniku te ostadosmo neokrznuti...ne sjećam se jel još koja pala...elem od tada pa do dana današnjeg kad god je neki sportski događaj a da igra srbija uvijek kontra njih... ne znam neko će možda reć kako to i nije ispravan stav i bla bla bla...al kod mene je jednostavno tako i neće se promijenit nikad
dembele wrote: ↑05/09/2025 14:29
Podanički mentalitet i sklop pojedinih forumaša koji se deklarišu kao Bosanci a više pišu i daju podršku komšijama nego BiH zaslužuju jednu seriozniju psihijatrijsku opservaciju. .
A 'vi' na drugu stranu ne pokazujete nikakve komplekse, a? svakog iole normalnog covjeka koga sretnem navija i za slo, i za srb i za bih tokom ovog prvenstva. A onlajn samo nek komsiji crkne krava. Ne samo ovdje, nego i na hr i srb portalima
znaci oni iz srebernice ili iz općenito istočne bosne koji su preživili genocid su nenormalni ako ne navijaju zs npr. srbiju??
Govorio sam o kontriranju, ne o ne-navijanju. Ali i kontriranje je razumno, imate poentu.
Nego, ima li šanse da zaigra Halilović u narednoj, ili u sledecoj rundi, ako prođemo?
studeni76 wrote: ↑05/09/2025 15:51
Sto je najgore, tada je radila u našoj ambasadi!
Moja kcerka im uputila dopis (email) jos prije 3 godine u vezi BH drzavljanstva, jos nije dobila odgovor .
Tako da me ne cudi da je Garza u 22oj dobio .
detroit-mercy wrote: ↑05/09/2025 16:13
Moja kcerka im uputila dopis (email) jos prije 3 godine u vezi BH drzavljanstva, jos nije dobila odgovor .
Tako da me ne cudi da je Garza u 22oj dobio .
Evo otac Garze kaze da su ozbiljno u zalbenom procesu pred Fiba i da ce dokazati novom dokumentacijom da je s 8 g.Imao zahtjev za drzavljanstvo BiH. Optimisticno zvuci.
Nesto kontam, ako prodjemo poljake, cetvrtfinale (vjerovatno sa Turskom) je u utorak navece, bas kad nasa fudbalska repka bude igrala u 20:45 protiv Austrije To bi bilo nemoguce izabrati a da te ne grize savjest, najbolja opcija, zeni i djeci kupiti karte za kino, a onda u sobi staviti dva televizora jedan pored drugog, ili kompjuter u kombinaciji sa streamom uz TV ili ko ima TiviMate Premium da postavi na Split Screen.
Kako god se završi utakmica u nedelju, oni su već postigli ogroman uspjeh i izvukli su mi ogromni osmijeh na lice. kako reče moja prijateljica, preponosna sam na njih i nebitan mi je rezultat u nedelju, jer su me s ovim do sad i više nego usrećili.
giovanni008 wrote: ↑05/09/2025 22:01
Nesto kontam, ako prodjemo poljake, cetvrtfinale (vjerovatno sa Turskom) je u utorak navece, bas kad nasa fudbalska repka bude igrala u 20:45 protiv Austrije To bi bilo nemoguce izabrati a da te ne grize savjest
Meni bi bio izbor lahak da lakši ne može biti. Gledao bih najuspješniji sportski kolektiv u četvrtfinalu na prvenstvu na koje se nogometna reprezentacija nikad nije ni kvalifikovala. Valjda je logično da primat dobiju oni koji pobjeđuju i kao outsideri, a ne oni koji ne mogu pobijediti outsidere godinama sem ovih zadnjih nekoliko mjeseci.
spree wrote: ↑05/09/2025 19:46
Halilović zna usrati. Još nije sigurno takmičarski spreman. Ja ne bi rizikovao. Super mu je uloga do sada. Rezultati to potvrđuju.
Better Man wrote: ↑06/09/2025 00:00
Kako god se završi utakmica u nedelju, oni su već postigli ogroman uspjeh i izvukli su mi ogromni osmijeh na lice. kako reče moja prijateljica, preponosna sam na njih i nebitan mi je rezultat u nedelju, jer su me s ovim do sad i više nego usrećili.
Halilović zna usrati. Još nije sigurno takmičarski spreman. Ja ne bi rizikovao. Super mu je uloga do sada. Rezultati to potvrđuju.
Kakva uloga,sjedenje na klupi?
Što me ne saceka nije fer, baš mi se išlo--šta fali što sam pola sata kasnio
Što me ne saceka nije fer, baš mi se išlo--šta fali što sam pola sata kasnio
Nesto kontam, ako prodjemo poljake, cetvrtfinale (vjerovatno sa Turskom) je u utorak navece, bas kad nasa fudbalska repka bude igrala u 20:45 protiv Austrije To bi bilo nemoguce izabrati a da te ne grize savjest
Meni bi bio izbor lahak da lakši ne može biti. Gledao bih najuspješniji sportski kolektiv u četvrtfinalu na prvenstvu na koje se nogometna reprezentacija nikad nije ni kvalifikovala. Valjda je logično da primat dobiju oni koji pobjeđuju i kao outsideri, a ne oni koji ne mogu pobijediti outsidere godinama sem ovih zadnjih nekoliko mjeseci.
S tim da su fudbaleri dobro počeli kvalifikacije i ako ovako nastave eto ih na Euru. Treba gledati oboje, ali prvo da izbacimo Poljsku.
To bi bilo nemoguce izabrati a da te ne grize savjest, najbolja opcija, zeni i djeci kupiti karte za kino, a onda u sobi staviti dva televizora jedan pored drugog, ili kompjuter u kombinaciji sa streamom uz TV ili ko ima TiviMate Premium da postavi na Split Screen.
Nesto kontam, ako prodjemo poljake, cetvrtfinale (vjerovatno sa Turskom) je u utorak navece, bas kad nasa fudbalska repka bude igrala u 20:45 protiv Austrije To bi bilo nemoguce izabrati a da te ne grize savjest, najbolja opcija, zeni i djeci kupiti karte za kino, a onda u sobi staviti dva televizora jedan pored drugog, ili kompjuter u kombinaciji sa streamom uz TV ili ko ima TiviMate Premium da postavi na Split Screen.
Ovi manekeni se sa San Marinom muce. Izbor jednostavan. Od nasih kolektivnih sportova jedino kosarkasi zasluzuju da im se da podrska.
A ko ti garantuje da je u istom terminu? Jos nisu objavljeno kad bi se tačno igralo. Inače bih vrtio 2 kanala na televiziji, s tim sto bi jedna bila upaljena na mobitelu, pa zavisno od rezultata i desavanja bi se mjenjalo
Ovi manekeni se sa San Marinom muce. Izbor jednostavan. Od nasih kolektivnih sportova jedino kosarkasi zasluzuju da im se da podrska.
Upravo ta. Do sada je savršeno odradio .
Što se tiče izbora i to je vrlo lako. Kosarka je bolji i dinamicniji sport. Fudbal cijelih 90min moze samo Željo i reprezentacija, čak i tada malo se zrakne mob. Mada eto i ja bi upalio dva TV-a, ali primarni bi bio košarka.
Upravo ta. Do sada je savršeno odradio .
Što se tiče izbora i to je vrlo lako. Kosarka je bolji i dinamicniji sport. Fudbal cijelih 90min moze samo Željo i reprezentacija, čak i tada malo se zrakne mob. Mada eto i ja bi upalio dva TV-a, ali primarni bi bio košarka.
Halilovic danas trenirao full sa ekipom, vidim pise se da se ocekuje neke minute za njega ali iskreno ja ne ocekujem osim bas u slucaju nuzde narocito jer poljaci igraju small ball gdje ce na 4 vrlo moguce neke minute imat Vrabac i Lazic pored Alibegovica