pa sta je tebi problem u tom zadatku, jeli ne znas odrediti sta je lokalno ili ne ili padnes na taksonomiji...kako_kad wrote:ma ne, nisu ti dealsnatazamlata wrote:Pa zar nisi onda nekom rekao "sram vas bilo sto ne znate dealove" a sad pade kviz? Jaooo i ja ovde svakom verujem sta napise![]()
![]()
![]()
Vina godine vrtim na 2 sekunde, 30 komada danas otvorilo. 1,2$ prelako
jedno su online daily deals, a drugo su Deal Search Results Relevance
tada je koliko se sjecam bila rijec o ovim Deal Search Results Relevance zadacima, a i tada nisam mislio na to da neko ne zna raditi te zadatke, nego sam aludirao na to da sram ih bilo da ne znaju koji su to zadaci, tj. o kakvom tipu zadatka je rijec
Ajd nema veze, oprosticu ti
sve predstave, koncerti, neka desavanja koja su vezana za odredjeno mjesto, neki kucni poslovi ciscenje, popravljanje, sve sto ne mozes poslati postom idu pod lokalnom, mislim mozes ti kupiti karte online za neki koncert ali neces putovati pola drzave da bi prisustvovao dogadjaju ili otisao u kino ili nece ti doci kucu cistiti ako zivis 200KM od firme, ja za ove lokalne stavljam drugu opciju od pocetka i nema nikakvih problema, sve prolazi
a sve sto se moze poslati postom ides pod NATIONAL, ja stavim onu predzadnju opciju bez obzira sta pise jeli dostavljaju Po Box ili ne, prolazi
eh sad za taksonomiju je malo teze, mislim nije jer vecina proizvoda se moze svrstati bar u dvije grupe pa tesko da mozes pogrijesiti