arnes_king wrote:It's ready!

Svaka cast Kojima ali....
Jedan je GOD OF WAR!
Moderator: Benq
arnes_king wrote:It's ready!

PS4 ti je znatno jeftiniji od Xbox one, graficki i u performansama skoro identicno kod svih igara uz minimalne razlike ponegdje. Plus sto na PS imas eksluziva radi kojih vrijedi nabaviti PS4. Na kraju ces ga lakse i brze prodati nego Xbox.Sveti Koilije wrote:Kad su izbacili system requirements mislio sam da će igra stvarno biti bolje optimizovana. Moj komp je i onako na toj granici tako da nisam imao iluzija da ću je na kompu i probati uopšte. Vidim ja da neću RDR2 zaigrati dok ga ne kupim za xbox, šteta što nisu još cijene fino spale
Sve to stoji, ali ja već imam xbox one koji sam dobio stvarno pojeftino iz vanaarnes_king wrote:PS4 ti je znatno jeftiniji od Xbox one, graficki i u performansama skoro identicno kod svih igara uz minimalne razlike ponegdje. Plus sto na PS imas eksluziva radi kojih vrijedi nabaviti PS4. Na kraju ces ga lakse i brze prodati nego Xbox.Sveti Koilije wrote:Kad su izbacili system requirements mislio sam da će igra stvarno biti bolje optimizovana. Moj komp je i onako na toj granici tako da nisam imao iluzija da ću je na kompu i probati uopšte. Vidim ja da neću RDR2 zaigrati dok ga ne kupim za xbox, šteta što nisu još cijene fino spale
P.S. Mislim da je i userbase na nasim prostorima daleko veci na PS nego na Xbox, bar se to moze zakljuciti na osnovu aktivnosti tema ovdje i bug.hr forumu.
E to je druga stvar, ja sam mislio da tek planiras nabavljati pa sam dao prijedlog, ne znaci svakako ni da sam u pravo i svako ima svoje.Sveti Koilije wrote:Sve to stoji, ali ja već imam xbox one koji sam dobio stvarno pojeftino iz vanaarnes_king wrote:PS4 ti je znatno jeftiniji od Xbox one, graficki i u performansama skoro identicno kod svih igara uz minimalne razlike ponegdje. Plus sto na PS imas eksluziva radi kojih vrijedi nabaviti PS4. Na kraju ces ga lakse i brze prodati nego Xbox.Sveti Koilije wrote:Kad su izbacili system requirements mislio sam da će igra stvarno biti bolje optimizovana. Moj komp je i onako na toj granici tako da nisam imao iluzija da ću je na kompu i probati uopšte. Vidim ja da neću RDR2 zaigrati dok ga ne kupim za xbox, šteta što nisu još cijene fino spale
P.S. Mislim da je i userbase na nasim prostorima daleko veci na PS nego na Xbox, bar se to moze zakljuciti na osnovu aktivnosti tema ovdje i bug.hr forumu.Ispao me oko 200 KM sa jednim joystickom a uzeo sam ga zato što se može povoljno uvijek uzeti code za game pass gdje dobiješ bruku igara da igraš dok imaš tu pretplatu, ja sam stvarno zadovoljan. A da PS ima bolje ekskluzive tu nemamo šta pričati. Ovdje je (meni) najvrijednija Forza koja stvarno izgleda i igra se odlično.
Vjerovatno Astro ima.Raigor Stonehoof wrote:Jel postoji uopste gamepad oblika kao Xboxov da se moze koristit na PS4?
Koliko god PS4 u drugim stvarima bio bolji, ja ga nikad ne bih uzeo bas zbog polozaja palca koji je meni totalno neprirodan u odnosu na xboxov. Osim ako ne postoji nacin da se kakav drugi sa ovim oblikom prikljuci
Stvar navike, ja uzmem XBOX kontroler i neobicno mi i ruzno, dok mi na DualSchock sve lezi prirodno, ali sam navikao na taj dizajn. Imas kontrolere kod kojih je drugaciji raspored a imas cak i one koje mozes stimati kako tebi odgovara.Raigor Stonehoof wrote:Jel postoji uopste gamepad oblika kao Xboxov da se moze koristit na PS4?
Koliko god PS4 u drugim stvarima bio bolji, ja ga nikad ne bih uzeo bas zbog polozaja palca koji je meni totalno neprirodan u odnosu na xboxov. Osim ako ne postoji nacin da se kakav drugi sa ovim oblikom prikljuci

Ima Nacon Revolution Pro. Vidio sam da se može i kod nas nabaviti. Imaju jos modeli od HORI-ja i Razer-a, ali ne znam jesu li dostupni kod nas.Raigor Stonehoof wrote:Jel postoji uopste gamepad oblika kao Xboxov da se moze koristit na PS4?
Ako je za PS3 ne vjerujem da ce raditi. Ima mnogo i jeftinih alternativa za kontrolere za PS4, koji nisu originalni ali npr upola jeftiniji od originala. PS3 i PS4 ne koriste svakako iste kontrolere pa mora biti namijenjen i pravljen za podrsku na PS4.ferratilis wrote:Speedlink Torid je namijenjen za PS3 prvobitno, probaj da li radi na PS4

Ovako?DonieBrasco wrote:Death Stranding izgleda predobro na PS4 kako li ce tek biti na kompu.

daj mi link za ovo, ja kupio neke lijeve u targetu,uopste nisu za ovaj gamepad, al drze nekakoferratilis wrote:Nista onda. Torid je vise nego dobar za cijenu, za PC pogotovo. Samo sto se brzo izlize plastika na stickovima. Narucio sam sa alija ove silikonske kapice za manje od dolar, kao da sam nabavio novi gamepad. Nema sanse da palac sklizne sa sticka
Torid je kopija x360 gamepada, ovi su namijenjeni za njega. Ja sam uzeo ove sa crvenim rubom, savrseno sa uklapaju u dizajn ToridaRaigor Stonehoof wrote:daj mi link za ovo, ja kupio neke lijeve u targetu,uopste nisu za ovaj gamepad, al drze nekakoferratilis wrote:Nista onda. Torid je vise nego dobar za cijenu, za PC pogotovo. Samo sto se brzo izlize plastika na stickovima. Narucio sam sa alija ove silikonske kapice za manje od dolar, kao da sam nabavio novi gamepad. Nema sanse da palac sklizne sa sticka

Hvala, narucujemferratilis wrote:Torid je kopija x360 gamepada, ovi su namijenjeni za njega. Ja sam uzeo ove sa crvenim rubom, savrseno sa uklapaju u dizajn ToridaRaigor Stonehoof wrote:daj mi link za ovo, ja kupio neke lijeve u targetu,uopste nisu za ovaj gamepad, al drze nekakoferratilis wrote:Nista onda. Torid je vise nego dobar za cijenu, za PC pogotovo. Samo sto se brzo izlize plastika na stickovima. Narucio sam sa alija ove silikonske kapice za manje od dolar, kao da sam nabavio novi gamepad. Nema sanse da palac sklizne sa sticka
https://www.aliexpress.com/item/3261028 ... 4c4dCAl3UV