A je li samo Ustavnog suda ili i medjunarodnih sudova?Lincoln-Burrows wrote:Ja sam se odavno izjasnio po tom pitanju, treba ispoštovati odluke ustavnog suda (sve) ili nema nam vladavine prava.Maraschino wrote:kakve ba disertacije ili je to postalo normalno nesto traziti a mnogo toga krsiti i zaobilaziti.Lincoln-Burrows wrote:
A šta si očekivao? Da pišem disertaciju o presudama ustavnog suda.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Mirza007
#29151 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Streptokok
#29152 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zanimljivo da svaki put po cunu dolazi na forum. Nije valjda da preferira osunecene.Mirza007 wrote:Opet prahnula cuna?!Kolinda wrote:Ovi iz " ćaršije " su prešli igricu
![]()
![]()
-
Mirza007
#29153 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ti podli Bosnjaci je jadnu uvijek uzimaju mucki s ledja.Streptokok wrote:Zanimljivo da svaki put po cunu dolazi na forum. Nije valjda da preferira osunecene.Mirza007 wrote:Opet prahnula cuna?!Kolinda wrote:Ovi iz " ćaršije " su prešli igricu
![]()
![]()
- Kolinda
#29154 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A rekoše da za seksualno frustrirane osobe postoje ustanove koje liječe takve poremećaje. A koliko ih ovdje ima isplatilo bi se privatno pokrenuti biznis. Hafize kolega de mi šapni kakve papire treba izvaditi, koga podmititi i koji tip smještaja treba osigurati za ove pacijente pa da uđemo u ozbiljni biznis sa ovim pacijentima koji su svakodnevno na raspolaganju.
Kolika bi navala bila samo sa foruma ne bi nam trebala uopće marketinška kampanja.
Kolika bi navala bila samo sa foruma ne bi nam trebala uopće marketinška kampanja.
-
Mirza007
#29155 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vjerni posjetitelji ovoga foruma - pozor. Ocekuje se najnovija epizoda serije "69". Narajcana MILFaca Kolinda preuzela incijativu. Cekamo reakciju nanadjebivog (G)uznika. Medjutim samozvani "jebac-presretac" ne djeluje pretjerano zainteresiran. Moze biti interesantno na pocetku medjutim kraj epizode je svima vec unaprijed poznat. Kao i uvijek do sada, gomila podlih Bosnjaka ce opet nasu junakinju mucki uzeti s ledja, jedan po jedan (a niko je nece ozeniti).Kolinda wrote:A rekoše da za seksualno frustrirane osobe postoje ustanove koje liječe takve poremećaje. A koliko ih ovdje ima isplatilo bi se privatno pokrenuti biznis. Hafize kolega de mi šapni kakve papire treba izvaditi, koga podmititi i koji tip smještaja treba osigurati za ove pacijente pa da uđemo u ozbiljni biznis sa ovim pacijentima koji su svakodnevno na raspolaganju.
-
Hafis
#29156 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znam o čemu govorite kolega kolinda. Evidentna je uvrnuta hiperseksualnost u izražaju nekolicine ovdje nazočnih prašinara, tako da sperma doslovce štrca po zraku.Kolinda wrote:A rekoše da za seksualno frustrirane osobe postoje ustanove koje liječe takve poremećaje. A koliko ih ovdje ima isplatilo bi se privatno pokrenuti biznis. Hafize kolega de mi šapni kakve papire treba izvaditi, koga podmititi i koji tip smještaja treba osigurati za ove pacijente pa da uđemo u ozbiljni biznis sa ovim pacijentima koji su svakodnevno na raspolaganju.
Iz Iz preventivnih razloga ja na ovaj forum ulazim s fapovom cinčanom ratkapom odzada i maskom preko lica, za svaki slučaj.
Inače, bojim se da smo okasnili za taj biznis.
Po belaju WHO je izmjenio neka pravila, i takvu vrstu ponašanja proglasio je ...kako da se izrazim...hajdemo reći normalnom i svrstao je u ljudske spolne sklonosti. Hoću reći izbrisao ju je iz registra MKB.
Tako da, unatoč naše humanosti i želje da pomognemo ovim nesretnim ljudima, jednostavno ne bismo ih mogli bez dopuštenja okružnog tužitelja prinuditi na bilo kakav kolektivni smještaj, ili kakvu komunu za odvikavanje.
Kolega Kolinda, kada se sve zbroji, to i nije tako loše...Što misliš da su udarili u drogu ili alkohol? Ovako pustiš ih malo da prošpricaju na prazno i oni su ti poslije toga k'o talatani.
-
Mirza007
#29157 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mescini da ti treba ima cunu. Jes' provjerio il' ti mozda bas tako i pase? Cuj Kolinda pa kolega?!
- BHCluster
#29158 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Teske su UZP-ovske frustracije, samo praljkovaca tu moze pomoci.Mirza007 wrote:Mescini da ti treba ima cunu. Jes' provjerio il' ti mozda bas tako i pase? Cuj Kolinda pa kolega?!
- spreca
#29159 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma pustite ba covika nek sam sa sobom malo izasikuje.......zato je malo Kolinda a onda malo Hafiz pa se sam sa sobom isprica ko veliki....nemojte gre'ota vam je
- Point.
#29160 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako se ono kaže za čovika koji sam sa sobom priča?
- spreca
#29161 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sace to gosn Dotur objasniti sa strucne strane
-
glockov kolac
#29162 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Strancki botPoint. wrote:Kako se ono kaže za čovika koji sam sa sobom priča?
- mO k3
#29163 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mirza007 wrote:Mescini da ti treba ima cunu. Jes' provjerio il' ti mozda bas tako i pase? Cuj Kolinda pa kolega?!
-
zrakomlat
#29164 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel to dvoje gore misle da imaju smisla za humor. Imaju ko eurosmijeh na temi vic dana s tim da on ponekad i ubode.
Jao humora i bruke.
Jao humora i bruke.
-
Mirza007
#29165 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
On moze ubost' samo nju/njega (sta li vec) i obratno.
-
Škobo Habu
#29166 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ništa to - 0 bodova sve dok Špirić, Majkićeva, Dodik i Cvijanovićka na Trgu Krajine ne upriliče javno gledanje utakmice Hrvatska - Rusija.Hafis wrote:Kud će veći dokaz velikosrpske kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima.
Dosta što Dodik šuruje s Ćovićem, ali ovo se prenjelo i na sport.
https://www.klix.ba/sport/djokovic-ne-s ... /180706047
Đoković ne skriva simpatije: Navijam za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu
Ovo je predaleko otišlo. Sreća pa će sve to Želja razjebati na jesen.
Posafani u kockaste dresove.
- Streptokok
#29167 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafisaga je stari perverznjak, ufatio mlađahnu, neiskusnu i kite zeljnu kolindu. No kako to biva u zivotu, kolinda mlada a doktor zanemoćao, pa koka sada trazi cunu po forumu. Jos malo pa ce morati zagondzije rastjerivati okolo kuce.mO k3 wrote:Mirza007 wrote:Mescini da ti treba ima cunu. Jes' provjerio il' ti mozda bas tako i pase? Cuj Kolinda pa kolega?!![]()
- BHCluster
#29168 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cime se ovaj drogira? A gdje je "gazda" nesto se usutio?...ovih pet bošnjačkih stranaka izvele entitetski udar na državu", izjavio je Ljubić.
-
Mirza007
#29169 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dotur je vjerovatno primarijus. Mada mu izgleda nije mrsko ni cunu obalit '.Streptokok wrote:Hafisaga je stari perverznjak, ufatio mlađahnu, neiskusnu i kite zeljnu kolindu. No kako to biva u zivotu, kolinda mlada a doktor zanemoćao, pa koka sada trazi cunu po forumu. Jos malo pa ce morati zagondzije rastjerivati okolo kuce.mO k3 wrote:Mirza007 wrote:Mescini da ti treba ima cunu. Jes' provjerio il' ti mozda bas tako i pase? Cuj Kolinda pa kolega?!![]()
- ovo_malo_duse
#29170 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Riknuo mu dobavljac pa ne zna kud udaraBHCluster wrote:Cime se ovaj drogira? A gdje je "gazda" nesto se usutio?...ovih pet bošnjačkih stranaka izvele entitetski udar na državu", izjavio je Ljubić.
Rubikon kaput.
https://www.rubikon.news/artikel/das-en ... big-pharma
- skupljac_zeljeza
#29171 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Što bi reko Krleža......sačuvaj me kulture.
Sramote Hrvate na Maršu mira

Stotine Širokobriježana su iskazali primitivizam vrijeđajući državu u kojoj žive, ali i Federaciju Bosne i Hercegovine.
Tako su se ulicama Širokog Brijega orile pjesme poput "je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina" i "pu** ku*** ko te je**, možemo mi i bez tebe Federacijo..."
https://www.klix.ba/sport/nogomet/stoti ... /180708081
Sramote Hrvate na Maršu mira

-
Hafis
#29172 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nešto mi ton ne fercera. Ni muhajeta na snimku.
Da se nije netko zajebo od ovih nadrinovinara s klixa?
Ako se već trudiš dizati tenzije i vršiti dehumanizaciju, radi to barem da liči na nešto.
Ako se već trudiš dizati tenzije i vršiti dehumanizaciju, radi to barem da liči na nešto.
- BHCluster
#29173 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koliki idiotizam, mrzis do te mjere da mrzis drzavu iz koje dolazis i mislis da je to OK. DaleHko ste dogurali od dehumanizacije Bosnjaka do mrznje vlastite domovine.skupljac_zeljeza wrote:Što bi reko Krleža......sačuvaj me kulture.
Stotine Širokobriježana su iskazali primitivizam vrijeđajući državu u kojoj žive, ali i Federaciju Bosne i Hercegovine.
Tako su se ulicama Širokog Brijega orile pjesme poput "je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina" i "pu** ku*** ko te je**, možemo mi i bez tebe Federacijo..."
-
Škobo Habu
#29174 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Klikneš na 16: 40 i možeš čuti jasno sve ono što već ne želiš čuti.Hafis wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/stoti ... /180708081
Mene ovakvo nešto uopšte ne iznenađuje, više mi je fascinantnije "oduševljenje" hrvatskiH portala činjenicom, možeš misliti, da se u Teheranu sinoć proslavljala pobjeda Hrvatske.
Godine tuđmanovsko - bobanovske medijske indoktrinacije pučanstva u namjeri da se stvore kockasti mozgovi koji su ubjeđeni da u Sarajevu žive talibani i da je to Kandahar u srcu Evrope, su ostavili trajne posljedice po čeone režnjeve puka, koji bi da nama ostalima drži predavanje iz patrotizma dok skandira: "Jebem te Bosno, jebem te ja, Hrvatska je moja domovina".
Takvi mi se mogu samo napušiti qrca...u rasponu od Čovića do ovih iz Širokog Brijega.
- BHCluster
#29175 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bezveze trosis vrijeme na njega, likove poput njega je mrznja dvano vec sazvakala. Zamisli ko koje mjere to ide ima vide + audio i lik onako hladno napise da nije to tako i onda ocekuje da ga neko uzme za ozbiljno.Škobo Habu wrote:Klikneš na 16: 40 i možeš čuti jasno sve ono što već ne želiš čuti.Hafis wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/stoti ... /180708081
Mene ovakvo nešto uopšte ne iznenađuje, više mi je fascinantnije "oduševljenje" hrvatskiH portala činjenicom, možeš misliti, da se u Teheranu sinoć proslavljala pobjeda Hrvatske.
Godine tuđmanovsko - bobanovske medijske indoktrinacije pučanstva u namjeri da se stvore kockasti mozgovi koji su ubjeđeni da u Sarajevu žive talibani i da je to Kandahar u srcu Evrope, su ostavili trajne posljedice po čeone režnjeve puka, koji bi da nama ostalima drži predavanje iz patrotizma dok skandira: "Jebem te Bosno, jebem te ja, Hrvatska je moja domovina".
Takvi mi se mogu samo napušiti qrca...u rasponu od Čovića do ovih iz Širokog Brijega.