Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alipasijaner wrote: ↑11/08/2020 22:03
Eh ti bili motori su obilježili neka lijepa vremena.. I onaj nenadjebiv osjećaj kad "načepiš" Jawu ili MZ-a na 11 banki i osjećaj da će se sve raspasti dok dosegne krajnju brzinu od 130... eh...
Ja klinac. 15 godina. Komsiju jedva ubjedio da mi dadne krug na mz 250a. Stajao mu u garazi. On radio nesto ko trgovacki putnik i kljuc od stana i garaze bio stalno kod mojih.
Tezi motor tri puta od mene. Jedva ga drzim kad stanem. Ljeto. Vracam se kuci sav sretan. U pola frke pocinje padati kisa, ljetni pljusak. Cesta ko uljem pomazana. Imam jos 200-300 metara do kuce..ispred stade smetljar. Ja na kocinicu malo pipnem,....fljuuuus ode motor ispod mene. Ja jedno 10-ak metara drljao od asfalt malo gloovom malo tjelom. Starcima spetljao da je pad na scate board-u. Od tada na uhu nosim oziljak. Na motoru otisla rucica kvacila, papucica za nogu i retrovizor. Skupim para od bake i te se razletim da popravim da komso ne skonta. Sve zavrsio. Komso skontao...ali nije pravio frku. Poslije toga sjeo od druga na jawu. Huuuu tada i nikada vise. Lijepa vremena.....
Mjerio sam ga dugo i ja u robnoj kuci. Sjecam se ovoga sa cekovima. Ali starci ni da cuju. Bio sam jos maloljetan pa sam kontao da stoji(yeah right) dok ne polozim.
Moja Moto GP karijera se završila na staroj Ilidžanskoj cesti kada me zaustavila milicija sa tuđim motorom bez vozačke dozvole... i tako dobijem dvogodišnju zabranu polaganja A kategorije i sjetim se mudrih riječi svoga oca koji mi je govorio "jebo te motor, motor imaš i u autu"...
Danas na Sa obilaznici i dalje prema Stupu, RR Cullinan.
Nekakve žute tablice, valjda UK.
Gaćice same spadaju.
Ali debil je uspio u onih nekoliko kilometara da napravi dvije situacije za oduzimanje vozačke, od toga prvi prekršaj za zatvora, da se nisam povukao skroz u desno koliko samo mogao moglo je svega biti.
Jebo mater debilnu ko god da je.
Ali fakat, ono.
Umjesto k'o gospodin da ćilaš i kruzaš u tako moćnom autu, ti pokazuješ koliki si zapravo debil i tjeraš ljude da ti jebu, od-do.
Debila i krivih drva nikada neće faliti.
Naslovnica wrote: ↑12/08/2020 18:23
Nekakve žute tablice, valjda UK. Gaćice same spadaju.
Ali debil je uspio u onih nekoliko kilometara da napravi dvije situacije za oduzimanje vozačke, od toga prvi prekršaj za zatvora, da se nisam povukao skroz u desno koliko samo mogao moglo je svega biti.
Ne znam bas. Ruzan je...ko da si smashirao LAdu Nivu i resetku od nekog starinskog auta za svadbe i sahrane iz western zombie filma Znj produkcije.
Al sta ja znam...
Naslovnica wrote: ↑12/08/2020 18:23
Nekakve žute tablice, valjda UK.
Gaćice same spadaju.
Slikao ga prosle godine na Barama. Voza neki arap stalno.
sale07 wrote: ↑10/08/2020 23:12
Danas stao ispod druge gimnazije kod DM-a na pjesacki Zena da djetetom u kolicima , kad lik hladno obilazi me s motorom desnom stranom, da je korak brza bila otisli bi u neku stvar....
Doslo mi da se zaletim s autom i da zgazim konja.
Onda bi bila kuknjava kako ti u limenom oklopu ne paziš na jadne bajkere izložene svemu i svačemu.