Ja Bogami ne patim, vec igramTomahawk11 wrote:Što meni ovo izgleda da se vi žestoko patite sa ovim RDR2

Moderator: Benq
Ja Bogami ne patim, vec igramTomahawk11 wrote:Što meni ovo izgleda da se vi žestoko patite sa ovim RDR2

Dobro, ti svakako obnavljaš gradivoREDDEVILS wrote:Ja Bogami ne patim, vec igramTomahawk11 wrote:Što meni ovo izgleda da se vi žestoko patite sa ovim RDR2![]()
REDDEVILS wrote:Ja Bogami ne patim, vec igramTomahawk11 wrote:Što meni ovo izgleda da se vi žestoko patite sa ovim RDR2![]()

Biće...za godinu...dvijeHouse wrote:Btw hvala R*što mi je refund. čekam steam....

Te sam neke "detalje" primjetio tek nakon sto sam postavio slike pa mi se neda nanovoaditon wrote:ja samo vidim 40 maraka ispod TV-a![]()
javi nam utiske, nadam se da death stranding za PC neće biti ko RDR2...
@ave
sad imaš performanse u igri kako i treba da budu, ali zaista je čudno da ti cpu iznosi sav teret..ili većinu...
da ti je riješiti taj delay na tipkama...nisam siguran da bi imao strpljenja oko Forze kao ti..zaslužuješ definitivno da je zaigraš bez ikakvih problema
Keca nisam igrao iako sam planirao jer je sad besplatan na PS+, medjutim vjerovatno radi DS necu imat volje.ferratilis wrote:Na konzolama barem ne crasha svakih 5 minuta. Rado bi sad zaigrao na 4k tv-u i PS4 Pro
btw, kakav je Nioh 2? Kec je bio solidan
Edit slike na PC, pa ponovo upload na imgur, zamjenio linkove a stare slike s imgur obrisaoaditon wrote:kako si uspio izbrisati prezime naknadno
svaki dan nešto novo naučimo..nisam znao da se tako može, već postavljena slika, zamijenitiarnes_king wrote:Edit slike na PC, pa ponovo upload na imgur, zamjenio linkove a stare slike s imgur obrisaoaditon wrote:kako si uspio izbrisati prezime naknadno
ferratilis wrote:Na konzolama barem ne crasha svakih 5 minuta. Rado bi sad zaigrao na 4k tv-u i PS4 Pro
btw, kakav je Nioh 2? Kec je bio solidan