Satechi je provjeren brand, cak i na Apple stranici bude nekih njihovih stvari.
Npr. https://www.apple.com/shop/product/HP86 ... 70a8e58988
Moderator: Benq
Satechi je provjeren brand, cak i na Apple stranici bude nekih njihovih stvari.
Sid the sloth wrote: ↑18/12/2022 13:15Satechi je provjeren brand, cak i na Apple stranici bude nekih njihovih stvari.
Npr. https://www.apple.com/shop/product/HP86 ... 70a8e58988
Ma bar 2 godine da izdrži i meni dovoljnosemsasuljakovic wrote: ↑24/12/2022 14:41 Štetno jeste ako misliš vječno živjeti i vječno taj iPhone koristiti.
Ma samo guli i ne obaziri se na tofast-and-the-curious wrote: ↑24/12/2022 14:43Ma bar 2 godine da izdrži i meni dovoljnosemsasuljakovic wrote: ↑24/12/2022 14:41 Štetno jeste ako misliš vječno živjeti i vječno taj iPhone koristiti.![]()
![]()
'naci, kad punis , dezuraj kraj njega. Ak se napuni 81%, rjesavaj se govana, talni nekoj budalifast-and-the-curious wrote: ↑24/12/2022 14:38 Je li štetno ostaviti iPhone cijelu noć na punjaču? Neki kažu najbolje je držati bateriju između 20 i 80%, ali ko ima vremena pratit to...
Kad zdravlje baterije dođe do cca 70% promjeniš bateriju, nije to neka skupa investicija.fast-and-the-curious wrote: ↑24/12/2022 14:38 Je li štetno ostaviti iPhone cijelu noć na punjaču? Neki kažu najbolje je držati bateriju između 20 i 80%, ali ko ima vremena pratit to...
Bio aprilGrom2017 wrote: ↑26/12/2022 09:34 Gdje je ono prosle godine bio apple watch 6, iako 40 mm, za 400 KM ?
Bio je ovaj neki period.
Ganjam neki apple watch, ultru ima drug i ne svidja mi se jer je glomazna. Prosle sedmice kupio 13 PM pa sad gledam neki aw 5/6. Kontam 4 ili se da je slabije to, 7 se moze naci za oko 700 KM nova, (iq mobile).
Koji je best buy apple watch sada?
sto bi nosio u asbis pored apple servisa? https://mekline.ba/appleovlasteniservis/Vezirbh wrote: ↑27/12/2022 13:33 Pozdrav. Imam iPhone 13 pro max, kupljen pocetkom ove godine, jos u garanciji, imam problema sa face id. Nece da prepozna lice, zovem sluzbene servise jer je jos u garanciji telefon, asbis mi trazi racun za mobitel koji nemam, mobitel sam dobio na poklon, navodno treba im racun kao potvrda da je placena carina?? Koliko sam ranije shvatio, apple garancija vaze bez obzira gdje je mobitel kupljen
To je jako diskutabilno. Jedini razlog sto bi mogli traziti racun je sto sumnjaju (ili znaju) da nesto “nije OK”. A placena ili ne carina je skoro pa nevjerovatan razlog.Vezirbh wrote: ↑27/12/2022 13:33 Pozdrav. Imam iPhone 13 pro max, kupljen pocetkom ove godine, jos u garanciji, imam problema sa face id. Nece da prepozna lice, zovem sluzbene servise jer je jos u garanciji telefon, asbis mi trazi racun za mobitel koji nemam, mobitel sam dobio na poklon, navodno treba im racun kao potvrda da je placena carina?? Koliko sam ranije shvatio, apple garancija vaze bez obzira gdje je mobitel kupljen
meni u meklineu nisu tražili račun kad sam nosio mobitel na servis.Vezirbh wrote: ↑27/12/2022 13:33 Pozdrav. Imam iPhone 13 pro max, kupljen pocetkom ove godine, jos u garanciji, imam problema sa face id. Nece da prepozna lice, zovem sluzbene servise jer je jos u garanciji telefon, asbis mi trazi racun za mobitel koji nemam, mobitel sam dobio na poklon, navodno treba im racun kao potvrda da je placena carina?? Koliko sam ranije shvatio, apple garancija vaze bez obzira gdje je mobitel kupljen
Šta njih boli za carinu?Vezirbh wrote: ↑27/12/2022 13:33 Pozdrav. Imam iPhone 13 pro max, kupljen pocetkom ove godine, jos u garanciji, imam problema sa face id. Nece da prepozna lice, zovem sluzbene servise jer je jos u garanciji telefon, asbis mi trazi racun za mobitel koji nemam, mobitel sam dobio na poklon, navodno treba im racun kao potvrda da je placena carina?? Koliko sam ranije shvatio, apple garancija vaze bez obzira gdje je mobitel kupljen
Imao sam slican problem ali stvar nije bila do telefona nego do zastitnog stakla. Kad skinem zastitu sa ekrana face id radi kako treba.Vezirbh wrote: ↑27/12/2022 13:33 Pozdrav. Imam iPhone 13 pro max, kupljen pocetkom ove godine, jos u garanciji, imam problema sa face id. Nece da prepozna lice, zovem sluzbene servise jer je jos u garanciji telefon, asbis mi trazi racun za mobitel koji nemam, mobitel sam dobio na poklon, navodno treba im racun kao potvrda da je placena carina?? Koliko sam ranije shvatio, apple garancija vaze bez obzira gdje je mobitel kupljen
To sam odmah uradio međutim problem je ostao isti. Ali zna se desiti na par sati da proradi pa opet prestane i ne radi pola danaAdi-g wrote: ↑28/12/2022 17:59Imao sam slican problem ali stvar nije bila do telefona nego do zastitnog stakla. Kad skinem zastitu sa ekrana face id radi kako treba.Vezirbh wrote: ↑27/12/2022 13:33 Pozdrav. Imam iPhone 13 pro max, kupljen pocetkom ove godine, jos u garanciji, imam problema sa face id. Nece da prepozna lice, zovem sluzbene servise jer je jos u garanciji telefon, asbis mi trazi racun za mobitel koji nemam, mobitel sam dobio na poklon, navodno treba im racun kao potvrda da je placena carina?? Koliko sam ranije shvatio, apple garancija vaze bez obzira gdje je mobitel kupljen
Na kraju kupio drugo staklo i sve ok