Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A Mlinar opljačkan,nisam zlurada ali njima tako i treba. Ljude iskorištavaju, obuka 15 radnih dana i to po danu 10 km,bez prijave. Moja prijateljica radila 22 dana i dala otkaz,ovi joj nikad ništa nisu htjeli platit.
Razlog zbog kojeg je nisu platili je taj "Ko napusti neće dobiti ništa"
Baš lijepo radnik ti radi 22 dana bez prijave i na kraju ga ne platiš.
Sve dođe na naplatu,kad-tad.
frameni wrote:A Mlinar opljačkan,nisam zlurada ali njima tako i treba. Ljude iskorištavaju, obuka 15 radnih dana i to po danu 10 km,bez prijave. Moja prijateljica radila 22 dana i dala otkaz,ovi joj nikad ništa nisu htjeli platit.
Ja im nikada vise nista kupiti necu. Skupi su jako, a stvari nekvalitetne, barem u odnosu na cijenu. Bolje kod Albanaca uzeti nekvalitetno ali jeftinije.
vješalica wrote:
Zato je sada druga prica
Cvjeta kriminal i želja za nerealnim životom
Ljudi traže previse od svojih mogucnosti iočekuju previše,žive nerealno i zato je tako
Šljam i ološ su posebna vrsta nesorte sa svojim poimanjima života
Sta te cudi kad je sistem drustvenih vrijednosti otiao u qu... Na koga da se ugledaju?
Sad prakticno svaki priznati "gradjani" Sarajeva imaju krivicnu prijavu ili pravosnaznu presudu, od eminentnog muzicara Amara Hodzica aka Bubba Corelli, koji je dobio 2 a odlezao godinu zbog droge, do direktora i ministara i glavonja koji se pitaju tipa Amir Zukic.
BadBoy wrote:Pa ne baš. Opet najveća koncentracija tačkica, koje predstavljaju različita krivična djela, u Općini Centar.
Jedna tacka opstine centar znamo koliko vrijedi drugih tacaka. Majke mi , citam ovu temu i reko bi covjek u Sa se gine ko 93'. Ljudi da malo ne pretjerujete? Ne zivim u Sa, dodjem par puta godisnje al imam hejbet rodbine i da kucnem u drvo niko nije imao nikakvih problema. Valjda je i do toga kuda se krces. Skoro cetrdeset godina sam zivio u Centru i sem sitnih pizdarije nikad nikakav problem.
...mozda je do mene.
Ne gine se, ali je puno krivičnih djela, da ne kažem sranja, previše za jedan grad od 300 hiljada ljudi manje više.
frameni wrote:A Mlinar opljačkan,nisam zlurada ali njima tako i treba. Ljude iskorištavaju, obuka 15 radnih dana i to po danu 10 km,bez prijave. Moja prijateljica radila 22 dana i dala otkaz,ovi joj nikad ništa nisu htjeli platit.
Jbt sinoc bas prolazim kraj Mlinara i kontam kako nema druge pekare u gradu koja radi od 7 do pola 6 sa neradnim nedjeljama.
Ne sumnjam u to sto pricas naravno, samo konstatujem da je bolje nego kod Siptara.
Ubistvo dvojice policajaca? Dokle je doslo?
Jeli mi sto puno gledamo filmove treba da ocekujemo rasplet neki ili da trazim postove pametnica koji su nas etiketirali nepotrebno..
Nadzorna_ploca wrote:Ubistvo dvojice policajaca? Dokle je doslo?
Jeli mi sto puno gledamo filmove treba da ocekujemo rasplet neki ili da trazim postove pametnica koji su nas etiketirali nepotrebno..
puno gledas csi.polako,trenutno se prevrce kamenje po darivi ne brini
Nadzorna_ploca wrote:Ubistvo dvojice policajaca? Dokle je doslo?
puno gledas csi.polako,trenutno se prevrce kamenje po darivi ne brini