Hahahjahhqjapustopoljina wrote:Rasprodaja iz agrokomerca.sumirprimus wrote:Pobjednik dobija skoljku jajamO k3 wrote:Pobjednik šta dobija Vodja raje ?? ?? Žiri ?
Pobjednik dobija ban na tri dana da se ne umisli
Ko pravi spisak natjecatelja ?
Moderator: anex
Hahahjahhqjapustopoljina wrote:Rasprodaja iz agrokomerca.sumirprimus wrote:Pobjednik dobija skoljku jajamO k3 wrote:Pobjednik šta dobija Vodja raje ?? ?? Žiri ?
Pobjednik dobija ban na tri dana da se ne umisli
Sto se mene tiče !insomnia78 wrote:Ko god dodje dobro doso
Kojo ?insomnia78 wrote:Osim ako vas dvoje niste sta dogovorili
Puding ili kremu za rolat ili za krempituzlo zlo wrote:taman pečem pužiće s orasima od lisnatog... i u niih idu jaja, doduše samo bjelanjci![]()
što da napravim s žutima...
šta kaže, obična so ubimoonca wrote:jedino ova so mi odgovara - obicna =ubi -makar par zna bilo..
To @Loo pravi sigurno-insomnia78 wrote:Hajd u vodu sotono. Ja mislio mali zvrkovi bureka
..jarane -ja sam mislisla da ti suosecas s menom...BarbaDue wrote:šta kaže, obična so ubimoonca wrote:jedino ova so mi odgovara - obicna =ubi -makar par zna bilo..
![]()
jarane tako ti je kad si u ameriki pa ti svaki klinac smeta
Wewo hos se takmiciti s namawewa wrote:Puding ili kremu za rolat ili za krempituzlo zlo wrote:taman pečem pužiće s orasima od lisnatog... i u niih idu jaja, doduše samo bjelanjci![]()
moonca wrote:..jarane -ja sam mislisla da ti suosecas s menom...BarbaDue wrote:šta kaže, obična so ubimoonca wrote:jedino ova so mi odgovara - obicna =ubi -makar par zna bilo..
![]()
jarane tako ti je kad si u ameriki pa ti svaki klinac smeta
..jaja se prave u nedelju - ucestvujes li ??
Bih rado, nego mi nezgodno uklopiti s iftarom... Ako budu jaja fakat, maksuz cu ih peci na sehuru, dil?insomnia78 wrote:Wewo hos se takmiciti s namawewa wrote:Puding ili kremu za rolat ili za krempituzlo zlo wrote:taman pečem pužiće s orasima od lisnatog... i u niih idu jaja, doduše samo bjelanjci![]()
Hahhahah ish sotonoinsomnia78 wrote:Hajd u vodu sotono. Ja mislio mali zvrkovi bureka