Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jutros prica covjek kako mu je zena vozila "tetrapak" kontam sta je to. Danas slika auta ovdje i ti objasnjavas da je to ustvari tetrapak
Nikad prije nisam cuo za taj naziv
nepass1 wrote:
Jutros prica covjek kako mu je zena vozila "tetrapak" kontam sta je to. Danas slika auta ovdje i ti objasnjavas da je to ustvari tetrapak
nepass1 wrote:
126 svi zvali tetrapak,ja peglica cuo tek poslije rata ...
nepass1 wrote:
Ja sam imao onog prastarog sa uskim karambolkama, imao je 600 a ne 650 ccm kao oni kasnije.
Karting
Ja sam ga nesto pravo volio iako mu je kvalitet bio medju najnizim mogucim.
Me_again wrote:
Ja sam imao onog prastarog sa uskim karambolkama, imao je 600 a ne 650 ccm kao oni kasnije.
Karting
Me_again wrote:
Karting
nepass1 wrote:
Ja prije rata se sjecam stojadin, 128, fica, yugo i lada
Negdje prije rata u splitu vidio bmw sa telefonom unutra i to mi je najbolje auto bilo sto postoji
Premlad sam bio da sta vise znam
Bakir1 wrote:Hos kupit istog da te nostalgija mine
Zar ima ijedan u BiH ?
Ima, prije 5 godina ja kupim sinu od direktora koji je tada bio 12 godisnjak, auto je bio mehanički sredjen i poprilično zdrav. Sada stoji onako, neki raspon sarafa cudni tj ogromni i dobro je star auto.
Bakir1 wrote:Hos kupit istog da te nostalgija mine
Zar ima ijedan u BiH ?
Ima, prije 5 godina ja kupim sinu od direktora koji je tada bio 12 godisnjak, auto je bio mehanički sredjen i poprilično zdrav. Sada stoji onako, neki raspon sarafa cudni tj ogromni i dobro je star auto.
Evo sada gledam i od onoliko without 19 ih je mogucih da postoje na autu
Naravno da je without zadnji brisac kad je nemoguce da postoji na njemu uopste bez panorama krova bez prekrivaca prtljage i sl
Jedino sto meni nedostaje je direkciona svjetla rca izlaz pojacalo i mozda jos 2-3 al ostalo sam zadovoljan (r)
Ha, ha. Naravno, sve je na prodaju
Trenutno sam u suficitu sa brojem auta. A ne vjerujem, s obzirom na godine i kvalitet 126-tice, da je moguce naci nekoga ko nije truHlo. To bi bio pravi pozitivni shock.