Shtash?!Raigor Stonehoof wrote:Kakav lik![]()
Najduzi put kod Bosanca je od pola metra...od guzice do glave
Moderator: _BataZiv_0809
Shtash?!Raigor Stonehoof wrote:Kakav lik![]()
ultima_palabra wrote:Blue Ruin - pomalo retro, realan i brutalan do bola.

Michun wrote:on ce da mi kaze, jel te. hahahashandrprcSA wrote:Michune, Michune...
jos nikako da ga odgledam

Dobar je i onaj spanski sto si preporucivalaMedenoSrce wrote:ultima_palabra wrote:Blue Ruin - pomalo retro, realan i brutalan do bola.![]()
dobar
ultima_palabra wrote:
Nesto hasta ovih dana pa gutam filmove i serije.
kaka je to filmcina, jos ga gledao u kinu... scena prve makljaze na velikom platnu1Dante1 wrote:http://www.imdb.com/title/tt0237534/?ref_=nv_sr_2 lici mi na ovo, ako nije onda halali.AndreyBlanc wrote:momci treba mi pomoć za jedan film znači njegovog naziva da me ubiješ ne mogu se sjetiti ;
početak filma jedna seljančica trči poljem i nešto je ganja onako sva uzrujana nakon minutne trke pada na zemlju i nešto je odvlači naglo iz ekrana, kasnije se radnja razvija dva viteza dolaze u tu selendru, jedan je plavušan (brad Pitt, Val Kilmer, Heath Ledger ili neko dr) drugog se nmg nikako sjetiti da to kao nešto istražuju taj narod ili nešto, pomoć alarmantna
I ja sam ovo čudo gledao u Meeting Pointu prije 15-ak godina - slow motion akcija, kompjuterske zvijeri, gola Monica Bellucci..ekstra doživljaj, sve što jednom tinejdžeru treba.Filter wrote:kaka je to filmcina, jos ga gledao u kinu... scena prve makljaze na velikom platnu1Dante1 wrote:http://www.imdb.com/title/tt0237534/?ref_=nv_sr_2 lici mi na ovo, ako nije onda halali.AndreyBlanc wrote:momci treba mi pomoć za jedan film znači njegovog naziva da me ubiješ ne mogu se sjetiti ;
početak filma jedna seljančica trči poljem i nešto je ganja onako sva uzrujana nakon minutne trke pada na zemlju i nešto je odvlači naglo iz ekrana, kasnije se radnja razvija dva viteza dolaze u tu selendru, jedan je plavušan (brad Pitt, Val Kilmer, Heath Ledger ili neko dr) drugog se nmg nikako sjetiti da to kao nešto istražuju taj narod ili nešto, pomoć alarmantna
moglo bi se i obnoviti gradivo
Sada se sjetih da sam i ja gledao ovo u kinu. Vabio se "Pakt sa vukovima"zecko_kupuz wrote: I ja sam ovo čudo gledao u Meeting Pointu prije 15-ak godina - slow motion akcija, kompjuterske zvijeri, gola Monica Bellucci..ekstra doživljaj, sve što jednom tinejdžeru treba.Pogotovo što nije bio holivudski film, iako je pri kraju dobro izholivudiziran.
![]()
Interesantno je da na torrentima nešto nema HD ripova za Director's cut. Moram i dalje čuvati prastari DVD rip.
tako je momčine to je toFilter wrote:kaka je to filmcina, jos ga gledao u kinu... scena prve makljaze na velikom platnu1Dante1 wrote:http://www.imdb.com/title/tt0237534/?ref_=nv_sr_2 lici mi na ovo, ako nije onda halali.AndreyBlanc wrote:momci treba mi pomoć za jedan film znači njegovog naziva da me ubiješ ne mogu se sjetiti ;
moglo bi se i obnoviti gradivo
joj jeste, hvala lijepojohnnykola wrote:Da nije:
?