Jest vala đukela... em hoče da mu firma zarađuje... em, najgore od svega... što se učlanio... grešnik jedan... u tu šejtan stranku...Ned071 wrote:jah... baroš humanista i stradalnik... ne bi on da zaradi nego da narod konačno progleda
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
#29051 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
#29052 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
vidiš da jesu alergični ... ovolku dreku digli na ZZo i Fond zdravstva, na gradsku bolnicu...na buđetlije što skrkaše moju donaciju od cca 150 000 kmJThomas wrote:eto vi alergični na lopovluk. pa mora vam i gradsko krilo stranke od nečeg da živi...
- Ned071
#29053 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
df isto 'vako radio na kcusu. ns u opcoj bolnici. jel to ljevica na aparatima?
- kmirsad
#29054 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Ned071
#29055 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma kakav građanski... pa predsjednik im dobio 14 glasova u svojoj MZ...
gledao sam neke izvjestaje, najvise nekakvog diamedica, a taj je mali gazda u tom nekom deefu... vidim sad i vi narodu otvarate oči...
nego, hoćel bit kakav komentar na pismo onog hrvačića? zanimljiva mi ona epizoda sa moskvičem...
gledao sam neke izvjestaje, najvise nekakvog diamedica, a taj je mali gazda u tom nekom deefu... vidim sad i vi narodu otvarate oči...
nego, hoćel bit kakav komentar na pismo onog hrvačića? zanimljiva mi ona epizoda sa moskvičem...
- kmirsad
#29056 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemam pojma,haj metni to pismo ovdje... pa da imamo da pljujemo po kome... 
- Ned071
- kmirsad
#29058 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovi iz SDA ne trebaju protivnika... sami sebi zabijaju golove...
- Capsicum
#29059 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako se opravdava kriminal kad je vezan za najuže rukovodstvo NS 
A sve neka principijelnost, borba protiv korupcije... Pade liberalizam na lećama
A sve neka principijelnost, borba protiv korupcije... Pade liberalizam na lećama
- GeeTnT
#29060 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cek cek...jeli to znaci da negiras da je lik bivsi logoras? Ono kogakmirsad wrote:![]()
![]()
![]()
Evo mog komentara...
![]()
![]()
![]()
![]()
- kmirsad
#29061 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jes, jes... nije samo Baroš... cijelo rukovodsvo... čak sam čuo da su svi redom, završili večernju školu očne hirurhije, fatali slijepce na ulicama, vodili u stranačke kazamate i lično ugrađivali Barošove leće i tu nekakvu tekučinu...Capsicum wrote:Kako se opravdava kriminal kad je vezan za najuže rukovodstvo NS
Nego ovaj H.H... jebo te imal kakav Oskar za multietičnost... da mu ga damo... vidiš ti, nije mu naumpalo da ružnu riječ kaže komšiji Bogdanu ili komšinici Anđi, a kamoli šta loše da uradi...
Otkud ti to...ne pada mi na pamet da negiram da je bio logoraš... smijem se tekstu...i prepznatljivom SDA rukopisu...Pedja reko da ga je napao bošnjački narod kvalifikujuči ga kao četnika...GeeTnT wrote:Cek cek...jeli to znaci da negiras da je lik bivsi logoras? Ono kogakmirsad wrote:![]()
![]()
![]()
Evo mog komentara...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi iz SDA ne trebaju protivnika... sami sebi zabijaju golove...zato sto je u sda...
Pa i on ga, i oca mu, i Moskvića mu.. indirektno naziva četnikom
Last edited by kmirsad on 12/03/2018 18:53, edited 1 time in total.
-
ušće
#29062 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Lik je logoraš ...znate li vi šta to uopšte znači ...kmirsad wrote:![]()
![]()
![]()
Evo mog komentara...
![]()
![]()
![]()
![]()
A spomenuo je i takve kao ti čini mi se ...
Navedite tačno šta je ružno rekao Peđi ...
- GeeTnT
#29063 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neko od zastupnika spomenu da je na sceni islamofobija što sigurno i jeste, ali dragi Peđa ako je neko islamofob ne mora značiti da je i četnik. Veliki broj islamofoba nosi muslimansko ime, kao i Peđina kolegica iz klupe.kmirsad wrote:Jes, jes... nije samo Baroš... cijelo rukovodsvo... čak sam čuo da su svi redom, završili večernju školu očne hirurhije, fatali slijepce na ulicama, vodili u stranačke kazamate i lično ugrađivali Barošove leće i tu nekakvu tekučinu...Capsicum wrote:Kako se opravdava kriminal kad je vezan za najuže rukovodstvo NS
A sve neka principijelnost, borba protiv korupcije... Pade liberalizam na lećama![]()
Nego ovaj H.H... jebo te imal kakav Oskar za multietičnost... da mu ga damo... vidiš ti, nije mu naumpalo da ružnu riječ kaže komšiji Bogdanu ili komšinici Anđi, a kamoli šta loše da uradi....
Otkud ti to...ne pada mi na pamet da negiram da je bio logoraš... smijem se tekstu...i prepznatljivom SDA rukopisu...Pedja reko da ga je napao bošnjački narod kvalifikujuči ga kao četnika...GeeTnT wrote:Cek cek...jeli to znaci da negiras da je lik bivsi logoras? Ono kogakmirsad wrote:![]()
![]()
![]()
Evo mog komentara...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi iz SDA ne trebaju protivnika... sami sebi zabijaju golove...zato sto je u sda...
Pa i on ga, i oca mu, i Moskvića mu.. indirektno naziva četnikom
Ovo je potpuno tacno napisano..
- kmirsad
#29064 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno da znam... čak ugovarao radio vezom sa onima u Vlasenice razmjene naših civila za njihove četnike...i treba da spominje ovakve kao ja...
Nego, dokle vi imate namjeru da čuvate pozicije zloupotrebljavajući, uz izbore, borce, šehide, logoraše, silovane... de im priznajte prava... civilnim žrtvama rata...
Jadan i nizak udarac ispod pojasa...
Nego, dokle vi imate namjeru da čuvate pozicije zloupotrebljavajući, uz izbore, borce, šehide, logoraše, silovane... de im priznajte prava... civilnim žrtvama rata...
- Banksy
#29065 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Smajićev nivo. Bolje bi bilo da ovi nisi ni postao.
Zašto moj Peđa ne gledaš na Sarajevo iz drugog ugla, gdje si ti kao Srbin živio zajedno sa muslimanima, sa komšijama kojima su tvoji sunarodnjaci, a možda i poneki rođak bliži ili dalji, ubili dijete, muža, suprugu, brata, sestru ili roditelje, a da nikada niko nije osvetnički djelovao prema tebi.
-
ušće
#29066 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja bih se stidio da na pitanje znaš li kako je biti logoraš odgovorim ...znam ja ugovarao razmjene...ovo ostalo nije vrijedno riječi .kmirsad wrote:Naravno da znam... čak ugovarao radio vezom sa onima u Vlasenice razmjene naših civila za njihove četnike...i treba da spominje ovakve kao ja...
- kmirsad
#29067 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije tačno napisano.GeeTnT wrote:
Neko od zastupnika spomenu da je na sceni islamofobija što sigurno i jeste, ali dragi Peđa ako je neko islamofob ne mora značiti da je i četnik. Veliki broj islamofoba nosi muslimansko ime, kao i Peđina kolegica iz klupe.
Ovo je potpuno tacno napisano..
TI " Neko" rekli da Pedji i Sabini da im smeta ime škole Mustafe Busulađića, a ne smetaju im ulice, trgovi i kipovi po RS-u sa imenima Karađića, Mladića i Arkana, Belih Orlova... de ode tamo, u svoju RS i njima pametuju...a ne namo ovdje šire islamofobiju...
Eto, ti "Neko" im nije rekao da su četnik i četnjikinja...
Posebno mi je simpatično što Neko analogijom izjednačio i stavio u istu ravan Busulašiča i gore navedene četnike... još jedan autogo...
- GeeTnT
#29068 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kome bolan to pises? Mene i hiljade drugih je sda natjerala da napistim BiH, alo bolan, znas li koliko rvi je napustilo i danas dan stoji ispred ambasada cekajuci vizu...alo bolan, ljudi pred penziju odlaze, a da ne govorim o omladini...kmirsad wrote:Naravno da znam... čak ugovarao radio vezom sa onima u Vlasenice razmjene naših civila za njihove četnike...i treba da spominje ovakve kao ja...
Danas se bilbordima cestita Mladicev rodjendan, a ti meni prebacujes da nekakve pozicije sda...
- kmirsad
#29069 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Treba da se stidiš...nisi to pitao pitao siušće wrote:Ja bih se stidio da na pitanje znaš li kako je biti logoraš odgovorim ...znam ja ugovarao razmjene...ovo ostalo nije vrijedno riječi .kmirsad wrote:Naravno da znam... čak ugovarao radio vezom sa onima u Vlasenice razmjene naših civila za njihove četnike...i treba da spominje ovakve kao ja...
Nisam bio logoraš, ali sam ih znao mjesecima držati u stanu ili ih nakon razmjene privremeno udomiti... kao ustolam i hiljade drugih Tuzlaka...Lik je logoraš ...znate li vi šta to uopšte znači ...
Ne bih ovo pominjao, nikada i nisam... ali me vrijeđaš i kriviš stvari...
- kmirsad
#29070 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam tebi... pisao sam ovim borcima za pravdu...Odgovorio @ušću na upit...GeeTnT wrote:Kome bolan to pises? Mene i hiljade drugih je sda natjerala da napistim BiH, alo bolan, znas li koliko rvi je napustilo i danas dan stoji ispred ambasada cekajuci vizu...alo bolan, ljudi pred penziju odlaze, a da ne govorim o omladini...kmirsad wrote:Naravno da znam... čak ugovarao radio vezom sa onima u Vlasenice razmjene naših civila za njihove četnike...i treba da spominje ovakve kao ja...
Danas se bilbordima cestita Mladicev rodjendan, a ti meni prebacujes da nekakve pozicije sda...
Izvini ako sam šta zgriješio ... ovo je isključivo napisano SDA botovima...
-
Haman2
#29071 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nasa stranka je nikakva stranka. Kao prvo nema sposobnog politickog vodju. Sadasnji vodja ne spada u grupu prosjecnih vodja. Osobine koje ima dobre su da bude omiljen komsija ali ne i politiki vodja. Osim toga on dobro zna da njegova sudbina zavisi od misljenja Bosnjaka o njemu. Nejga ne biraju Hrvati i Srbi. Dakle, njegova politika je na neki nacin uslovljena. Kratko receno Nasa stranka je uhljebaska stranka za prosjecne nezaposlene kadrove koji daju lijepa obecanja ali ipak imaju mali uticaj na zbivanja u BiH.
Napomena:Molim instrukcije da postavim avatar.
Last edited by Haman2 on 12/03/2018 20:13, edited 3 times in total.
-
ušće
#29072 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
@kmirsad
Ima boraca koji se ne kurče ratom...
Ima boraca koji su sve izgubili ali ne psuju državu i vjeru..
Ima boraca koji nikada neće biti SDA
Ima boraca koji su popili rakije da bi rijeka potekla ,ali nikad ne jebu ni crkvu ni džamiju...
Ima boraca druže ...ali očito nismo isti ...
Ima boraca koji se ne kurče ratom...
Ima boraca koji su sve izgubili ali ne psuju državu i vjeru..
Ima boraca koji nikada neće biti SDA
Ima boraca koji su popili rakije da bi rijeka potekla ,ali nikad ne jebu ni crkvu ni džamiju...
Ima boraca druže ...ali očito nismo isti ...
-
hrasno
#29073 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Majstore da nisi mislio ovo staviti na forum o SDAHaman2 wrote:
Nasa stranka je nikakva stranka. Kao prvo nema sposobnog politickog vodju. Sadasnji vodja ne spada u grupu prosjecnih vodja. Osobine koje ima dobre su da bude omiljen komsija ali ne i politiki vodja. Osim toga on dobro zna da njegova sudbina zavisi od misljenja Bosnjaka o njemu. Nejga ne biraju Hrvati i Srbi. Dakle, njegova politika je na neki nacin uslovljena. Kratko receno Nasa stranka je uhljebaska stranka za prosjecne nezaposlene kadrove koji daju lijepa obecanja ali ipak imaju mali uticaj na zbivanja u BiH.
- Ned071
#29074 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
[quote="Banksy"]
Smajićev nivo. Bolje bi bilo da ovi nisi ni postao [quote="Banksy"]
cekaj, jel tacno to sto on pise ili nije?
Smajićev nivo. Bolje bi bilo da ovi nisi ni postao [quote="Banksy"]
cekaj, jel tacno to sto on pise ili nije?
-
Vidal89
#29075 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li istina da se Denis povukao jer mu je placeno, sve u cilju da NS izgubi glasove u Sa???