Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:ok , ali nece biti lako protiv Atletika. Gubi se osjecaj evropske utakmice. Ipak, ne mozemo se zaliti. Bolje nego osmina protiv City-a
Pa ja sam siguran da ce morat vise zapet protiv Atletica nego sto je bio slucaj sa Cityem...
Atletico je takticka ekipa, cesto oni puste loptu protivniku i igraju iz kontri tako da se nece izgubit kad Barca bude imala posjed.
Pa i City je tako odigrao prvu utakmicu. Vidjecemo, Barceloni Liga Sampiona, Atletiku liga, vama kup
Nisam ja nista potpisao, ne vazi se
A city jeste odigrao tako, ali oni tako nikad ne igraju i sada odjednom kao protiv Barce hoce
Atletico je qurva od ekipe, imaju protiv Barce ove godine 3 remija racunajuci super kup, Reala su qarali u gostima
Tu si u pravu. Bice tesko i Barcelona se mora doooooooobro oznojiti za prolaz. Ovo je i definitivni krak barsine borbe za titulu. u 29 dana 8 utakmica dva puta sa Realom i dva puta sa Atleticom
ma odlično...sve pokazuje da će se igrati lopte a ne tračati.....Barca mi je pri srcu ali je večeras realno Real u ulozi favorita s obzirom na konstantnost igara.
no šo bi jedan mudar ćoek reko: hlopta je hokrugla a šuta se 90 min + sudijska
za sad očekivano, fali visine u odbrani i na to idu... raduje igra u napadu, nije ni njihova odbrana Bog zna šta pogotovo ovaj Carvajal
u drugom pol. neće moći ovoliko igrati presing, tako da bi trebalo biti lakše, barem teoretski... odbranu krpiti do kraja pa šta bude