Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

statixx

#29051 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by statixx »

GandalfSivi wrote: 02/03/2025 22:03 Znaci, za mjesec dana Amerika napusta NATO i UN, za dva mjeseca vrsi invaziju na Greenland, Danska se poziva na Clan 5. i na ljeto rat izmedju Amerike i NATO-a, gdje Rusija u UN-u stavlja veto na sankcije Americi.

Ima li iko na forumu da mi kaze da je ovo apsolutno nemoguc scenario?
Zavisi koliko je ozbiljan s pricom da zeli smanjiti zavisnot od Kine u pogledu uvoza rijetkih minerala. Ukrajina i Greenland su na stolu.

Trump je generalno totalni kreten koji gura trgovinske barijere i protekcionizam. To ce nas sve na kraju gurnuti u recesiju. Sto je najgore njegova prica je utemeljena na lazima.

Evo primjera, tvrdi da USA ima 300 mlrd trgovinski deficit sa EU. Da li je pogresno informisan, u sto sumnjam, ili jednostavno misli da ce svojim carinama MAGA.

Raskrinkavanje

https://blog.rangvid.com/2025/03/02/mes ... e-from-us/
Last edited by statixx on 02/03/2025 22:17, edited 1 time in total.
kluz franjo

#29052 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

GandalfSivi wrote: 02/03/2025 22:03 Znaci, za mjesec dana Amerika napusta NATO i UN, za dva mjeseca vrsi invaziju na Greenland, Danska se poziva na Clan 5. i na ljeto rat izmedju Amerike i NATO-a, gdje Rusija u UN-u stavlja veto na sankcije Americi.

Ima. Jež.
Sve uz prikladnu ekonomsko-propagandnu poruku:
"Don't sekirli, be hairli!"
apsidejzi

#29053 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by apsidejzi »

video wrote: 02/03/2025 22:13 @apsidejzi ko ti ukra nick il ustvari namigni dva puta ako si to ti
;) ;)

Petak je promijenio mnogo toga. Ja sam mislio da se Trump igra malo zestokog momka i da zeli da pritisne malo Evropu da se trzne. I to je upravu 100%. I onaj DOGE je generalno dobra zamisao i ideja America first je dobra ideja. Ne za nas ostale i ne za one siromasne iz Afrike al jbg, americke pare trose ih kako zele. Cak mi je OK da i Ukrajini uzme pomoc i nista im ne dadne. Sve bih to razumio. Nista meni od njgovih poteza do petka nije bilo problematicno. Americke pare, amerikanci odlucuju sta ce s njima. Uredu.

Ono sto nije uredu je recenica: Ti nemas karte. Tvoje karte su kod mene. To ustvari znaci: ja kad kazem da potpises, potpisi. Tu noc je Trump zajebao sva ljudska prava i slobode, presao na stranu diktature. On je zelio da DIKTIRA Zelenskom sta da uradi. Ja nisam slijep. Mogu razdvojiti jedno od drugog. Americke pare = americko pravo. Mnogi ce patiti zbog toga, al moral je jedno a pare su drugo. Ali isto tako Ukrajinski mir = ukrajinsko pravo. Ne americko pravo. Tu je granica. Amerika je u petak presla preko tog prava i u onoj stolici nije sjedio samo Zelenski. Ja sam sjedio u onoj stolici. Moja djeca su sjedila u njoj. Moj predsjednik je sjedio u njoj. Svi evropski predsjednici su sjedili u njoj.

PS: pisao bih ja i za ono glasanje u UN-u protiv Trumpa i Muska al me supci prijavili administraciji i ovi me banovali na dvije sedmice. U ove dvije sedmice se mnogo toga desilo :D
Bossona

#29054 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bossona »

Svaka imperija se urušavala i raspadala iznutra,....... Trump i njegovi MAGA rci urušavaju NATO ali i Ameriku,.....Kina će preuzeti Tajvan bez ispaljenog metka a Evropska Unija će formirati svoj vojni savez.

kluz franjo

#29055 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

apsidejzi wrote: 02/03/2025 22:29
video wrote: 02/03/2025 22:13 @apsidejzi ko ti ukra nick il ustvari namigni dva puta ako si to ti
;) ;)

Petak je promijenio mnogo toga. Ja sam mislio da se Trump igra malo zestokog momka i da zeli da pritisne malo Evropu da se trzne. I to je upravu 100%. I onaj DOGE je generalno dobra zamisao i ideja America first je dobra ideja. Ne za nas ostale i ne za one siromasne iz Afrike al jbg, americke pare trose ih kako zele. Cak mi je OK da i Ukrajini uzme pomoc i nista im ne dadne. Sve bih to razumio. Nista meni od njgovih poteza do petka nije bilo problematicno. Americke pare, amerikanci odlucuju sta ce s njima. Uredu.

Ono sto nije uredu je recenica: Ti nemas karte. Tvoje karte su kod mene. To ustvari znaci: ja kad kazem da potpises, potpisi. Tu noc je Trump zajebao sva ljudska prava i slobode, presao na stranu diktature. On je zelio da DIKTIRA Zelenskom sta da uradi. Ja nisam slijep. Mogu razdvojiti jedno od drugog. Americke pare = americko pravo. Mnogi ce patiti zbog toga, al moral je jedno a pare su drugo. Ali isto tako Ukrajinski mir = ukrajinsko pravo. Ne americko pravo. Tu je granica. Amerika je u petak presla preko tog prava i u onoj stolici nije sjedio samo Zelenski. Ja sam sjedio u onoj stolici. Moja djeca su sjedila u njoj. Moj predsjednik je sjedio u njoj. Svi evropski predsjednici su sjedili u njoj.

PS: pisao bih ja i za ono glasanje u UN-u protiv Trumpa i Muska al me supci prijavili administraciji i ovi me banovali na dvije sedmice. U ove dvije sedmice se mnogo toga desilo :D
Samo je potpuni moron mogao ne pretpostaviti šta su konsekvence. Samo je žestoki moron mogao propagirati MAGA/DOGE laži.
Izgovor sa "dvije sedmice" je jadan.
Znam, zvuči grubo i možda čak uvrijedljivo, ali svako "križ" sopstvenih uvjerenja i postova treba nositi.
jeza u ledja

#29056 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Za pricu i prijetnje nije potrebno puno. Za invazije i ratovanje jeste. Da ne kazem da za takvo nesto treba muda. A Trump ih nema.

Jest da je Red, White and Blue Land najlaksa meta….no ako bi i doslo da te invazije, EU nema s cime ratovati.

Uvodjenje sankcija je americka alatka. U obratnom konteksti nema previse smisla.

Cijela vanjska politika Trumpa se svodi na bullying - prijetnje i pritisak ne bi li se sta izvuklo. Naravno pri tom se rapidno trose krediti koje je neko drugi nakupio za Ameriku. Iole ozbiljnijoj zemlji ili lideru je to jasno.
dale cooper

#29057 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

jeza u ledja wrote: 02/03/2025 21:35
dale cooper wrote: 02/03/2025 17:50
jeza u ledja wrote: 02/03/2025 17:20 Kakvi izbori kakvi bakraci…

Naviknite se da su slobodni izbori proslost, dok god je ovaj kreten ziv.
Jebi ti onda i Ameriku, a bome i Amere...ako je tako kako kažeš. Ako će se najjača i najrazvijenija demokratija svijeta, kako često sebi tepaju, raspasti zbog Trumpa, onda to i nikada nije bilo to što su mislili.
A sta ti ocekujes od Amera? Pa oni su glasali za ovog kretena. Dva put.
Sad ga mogu samo dudlat. Kad dodje vrijeme za nove izbore bice hvatanje za glavu ovih sto su glasali za jaja.

Ne znam koliko puta je dokazano do sada da demokratija ima fatalnu falinku u svom sistemu - funkcionise samo ako tako i dalje zele njeni gradjani.

A ne mora se nista raspasti, nije se ni Madjarska raspala. Samo izmjenis sistem i skuhas zabu i i dalje mozes imati izbore. Koliko ce oni biti slobodni to je drugo pitanje.
Pa čekaj malo, ako se za četiri godine promijeni mišljenje dovoljnog dijela amerikanaca, a izbori ne budu održani na fer i pošten način, šta
će uraditi? Mislim da Amerikanci u ime sistema koji su gradili sve ove godine imaju malo veće obaveze od pukog glasanja, barem se to
uvijek naglašavalo. Ako slobodni i fer izbori zaista budu ugroženi i upitni, i ako se samo pokrijete ušima nakon toga, onda i ne zaslužujete
puno bolje. Mislim da se u kontekstu razvijene demokratije, Mađarska i Amerika ne bi trebale porediti...ili ipak trebaju?
Hendrix

#29058 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hendrix »

Ne popustaju s pricom o odjelu Zelenskog. Vazno je neki glupi detalj uvelicati da se bijes mase fokusira.

Da je obuko odijelo rekli bi mu trosis nase pare na skupa odjela dok ti ljudi umiru.

Ne mozes sa budalama.
drug_profi

#29059 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

U Mađarskoj još žive i glasaju ljudi koji pamte sovjetsku intervenciju, i demokratija kid njih je jos uslovna, kao i kod svih istocnoevropskih naroda gdje je to bila samo formalnost i predstava. Tu jos nema kulture odgovornosti za buducnost. Jos uvijek se misli da neko drugi na kraju odlucuje. Jos uvijek se glasa en-ten-tini sistemom ili na osnovu toga ko ima bolju reklamu.

USA ne bi smjela biti takva, kolkko god da je prosječna zaglupljenost porasla radi drustvenih mreza.
kluz franjo

#29060 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

Kao što rekoh, ima ih i dalje koji iz US of A i dalje slijepo poručuju:"Don't sekirli, be hairli!"
Sve OK. Što se tiče unutarnje poliike i položaja njihovih kćerki i prava na samostalno odlučivanje o sopstvenom seksualnom zdravlju .. hairli sam.
Što se tiče njihovih sinova i prava da izgube život i zdravlje u nekoj Panami ili na Grenlandu... hairli sam.
I za njihov lični status, kada im neki DOGE krene preispitivati državljanstvo zbog "islamskog backgrounda" zemlje porijekla... hairli sam.
Sve u svemu... jebe mi se za vas u US of A.
Svjesno, voljno i racionalno ste ga sebi i nama izabrali.
Mi se ovamo moramo jebavati sa posljedicom vašeg izbora.
Potpuno smo hairli sa vašim unutrašnjim strahovima i problemima.
Eto vas tamo.
banjaluka078

#29061 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by banjaluka078 »

https://www.index.hr/vijesti/clanak/med ... ostalo_d_0
Mediji: Trumpov ministar zaustavio akcije protiv hakerskih napada iz Rusije

POSLJEDNJIH dana objavljeno je više izvještaja koji sugeriraju da SAD više ne smatra Rusiju značajnom kibernetičkom prijetnjom.

Portal za kibernetičku sigurnost The Record najprije je izvijestio da je pod novim ministrom obrane Peteom Hegsethom Kibernetičkom zapovjedništvu SAD-a naređeno da "odustane od svih planova protiv Rusije, uključujući i ofenzivne digitalne akcije".

Portal se poziva na tri anonimna izvora. Naredba navodno ne vrijedi za Nacionalnu sigurnosnu agenciju (NSA).

Ovo bi predstavljalo potpuni zaokret u odnosu na američki stav tijekom proteklih desetljeća, kada se u SAD-u Rusiju smatralo jednom od najvećih kibernetičkih prijetnji. Vladine istrage pokazale su da je Rusija ranije mnogo puta hakirala američke sustave.
kluz franjo

#29064 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kluz franjo »

apsidejzi wrote: 02/03/2025 23:16OK.
Hrabar i samosvjestan čovjek će uvidjeti svoje greške i zablude.
Za takve Imam samo poštovanje.
:kakoste:
Bossona

#29065 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bossona »

Image

MAGAreća principijelnost, koju su podržali i podržavaju politički slijepci,naivci, debili i moroni.
swanfilter

#29066 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by swanfilter »

Zelenskom zamjeraju podrsku demokratama, a ovaj danas dio tima. Samo dokaz o kakvim sibicarima se radi ...
video

#29067 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by video »

Bossona wrote: 02/03/2025 23:24
Image

MAGAreća principijelnost, koju su podržali i podržavaju politički slijepci,naivci, debili i moroni.
Kakva je inace 'klima' kod tebe preko bare a sve nakon ovih mjesec i po vladanja tiranina i aparthejdiste sa svim svojim pajacima ispod njih?
Sta kaze prosjecni amer?
Udari li se bar iko sakom u glavu sto glasa il sto se glasa za ove morone?
Optimus09

#29068 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Optimus09 »

Protesti ispred Tesla,ima normalnih :mrgreen:
jeza u ledja

#29069 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

dale cooper wrote: 02/03/2025 22:56
dale cooper wrote: 02/03/2025 17:50

Jebi ti onda i Ameriku, a bome i Amere...ako je tako kako kažeš. Ako će se najjača i najrazvijenija demokratija svijeta, kako često sebi tepaju, raspasti zbog Trumpa, onda to i nikada nije bilo to što su mislili.
Sad ga mogu samo dudlat. Kad dodje vrijeme za nove izbore bice hvatanje za glavu ovih sto su glasali za jaja.

Ne znam koliko puta je dokazano do sada da demokratija ima fatalnu falinku u svom sistemu - funkcionise samo ako tako i dalje zele njeni gradjani.

A ne mora se nista raspasti, nije se ni Madjarska raspala. Samo izmjenis sistem i skuhas zabu i i dalje mozes imati izbore. Koliko ce oni biti slobodni to je drugo pitanje.
Pa čekaj malo, ako se za četiri godine promijeni mišljenje dovoljnog dijela amerikanaca, a izbori ne budu održani na fer i pošten način, šta
će uraditi? Mislim da Amerikanci u ime sistema koji su gradili sve ove godine imaju malo veće obaveze od pukog glasanja, barem se to
uvijek naglašavalo. Ako slobodni i fer izbori zaista budu ugroženi i upitni, i ako se samo pokrijete ušima nakon toga, onda i ne zaslužujete
puno bolje. Mislim da se u kontekstu razvijene demokratije, Mađarska i Amerika ne bi trebale porediti...ili ipak trebaju?
Lol, sta znaci “fer i korektan nacin”? Ko je arbitar toga? Trumpovi Sudovi? Trumpov Kongres? Trumpov Twitter?

Naravno da Amerikanci imaju vece obaveze, ali sta s tim? Naravno da gradjani koji dozvole da se tako nesto desi ne zasluzuju bolje? Koja je korist od te konstatacije?

U scenariju Madjarske mozes vidjeti kako se to moze odvijati. Znaci ne moraju to biti horde smedjekosuljasa na ulicama, ili veliki osvajacki ratovi. Jednostavno pojede vuk magarca i cao djaci. Ovce su zadovoljne dok je hljeba i igara.
U Madjarskoj ljudi normalno zive i rade i glasaju za Orbana. U Rusiji su bar do “specijalne vojne operacije” ljudi zaradjivali i zajebavali se, a mescini da nema velike razlike ni sad.
Jasno mi je da su to drukcije zemlje. Konstatujem kako to funkcionise.

I Hico bi ja mislim jos decenijama harao Njemackom da nije odlucio napasti Poljsku.

Helem…naravno da bi se narod “uzdigao” kad bi postojala neka drasticna razlika u podrsci. Recimo 65-35%. Problem je ako bude i dalje fifti-fifti, kao sto je vec decenijama. A onda je dovoljno poslati nekakve Proud Boyse da to malo urede. Pa onda kad neminovno eskalira poslati i vojsku.
I rjesen problem.

Lako je zamisljati neki klasicni diktatorski scenario, gdje je lik decenijama na vlasti i potpuno odsjecen od realnosti. Ima podrsku cca 20% ljudi i tako.
Ja govorim o necemu realnijem.
Bossona

#29070 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bossona »

video wrote: 02/03/2025 23:31

Kakva je inace 'klima' kod tebe preko bare a sve nakon ovih mjesec i po vladanja tiranina i aparthejdiste sa svim svojim pajacima ispod njih?
Sta kaze prosjecni amer?

Svakim danom sve više MAGA-raca shvata da su prevareni i syebani, a biće svega od socijalnih nemira do obračuna sa smrtonosnim posljedicama,......
Ovo je postao jedan od najgledanijih podkasta koji prati i eksponira posljedice Trumpove i MAGA devastacije Amerike,.....

Trump RUNS TO GOLF and GETS BOOED EVERYWHERE

MeidasTouch
4.29M subscribers

3,044,319 views Mar 2, 2025 The MeidasTouch Podcast
MeidasTouch host Ben Meiselas reports on the growing anger against Trump as he destroys the economy and the alliances of the United States.
dale cooper

#29071 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

jeza u ledja wrote: 02/03/2025 23:53
dale cooper wrote: 02/03/2025 22:56

Lol, sta znaci “fer i korektan nacin”? Ko je arbitar toga? Trumpovi Sudovi? Trumpov Kongres? Trumpov Twitter?

Naravno da Amerikanci imaju vece obaveze, ali sta s tim? Naravno da gradjani koji dozvole da se tako nesto desi ne zasluzuju bolje? Koja je korist od te konstatacije?

U scenariju Madjarske mozes vidjeti kako se to moze odvijati. Znaci ne moraju to biti horde smedjekosuljasa na ulicama, ili veliki osvajacki ratovi. Jednostavno pojede vuk magarca i cao djaci. Ovce su zadovoljne dok je hljeba i igara.
U Madjarskoj ljudi normalno zive i rade i glasaju za Orbana. U Rusiji su bar do “specijalne vojne operacije” ljudi zaradjivali i zajebavali se, a mescini da nema velike razlike ni sad.
Jasno mi je da su to drukcije zemlje. Konstatujem kako to funkcionise.

I Hico bi ja mislim jos decenijama harao Njemackom da nije odlucio napasti Poljsku.

Helem…naravno da bi se narod “uzdigao” kad bi postojala neka drasticna razlika u podrsci. Recimo 65-35%. Problem je ako bude i dalje fifti-fifti, kao sto je vec decenijama. A onda je dovoljno poslati nekakve Proud Boyse da to malo urede. Pa onda kad neminovno eskalira poslati i vojsku.
I rjesen problem.

Lako je zamisljati neki klasicni diktatorski scenario, gdje je lik decenijama na vlasti i potpuno odsjecen od realnosti. Ima podrsku cca 20% ljudi i tako.
Ja govorim o necemu realnijem.
Ako do toga dođe, onda je jasno da to više nije demokratija. Nije li to onda dovoljan znak da više nema zajebancije i da se ruke neminovno
moraju uprljati da bi se odbranilo ono što je bila zamisao onih koji su stvorili tu zemlju?

Jeste, samo što je Mađarska mnogo duže bila komunistička nego što je bila demokratska zemlja, tako da taj ponovni zaokret kod njih (ali i kod drugih istočno evropskih zemalja) prema autokratskom načinu vladanja i nije toliko iznenađenje.
apsidejzi

#29072 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by apsidejzi »

Optimus09 wrote: 02/03/2025 23:45 Protesti ispred Tesla,ima normalnih :mrgreen:
Nazalost ti normalni su kao oni normalni sto mjesecima protestvuju u Srbiji. Ne pije vode. Dok ne vidimo stvarne proteste u Kongresu i Senatu. Ono sto mene zaista plasi nije toliko sami petak i desavanja u petak, nego nedostatak reakcije unutar politickih krugova u americi. Cijeli svijet je svjedocio brutalnoj diktaturi: Ti nemas karte bez mene!!!

Sute bivsi americki predsjednici a cetvorica su zivi. Sute senatori i kongresmeni. Sute svi redom. Sutnja je odobravanje. Do prije sedam dana se cinilo da amerika igra prljavu ekonomsku igru. Ono kaubojski stil pregovaranja, malo te pritisne za tarife pa dobiju neku korist. Jebiga, cak sam i navijao za to jer je to trebalo Evropi. Evropa je ucmala u ljevicarsku propagandu i trebao ih je neko realno prodrmati. Al onda se desio slijed dogadjaja koji su jednostavno nevjerovatni. Prvo je bila salva lazi protiv Zelenskog, kako je diktator i kako su krivi za rat. Nazalost bio sam banovan tada ali ja bih vec tu reagovao (jbg sad ispada da se izvlacim al nema veze). Onda se desilo glasanje u UN-u. To je definitivno bio prelomni korak i potez protiv Ukrajine a za Rusiju. KOnkretan korak. Na kraju je sve eskaliralo u Petak. Ja sam jedno pet puta pregledao taj zadnji dio intervjua i pokusavao razraditi manje vise scenu po scenu, pitanje po pitanje da vidim gdje i kako je eskaliralo. Na kraju, nema sumnje da je ovo pripremljeno i unaprijed osmisljeno. Zelenski je navucen na tanak led i jebiga. Sad imamo to sto imamo. Trump je otisao korak dalje.
apsidejzi

#29073 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by apsidejzi »

Bossona wrote: 02/03/2025 23:59
video wrote: 02/03/2025 23:31

Sta kaze prosjecni amer?

Svakim danom sve više MAGA-raca shvata da su prevareni i syebani, a biće svega od socijalnih nemira do obračuna sa smrtonosnim posljedicama,......
Ovo je postao jedan od najgledanijih podkasta koji prati i eksponira posljedice Trumpove i MAGA devastacije Amerike,.....
Naravno, jer ovo nije bilo u predizbornoj kampanji. Ja prvi (koji nisam MAGAovac nego vise bio ELON-ovac) sam blago navijao da Trump preuzme komandu jer je ljevicarska strana puno uzjahala. Trebalo je zaista malo pocistiti ispred svoje avlije. Woke propaganda je usrala mnogo i da je Kamala pobijedila opet bismo bili u govnima samo drugim govnima. I ja pretpostavljam da je tako razmisljao i prosjecni amerikanac. Ja razumijem njihovu frustraciju da im se pare trose na sve zivo osim na njih. Bilo mi je milo i da malo pritisne Evropu da se uozbilje i prestanu srati u vezi Ukrajine. Norveska na primjer zaradjuje silne pare na Ukrajinskoj muci a nista pomoci nije poslala. Ja sam se nadao da ce Trump svojim America first natjerati Evropu da pocne ulagati vise. Jer to je trebalo Ukrajini a i Evropi.

I cinilo se prve dvije tri sedmice da radi upravo to. A onda je u zadnjih 10 dana... od onog maila da svi moraju napisati 5 stvari sta su uradili, preko glasanja u UN-u do kulminacije sa Zelenskim. Pa jbt, il smo svi bili slijepi kolektivno pa nismo vidjeli... il ja ne znam sta je. Danas Elon pise da se slaze sa izlaskom Amerike iz NATO-a. Ja to ne podrzavam. Moja podrska Elonu i Trumpu je isla do tacke kada ciste svoje dvoriste pod parolom America first. Imaju pravo cuvati svoje pare i ne slati ih nikome. Imaju pravo i podizati carine i tarife. Jest supacki al imaju pravu. Nemaju pravo odredjivati Ukrajini kada ce potpisati mirovni sporazum i nemaju pravo Palestincima odredjivati gdje ce zivjeti. A sve se ovo desilo u zadnjih 10 dana. Sjecatel se onog videa u kojoj Hamasovci postaju Homosekualci... jbt koji switch. Ja koji sam navijao za njih iako se nisam u mnogome slagao s njima... sam rekao: halo ba, ovo nije normalno, i ova diktatura nije bila u predizbornoj kampanji.

Izvinjavam se na spamovanju :D
TojoOptics
Grijem se na: Sunce
Vozim: bicikl

#29074 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by TojoOptics »

Glup si k'o amerikanac je moje novo obraćanje tupavim osobama.
Dead Man Walking

#29075 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Dead Man Walking »

Ovo nisu istine :lol:
Post Reply