Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ultima_palabra

#29051 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Pitar sa Kariba wrote:Kol'ko su se bili nalozili, kontali ponizit ce nas. Na kraju cupali bod rukama i nogama, pa sad broji stolice. :lol:
:thumbup:

Evo ja ću te citirati, da ne bude da te svi ignorišu, kad se već toliko trudiš :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#29052 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Čekaj, jesu i to utakmice ili ćeš poništiti, recimo, ono finale kupa kad ste uzeli 3-2 :?
jel se tu ubaraja i superkup?
Ako pričamo o međusobnom omjeru, valjda se ubraja svaka takmičarska utakmica.

Image
Vidi se da si novi na forumu, broji se samo ono što brat Hrasno kaže
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#29053 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Ma ti si @ultima OK, zato nisi dobio sezonsku guzovace.

k'o neki.....:oops:
manijak1

#29054 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

ultima_palabra wrote:
Pitar sa Kariba wrote:Kol'ko su se bili nalozili, kontali ponizit ce nas. Na kraju cupali bod rukama i nogama, pa sad broji stolice. :lol:
:thumbup:

Evo ja ću te citirati, da ne bude da te svi ignorišu, kad se već toliko trudiš :D
Trud mora biti nagrađen dvostruko, jer se dupliraju i osvrti :thumbup: :thumbup: koji su inteligentno duhoviti .
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29055 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Čekaj, jesu i to utakmice ili ćeš poništiti, recimo, ono finale kupa kad ste uzeli 3-2 :?
jel se tu ubaraja i superkup?
Ako pričamo o međusobnom omjeru, valjda se ubraja svaka takmičarska utakmica.

Image
hahahahaha ajde ok mrsko mi traziti kada vam je matematika bila drukcija kada ste imali jednu pobjedu vise. al u prvenstvenim! Ali nebitno niste nas dobili zadnje 4 utakmice i eto imamo ukupno pobjedu vise, vise datih golova, vise titula, vise kupova, vise gledalaca na utakmicama.....jebi ga nastavi niz :D
manijak1

#29056 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

a tek što vole proljevirat po tuđim, a ne vide svoje guzane i guzovače.
Tomahawk11
Globalni moderator

#29058 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Tačno, više, ali sve je to u bobu, jedna pobjeda, tri gola, s kupovima ste nas preskočili prošle godine, titule ok, za gledaoce, to je bara bara, da se razumijemo, sve zavisi od rezultata ekipe i jačine protivnika.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29059 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Velkoski wrote:Vidi se da si novi na forumu, broji se samo ono što brat Hrasno kaže
Eto kako god da se broji da li po Hrasnom ili Velkoskom vi ste donji! Uzalud vam trud sviraci!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#29060 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

hrasno38 wrote:
Velkoski wrote:Vidi se da si novi na forumu, broji se samo ono što brat Hrasno kaže
Eto kako god da se broji da li po Hrasnom ili Velkoskom vi ste donji! Uzalud vam trud sviraci!
ZA DRUGOG SU SVE TRI BOBE?
NoWayOut

#29061 Re: Sarajevski derbi

Post by NoWayOut »

Ne znam ljudi za vas, ali meni nije jasno kako smo se mi spasili blamaze od strasnog zeljeznicara, nema druge nego se zahvaliti sudiji za tri ponistena čista gola, za 4-5 ofsajda sa kojim nas je spasio sigurnih golova, cak sam vidio i dva penala koja ovdje niko ne spominje, znaci sudija nas je spasio velike blamaze sumasumarum 10:0 je trebao biti realan rezultat.
A to me uopste ne cudi pa, pa zeljeznicar ima takve igrace to je za price, neznam koga bi prije izdvojio.
Njihov izdanak Hajdarevic poznat u raji kao Xavi, sa nula tacnih dodavanja, vec se namece kao realna zamjena za pravog Xavia u Barceloni.
Leprsava igra probojnog Jazvica pa kasnije Veselinovica, prve informacije od navijaca Citya dolaze j... vas Mahrez dajte nam Jazvica.
I treba se zahvaliti Odi pa je dzentlmenaki Vranjesa ostavio na klupi, zamislite da je igrao od početka, ma nesmijem ni zamisliti, hvala Oda.
A na kraju ono najbolje, sacekaj da ustanem, Bogičević, pa u Madridu pjevaju Ramose Ramose eto Bogija tamo se, treba li nesto vise reći.
Kako god vidim zeljeznicare kao šampione 6-7 kola prije kraja, ko se smije usuditi da toj masini stane na put.

Nama ostalim borba za drugo i trece mjesto, prvak se vec zna, sretno.
BlueBlood

#29062 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

decko_sa_kovaca wrote:haj ja kontam stolice i nekako. Al sta ti smetaju cijevi,solja i vodokotlic u wc-u
Ljubomora je cudo! Ne mogu podnijeti da mi imamo nesto sto oni sanjaju a to je STADION
manijak1

#29063 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

NoWayOut wrote:Ne znam ljudi za vas, ali meni nije jasno kako smo se mi spasili blamaze od strasnog zeljeznicara, nema druge nego se zahvaliti sudiji za tri ponistena čista gola, za 4-5 ofsajda sa kojim nas je spasio sigurnih golova, cak sam vidio i dva penala koja ovdje niko ne spominje, znaci sudija nas je spasio velike blamaze sumasumarum 10:0 je trebao biti realan rezultat.
A to me uopste ne cudi pa, pa zeljeznicar ima takve igrace to je za price, neznam koga bi prije izdvojio.
Njihov izdanak Hajdarevic poznat u raji kao Xavi, sa nula tacnih dodavanja, vec se namece kao realna zamjena za pravog Xavia u Barceloni.
Leprsava igra probojnog Jazvica pa kasnije Veselinovica, prve informacije od navijaca Citya dolaze j... vas Mahrez dajte nam Jazvica.
I treba se zahvaliti Odi pa je dzentlmenaki Vranjesa ostavio na klupi, zamislite da je igrao od početka, ma nesmijem ni zamisliti, hvala Oda.
A na kraju ono najbolje, sacekaj da ustanem, Bogičević, pa u Madridu pjevaju Ramose Ramose eto Bogija tamo se, treba li nesto vise reći.
Kako god vidim zeljeznicare kao šampione 6-7 kola prije kraja, ko se smije usuditi da toj masini stane na put.

Nama ostalim borba za drugo i trece mjesto, prvak se vec zna, sretno.
Husrefe , lagan ti bio rad :D kolko li si pelena promijenio prije nego je počelo :? :D
Last edited by manijak1 on 16/08/2018 13:42, edited 1 time in total.
kiligonzales

#29064 Re: Sarajevski derbi

Post by kiligonzales »

manijak1 wrote:ja ovih dobačaja i ubačaja prekomrskih statističara.
A deremo ih dva ljeta .
vandalizam , jbg-a , daj šta daš da se na nečemu iživiš kad si pičoka da to već s nekim drugim probaš.
Strasna deracina dva puta na Grbavici po 2-1 u mecevima u kojim niste bili ni izbliza nadmocniji, niti bolji, a pobjedili ste. Kao i onaj derbi 0-1 na Kosevu, slina udje iz nicega, ali to je fudbal. Do tih utakmica derbiji sve mrske nule ili pobjeda Sarajeva ili Zelje sa 1-0. U 8 derbija do onog derbija jesenskog prosle godine na Grbavici kad je bilo 2-1, palo 6 golova. Jel nas stid? Vise udaranja, kartona, zutih i crvenih nego dobre igre i golova.

Napokon derbi sa 4 gola i igrom koja nije bila samo valjanje i udaranje i to nakon hejbet godina gdje je prosjek bio daleko manji, tacnije 6 godina nismo imali derbi sa 4 gola. Igra na nivou oba kluba. Nikakav antifudbal na terenu. Hvala Musemicu i Odovicu na tome, ekipe na terenu nisu izgledale bezmudo, niti su mnogo kalkulisale. Dosta lijepog se moglo vidjeti.

Samo nek nastave u ovome ritmu i mogu ove godine dovuci titulu u grad.
Last edited by kiligonzales on 16/08/2018 13:43, edited 1 time in total.
omega369

#29065 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

decko_sa_kovaca wrote:haj ja kontam stolice i nekako. Al sta ti smetaju cijevi,solja i vodokotlic u wc-u
Cisti debilizam. Stvarno :cry:
Mada stolica ko stolica moze sama puci, skace se, niko tu ne stoji
Tomahawk11
Globalni moderator

#29066 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

BlueBlood wrote:
Ljubomora je cudo! Ne mogu podnijeti da mi imamo nesto sto oni sanjaju a to je STADION
Nije to samo ljubomora, ja ovo nikad neću pravdati, ovo je papanluk i debilizam i ovo mogu raditi samo majmuni!
Uništavanje bilo svoje ili tuđe imovine predstavlja vid degenerizma.
Blentovina dođe i na Koševu baci baklju na stolicu ili je odvali....pa, konju jedan, hoće li to pokriti tih 5 KM koje si dao za ulaznicu?
I onda da očekuješ da ne razvaljuje na Grbavici....
kiligonzales

#29067 Re: Sarajevski derbi

Post by kiligonzales »

BlueBlood wrote:
Vazda ista suplja, imali i bolji abd sto se mene pitara tice, ali juce vam je bilo klizavo bas, umalo da dobijete po prknu, kud Adukor fuli ono ... bio bi pljač, heljp Željo heljp :lol:
manijak1

#29068 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

tek kad počnu dosjetke kako možeš zguzit sebe , a da te niko ne izjebe .....npr. na stolici
BlueBlood

#29069 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Nije ono faul nad golmanom bio. Nigdje se ono ne sudi u Evropi
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#29070 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

svega mi, samo da mi je znati koliko pojedini na ovoj temi imaju godina :lol:
kiligonzales

#29071 Re: Sarajevski derbi

Post by kiligonzales »

Tomahawk11 wrote:
BlueBlood wrote:
Nije to samo ljubomora, ja ovo nikad neću pravdati, ovo je papanluk i debilizam i ovo mogu raditi samo majmuni!
Uništavanje bilo svoje ili tuđe imovine predstavlja vid degenerizma.
Blentovina dođe i na Koševu baci baklju na stolicu ili je odvali....pa, konju jedan, hoće li to pokriti tih 5 KM koje si dao za ulaznicu?
I onda da očekuješ da ne razvaljuje na Grbavici....
Kamere na stadione, ko odvali stolicu fino mu se odvali dzep, ostavis ga sedmicu u zatvoru ili mu naplatis par hiljada stolicu, te udaris zabranu priblizavanja stadionu, pa kad zbog prvog zijani posao, a drugog bude kusao petit keks sa vodom onda ce kurac pomisliti stolicu bilo gdje da pocupa.

Sto se tice klubova koji im je kurac sa soljama u WC nek naprave cumez ili one WC zajebancije po stadionima u Evropi sa metalnim slivnikom gdje pisas kao po zidu, pa ce kurac razvaliti. Svakako nasi idioti ne zasluzuju bolje.
avetinja

#29072 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Što se tiče duela Kovačević - Krpić, u pitanju je čist faul. Pogledajte kako ga Krpić pri skoku glavom udara u ruku i koliko mu je ušao u prostor.

Što se tiče štete na stadionu, ne trebate se čuditi. Na zadnjem derbiju na Koševu na južnoj tribini su gorjele stolice.
kiligonzales

#29073 Re: Sarajevski derbi

Post by kiligonzales »

BlueBlood wrote:Nije ono faul nad golmanom bio. Nigdje se ono ne sudi u Evropi
Gdje se ne sudi? De primjera 10 nadji :D
manijak1

#29074 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

Velkoski wrote:svega mi, samo da mi je znati koliko pojedini na ovoj temi imaju godina :lol:
Istina boli i kad imaš malo i kad imaš više puno :D dođemo uvijek do ovog pitanja kad se nema šta više namać.
manijak1

#29075 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

kiligonzales wrote:
BlueBlood wrote:Nije ono faul nad golmanom bio. Nigdje se ono ne sudi u Evropi
Gdje se ne sudi? De primjera 10 nadji :D
valjda bi ti trebao tražiti da dokažeš da se sudi :oops:
Post Reply