841410
Find Urls For A Business In A Certain Site (r1.2)
Moderator: anex
dobro ima i spama tu i tamo naravno, ali mnogo je vise toga sto nije spamMerengues wrote:Ko ce vas spamere upratit i iscitat sta sve propustim![]()
Bas su se pretrgli podigli na 3 centa.kako_kad wrote:![]()
![]()
sve se moze kad se hoce, vidjeli niko ne radi i povecali cijenu, pa da
841410
jel kod vas expedia uzasno spora na nekim njenim dijelovima,Dinostula wrote:Bas su se pretrgli podigli na 3 centa.kako_kad wrote:![]()
![]()
841410
Nemam pojma i ne igram to.kako_kad wrote:jel kod vas expedia uzasno spora na nekim njenim dijelovima,Dinostula wrote:Bas su se pretrgli podigli na 3 centa.kako_kad wrote:![]()
![]()
841410
npr, kada otvaram reviews nekog hotela onda relativno brzo otvara expediu, medjutim kada otvaram detalje nekog hotela, slike hotela i ostalo, onda uzasno sporo, cekam i po minut skoro da otvori stranicu
probaj preko IEDinostula wrote:
Nemam pojma i ne igram to.
Zna li neko kako ove reklame otvoriti ? (SWF format)
http://prntscr.com/9cnvxl

Nije bilo, prijavila sam.kako_kad wrote:jel neko radio ovaj.
Ima li vam, nakon sto dodate ove lokacije i kliknete na Create, ovih lokacija
ja idem na desni klik pa zoom in...IE mi je katastrofakako_kad wrote:probaj preko IEDinostula wrote:
Nemam pojma i ne igram to.
Zna li neko kako ove reklame otvoriti ? (SWF format)
http://prntscr.com/9cnvxl
Ukucaj Palo Alto California i prolazi 100%natazamlata wrote:Nije bilo, prijavila sam.kako_kad wrote:jel neko radio ovaj.
A jeste dobar ovaj TW, radis 2 sata jedan hit i posle ti ne plate.
sto bih to ukucao, ako oni hoce ove lokacijedrugtito2011 wrote:Ukucaj Palo Alto California i prolazi 100%natazamlata wrote:Nije bilo, prijavila sam.kako_kad wrote:jel neko radio ovaj.
A jeste dobar ovaj TW, radis 2 sata jedan hit i posle ti ne plate.
Da nije u pitanju task od pola centa? Onda moras da uradis 2 i dobijes cent.semsasuljakovic wrote:Imam pitanje.
Počeo sam raditi na clixsense... Otvorim task sa clixensea-a, uradim ga, dobijem novac... Čim uradim taj task, ponovo mi da novi task koji uradim, pa opet novi itd... Eh, problem je što mi clixsense plaća samo za taj prvi put što uradim, za sve ostale mi ne plaća. U čemu je fazon? Jel trebam uradit task, izaći iz njega, pa ga opet pokrenuti preko clixsense... Al' ako je tako apsolutno se ne isplati, jer npr. vina moraš refreshovat, ne možeš uradit jedno pa hajd opet ulazi preko clixsense...
Piše da je 0.01$... Al' hajd rekoh da probam tvoj prijedlog, uradim 4 taska i fakat dobijem 2 centa... Očigledno ili uzimaju neku proviziju ili nije tačno ovo što piše da je 0.01.natazamlata wrote: Da nije u pitanju task od pola centa? Onda moras da uradis 2 i dobijes cent.
To je to, nema potrebe da ulazis i izlazis svaki put, moras da uradis 2 za cent. Glupo im je to obelezeno...semsasuljakovic wrote:Piše da je 0.01$... Al' hajd rekoh da probam tvoj prijedlog, uradim 4 taska i fakat dobijem 2 centa... Očigledno ili uzimaju neku proviziju ili nije tačno ovo što piše da je 0.01.natazamlata wrote: Da nije u pitanju task od pola centa? Onda moras da uradis 2 i dobijes cent.
ja bas radim preko cs, ali to nisam uocio, za svaki uradjen zadatak sam uredno placen, bio on 0.01 c ili 0.07natazamlata wrote:To je to, nema potrebe da ulazis i izlazis svaki put, moras da uradis 2 za cent. Glupo im je to obelezeno...semsasuljakovic wrote:Piše da je 0.01$... Al' hajd rekoh da probam tvoj prijedlog, uradim 4 taska i fakat dobijem 2 centa... Očigledno ili uzimaju neku proviziju ili nije tačno ovo što piše da je 0.01.natazamlata wrote: Da nije u pitanju task od pola centa? Onda moras da uradis 2 i dobijes cent.
a šprdnjedobojlija81 wrote:841567
Identify Violent Or Sexual Content In Short Videos
sto me trže ovo![]()
1 cent
jel ovo fakat videadobojlija81 wrote:841567
sto me trže ovo![]()
1 cent
1 cent pogrijesili sad ce oni staviti 10 centi i fali onaj drkadzijaUNDERTAKER2015 wrote:jel ovo fakat videadobojlija81 wrote:841567
sto me trže ovo![]()
1 centotvorilo koliko i sta ajmo raja da uradimo ovo..........
opucaj refresh stranice i onda samo * gore upisi bez navodnikaLovaDoKrova wrote:http://prntscr.com/9cq3oa kako uopste kucati ovde kad mi tastatura ne reaguje..ocigledno sam negde debelo zeznula