sencobih wrote:Onaj @serije ga je proglasio teroristom pa su mozda oni njegovi iz CIA-e intervenisali![]()
![]()

Moderator: Benq
sencobih wrote:Onaj @serije ga je proglasio teroristom pa su mozda oni njegovi iz CIA-e intervenisali![]()
![]()

Kod mene su otključani samo HD kanali, dok su HBO i Cinemax zaključani.. Moguće da zavisi od paketa šta je kome otključano..crnivrag wrote:Postoji obavijest, ali za HS, HKB i M&H korisnike, međutim za ostale Telemach korisnike nema obavijesti.channel10 wrote:Zna li se razlog otkljucavanja HD paketa (ne znam da li je jos sta otkljucano) i kad je pocelo i kad zavrsava promotivni period?
Unaprijed hvala na odgovoru
Skoro već mjesec dana su otključani svi mogući paketi, a jedino što je kodirano su erotski kanali.
HBO i Cinemax su dio posebnog paketa i ne znam smiju li oni te kanale otključat i pustit promotivno, zbog toga što HBO nikome neda puštanje njihovih kanala promo, bar sam tako nešto čitao, ako nisam upravu neka me neko ispravi.veliki_ah wrote:
Kod mene su otključani samo HD kanali, dok su HBO i Cinemax zaključani.. Moguće da zavisi od paketa šta je kome otključano..
Toplo pozdravljamo komšinke Muniru i Hanifu i obećavamo Vam da ćemo njihov zahtjev/upit lično proslijediti kolegama u nadležnom sektoru.odmor wrote:Naravno, ne samo zbog obicni korisnika, nego i zbog Telemacha. Kod komsinke Munire onaj Fight C. nekako na analogiji idu neke crte, a kod Hanife na Discovery malo snijezi. Al stare zene pa se ne bune, kazu vazno im je da je slika "ko mlijeko" ovamo gdje su serije i sevdahNediM17 wrote:Red bi i bio da start paket bude free. Kriminalno je naplacivati neki osnovni digitalni paket u 2016.g..crnivrag wrote:Evo upravo sam provjerio, rade jedino kanali iz Start paketa putem DVB-C mreže.
Izgleda da je bila u pitanju greška. pa su se kanali bili sami otkodirali.![]()
Svi znamo da vise frekvencija uzima telemachu analogija, nego da su svi kanali u HD.. al eto..![]()
@Telemach ... obeco sam Muniri i Hanifi da cu te pitat kad ce biti u Telemachu kanal "Sevdah TV"... ja im prico da bi moglo nesto (tako cito ovdje na forumu) biti, pa se one obradovale kao djete cokoladi... upitaj tamo te svoje ima li kakvih naznaka
Sevdah
Uz dužno poštovanje onako iskreno i pošteno, niste uvažili nijednu sugestiju vezano za kanale koje smo slali na taj email, posebno dobru sugestiju je imao @crnivrag sa svojom listom kanala, ubacili ste nakve crkvene i džamijske kanale tipa laudato i igman tv, a tražili smo filmbox, history2, cinestar premiere itd.Telemach wrote: Svakako predlažemo da nam pišete i šaljete Vaše zahtjeve na e-mail [email protected]
One sve kanale s liste kad bi uveli, bili bi najkompletniji i najbolji operater digitalne televizije u cijelom regionu, jer ipak se radi o ultimativnoj listi domaćih i stranih filmskih, dokumentarnih, dječijih, sportskih, zabavnih i muzičkih kanala koji su dostupni na području Balkana.SerijeSync wrote: Uz dužno poštovanje onako iskreno i pošteno, niste uvažili nijednu sugestiju vezano za kanale koje smo slali na taj email, posebno dobru sugestiju je imao @crnivrag sa svojom listom kanala, ubacili ste nakve crkvene i džamijske kanale tipa laudato i igman tv, a tražili smo filmbox, history2, cinestar premiere itd.
Mislim uz svu dobru volju bezveze je pozivat da pišemo na email kada se naše sugestije i zahtjevi ne uvažavaju.crnivrag wrote:One sve kanale s liste kad bi uveli, bili bi najkompletniji i najbolji operater digitalne televizije u cijelom regionu, jer ipak se radi o ultimativnoj listi domaćih i stranih filmskih, dokumentarnih, dječijih, sportskih, zabavnih i muzičkih kanala koji su dostupni na području Balkana.SerijeSync wrote: Uz dužno poštovanje onako iskreno i pošteno, niste uvažili nijednu sugestiju vezano za kanale koje smo slali na taj email, posebno dobru sugestiju je imao @crnivrag sa svojom listom kanala, ubacili ste nakve crkvene i džamijske kanale tipa laudato i igman tv, a tražili smo filmbox, history2, cinestar premiere itd.
Na toj listi su nabrojani kanali koji imaju pravo emitiranja na našem području, i uredno se emitiraju u okviru ponuda drugih operatera.
Evo sad provjerio i ne rade ni kod mene. Samo HD je sad otvoren. Nije mi jasno zasto ne kazu dokad ce biti otkljucani.veliki_ah wrote:Kod mene su otključani samo HD kanali, dok su HBO i Cinemax zaključani.. Moguće da zavisi od paketa šta je kome otključano..crnivrag wrote:Postoji obavijest, ali za HS, HKB i M&H korisnike, međutim za ostale Telemach korisnike nema obavijesti.channel10 wrote:Zna li se razlog otkljucavanja HD paketa (ne znam da li je jos sta otkljucano) i kad je pocelo i kad zavrsava promotivni period?
Unaprijed hvala na odgovoru
Skoro već mjesec dana su otključani svi mogući paketi, a jedino što je kodirano su erotski kanali.
Neka puste rtrs plus ne znam kakva je tu blokada?SerijeSync wrote:Uz dužno poštovanje onako iskreno i pošteno, niste uvažili nijednu sugestiju vezano za kanale koje smo slali na taj email, posebno dobru sugestiju je imao @crnivrag sa svojom listom kanala, ubacili ste nakve crkvene i džamijske kanale tipa laudato i igman tv, a tražili smo filmbox, history2, cinestar premiere itd.Telemach wrote: Svakako predlažemo da nam pišete i šaljete Vaše zahtjeve na e-mail [email protected]
Taj kanal se uredno emituje u programskoj shemi na području BHB-a, bar tako tvrdi jedan od korisnika koji je sa tog područja.probook wrote: Neka puste rtrs plus ne znam kakva je tu blokada?
MENI bandera na posjedu, nikad marke nisam dobio, od BHtelecoma, kabal kroz krov ide istoBenq wrote:Da , ukoliko zele da postave banderu na tvoj privatni posjed , napravi se ugovor na obostrano zadovoljstvo i onda ili imas struju besplatno ili ti placaju neku odredjenu naknadu na mjesecnom ili godisnjem nivou , sve zavisi kako je to ugovorom definisano. Ili , ima i ona varijanta gdje postavljaju samo kao neke nosace kablova na privatne kuce , kao sto je kod mog prijatelja , kabal EP-a ide preko njegove kuce i naravno sklopili su ugovor za to i svi sretni.nlt wrote:je li ovo ozbiljno da možeš od EP dobiti neku naknaduBenq wrote:Za svako koristenje stuba EP-a Telemach uredno placa , kako to znam nije bitno. On , ako ucini to sto je naumio , ne gine mu debela tuzba jer to je krivicno djelo ostecenje tudje stvari. Ovakvo huligansko ponasanje svakako treba prijaviti. Ukoliko je stub EP-a na njegovom posjedu , onda on za to i dobija uredno mjesecnu naknadu , bilo novcano ili neku kompenzaciju kroz uslugu koju koristi.
Ako je zemljiste tvoje 1/1 , mozes traziti odredjenu naknadu od vlasnika bandere, jer ne vjerujem da im se vise isplati da istu izmjestaju na drugo mjestonlt wrote: MENI bandera na posjedu, nikad marke nisam dobio, od BHtelecoma, kabal kroz krov ide isto
Kod mene komsija ima u avliji Telemach-ovu kutiju sa kablovima i samo placa preplatu za kablovsku od 15KM a dzaba mu internet ili obratno nisam siguranBenq wrote:Ako je zemljiste tvoje 1/1 , mozes traziti odredjenu naknadu od vlasnika bandere, jer ne vjerujem da im se vise isplati da istu izmjestaju na drugo mjestonlt wrote: MENI bandera na posjedu, nikad marke nisam dobio, od BHtelecoma, kabal kroz krov ide isto, iskreno , ja bih trazio neku naknadu za koristenje mog posjeda , jbg i oni tebi mjesecno uredno isporuce racun , a hajd ga nemoj platit iskljuce te.
Meni je na kući BH telecomova kutija za telefone, moram ih maltretirati da mi daju džabe nestoAdi-g wrote:Kod mene komsija ima u avliji Telemach-ovu kutiju sa kablovima i samo placa preplatu za kablovsku od 15KM a dzaba mu internet ili obratno nisam siguranBenq wrote:Ako je zemljiste tvoje 1/1 , mozes traziti odredjenu naknadu od vlasnika bandere, jer ne vjerujem da im se vise isplati da istu izmjestaju na drugo mjestonlt wrote: MENI bandera na posjedu, nikad marke nisam dobio, od BHtelecoma, kabal kroz krov ide isto, iskreno , ja bih trazio neku naknadu za koristenje mog posjeda , jbg i oni tebi mjesecno uredno isporuce racun , a hajd ga nemoj platit iskljuce te.
Spada, trebaš ih zvati, jer i ja koristim uslugu D3 Kuća, i imam HBO kanale i na dodatnom resiveru.Mišo_Kovač wrote:Prešao sam prije deset dana na Telemach digitalnu, uzeo paket Trio Grande Premium (sve živo otključano)... Od prije dva dana na drugom recieveru ne mogu gledati HBO i Cinemax kanale... Koji je fazon? Na stranici piše da u okviru D3 Kuća hepeka mogu gledati sve kanale na oba recievera? Jel to HBO ne spada u sve kanale koje placam?
TheWatcher wrote:radi li kod vas tv vodic za axn i axn spin
Dobro si me napomenuo, i kod mene je na kuci njihova kutija, a na krovu kablovi koji su razvedeni dalje po kucama. Necu nista dzaba nego neka nose sve, odmahnlt wrote: Meni je na kući BH telecomova kutija za telefone, moram ih maltretirati da mi daju džabe nesto
Ja sam ih već maltretirao, rekli mi da se obratim direkciji Zenica. I obratiću se, kakva je to nelogičnost postavljati kutije na privatno zemljište, još uz kuću. Za godinu-dvije, zbog proširenja kuće, će to morati odnijeti skroz, kako će to izvesti ne znamnlt wrote: Meni je na kući BH telecomova kutija za telefone, moram ih maltretirati da mi daju džabe nesto