Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
benzapen wrote: ↑24/12/2025 11:50
Nemoj ba tako na Sokolačkog saobraćajnog maga Zamjeriti će ti forumska botovska armija.
Ma joj ovdje ideje parkirati na ilidzi pa sa jgs u grad. A u tramvaju se i ovako duse djele ujutro u 7:30
Neki dan, 12 minuta komercijala na stanici stajala naplacuje karte. Na jednoj stanici!!! Ja na kraju izasao i pjeske na posao po kisi dvije stanice i vjeruj nije me sustigla ta komercijala. 50min trebalo od dobrinje do rtv
Trola puna na drveniji, skenderija ratno stanje. Dovoljno jedan razred da udje i haos. Isto ko onaj film 300 kad nogom pukne onog u bunar, samo su vrata trole bunar
A forumasi iz auta vide trolu i tramvaj i onda dodju i pisu treba gras koristiti.
To naplaćivanje karti od strane vozača je bukvalno iz 1960te,to nema nigdje u svijetu možda negdje u Indiji ili Africi. Vozi frajer bus jednom rukom a drugom broji 80 pfenina da vrati nani. Haos.
Po meni je ova aplikacija i kupovina karte i dalje slaba tačka i tu je Šteta podbacio. Bukvalno su trebali unajmiti onog Čeha što zna o JGS sve da im kaže čovjek kako i šta treba uraditi ili jednostavno otići do Praga ili Brna i vidjeti kako su tamo riješili.
Ostalo što se tiče JGS stoji, ali ja i dalje tvrdim da ima masa ljudi koji sada koriste auto a za to realno nemaju potrebu. Ko radi i živi unutar 5-6 stanica JGS (bilo trola, tramvaj ili komercijala) nema razloga da koristi auto. To je fakat preseravanje. Kad se smanji broj ljudi koji u takvim situacijama koriste auto onda će i onaj što mora sa Šipa sjesti u auto da ide na Ilidžu dolaziti brže i komfornije. Ovako taj lik uleti na gužvu u Pofalićima jer neko ide autom od M dvora do Čvile
Ja racunajuci samo voznju na posao mjesecno 500km predjem sa autom, nek trosi 10l to je 90ak KM, nek je i 120KM goriva. Kupon je 60KM.
Ko ima gdje auto ostaviti nikako se ne isplati ici javnim prevozom. Dodatnih 60KM vrijedi komocija i ustedjeno vrijeme.
Da ne pricamo ako moras gdje usput stati, nesta kupiti pa nastaviti putovanje.
Cijelo ljeto nije se qurtzem maknulo na radovima u novom kruznom u buljakovom.
Do duse jesu svakih tri-cetri dana nasipali sljunak u rupe kada isti raznesu auta, ali to bas i ne spada u neke radove.
E sad je u ovo lijepo vrijeme, nekom sposobnom naumpalo da bi mogli nesto poceti raditi tu.
Vec par dana tu su masine i nesto rade. Guzva horor.
Juce od kruznog u halilovicima do rasadnika/cvjecare u safeta zajke 50 minuta.
Bas znaju organizovati posao.
zdruzdjo wrote: ↑26/12/2025 10:31
Cijelo ljeto nije se qurtzem maknulo na radovima u novom kruznom u buljakovom.
Do duse jesu svakih tri-cetri dana nasipali sljunak u rupe kada isti raznesu auta, ali to bas i ne spada u neke radove.
E sad je u ovo lijepo vrijeme, nekom sposobnom naumpalo da bi mogli nesto poceti raditi tu.
Vec par dana tu su masine i nesto rade. Guzva horor.
Juce od kruznog u halilovicima do rasadnika/cvjecare u safeta zajke 50 minuta.
Bas znaju organizovati posao.
Ma samo nek zavrse. Kad pogledas da ono i nije neka razdaljina da prosire na 4 trake do Buca sitija tuga te obuzme.
drug_profi wrote: ↑26/12/2025 10:41
Neko je konačno pomakao one čunjeve iz desne trake na letećem kružnom u Boljakovom pa se više ne stvara abnormalan čep kad dolaziš sa autoputa.
Da, to sam i ja vidio. Čemu li je to mjesecima stajalo i ometalo saobraćaj?
Neko je konačno pomakao one čunjeve iz desne trake na letećem kružnom u Boljakovom pa se više ne stvara abnormalan čep kad dolaziš sa autoputa.
ja imam osjecaj da su to vozaci pomjerili i da niko nema pojma ni sto je postavljeno niti pomisljaju da postave nazad
ja imam osjecaj da su to vozaci pomjerili i da niko nema pojma ni sto je postavljeno niti pomisljaju da postave nazad
Zna se, stavljeno da pješaci prolaze.
ma znam da je bilo kao za pjesake ma nigdje veze da tu prolaze al eto
zar nema prolaz dole ispod kruznog za pjesake
onda su mogli i na autoputu da naprave neki pjesacki
moimoi wrote: ↑27/12/2025 14:53
Bolje da je ne popravljaju. Zamisli sta bi tu lomova bilo
Od onih sto bise ljeti spustali na rolama do onih na sankama i plastici
tokio25 wrote: ↑27/12/2025 14:48
Pa jebi ga kad lift nisu završili, morali su onda nešto izmišljati.
tokio25 wrote: ↑27/12/2025 14:48
Pa jebi ga kad lift nisu završili, morali su onda nešto izmišljati.