Ti bi mogao malo kod psihologa pusti se ti foruma uopste dok ne uspostave terapijuTercius wrote:@ssupercali
Ti bi mogao izaci malo i vani veceras prici kakvoj finoj sekici, da ohanu malo ove forumasice od tebe, pusti se teskih tema.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- supercali
#29001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- supercali
#29002 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako uracunamo ne prijavljene slucaje onda procenat rijesenih problema od strane policije drasticno padak1ks wrote:Ruzno je tako nesto napisati " kad ce se vise ubijati ",jer koliko vidim u pitanju je dijete koje ima 17 godina i nisi kao ni ja upucen sta se tacno desilo. Kriviti isto tako policiju da mogu uciniti nesto spektakularno po ovom pitanju je glupost. Slazem se da ima svakakvih policajaca ali nije sve do njih.mali_balon wrote:Cuj ranjen pa kad ce se vise ubijati u pm....
Inace, sve se tjesim da za policajca moras imat neke pameti, ono naucis makar neke zakone i tako to, ali kad citam ovog naseg drota skontam da su to faka ljudi ogranicenog intelekta i taj nedostatak pokusavaju da nadoknade kroz prosipanje sile nad slabijim na ulici (sakrivanjem od jacih, i trazenjem guzovace) ili konkretno sto se naseg drota tice provljaivanja na forumu, lafo on zajeban sve zna....
ljudi se ljute kad Nefic izadje i kaze da je situacija zadovoljavajuca i kad kaze da sigurnosni sektor radi dobro svoj posao. Koliko god mi mrzili njega (i sebe ubrajam) on je u pravu. Procenat rijesenih slucajeva,nacin i efikasnost govori da nije do njih. Na sigurnost utice dosta stvari od toga cega je ekonomska situcija i sto ljudi nemaju posla najveci odraz ne/sigurnosti kod nas u BiH....
-
k1ks
#29003 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hahahhahh Vidis li ti sta si napisao. Odavno vecu glupost nisam procitao od nekog. Kako ce policija da rijesi slucaj koji nije prijavljen,za koji ni oni nemaju saznanja da se desio ??? to je isto kao da tebi neko "opali" djevojku" a ti kontas da je fina i vjerna. U ovakvim slucajevima ni ti ni policija nemate saznanjasupercali wrote:Ako uracunamo ne prijavljene slucaje onda procenat rijesenih problema od strane policije drasticno padak1ks wrote:Ruzno je tako nesto napisati " kad ce se vise ubijati ",jer koliko vidim u pitanju je dijete koje ima 17 godina i nisi kao ni ja upucen sta se tacno desilo. Kriviti isto tako policiju da mogu uciniti nesto spektakularno po ovom pitanju je glupost. Slazem se da ima svakakvih policajaca ali nije sve do njih.mali_balon wrote:Cuj ranjen pa kad ce se vise ubijati u pm....
Inace, sve se tjesim da za policajca moras imat neke pameti, ono naucis makar neke zakone i tako to, ali kad citam ovog naseg drota skontam da su to faka ljudi ogranicenog intelekta i taj nedostatak pokusavaju da nadoknade kroz prosipanje sile nad slabijim na ulici (sakrivanjem od jacih, i trazenjem guzovace) ili konkretno sto se naseg drota tice provljaivanja na forumu, lafo on zajeban sve zna....
ljudi se ljute kad Nefic izadje i kaze da je situacija zadovoljavajuca i kad kaze da sigurnosni sektor radi dobro svoj posao. Koliko god mi mrzili njega (i sebe ubrajam) on je u pravu. Procenat rijesenih slucajeva,nacin i efikasnost govori da nije do njih. Na sigurnost utice dosta stvari od toga cega je ekonomska situcija i sto ljudi nemaju posla najveci odraz ne/sigurnosti kod nas u BiH....
- zateznistub
#29004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mislim sinak da sam sa svojih 46 u guzici sve ali ne ratnik, pogotovo ne internetski...ono, by the way, sto se prezivi sa nekih dvadesetak i kusur kad bi nekima u snu izletilo na oci tesko da bi dosli sebi...al' nejsemali_balon wrote:Haj ne serite, jasta bi, zadeverali bi se o svom jadu...jasta bi davili lomili i oci vadili...tipicni klix forumski ratnici
- supercali
#29005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Govorim o slucajevima gdje policija sugerise ma ajd sta ces prijavljivati ukraden radio iz auta i slk1ks wrote:hahahhahh Vidis li ti sta si napisao. Odavno vecu glupost nisam procitao od nekog. Kako ce policija da rijesi slucaj koji nije prijavljen,za koji ni oni nemaju saznanja da se desio ??? to je isto kao da tebi neko "opali" djevojku" a ti kontas da je fina i vjerna. U ovakvim slucajevima ni ti ni policija nemate saznanjasupercali wrote: Ako uracunamo ne prijavljene slucaje onda procenat rijesenih problema od strane policije drasticno pada
Nikad gluplji odgovor nisam procitao od ovog tvog
-
k1ks
#29006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja nisam cuo ima par godina da se nekom ukrao player iz auta.. Sto se tice toga i vecina raje ima kasko osiguranje,nek je malo bolje auto ili ugradjen cd player fabricki... Ubistva,pljacke,nasilje, 80-90 % je rijeseno. Isto tako vece kriminalne organizacije su u zatvoru,tkao da sto se tice KS situacija nije losa.supercali wrote:Govorim o slucajevima gdje policija sugerise ma ajd sta ces prijavljivati ukraden radio iz auta i slk1ks wrote:hahahhahh Vidis li ti sta si napisao. Odavno vecu glupost nisam procitao od nekog. Kako ce policija da rijesi slucaj koji nije prijavljen,za koji ni oni nemaju saznanja da se desio ??? to je isto kao da tebi neko "opali" djevojku" a ti kontas da je fina i vjerna. U ovakvim slucajevima ni ti ni policija nemate saznanjasupercali wrote: Ako uracunamo ne prijavljene slucaje onda procenat rijesenih problema od strane policije drasticno pada
Nikad gluplji odgovor nisam procitao od ovog tvog
-
mali_balon
#29007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
....jah...zateznistub wrote:Mislim sinak da sam sa svojih 46 u guzici sve ali ne ratnik, pogotovo ne internetski...ono, by the way, sto se prezivi sa nekih dvadesetak i kusur kad bi nekima u snu izletilo na oci tesko da bi dosli sebi...al' nejsemali_balon wrote:Haj ne serite, jasta bi, zadeverali bi se o svom jadu...jasta bi davili lomili i oci vadili...tipicni klix forumski ratnici
- supercali
#29008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja ne govorim o ubistvima i pljackama i za to se slazem da je velik postotak rijesenk1ks wrote: Ja nisam cuo ima par godina da se nekom ukrao player iz auta.. Sto se tice toga i vecina raje ima kasko osiguranje,nek je malo bolje auto ili ugradjen cd player fabricki... Ubistva,pljacke,nasilje, 80-90 % je rijeseno. Isto tako vece kriminalne organizacije su u zatvoru,tkao da sto se tice KS situacija nije losa.
Ja govorim o otimanjima tucama i sl "manja" djela koja se vise ticu malog covjeka da kazem
A sve to ide u statistiku
Kad iznose podatak ne kažu rijeseno 90% ubistava pljacki 76% narusavanke javnog reda mira x% itd
- zateznistub
#29009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jah, nejah, tako ti je...mali_balon wrote:....jah...zateznistub wrote:Mislim sinak da sam sa svojih 46 u guzici sve ali ne ratnik, pogotovo ne internetski...ono, by the way, sto se prezivi sa nekih dvadesetak i kusur kad bi nekima u snu izletilo na oci tesko da bi dosli sebi...al' nejsemali_balon wrote:Haj ne serite, jasta bi, zadeverali bi se o svom jadu...jasta bi davili lomili i oci vadili...tipicni klix forumski ratnici
-
sizifinho
#29010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja mislim da se dosta vas zavarava "mudrušću" koje godine nose, misleći -pogrešno- da sad znate više nego ranije i da sad znate više i bolje od nekih (svih) koji su živjeli dvadeset i kusur godina.zateznistub wrote:Mislim sinak da sam sa svojih 46 u guzici sve ali ne ratnik, pogotovo ne internetski...ono, by the way, sto se prezivi sa nekih dvadesetak i kusur kad bi nekima u snu izletilo na oci tesko da bi dosli sebi...al' nejsemali_balon wrote:Haj ne serite, jasta bi, zadeverali bi se o svom jadu...jasta bi davili lomili i oci vadili...tipicni klix forumski ratnici
Pa druže, moram ti reći da se varaš; da godine nemaju nikakve veze sa nečijom mudrošću, pameću i inteligencijom
Da ne pričam o drugim stvarima koje je naš narod ušio u socijalu , tipa godine i poštovanje i tako te stvari.
- zateznistub
#29011 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A ako to nisu godine, ako to nije zivoptno iskustvo, šta je onda? Šta to čovjeka čini više pametnim i naravno, iskusnijim? Nabacivanje postova? Replike na iste?sizifinho wrote:ja mislim da se dosta vas zavarava "mudrušću" koje godine nose, misleći -pogrešno- da sad znate više nego ranije i da sad znate više i bolje od nekih (svih) koji su živjeli dvadeset i kusur godina.zateznistub wrote:Mislim sinak da sam sa svojih 46 u guzici sve ali ne ratnik, pogotovo ne internetski...ono, by the way, sto se prezivi sa nekih dvadesetak i kusur kad bi nekima u snu izletilo na oci tesko da bi dosli sebi...al' nejsemali_balon wrote:Haj ne serite, jasta bi, zadeverali bi se o svom jadu...jasta bi davili lomili i oci vadili...tipicni klix forumski ratnici
Pa druže, moram ti reći da se varaš; da godine nemaju nikakve veze sa nečijom mudrošću, pameću i inteligencijom
Da ne pričam o drugim stvarima koje je naš narod ušio u socijalu , tipa godine i poštovanje i tako te stvari.
A glede poštovanja, vi mlađi (ne svi , ali ogrona većina) upravo zobg današnjeg gradiranja vrijednosti neme i ne zna šta je to poštovanje prema starijem.
- Reglan
#29012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Roknes nekoga u centru grada, lagano odsetas i jos uvijek te nase policijske snage ne uhapse

- zateznistub
#29013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa šta ti mislis da je to klik i znaju i ko je i gdje je? Ja licno uopste ne sumnjam da ce otkriti i ko je i gdje je...e sad ako je uspio taj neko zdusiti vani...Reglan wrote:Roknes nekoga u centru grada, lagano odsetas i jos uvijek te nase policijske snage ne uhapse![]()
-
__Phoenix__
#29014 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Reče Nefić da znaju ko je, ali se krije, ma nema u gradu tridesetak možda momaka što prave probleme, to je par sati posla da se otkrije...
- uglavnomja
#29015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zateznistub wrote:A ako to nisu godine, ako to nije zivoptno iskustvo, šta je onda? Šta to čovjeka čini više pametnim i naravno, iskusnijim? Nabacivanje postova? Replike na iste?sizifinho wrote: ja mislim da se dosta vas zavarava "mudrušću" koje godine nose, misleći -pogrešno- da sad znate više nego ranije i da sad znate više i bolje od nekih (svih) koji su živjeli dvadeset i kusur godina.
A glede poštovanja, vi mlađi (ne svi , ali ogrona većina) upravo zobg današnjeg gradiranja vrijednosti neme i ne zna šta je to poštovanje prema starijem.
za ovog poletarca sizifinja i ostale ...
covjek "je" najpametniji od 18. do 25.
poslije 25. pocinje kontati da nije bio bas najpametniji, ali da je i dalje pamtniji od staraca i ostalih matorih ...
i onda polsije par godina dodje u glavu koliko nista nije znao
ali taj proces svako mora proci, dzaba prica ...
sorry za off
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#29016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jbt dan, svašta... Koliko ja znam ovaj mali nije uopste na starog, niti pravi kakve belaje po gradu, neka me neko ispravi ako grijesim
http://m.novi.ba/clanak/60098/u-pucnjav ... ljivo-foto

http://m.novi.ba/clanak/60098/u-pucnjav ... ljivo-foto
- Reglan
#29017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gledam profil na instagramu ovog Sljive. Kad tamo slike sa pistoljima, puske. 
-
The BEN10
#29018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sunceKOtepsija wrote:koga to? vozio je kasno, i poginuo, momak je volio brzinu, kao i mnogi drugi, nije se kurcio,vješalica wrote:jbg nije ubio nema smisla srati sada jel tako?
dovoljno je što je sebe ubio
a što je pokušao ubiti druge nije bitno
da bog sačuva
- insomnia78
#29019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Lik lezi i krvari oni stoje pored
A zavoj, pritisak na ranu, drzanje za ruku, lijepa rijec?
- JanuaryJones
#29020 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mora se otipkati nešto na telefoninsomnia78 wrote:Lik lezi i krvari oni stoje pored
- karanana
#29021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nekad je bolje nista ne barkati ako ne znas sta treba.
-
alenthekiller
#29022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Rayo Vallecano protiv Eibara igr'o, rezultati.com joj tebe...JanuaryJones wrote:Mora se otipkati nešto na telefoninsomnia78 wrote:Lik lezi i krvari oni stoje pored
- vješalica
#29023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
eh to su službenici u čiju se obuku spiska par desetaka hiljada maraka
da bi se oni poskupili i bili veoma bitan faktor u društvu
da bi se oni poskupili i bili veoma bitan faktor u društvu
- vješalica
#29024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
to su skripte i knjige iz biblioteke nisi ti to dobro vidioReglan wrote:Gledam profil na instagramu ovog Sljive. Kad tamo slike sa pistoljima, puske.
- karanana
#29025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a kako nema nista o tom navodnom samoubistvu na 8. mart u tom hotelu?
prvi put to ovdje procitah i nema nigdje vise. jel to istina sto je gore u par postova napisano? kako nigdje nema? na koji je nacin samoubistvo izvrseno? jel u toku neke proslave zena iz firme?
to je ta neka banka zatajila radi imidza, ako je ovo sve istina..
prvi put to ovdje procitah i nema nigdje vise. jel to istina sto je gore u par postova napisano? kako nigdje nema? na koji je nacin samoubistvo izvrseno? jel u toku neke proslave zena iz firme?
to je ta neka banka zatajila radi imidza, ako je ovo sve istina..