Ovako se meni kolega zeljovac lani vadio..,veli svi veliki su u krizi..al u ku...mirza_15 wrote:Granada Barcelona 2:0
Varaždin Dinamo 1:0
Tuzla Sarajevo 2:1
![]()
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#29001 Re: Utakmice.
- van Basten
#29002 Re: Utakmice.
Je li vakat paliti alarme? Ili je sve pod kontrolom jos uvijek?
-
todd_smith
#29003 Re: Utakmice.
Pitarluk.strong69 wrote:Pretjerujete kad gubimo, pretjerujete kad pobjeđujemo. Nema sredine.
-
duffy_duck
#29004 Re: Utakmice.
sta ba pljujete vise? prije cetiri mjeseca ste bili u Titovoj a sad svima jebete majku. nema nam pola tima, nasa klupa ne moze da prati sampionske ambicije i to je to. igramo lose, ali tri smo boda iza. pet igraca nam fali iz prvih 11 konstantno. a taj Husref kome jebete majku, ima vise trofeja nego pojedinci utakmica.
i kada tesko je, kad redas poraze.....volim te Sarajevo
-
al-em
#29005 Re: Utakmice.
Odron smo od pocetka sezone, osvojili duplu i sta sad treba, kljuc u bravu i razlaz?
Umjesto da smo bolji mi se sa loptom ne mozemo sastaviti, od seltika nema oremusa i znas da si na djokanovicu i mustaficu i ti ih ne mozes uigrati da dva pasa odigraju.
Nije to pitarluk nego seljacki mentalitet da se raspadnemo nakon svake titule. Pa nas crnkic ubio danas, mi kad nismo igrali evropu frajer nije mogao u prvoj postavi biti.
Umjesto da smo bolji mi se sa loptom ne mozemo sastaviti, od seltika nema oremusa i znas da si na djokanovicu i mustaficu i ti ih ne mozes uigrati da dva pasa odigraju.
Nije to pitarluk nego seljacki mentalitet da se raspadnemo nakon svake titule. Pa nas crnkic ubio danas, mi kad nismo igrali evropu frajer nije mogao u prvoj postavi biti.
- Maharadza
#29006 Re: Utakmice.
I umjesto da ganjaju tu zamjenu za Oremuša i vjerovatno najbitnijeg igrača ekipe u prošloj sezoni - Stanojevića, oni kupe preko TRIDESET AUTA KAO DA SMO JEBENI RENT-A-CAR. 
- Grean
#29007 Re: Utakmice.
Samo se nadam da je od Sabrine najavljeno i sprovedeno, da su plate vezane za rezultat jer bi bilo sramota da su ekipa kako trenutno igra a i strucni stab najplaceniji u ligi.
Tri boda zaostatka nisu nista, problem je da imamo vise bodova nego sto igrom zasluzujemo.
Olaksavajuca je da igra nesto mladih igraca i kad oni uprskaju lakse pada nego neko nazovi pojacanje, bar meni. Radje bih gledao npr. i Resica da mrlja na lijevom krilu nego ovakvog Milanovica ali da budem posten opet bih se na kraju utakmice zalio na rezultat, i to je realnost
Tri boda zaostatka nisu nista, problem je da imamo vise bodova nego sto igrom zasluzujemo.
Olaksavajuca je da igra nesto mladih igraca i kad oni uprskaju lakse pada nego neko nazovi pojacanje, bar meni. Radje bih gledao npr. i Resica da mrlja na lijevom krilu nego ovakvog Milanovica ali da budem posten opet bih se na kraju utakmice zalio na rezultat, i to je realnost
-
todd_smith
#29008 Re: Utakmice.
Ko zasluzuje?Sliver wrote:Ko pljuje? Ko jebe Husu majku? Sta ti je? Vidi se lijepo ko zasluzuje da bude u 11, a ko rezerva, a ko VIP loza. Sta ako se kaze da i Hus treba da se sam preispita, sta fali da se analizira, kritikuje i ispolji nezadovoljstvo igrom i rezultatom? Sta je trebalo sinoc, da izadjemo pted Vjecnu i skacemo od radosti, je li?duffy_duck wrote:sta ba pljujete vise? prije cetiri mjeseca ste bili u Titovoj a sad svima jebete majku. nema nam pola tima, nasa klupa ne moze da prati sampionske ambicije i to je to. igramo lose, ali tri smo boda iza. pet igraca nam fali iz prvih 11 konstantno. a taj Husref kome jebete majku, ima vise trofeja nego pojedinci utakmica.
Daj nam prvih 11 koji bi trebsli igrati umjesto ovih sto igraju?
-
Nadzorna_ploca
#29009 Re: Utakmice.
Nema potrebe da se ista pise. Amar Rahmanovic sve objasnio.
-
todd_smith
#29010 Re: Utakmice.
Nema se sta pisati jer ne mozes skontati bolji 11 od ovih sti trenutno pocinje od igraca koje jmamo na raspolaganju.
Toliko o tome.
Toliko o tome.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#29011 Re: Utakmice.
Što bi rek'o Nefić: "Situacija je zadovoljavajuća".van Basten wrote:Je li vakat paliti alarme? Ili je sve pod kontrolom jos uvijek?
-
sencobih
#29012 Re: Utakmice.
Prošlo kolo lohotinja od igrača Mustafić, primi loptu i hladno dade go, sad gledam Milanovića isto ko totalni amater i to iz dva pokušaja nebu pod oblake, a onda tako dobar dojam Mustafić usere sa onim penalom. Letić nisam vjerovao da ću to reći, ali žao mi Bekića
- ZonFon
#29013 Re: Utakmice.
Sliver wrote:Ma, situacija je samozadovoljavajuca
-
todd_smith
#29014 Re: Utakmice.
Rahmanovic se tek vratio treningu prije 2-3 sedmice. Samo bi budala tako bitnog igraca odmah u vatru bacala.Sliver wrote:Meni je Rahman juce bio za 11, pa dokle moze. Milanovic ni za 35.todd_smith wrote:Nema se sta pisati jer ne mozes skontati bolji 11 od ovih sti trenutno pocinje od igraca koje jmamo na raspolaganju.
Toliko o tome.
Znaci ne moze on.
Ko jos? Ne valja vam Milanovic, ok ko umjesto njega na krilo?
Razumijem ja frustracije, ali kada nemas sutis i trpis a ne izmisljas ovo ono
Cak neki fudbalski mudrac rece par postova prije kaze daj ovome otkaz daj ovome daj ovome dovedi ovog i ovog...u sred sezone nakon 9 jebenih utakmica...halo ba o cemu mi ovdje pricamo?
-
gold'n'brown
#29015 Re: Utakmice.
Ma sve u redu za Milanovica, nema ko, al Hodzic ispred Sabanovica 
-
todd_smith
#29016 Re: Utakmice.
Nisam nikakav fan Hodzica stavise govorio sam da ga se rijesi jos prosle sezone, ali Sabanovic nije apsolutno nista uradio niti pokazao do sadagold'n'brown wrote:Ma sve u redu za Milanovica, nema ko, al Hodzic ispred Sabanovica
Tako da nista ne dobijes ili gubis sto ga ima ili nema
- East_side
#29017 Re: Utakmice.
Kako nas je napustio onaj kondicioni trener (Jeleskovic?), od tada se nenormalno gomilaju povrede, nedostaje trke, dinamike, borbenosti...
Mozda nije glavni i jedini razlog ali nije ni za zanemariti.
Mozda nije glavni i jedini razlog ali nije ni za zanemariti.
-
mirza_15
#29018 Re: Utakmice.
Uz to je Hodžić brži, a trebalo je čuvati Crnkića. Ja sam siguran da bi sa Šabanovićem bilo i gore po toj strani.todd_smith wrote:Nisam nikakav fan Hodzica stavise govorio sam da ga se rijesi jos prosle sezone, ali Sabanovic nije apsolutno nista uradio niti pokazao do sadagold'n'brown wrote:Ma sve u redu za Milanovica, nema ko, al Hodzic ispred Sabanovica
-
gold'n'brown
#29019 Re: Utakmice.
Ne bih se slozio. Sabanovic je npr odigrao odlicno protiv Zrinjskog prvu utakmicu. Ono sto me kod Husrefa uvijek nerviralo je da vrlo cesto u takvoj situaciji umjesto da nagradi igraca u slijedecoj utakmici ga stavi na klupu. Mislim da je defanzivno puno bolji id Hodzica. i za U21 reprezentaciju protiv Belgije je igrao dobro.todd_smith wrote:Nisam nikakav fan Hodzica stavise govorio sam da ga se rijesi jos prosle sezone, ali Sabanovic nije apsolutno nista uradio niti pokazao do sadagold'n'brown wrote:Ma sve u redu za Milanovica, nema ko, al Hodzic ispred Sabanovica
- Logovan
#29020 Re: Utakmice.
Kako god okreneš bolje koristiti Šabanovića, nego Hodžića, još za ovog drugog znamo kako se odnosio prema dresu i Husrefu. Ne znam kojim filmskim trikovima je uspio da bude opet u ekipi i još da dosta minuta uzme.
- omega369
#29021 Re: Utakmice.
Jedino sto je pozitivno je to sto, uz sve probleme, povrede, kr***bolje, gluparije i sve ostalo, mi smo i dalje na 3 boda od prvog mjesta.
Jos imamo vremena da se dohavizamo.
Azmiru husicu se sjetim raspalih zbog sudija i svega sto radi.
Jos imamo vremena da se dohavizamo.
Azmiru husicu se sjetim raspalih zbog sudija i svega sto radi.
- tataćusak
#29022 Re: Utakmice.
Logovan wrote:Kako god okreneš bolje koristiti Šabanovića, nego Hodžića, još za ovog drugog znamo kako se odnosio prema dresu i Husrefu. Ne znam kojim filmskim trikovima je uspio da bude opet u ekipi i još da dosta minuta uzme.
Sabanovic je trenutno nas najlosiji igrac u rosteru, toliko.
- Logovan
#29023 Re: Utakmice.
Vala lošiji od Hodžića, a pogotovo i Šišića nije nema šanse, Milanović je tu negdje sa Šabanovićem.
-
todd_smith
#29024 Re: Utakmice.
I onda je protiv Sirokog, Ljuboskog i Zelje bio apsolutna katastrofagold'n'brown wrote:Ne bih se slozio. Sabanovic je npr odigrao odlicno protiv Zrinjskog prvu utakmicu. Ono sto me kod Husrefa uvijek nerviralo je da vrlo cesto u takvoj situaciji umjesto da nagradi igraca u slijedecoj utakmici ga stavi na klupu. Mislim da je defanzivno puno bolji id Hodzica. i za U21 reprezentaciju protiv Belgije je igrao dobro.todd_smith wrote:Nisam nikakav fan Hodzica stavise govorio sam da ga se rijesi jos prosle sezone, ali Sabanovic nije apsolutno nista uradio niti pokazao do sadagold'n'brown wrote:Ma sve u redu za Milanovica, nema ko, al Hodzic ispred Sabanovica
-
last mohicans
#29025 Re: Utakmice.
Ma na stranu Šabanovic koji često bude klupiran u toku i prije utakmice. Ali ovaj Milanovic, pa i Letic su razočarenje ovog dijela sezone, pogotovo Milanovic koji svojom igrom na terenu nimalo ne doprinosi ekipi. Doduše cijela ekipa škrpi, osobito veza, pa su se i oni utopili u sivilo. Kad se razdrma cijela ekipa i generalno krene bolja igra koju smo prošle sezone imali, valjda se i oni pokazu kao neka pojačanja. Ako se to ne desi, slobodno se mogu proglasiti flopovima.