PA tv sluzi da informise javnos o svemu pa tako i o kriminalnim radnjama nekog Ramiza koji se ponasa kao da je banka njegovo privatno vlasnistvo neznam o kakvoj zloupotrebi frekvencije pricas. ovaj davao kredite nakim firmama sa dvoje zaposlenih muz i zena garant mu familija, nigdje veze a bosanskoj novonastaloj tv sa mladim ljudima s biroa nista pa gdje to normalnowolf07 wrote:akcid wrote:Smetnje wrote:Pa i treba da ga nacepi, ako novootvorena bosanska televizija sa domacom produkcijom koja pri tome zaposljava bosansku djecu sa biroa, ne dobije kredit od razvojne banke ja onda ne znam ko treba da dobije
To je onda zloupotreba frekvencije u privatne svrhe, iskorištavanje javnog TV prostora u ostvarenju vlastitih interesa. Ako ima saznanja o protupravnim radnjama Ramiza Dž., zašto ih nije prikazao nadležnom tužilaštvu, zašto nije zatražio njegovo procesuiranje kroz pravosuđe, na legitiman način?
Zamisli da Ramiz Dž. iskoristi svoju poziciju direktora banke i svakog kreditnog komitenta ucijeni zabranom saradnje sa Hadžifejzovićem...
E sad sta je tu privatno a sta javno dalo bi se pricati! Osim toga, zbog cega Ramiz Dzaferovic ne tuzi Senada ako ovaj laze?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Smetnje
#2901 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
milojicabrzi
#2902 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stvar je u tome da Senad nije ponudio nikakve garancije niti imovinu niti hipoteku, nije ponudio nikakav vid osiguranja, osim stava My name is Senad, Hadziface SenadSmetnje wrote:Pa i treba da ga nacepi, ako novootvorena bosanska televizija sa domacom produkcijom koja pri tome zaposljava bosansku djecu sa biroa, ne dobije kredit od razvojne banke ja onda ne znam ko treba da dobije
Da si procitao otvoreno pismo u medijima koje je poslao Dzaferovic, sve bi ti vjerovatno bilo jasnije.
Covjek mu u placenom oglasu, lijepo, ekonomski, na dvije decimale precizno, objasnjava da se kredit ne moze dobiti ako trazis 10 miliona KM a kao garaniju nudis imovinu u vrijednosti od 1000 KM.
Mislim, nije ni Dzaferovic cvjecka, da se razumijemo, ali Senadov gard je bio da on otprilike treba dobiti kredit zato sto je on onaj cuveni, sa TV, dakle SENAD
I Selimovici i ostali kad su dizali kredite, od 10+ miliona, pa su morali davati ozbiljne hipoteke
- Mikelanđelo
#2903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Djecu sa biroa???
Ko se uspije uhljebiti kod Senada i njemu uzeti ikakvu paru, taj će biti bogataš, garantujem. Nikoga taj nije zaposlio i dužan je i Bogu i narodu, naravno da neće dobiti kredit.
Ko se uspije uhljebiti kod Senada i njemu uzeti ikakvu paru, taj će biti bogataš, garantujem. Nikoga taj nije zaposlio i dužan je i Bogu i narodu, naravno da neće dobiti kredit.
- luckylaka
#2904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo i i ovdje sve vrvi od strucnjaka za ekonomiju.Imate li rjesenje kako da Amerika izadje iz ove krize pitaju ovi iz senata
- MOSALJOZE
#2905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
luckylaka wrote:Evo i i ovdje sve vrvi od strucnjaka za ekonomiju.Imate li rjesenje kako da Amerika izadje iz ove krize pitaju ovi senaDa
- luckylaka
#2906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
MOSALJOZE wrote:luckylaka wrote:Evo i i ovdje sve vrvi od strucnjaka za ekonomiju.Imate li rjesenje kako da Amerika izadje iz ove krize pitaju ovi senaDa
- Mikelanđelo
#2907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A ti si u Americi? Pa sad mi više nije čudno kako tako mnogo znaš o Bosni i dešavanjima tamoluckylaka wrote:Evo i i ovdje sve vrvi od strucnjaka za ekonomiju.Imate li rjesenje kako da Amerika izadje iz ove krize pitaju ovi iz senata
- Havatar
#2908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Po onom sto pise zna mnogo vise nego mnogi koji zive u BosniMikelanđelo wrote:A ti si u Americi? Pa sad mi više nije čudno kako tako mnogo znaš o Bosni i dešavanjima tamoluckylaka wrote:Evo i i ovdje sve vrvi od strucnjaka za ekonomiju.Imate li rjesenje kako da Amerika izadje iz ove krize pitaju ovi iz senata
- luckylaka
#2909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gdje pise da sam u AmericiMikelanđelo wrote:A ti si u Americi? Pa sad mi više nije čudno kako tako mnogo znaš o Bosni i dešavanjima tamoluckylaka wrote:Evo i i ovdje sve vrvi od strucnjaka za ekonomiju.Imate li rjesenje kako da Amerika izadje iz ove krize pitaju ovi iz senata
- BHF_Manijak
#2910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Na temi BiH - Amerika!luckylaka wrote:Gdje pise da sam u AmericiMikelanđelo wrote:A ti si u Americi? Pa sad mi više nije čudno kako tako mnogo znaš o Bosni i dešavanjima tamoluckylaka wrote:Evo i i ovdje sve vrvi od strucnjaka za ekonomiju.Imate li rjesenje kako da Amerika izadje iz ove krize pitaju ovi iz senata
- DoZeN
#2911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad i jeste melem onima koji radije ljetuju po BIH nego da odu na Havaje,Mexico,Tursku. i one koji ne osjecaju neimastinju u BIH kada dodju da poprave zube ili se osisaju.
- luckylaka
#2912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A ti si u Americi? Pa sad mi više nije čudno kako tako mnogo znaš o Bosni i dešavanjima tamo
[/quote]
Gdje pise da sam u Americi
[/quote]
Na temi BiH - Amerika!
[/quote]
Ovo ti necu halaliti
Pratis me u stopu 
Gdje pise da sam u Americi
Na temi BiH - Amerika!
- Lakat Jebić
#2913 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
laki ba, svi znaju da si krajisnik na radu u sent luisu
jos jedino nisam upratio odakle si iz krajine 
- Edin H.
#2914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa neka Senad napravi interview pa cemo saznatiLakat Jebić wrote:laki ba, svi znaju da si krajisnik na radu u sent luisujos jedino nisam upratio odakle si iz krajine
- luckylaka
#2915 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sa ponosom Bihac,Cazin,Buzim,S.Most,Kljuc...sve je to moje jaraneLakat Jebić wrote:laki ba, svi znaju da si krajisnik na radu u sent luisujos jedino nisam upratio odakle si iz krajine
- Lakat Jebić
#2916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
a gore u babine krajeve ne zalazis?luckylaka wrote:Sa ponosom Bihac,Cazin,Buzim,S.Most,Kljuc...sve je to moje jaraneLakat Jebić wrote:laki ba, svi znaju da si krajisnik na radu u sent luisujos jedino nisam upratio odakle si iz krajine
- luckylaka
#2917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne gore smo samo promarsirali ,zaveli red i dokazali da je i to nase.Idemo na temu.Opet taj SenadLakat Jebić wrote:a gore u babine krajeve ne zalazis?luckylaka wrote:Sa ponosom Bihac,Cazin,Buzim,S.Most,Kljuc...sve je to moje jaraneLakat Jebić wrote:laki ba, svi znaju da si krajisnik na radu u sent luisujos jedino nisam upratio odakle si iz krajine
Sutra na FACE-u tri fudbalske poslastice.Prenosimo 3 utakmice u cijelosti a maraton počinje u 17:45.
Od 18 sa Maksimira, Hrvatska - Belgija.
Od 20:45 iz Atine, Grčka - Slovačka
A završavamo sa susretom Portugal - Izrael.
Nakon toga pregled svih golova.
Sva tri susreta direktno odlučuju o plasmanu u Brazil.Ne propustite ovaj fudbalski maraton!
- MOSALJOZE
#2918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo zbog čega ih cijenim,baš me zanima kad su ovi hamelji sa ostalih televizija uradili ovakvu vrstu programa ako me sjećanje sluzi NIKAD.Senad je nekima iritantan i slično,ali barem pokazuju zelju i trud za radom,imaju goste prave emisije,a ostali 0luckylaka wrote: Od 18 sa Maksimira, Hrvatska - Belgija.
Sva tri susreta direktno odlučuju o plasmanu u Brazil.Ne propustite ovaj fudbalski maraton!
- karanana
#2919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ljudi slusaju i znaju sta gledaoci hoce.
- luckylaka
#2920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma ja to napisao deset puta nisu neka extra tv ali se bar trude ali ovih par se samo hvata za Senada ovakav,onakav,duzan i Bogu i narodu ne placa nikoga.Pa ako te ne placa ne moras ni raditi.I ja bi Boga mi radio za kifle i hrenovke(ovo mi odnekud poznato)samo da budem faca na Facetv.I ovako sam fin i zgodan jos kada bi me one cure docerale ih pa prodjes kroz carsijuMOSALJOZE wrote:Evo zbog čega ih cijenim,baš me zanima kad su ovi hamelji sa ostalih televizija uradili ovakvu vrstu programa ako me sjećanje sluzi NIKAD.Senad je nekima iritantan i slično,ali barem pokazuju zelju i trud za radom,imaju goste prave emisije,a ostali 0luckylaka wrote: Od 18 sa Maksimira, Hrvatska - Belgija.
-
wolf07
#2921 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E nas'o si primjer! Pa lako je Selimovicima staviti pod hipoteku nesto sto nisu sticali svojim radom. To je klasicna tajkunska balkanska prica. Sad se imaju avioni, milioni i kamioni a prije 20 godina bio izbjeglica ili mozda bolje reci pobjeglica. I onda poslije rata ide povratak u BiH, ciribu-ciriba - eto prvi milion! A jednom kad zgrnes prvi milioncic dalje ide lako. Malo ubaci u dzep Dzaferovicu, malo potplati nekog drzavnog sluzbenika za info gdje je sta na tenderu i eto ga! Hipoteka, folovi - golovi i eto uglednog gradjanina koji je pun ko brod, sarmantan, opusten i komunikativan. Samo ga nikad ne pitaj otkud onaj prvi "ciribu - ciriba" milion!milojicabrzi wrote:Stvar je u tome da Senad nije ponudio nikakve garancije niti imovinu niti hipoteku, nije ponudio nikakav vid osiguranja, osim stava My name is Senad, Hadziface SenadSmetnje wrote:Pa i treba da ga nacepi, ako novootvorena bosanska televizija sa domacom produkcijom koja pri tome zaposljava bosansku djecu sa biroa, ne dobije kredit od razvojne banke ja onda ne znam ko treba da dobije![]()
Da si procitao otvoreno pismo u medijima koje je poslao Dzaferovic, sve bi ti vjerovatno bilo jasnije.
Covjek mu u placenom oglasu, lijepo, ekonomski, na dvije decimale precizno, objasnjava da se kredit ne moze dobiti ako trazis 10 miliona KM a kao garaniju nudis imovinu u vrijednosti od 1000 KM.
Mislim, nije ni Dzaferovic cvjecka, da se razumijemo, ali Senadov gard je bio da on otprilike treba dobiti kredit zato sto je on onaj cuveni, sa TV, dakle SENAD![]()
I Selimovici i ostali kad su dizali kredite, od 10+ miliona, pa su morali davati ozbiljne hipoteke
-
Chuckie
#2922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I kad ovi kontaju krenuti sa crnilom? 
- BHF_Manijak
#2923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gdje pise da sam u Americiluckylaka wrote:A ti si u Americi? Pa sad mi više nije čudno kako tako mnogo znaš o Bosni i dešavanjima tamo
Na temi BiH - Amerika!
Okooooo...
-
Chuckie
#2924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znal ko hoće li ovi zacrnit satelit prije litvanije? 
- BHF_Manijak
#2925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam da li smije to Face uraditi uopste. Kako znam utakmice reprezentacije smije otkupiti samo nekomercijalna TV kuca, oni bi u slucaju zatamnjivanja ponistili taj dio, tako da ne bi kompletna BiH i dijaspora mogli gledati putem free TV-a nacionalnu repku.
Zato kod Svaba i dan danas samo ARD i ZDF (citaj drzavne televizije) prenose utakmice repke, iako ima milijardu puta jacih tv kuca!
Zato kod Svaba i dan danas samo ARD i ZDF (citaj drzavne televizije) prenose utakmice repke, iako ima milijardu puta jacih tv kuca!