SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
baja

#2901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by baja »

evo sad 2 policijska i jedna hitna odletise prema nedjaricima...ne vidjeh jel odose za ilidzu, rotacije upaljene

sta se desava :-)
gerberica

#2902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by gerberica »

Osjeca li se neko od vas sigurno u ovom"sigurnom gradu"?
palamuda

#2903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by palamuda »

r_faruk wrote:al ovi kriminalci lijepo zive..... stan, auto, terenac ovaj onaj......... opljackano nekih banaka milion, pokusaja ubistva. pa kad sve ovo procitas moras se zapitati jeli istina da neko ko je sve ovo uradio i dalje hoda po ulici.

meni dosli na vrata po vozacku (policija) i napali me, kao "sta cekas, ne mozes tako, pola godine je proslo" hoce da me vode u stanicu, ja kontam da sam zgazio nekog :-) (prosao kroz crveno u tri ujutro), a u prekrsajnom nalogu, niti bilo gdje drugo, nije pisalo da je trebam odnijeti u policiju, kaznu sam platio na vrijeme.......... :-)

koliko dugo se vodi istraga? uvijek kazu pusten na slobodu i vodi se istraga.........
Vala baš da čovjek ne povjeruje, koji levat danas može pošten i uljudan biti.
Ja kad pogrešno parkiram hoće u Hagg da me vode to mi se policajac unosi, to nabraja zakone, ja sav u čudu, a ovaj lola sa Alipašina je uradio zla još malo ko Mladić i šetka okolo.
campa_xxx

#2904 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by campa_xxx »

cigara wrote:Oko pola 9 sahvatase nekog frajera na raskrsnici kod televizije (prema gradu). Vozim ja normala, kad marica uleti na sred raskrsnice, blokira cestu, auta jedva zakocila. Izletise specijalci i izvukose nekog lika 1 auto iza mene, doleti i patrola, malo ga isamarase i uhapsise.
Hvataju dilere zadnje 2 sedmice da valja

Oko 18h slicno se desilo kod dva ribara... 2-3 policijska auta, marica, specijalci...
r_faruk

#2905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by r_faruk »

neka, neka hapse.......... samo se nadam da nisu dosli po one tete sto prodaju vunene carape....... :-)

sve u svemu puna podrska policiji...
medoIL

#2906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by medoIL »

Mislim da mozemo biti zadovoljni sa nasom policijom kad uzmemo sve u obzir ,ali ovdje je tuzilastvo problem , na njih treba galamu dici !
cigara

#2907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja) al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako to :lol: vjeruj pali
Inace da, tuzilastvo je problem, ne murija
quasar

#2908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by quasar »

Zapitate li se vi navijaci, sto je policija ostra prema vama?
Zapitate li se da li drugi gradjani odobravaju vase ponasanje i ponasanje policije prema vama i zasto je to tako?
Creasy

#2909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

cigara wrote:Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja) al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako to :lol: vjeruj pali

:-)

I onda se cudi kad sutra dobije pendrek po ledjima... :D
amoninan

#2910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

Ja da sam drot: stanica - patrolna kola - kota - drijemanje do kraja smjene.
HApsiš lika 5 puta u 5 mjeseci, on izađe za 20 dana. Kome ba?
gerberica

#2911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by gerberica »

amoninan wrote:Ja da sam drot: stanica - patrolna kola - kota - drijemanje do kraja smjene.
HApsiš lika 5 puta u 5 mjeseci, on izađe za 20 dana. Kome ba?
Pa tako ti to i dodje,ali bi napokon trebalo doci sve na svoje mjesto.Da tuzilastvo pocne raditi kako treba.
muha_sa

#2912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muha_sa »

cigara wrote:Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
ne znam kako je sad pošto ne idem na utakmice al znam kako je bilo kad sam ja bio djete a i poslije :lol:
milicajci na konjima patrolirali oko stadiona pred utakmicu a mi probamo da se nekako uvalimo na stadion al preko ograde :lol: kad nas šcole drito pendrekom po ledjima :-) nema pitanja šta i kako.
Urban B.

#2913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Urban B. »

quasar wrote:Zapitate li se vi navijaci, sto je policija ostra prema vama?
Zapitate li se da li drugi gradjani odobravaju vase ponasanje i ponasanje policije prema vama i zasto je to tako?
a haj mi objasni, zavezanog momka zasto udarati?zbog baklje?
nemoj biti smijesan,ti isti navijaci urade 3 puta vise za ovu zajednicu nego ti i bilo ko drugi ko ih naziva huliganima!
mirzazmaj

#2914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mirzazmaj »

Pohvala za policajca: juče na sred titove u po' bijela dana, lik mase pištoljem i odnekud se pojavi jedan policajac. Kad sú ga vidjeli podjose bjezat ali ih je obojicu zaganjo i uhvatio sám samcat . Svaka mu čast.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Truba »

mirzazmaj wrote:Pohvala za policajca: juče na sred titove u po' bijela dana, lik mase pištoljem i odnekud se pojavi jedan policajac. Kad sú ga vidjeli podjose bjezat ali ih je obojicu zaganjo i uhvatio sám samcat . Svaka mu čast.
ša je bilo kad si se probudio :D
mirzazmaj

#2916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mirzazmaj »

Dokle je to došlo, ljudi ne mogu dá vjeruju dá imamo i pravih policajaca...
quasar

#2917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by quasar »

Urban B. wrote:
a haj mi objasni, zavezanog momka zasto udarati?zbog baklje?
nemoj biti smijesan,ti isti navijaci urade 3 puta vise za ovu zajednicu nego ti i bilo ko drugi ko ih naziva huliganima!
Zavezanog nema potrebe udarati, osim kad niko ne vidi :D , tj. ako se omladinac qurcevito ponasa, psuje i sl.

A koje to korisne stvari urade za zajednicu? Demoliraju tramvaj? Iskljuce GRAS saobracaj na 5-6 sati. Tuku se po kvartovima? Zapale poneko auto ako im se ne dopadne tablica, vozac ili boja enterijera?
Koje jos korisne stvari rade navijaci?

Hoces se unositi u facu nekom sabanu koji te moze slomiti? Neces buraz. Pa nemoj ni policajcu, misleci da je sputan PS-om.
Creasy

#2918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

Dovoljno je reci da su 50% ovih koji su "odranije poznati policiji" pripadnici navijackih grupa HZ ili Manijaci.
cigara

#2919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

ne mislim na navijace koji idu i ruse, mislim na one "normalne" znaci istok i zapad koji dobiju batine samo jer nose sal.
sjeti se utakmica sarajevo siroki, prebili cak i manekenku i njenog momka koji nisu bili u blizini stadiona
na te stvari ja mislim, da ne idemo dalje u raspravu
cigara

#2920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

Creasy wrote:Dovoljno je reci da su 50% ovih koji su "odranije poznati policiji" pripadnici navijackih grupa HZ ili Manijaci.

50% politicara koji kradu navijaju za FK Sarajevo i NK Zeljeznicar, znacil to nesto?
Objasni mi udaranje zavezanog frajera gore kod groblja, mislim kad vec pametujes, a imam osjecaj da si jedan od onih.
Neko vase provodjenje pravde? OK.. al sto se cudis kad ti onda oni navijaci koji vole belaj sastave kolegu 10 na jedan?
Ne opravdavam, al nemoj se cuditi
quasar

#2921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by quasar »

cigara wrote:
ne mislim na navijace koji idu i ruse, mislim na one "normalne" znaci istok i zapad koji dobiju batine samo jer nose sal.
sjeti se utakmica sarajevo siroki, prebili cak i manekenku i njenog momka koji nisu bili u blizini stadiona
Ja sam mislio samo na navijace koji idu i ruse. A i sam sam prije cesto isao i na istok i zapad i Koseva i Grbavice i dobro se zabavio, ali ko se qurcevito ponasao ni tamo nije dobro prosao.

Slucaj u vezi manekenke i sponzora ne bih komentarisao jer ne znam detalje, ali nesto slutim da nije bas tek tako naletio na batine, obzirom da mi je poznat gard tih wannabe selebritija.
amoninan

#2922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amoninan »

Creasy wrote:Dovoljno je reci da su 50% ovih koji su "odranije poznati policiji" pripadnici navijackih grupa HZ ili Manijaci.
A čiji će biti, Zvezde? :lol:
cigara

#2923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

quasar wrote:
cigara wrote:
Ja sam mislio samo na navijace koji idu i ruse. A i sam sam prije cesto isao i na istok i zapad i Koseva i Grbavice i dobro se zabavio, ali ko se qurcevito ponasao ni tamo nije dobro prosao.

Slucaj u vezi manekenke i sponzora ne bih komentarisao jer ne znam detalje, ali nesto slutim da nije bas tek tako naletio na batine, obzirom da mi je poznat gard tih wannabe selebritija.
Par specijalaca tuklo nekom mladjeg momka, izlazio lik s curom (manekenkom), rekao im da ga prestanu toliko udarati, likovi napali njega, slomili ga i izudarali curu stitovima, bilo vise clanaka po novinama.
Zamijeni rijec "specijalci" s "klosari" i reci mi razliku

Pred mojim ocima su pretukli frajera od nekih 45-50 godina pendrecima, izudarali njegovu zenu stitovima, i sinu spucali par puta samar (mali nema 15 godina)
Last edited by cigara on 23/03/2012 11:24, edited 1 time in total.
JThomas

#2924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

nema toga na zvezdinom severu, oni su se još '91 opredijelili za ratne zločine.
quasar

#2925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by quasar »

cigara wrote:
Par specijalaca tuklo nekom mladjeg momka, izlazio lik s curom (manekenkom), rekao im da ga prestanu toliko udarati, likovi napali njega, slomili ga i izudarali curu stitovima, bilo vise clanaka po novinama.
Zamijeni rijec "specijalci" s "klosari" i reci mi razliku
Ma siguran sam da je bio jako ljubazan i da ih je fino molio, hajde ba, jesi bio tu?
Locked