sta se desava
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
-
baja
#2901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
evo sad 2 policijska i jedna hitna odletise prema nedjaricima...ne vidjeh jel odose za ilidzu, rotacije upaljene
sta se desava
sta se desava
-
gerberica
#2902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Osjeca li se neko od vas sigurno u ovom"sigurnom gradu"?
-
palamuda
#2903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Vala baš da čovjek ne povjeruje, koji levat danas može pošten i uljudan biti.r_faruk wrote:al ovi kriminalci lijepo zive..... stan, auto, terenac ovaj onaj......... opljackano nekih banaka milion, pokusaja ubistva. pa kad sve ovo procitas moras se zapitati jeli istina da neko ko je sve ovo uradio i dalje hoda po ulici.
meni dosli na vrata po vozacku (policija) i napali me, kao "sta cekas, ne mozes tako, pola godine je proslo" hoce da me vode u stanicu, ja kontam da sam zgazio nekog(prosao kroz crveno u tri ujutro), a u prekrsajnom nalogu, niti bilo gdje drugo, nije pisalo da je trebam odnijeti u policiju, kaznu sam platio na vrijeme..........
![]()
koliko dugo se vodi istraga? uvijek kazu pusten na slobodu i vodi se istraga.........
Ja kad pogrešno parkiram hoće u Hagg da me vode to mi se policajac unosi, to nabraja zakone, ja sav u čudu, a ovaj lola sa Alipašina je uradio zla još malo ko Mladić i šetka okolo.
- campa_xxx
#2904 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
cigara wrote:Oko pola 9 sahvatase nekog frajera na raskrsnici kod televizije (prema gradu). Vozim ja normala, kad marica uleti na sred raskrsnice, blokira cestu, auta jedva zakocila. Izletise specijalci i izvukose nekog lika 1 auto iza mene, doleti i patrola, malo ga isamarase i uhapsise.
Hvataju dilere zadnje 2 sedmice da valja
Oko 18h slicno se desilo kod dva ribara... 2-3 policijska auta, marica, specijalci...
-
r_faruk
#2905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
neka, neka hapse.......... samo se nadam da nisu dosli po one tete sto prodaju vunene carape.......
sve u svemu puna podrska policiji...
sve u svemu puna podrska policiji...
-
medoIL
#2906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Mislim da mozemo biti zadovoljni sa nasom policijom kad uzmemo sve u obzir ,ali ovdje je tuzilastvo problem , na njih treba galamu dici !
- cigara
#2907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja) al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako to
vjeruj pali
Inace da, tuzilastvo je problem, ne murija
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja) al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako to
- quasar
#2908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zapitate li se vi navijaci, sto je policija ostra prema vama?
Zapitate li se da li drugi gradjani odobravaju vase ponasanje i ponasanje policije prema vama i zasto je to tako?
Zapitate li se da li drugi gradjani odobravaju vase ponasanje i ponasanje policije prema vama i zasto je to tako?
- Creasy
#2909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
cigara wrote:Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja) al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako tovjeruj pali
I onda se cudi kad sutra dobije pendrek po ledjima...
- amoninan
#2910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja da sam drot: stanica - patrolna kola - kota - drijemanje do kraja smjene.
HApsiš lika 5 puta u 5 mjeseci, on izađe za 20 dana. Kome ba?
-
gerberica
#2911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa tako ti to i dodje,ali bi napokon trebalo doci sve na svoje mjesto.Da tuzilastvo pocne raditi kako treba.amoninan wrote:Ja da sam drot: stanica - patrolna kola - kota - drijemanje do kraja smjene.
- muha_sa
#2912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ne znam kako je sad pošto ne idem na utakmice al znam kako je bilo kad sam ja bio djete a i poslijecigara wrote:Jos samo da se prestanu glupirati kad su navijaci u pitanju, mislim na incidente lomovi kostiju po stanici i sutanje zavezanog navijaca na sred ceste od strane 10 specijalaca
Ljudi moji ne dajte da vam prasinari seru, malo zauzmi stav jbte, ne moras mu jebat mamu u usta (mozes al ode par stoja) al jarane unesi mu se u facu i malo ga "naruzi" za ponasanje, trazi podatke i tako tovjeruj pali
milicajci na konjima patrolirali oko stadiona pred utakmicu a mi probamo da se nekako uvalimo na stadion al preko ograde
- Urban B.
#2913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
a haj mi objasni, zavezanog momka zasto udarati?zbog baklje?quasar wrote:Zapitate li se vi navijaci, sto je policija ostra prema vama?
nemoj biti smijesan,ti isti navijaci urade 3 puta vise za ovu zajednicu nego ti i bilo ko drugi ko ih naziva huliganima!
- mirzazmaj
#2914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pohvala za policajca: juče na sred titove u po' bijela dana, lik mase pištoljem i odnekud se pojavi jedan policajac. Kad sú ga vidjeli podjose bjezat ali ih je obojicu zaganjo i uhvatio sám samcat . Svaka mu čast.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ša je bilo kad si se probudiomirzazmaj wrote:Pohvala za policajca: juče na sred titove u po' bijela dana, lik mase pištoljem i odnekud se pojavi jedan policajac. Kad sú ga vidjeli podjose bjezat ali ih je obojicu zaganjo i uhvatio sám samcat . Svaka mu čast.
- mirzazmaj
#2916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Dokle je to došlo, ljudi ne mogu dá vjeruju dá imamo i pravih policajaca...
- quasar
#2917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zavezanog nema potrebe udarati, osim kad niko ne vidiUrban B. wrote:a haj mi objasni, zavezanog momka zasto udarati?zbog baklje?quasar wrote:Zapitate li se vi navijaci, sto je policija ostra prema vama?
nemoj biti smijesan,ti isti navijaci urade 3 puta vise za ovu zajednicu nego ti i bilo ko drugi ko ih naziva huliganima!
A koje to korisne stvari urade za zajednicu? Demoliraju tramvaj? Iskljuce GRAS saobracaj na 5-6 sati. Tuku se po kvartovima? Zapale poneko auto ako im se ne dopadne tablica, vozac ili boja enterijera?
Koje jos korisne stvari rade navijaci?
Hoces se unositi u facu nekom sabanu koji te moze slomiti? Neces buraz. Pa nemoj ni policajcu, misleci da je sputan PS-om.
- Creasy
#2918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Dovoljno je reci da su 50% ovih koji su "odranije poznati policiji" pripadnici navijackih grupa HZ ili Manijaci.
- cigara
#2919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ne mislim na navijace koji idu i ruse, mislim na one "normalne" znaci istok i zapad koji dobiju batine samo jer nose sal.quasar wrote:Zapitate li se vi navijaci, sto je policija ostra prema vama?
sjeti se utakmica sarajevo siroki, prebili cak i manekenku i njenog momka koji nisu bili u blizini stadiona
na te stvari ja mislim, da ne idemo dalje u raspravu
- cigara
#2920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Creasy wrote:Dovoljno je reci da su 50% ovih koji su "odranije poznati policiji" pripadnici navijackih grupa HZ ili Manijaci.
50% politicara koji kradu navijaju za FK Sarajevo i NK Zeljeznicar, znacil to nesto?
Objasni mi udaranje zavezanog frajera gore kod groblja, mislim kad vec pametujes, a imam osjecaj da si jedan od onih.
Neko vase provodjenje pravde? OK.. al sto se cudis kad ti onda oni navijaci koji vole belaj sastave kolegu 10 na jedan?
Ne opravdavam, al nemoj se cuditi
- quasar
#2921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja sam mislio samo na navijace koji idu i ruse. A i sam sam prije cesto isao i na istok i zapad i Koseva i Grbavice i dobro se zabavio, ali ko se qurcevito ponasao ni tamo nije dobro prosao.cigara wrote:ne mislim na navijace koji idu i ruse, mislim na one "normalne" znaci istok i zapad koji dobiju batine samo jer nose sal.quasar wrote:Zapitate li se vi navijaci, sto je policija ostra prema vama?
sjeti se utakmica sarajevo siroki, prebili cak i manekenku i njenog momka koji nisu bili u blizini stadiona
Slucaj u vezi manekenke i sponzora ne bih komentarisao jer ne znam detalje, ali nesto slutim da nije bas tek tako naletio na batine, obzirom da mi je poznat gard tih wannabe selebritija.
- amoninan
#2922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
A čiji će biti, Zvezde?Creasy wrote:Dovoljno je reci da su 50% ovih koji su "odranije poznati policiji" pripadnici navijackih grupa HZ ili Manijaci.
- cigara
#2923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Par specijalaca tuklo nekom mladjeg momka, izlazio lik s curom (manekenkom), rekao im da ga prestanu toliko udarati, likovi napali njega, slomili ga i izudarali curu stitovima, bilo vise clanaka po novinama.quasar wrote:Ja sam mislio samo na navijace koji idu i ruse. A i sam sam prije cesto isao i na istok i zapad i Koseva i Grbavice i dobro se zabavio, ali ko se qurcevito ponasao ni tamo nije dobro prosao.cigara wrote:ne mislim na navijace koji idu i ruse, mislim na one "normalne" znaci istok i zapad koji dobiju batine samo jer nose sal.quasar wrote:Zapitate li se vi navijaci, sto je policija ostra prema vama?
Slucaj u vezi manekenke i sponzora ne bih komentarisao jer ne znam detalje, ali nesto slutim da nije bas tek tako naletio na batine, obzirom da mi je poznat gard tih wannabe selebritija.
Zamijeni rijec "specijalci" s "klosari" i reci mi razliku
Pred mojim ocima su pretukli frajera od nekih 45-50 godina pendrecima, izudarali njegovu zenu stitovima, i sinu spucali par puta samar (mali nema 15 godina)
Last edited by cigara on 23/03/2012 11:24, edited 1 time in total.
- JThomas
#2924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
nema toga na zvezdinom severu, oni su se još '91 opredijelili za ratne zločine.
- quasar
#2925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma siguran sam da je bio jako ljubazan i da ih je fino molio, hajde ba, jesi bio tu?cigara wrote:
Par specijalaca tuklo nekom mladjeg momka, izlazio lik s curom (manekenkom), rekao im da ga prestanu toliko udarati, likovi napali njega, slomili ga i izudarali curu stitovima, bilo vise clanaka po novinama.
Zamijeni rijec "specijalci" s "klosari" i reci mi razliku