BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
shalla

#2901 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shalla »

hz__semir wrote:Nisam gledao jučer tekmu u prvom poluvremenu, samo u drugom, pa me zanima ko je igrao na bekovskim pozicijama, a ko je bio drugi stoper?
Zahirović-Bešić-Spahić-Lulić

Zahirović ni slučajno na beka, ostalo je bilo manje-više ok. Ne znam zašto Pape nije probao Jahića na desnom beku, nije mu to strana pozicija. On je probao Mravca (nije mu prvi put) i nisam bio nimalo zadovoljan ni sa njim ni sa Jahićem na stoperu...
the_wings

#2902 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by the_wings »

sumirprimus wrote:
the_wings wrote:prvo poluvrijeme igrao mali besic kao stoper i odigrao odlicno...kakvom lakocom iznosi lopte, svaka cast!
i to bolje privremeno rjesenje nego jahic,po meni...
)
i po meni je bolje odigrao...mada s obzirom na godine i iskustvo, mozda je rano bacati ga u vatru na ovakvoj tekmi...mislim da je Jaha tu najozbiljniji kandidat... (ako izuzmemo Mravca :D)
sumirprimus

#2903 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Drugovi Zenićani,kako napreduje nasa trava zelena?imal ikakog napretka???
Mustang1

#2904 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

the_wings wrote:prvo poluvrijeme igrao mali besic kao stoper i odigrao odlicno...kakvom lakocom iznosi lopte, svaka cast!
Jesmo gledali istu utakmicu i istog Besica ? :D Pa koliko je samo lopti predao igracima Zelje .. Ne zato sto ne zna nego sto kao da se prepadne i samo napuca loptu
sumirprimus

#2905 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

shalla wrote:
hz__semir wrote:Nisam gledao jučer tekmu u prvom poluvremenu, samo u drugom, pa me zanima ko je igrao na bekovskim pozicijama, a ko je bio drugi stoper?

Zahirović ni slučajno na beka, ostalo je bilo manje-više ok. Ne znam zašto Pape nije probao Jahića na desnom beku, nije mu to strana pozicija. On je probao Mravca (nije mu prvi put) i nisam bio nimalo zadovoljan ni sa njim ni sa Jahićem na stoperu...
a sta je sa salihovica?zar nisu rekli da ce i on igrat?
sumirprimus

#2906 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Bubalo1 wrote:
Jesmo gledali istu utakmicu i istog Besica ? :D Pa koliko je samo lopti predao igracima Zelje .. Ne zato sto ne zna nego sto kao da se prepadne i samo napuca loptu
vidilo se iz aviona da skripi ,to niko ne spori,al sad ja tebe pitam,ako u petak igra jahic?sto onda odma nije igro sa spahom???
the_wings

#2907 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by the_wings »

Bubalo1 wrote:
imao je par kikseva, zato sam i spomenuo iskustvo koje je presudno za ovakve tekme...ali je u sustini odigrao zadovoljavajuce, pogotovo u postavljanju i citanju igre...
Pitarrr82

#2908 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

Bas ce eto u onoj tekmi sve zamisli pokazati jbt :dance: , kao eto Portugal ne moze pogledati snimak te tekme de malo ono glavom a ne samo napisati nesto :mrgreen:
bahonnen

#2909 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

sumirprimus wrote:
shalla wrote:

Nije igrao u dogovoru sa ljekarima da se ne preforsira.
Takodje je Pjanic izasao da se ne povrijedi.
the_wings

#2910 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by the_wings »

sumirprimus wrote:
shalla wrote:

sejo zatvara poziciju lijevog beka, tako je pape cini mi se negdje izjavio...samo ostaje enigma gdje ce lula poceti...desni bek, ili u vezi....
sumirprimus

#2911 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

the_wings wrote:
sejo zatvara poziciju lijevog beka, tako je pape cini mi se negdje izjavio...samo ostaje enigma gdje ce lula poceti...desni bek, ili u vezi....
najbolje ispred salihovica,to mescini i u laziu???
a rupe nek popunjava s nekim drugim :D :D :D

@pitar82,tek da napisem,:D,kao mi toliko uigrani,nema veze sto fali papac,pandza,mujdza,pa mi nesto mazemo oci portugalcima,besicem i jahicem?
onda bolje da su stavili rahimica na stopera,ispred njeg dzeksona,a pjanica u napada,umjesto pjanketa salihovica,tek toliko da ih ono totalno izbijemo iz cipela,da nam ne udju u glavu...zaboravio sam hasagica na golu :D :D :D
Pitarrr82

#2912 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

Ma nismo ali ovi igraju manje, normalno da ce njih pustiti da igraju jbg...
sumirprimus

#2913 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

samo da ne bude potop odma u petak :(
da ne shebu utorak... :D
tog je mene strah druze sudija :|
bambina78

#2914 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bambina78 »

sumirprimus wrote:samo da ne bude potop odma u petak :(
da ne shebu utorak... :D
tog je mene strah druze sudija :|
Dijelimo iste strahove :run:
burek_in_space

#2915 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

Ne vidim nachin, po dosadashnjoj prikazanoj igri i nashih i anamo onih, da nas razvale u petak, osim ako se ne desi neko chudo u rezhiji chuvenog britanskog oskarovca, Howarda Webba.
the_wings

#2916 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by the_wings »

ma lula je zahvalan igrac...kralj koji je protiv francuza onoliko pretrcao, ne vjerujem da bi podbacio i na stoperu, hehe... :D...mada se nazire vezna linija, koja je i pocela protiv zelje...sto mislim da i nije lose, sa ono dvojicom killera ispred njih...ma gazimo ih!!

pjanic-rahimic-medunjanin
miske
the_wings

#2917 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by the_wings »

burek_in_space wrote:Ne vidim nachin, po dosadashnjoj prikazanoj igri i nashih i anamo onih, da nas razvale u petak, osim ako se ne desi neko chudo u rezhiji chuvenog britanskog oskarovca, Howarda Webba.
sto ja nesto kontam da bi nam on valjao...mislim da bi pustao malo grublju igru...povezujuci to sa EPL...
sumirprimus

#2918 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

burek_in_space wrote:Ne vidim nachin, po dosadashnjoj prikazanoj igri i nashih i anamo onih, da nas razvale u petak, osim ako se ne desi neko chudo u rezhiji chuvenog britanskog oskarovca, Howarda Webba.
ja to obicno,kontru ureknem,ako kontas,ako kazem da cemo dobit mi izgubimo,pa ja ne bih mijenjao navike pred petak,bojim se potopa :( :D
a sudiju gleda cijeli svijet,i vecina navija za nas,samo ako budemo igrali kako valja... :)
valjda jedno i ta fortuna,hebem li ga... haj...nadam se da nece bit potop, ...
burek_in_space

#2919 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

the_wings wrote:
sto ja nesto kontam da bi nam on valjao...mislim da bi pustao malo grublju igru...povezujuci to sa EPL...
Ako bude noshen klupskim simpatijama koje nerijetko ispoljava, ne pishe nam se dobro.
I stvarno necu da slusham prichu (ne odnosi se na tebe the_wings) kako nam sudija nishta ne mozhe ako odigramo fenomenalno. Naravno da mozhe, pokazalo se u jako dosta situacija dosadashnjih, i mene je jedino toga strah u predstojecim utakmicama.
Obuca9

#2920 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Obuca9 »

the_wings wrote:
To je isto i Pape izjavio, na 6:05
ultima_palabra

#2921 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Meni nekako djeluje da oni pucaju po šavovima... selektor odstranio dvojicu iskusnih igrača koji igraju za Madrid odnosno Chelsea, neke povrede, a i ono kukanje oko terena nešto govori. Kad bi im uvali gol-dva na startu mislim da bi se oni potukli između sebe :mrgreen:
sumirprimus

#2922 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:Meni nekako djeluje da oni pucaju po šavovima... selektor odstranio dvojicu iskusnih igrača koji igraju za Madrid odnosno Chelsea, neke povrede, a i ono kukanje oko terena nešto govori. Kad bi im uvali gol-dva na startu mislim da bi se oni potukli između sebe :mrgreen:
mislis bosingwa i karvaljo,jeli?
Zavatoni

#2923 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Zavatoni »

Moglo bi se lako desiti da Rahimić na kraju zatvori tu stopersku poziciju, jer je Bešić previše mlad i bez tekmi...
Jahić ne bi smio igrati ništa drugo nego desnog beka.
Salihović bi mogao zatvoriti defanzivnog veznog jer mu to nije strana pozicija, a ima tu dozu agresivnosti 'ala Mascherano'. Veza Medunjanin-Salihović meni ne izgleda loše...
U svakom slučaju, i prema izjavama bih rekao da bi mogao Pape napraviti par iznenađenja u petak.
the_wings

#2924 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by the_wings »

burek_in_space wrote:
the_wings wrote:
Ako bude noshen klupskim simpatijama koje nerijetko ispoljava, ne pishe nam se dobro.
I stvarno necu da slusham prichu (ne odnosi se na tebe the_wings) kako nam sudija nishta ne mozhe ako odigramo fenomenalno. Naravno da mozhe, pokazalo se u jako dosta situacija dosadashnjih, i mene je jedino toga strah u predstojecim utakmicama.
naravno da nas moze sjebati, slazem se s tobom oko ucinka sudije na igru...dovoljno je sa par zutih, i sa sviranjem dosta prekida oko naseg 16ca, da nas izbaci iz ritma, i vozdrica...ali opet, nesto vjerujem da i ne mora biti tako, da bi mogao pustiti malo grublje startove, sto bi nam svakako odg...
bambuelo

#2925 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bambuelo »

Kako niko ne zna koliko nasih igraca ima problema sa zutim ulazeci u petak?
Nigdje ne mogu da nadjem
Locked