To se desava kad imas problema sa paricom od kutije do uticnice. Probaj pozvati da ti promjene paricu pa vidi hoce li sta bolje biti. Inace to se desava u zgradama gdje su parice podlozne uticaju vlage i sl.500 godina wrote:u zadnje vrijeme mi se često desi da ne mogu upaliti modem, uključi mi se samo ona prva power lampica. tek nakon nekoliko pokušaja upalim ga? izgleda mi kao da nekad nema dovoljno snage![]()
inače sam dugogodišnji korisnik logosofta i nemam nikakvih primjedbi.
Logosoft
Moderator: Benq
- Esso_i_Ajla
#2901 Re: Logosoft ALL ABOUT
-
22042012
#2902 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je*o vas i LOL i Telemach i HS sve odreda. Predjite na BH Telecom, na domacu patriotsku firmu. BH Telecom je firma koja je jedina u ratu povezala BIH sa svjetom. Gdje je tad bio LOL i Telemach. Gdje? BH Telecom ima najsavremeniju opremu u evropi i nabolje cijene u regionu. Nase poslovnice su opremljene najprofesionalnijom opremom i najboljim kompjuterima a vi nesto LOL dobar. Imamo backup linkove i ubjedljivo najbolju i najpovoljniju ponudu kanala u bivsoj yu. Narod zna ko je dobar cim imamo preko 2 miliona korisnika-
IDEMO PRVI, DAJEMO UBJEDLJIVO NAJVISE!¨
Meho
Meho
- Esso_i_Ajla
#2903 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zanima me od koliko sati rade poslovnica u Saracima?22042012 wrote:Je*o vas i LOL i Telemach i HS sve odreda. Predjite na BH Telecom, na domacu patriotsku firmu. BH Telecom je firma koja je jedina u ratu povezala BIH sa svjetom. Gdje je tad bio LOL i Telemach. Gdje? BH Telecom ima najsavremeniju opremu u evropi i nabolje cijene u regionu. Nase poslovnice su opremljene najprofesionalnijom opremom i najboljim kompjuterima a vi nesto LOL dobar. Imamo backup linkove i ubjedljivo najbolju i najpovoljniju ponudu kanala u bivsoj yu. Narod zna ko je dobar cim imamo preko 2 miliona korisnika-
Meho
-
22042012
#2904 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od osamEsso_i_Ajla wrote:Zanima me od koliko sati rade poslovnica u Saracima?22042012 wrote:Je*o vas i LOL i Telemach i HS sve odreda. Predjite na BH Telecom, na domacu patriotsku firmu. BH Telecom je firma koja je jedina u ratu povezala BIH sa svjetom. Gdje je tad bio LOL i Telemach. Gdje? BH Telecom ima najsavremeniju opremu u evropi i nabolje cijene u regionu. Nase poslovnice su opremljene najprofesionalnijom opremom i najboljim kompjuterima a vi nesto LOL dobar. Imamo backup linkove i ubjedljivo najbolju i najpovoljniju ponudu kanala u bivsoj yu. Narod zna ko je dobar cim imamo preko 2 miliona korisnika-
Meho
- Esso_i_Ajla
#2905 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na ku.cu te nosam22042012 wrote:Od osamEsso_i_Ajla wrote:Zanima me od koliko sati rade poslovnica u Saracima?22042012 wrote:Je*o vas i LOL i Telemach i HS sve odreda. Predjite na BH Telecom, na domacu patriotsku firmu. BH Telecom je firma koja je jedina u ratu povezala BIH sa svjetom. Gdje je tad bio LOL i Telemach. Gdje? BH Telecom ima najsavremeniju opremu u evropi i nabolje cijene u regionu. Nase poslovnice su opremljene najprofesionalnijom opremom i najboljim kompjuterima a vi nesto LOL dobar. Imamo backup linkove i ubjedljivo najbolju i najpovoljniju ponudu kanala u bivsoj yu. Narod zna ko je dobar cim imamo preko 2 miliona korisnika-
Meho
- karanana
#2906 Re: Logosoft ALL ABOUT
bolje i to nego hodat pjeske.
- Fuzzy Dunlop
#2907 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hahahha prejako.
-
Sakazulu
#2908 Re: Logosoft ALL ABOUT
Haha jes naletio - ŠTA ĆE KAD IDE PRVI hahahaa
- Esso_i_Ajla
#2909 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mentalni sklop prosecnog uposlenika BHT-a. Nista neobicnoSakazulu wrote:Haha jes naletio - ŠTA ĆE KAD IDE PRVI hahahaa
-
Sakazulu
#2910 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da ne spominjemo kad nešto vagaš kako je bilo u ratu i ko je koga povezao... Jes' baš me povezao - telefon mi nije radio od 1992 do 1996 dok komšijama jeste. Valjda je bila neka selekcija dobrih i loših.
I neka samo ulaže u bh telekom da Dino Merlin može snimati diskove sa onim svojim posinkom koji ga prati na svakom koncertu, šmrkanju koke i slično...
I neka samo ulaže u bh telekom da Dino Merlin može snimati diskove sa onim svojim posinkom koji ga prati na svakom koncertu, šmrkanju koke i slično...
- Esso_i_Ajla
#2911 Re: Logosoft ALL ABOUT
Blago tebi ja nisam imao do 1999. Kazu izgorjela centrala. Kad su me prikljucili dvojni dobio. Tek 2004. dobio normalan POTS telefon. Bandere i kablovi jos prijeratni. Htio sam MOJU TV ali na takvim kablovima ne moze ni telefon da radi kako treba. Uzas. Mobitel mi na Vracama uvjek mrezu izgubi a na Bascarsiji o 3G internetu mogu samo sanjati. Udjem u Morica Han ne moze me niko ni dobiti. Svako malo udjem u Roaming na mtel. Katasrofa.Sakazulu wrote:Da ne spominjemo kad nešto vagaš kako je bilo u ratu i ko je koga povezao... Jes' baš me povezao - telefon mi nije radio od 1992 do 1996 dok komšijama jeste. Valjda je bila neka selekcija dobrih i loših.
-
neki
#2912 Re: Logosoft ALL ABOUT
U kojoj li ti dimenziji zivis...ja na Bascarsiji sasvim uredno 3G imam. U morica hanu prijem na max. Bice da ti mobitel ne valjaEsso_i_Ajla wrote:Blago tebi ja nisam imao do 1999. Kazu izgorjela centrala. Kad su me prikljucili dvojni dobio. Tek 2004. dobio normalan POTS telefon. Bandere i kablovi jos prijeratni. Htio sam MOJU TV ali na takvim kablovima ne moze ni telefon da radi kako treba. Uzas. Mobitel mi na Vracama uvjek mrezu izgubi a na Bascarsiji o 3G internetu mogu samo sanjati. Udjem u Morica Han ne moze me niko ni dobiti. Svako malo udjem u Roaming na mtel. Katasrofa.Sakazulu wrote:Da ne spominjemo kad nešto vagaš kako je bilo u ratu i ko je koga povezao... Jes' baš me povezao - telefon mi nije radio od 1992 do 1996 dok komšijama jeste. Valjda je bila neka selekcija dobrih i loših.
-
Sakazulu
#2913 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nego vratimo se protestu, hoćemo svi jedan upload

- Esso_i_Ajla
#2914 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imam i ja ali sporo brate. Isto GPRS. Valjda zbog velikog broja fiskalnih kasa pa BS preopterecena. Ugl vratimo se na temuneki wrote:U kojoj li ti dimenziji zivis...ja na Bascarsiji sasvim uredno 3G imam. U morica hanu prijem na max. Bice da ti mobitel ne valjaEsso_i_Ajla wrote:Blago tebi ja nisam imao do 1999. Kazu izgorjela centrala. Kad su me prikljucili dvojni dobio. Tek 2004. dobio normalan POTS telefon. Bandere i kablovi jos prijeratni. Htio sam MOJU TV ali na takvim kablovima ne moze ni telefon da radi kako treba. Uzas. Mobitel mi na Vracama uvjek mrezu izgubi a na Bascarsiji o 3G internetu mogu samo sanjati. Udjem u Morica Han ne moze me niko ni dobiti. Svako malo udjem u Roaming na mtel. Katasrofa.Sakazulu wrote:Da ne spominjemo kad nešto vagaš kako je bilo u ratu i ko je koga povezao... Jes' baš me povezao - telefon mi nije radio od 1992 do 1996 dok komšijama jeste. Valjda je bila neka selekcija dobrih i loših.
- Esso_i_Ajla
#2915 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izvini znam ali nisam mogao odoljetiLud i ponosan wrote:Ekipa, pogrijesili ste temu. Logosoft ALL ABOUT
Sorry necu vise
- afannedim
#2916 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemoj tako ludi i ponosni, meho naletio u temu. hahah
-
Sakazulu
#2917 Re: Logosoft ALL ABOUT
hehe još se smijem za ono OSAM
-
Propolis89
#2918 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pozz..
Ja imam namjeru da prikljucim logosoft internet i fiksnu telefoniju, pa mew zanima:
1)Alfa-net , cijena 12 km + 8 km Pristup na xDSL infrastrukturu = 20 km+ pdv
2)fiksni telefonski prikljucak? koliko se on placa mjesecno, i sta znaci "Najam telefonskog uređaja se naplaćuje 3,00 KM +PDV mjesečno" ? kakav je to telefonski uredjaj? zar moramo da koristimo njihov?????
Ja imam namjeru da prikljucim logosoft internet i fiksnu telefoniju, pa mew zanima:
2)fiksni telefonski prikljucak? koliko se on placa mjesecno, i sta znaci "Najam telefonskog uređaja se naplaćuje 3,00 KM +PDV mjesečno" ? kakav je to telefonski uredjaj? zar moramo da koristimo njihov?????
- Ljuska_u_BaklaFi
#2919 Re: Logosoft ALL ABOUT
U sustini stavka pod brojem 1 ukljucuje, pored internet paketa Alfa i besplatnu aktivaciju telefonskog broja. U tom slucaju bi Vas Alfa paket i telefon kostao mjesecno 23,40KM(pretplata) sa ukljucenim PDV-om i ukljucenom opremom u cijenu pretplate. Na te 23,40 KM mjesecno placate dodatno onoliko koliko potrosite telefona. Oprema je uracunata u cijenu paketa, ne morate koristiti nas telefon koji dajemo u sklopu opreme, mozete koristiti i svoj, tada bi kolege umjesto telefonskog uredjaj donijele drugi uredjaj koji omogucava spajanja Vaseg fiksnog telefona.Propolis89 wrote:Pozz..
Telefonski broj se moze aktivirati uz bilo koji paket interneta i tada bi pretplata za internet paket ukljucivala i pretplatu za telefon, pojednostavljeno to znaci ako je Alfa paket 23,40KM mjesecno imate pravo aktivacije telefona plus onoliko koliko potrosite impulsa, ako je Beta paket 35,10 KM mjesecno, placate to, plus onoliko koliko potrosite impulsa.
Ukoliko ne zelite prikljucak interneta nego samo telefonski prikljucak onda je pretplata za fiksni telefon 8KM + PDV mjesecno(9,36KM) + najam telefonskog uredjaja 3KM +PDV(3,50). Opet kazem ne morate koristiti nas telefon, ali se umjesto njega mora donijeti drugi uredjaj koji omogucava spajanje vaseg telefona, sto znaci da nije moguce izbiti iz ukupne pretplate taj najam telefonskog uredjaja.
-
Propolis89
#2921 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znaci da je ukupno alfa paket + fiksni telefon = 23,40+3,50 =26,90 sa pdv-om ?Ljuska_u_BaklaFi wrote:U sustini stavka pod brojem 1 ukljucuje, pored internet paketa Alfa i besplatnu aktivaciju telefonskog broja. U tom slucaju bi Vas Alfa paket i telefon kostao mjesecno 23,40KM(pretplata) sa ukljucenim PDV-om i ukljucenom opremom u cijenu pretplate. Na te 23,40 KM mjesecno placate dodatno onoliko koliko potrosite telefona. Oprema je uracunata u cijenu paketa, ne morate koristiti nas telefon koji dajemo u sklopu opreme, mozete koristiti i svoj, tada bi kolege umjesto telefonskog uredjaj donijele drugi uredjaj koji omogucava spajanja Vaseg fiksnog telefona.Propolis89 wrote:Pozz..
Telefonski broj se moze aktivirati uz bilo koji paket interneta i tada bi pretplata za internet paket ukljucivala i pretplatu za telefon, pojednostavljeno to znaci ako je Alfa paket 23,40KM mjesecno imate pravo aktivacije telefona plus onoliko koliko potrosite impulsa, ako je Beta paket 35,10 KM mjesecno, placate to, plus onoliko koliko potrosite impulsa.
Ukoliko ne zelite prikljucak interneta nego samo telefonski prikljucak onda je pretplata za fiksni telefon 8KM + PDV mjesecno(9,36KM) + najam telefonskog uredjaja 3KM +PDV(3,50). Opet kazem ne morate koristiti nas telefon, ali se umjesto njega mora donijeti drugi uredjaj koji omogucava spajanje vaseg telefona, sto znaci da nije moguce izbiti iz ukupne pretplate taj najam telefonskog uredjaja.
- semirsar
#2922 Re: Logosoft ALL ABOUT
23,40KM je sa uracunatim PDV-om, toliko placas mjesecno + koliko potrosis impulsa razgovoraPropolis89 wrote:Znaci da je ukupno alfa paket + fiksni telefon = 23,40+3,50 =26,90 sa pdv-om ?Ljuska_u_BaklaFi wrote: U sustini stavka pod brojem 1 ukljucuje, pored internet paketa Alfa i besplatnu aktivaciju telefonskog broja. U tom slucaju bi Vas Alfa paket i telefon kostao mjesecno 23,40KM(pretplata) sa ukljucenim PDV-om i ukljucenom opremom u cijenu pretplate. Na te 23,40 KM mjesecno placate dodatno onoliko koliko potrosite telefona. Oprema je uracunata u cijenu paketa, ne morate koristiti nas telefon koji dajemo u sklopu opreme, mozete koristiti i svoj, tada bi kolege umjesto telefonskog uredjaj donijele drugi uredjaj koji omogucava spajanja Vaseg fiksnog telefona.
- Esso_i_Ajla
#2923 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sakazulu wrote:hehe još se smijem za ono OSAM
Last edited by Esso_i_Ajla on 13/09/2012 11:55, edited 1 time in total.
- sujmivac
#2924 Re: Logosoft ALL ABOUT

uzdiglo se mašala
-
Propolis89
#2925 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ali na tih 23,40KM sa uracunatim PDV-om, dodaje se i najam telefonskog uredjaja 3KM +PDV(3,50) = 26,90 sa uracunatim PDV-om .. JEL TAKO ?semirsar wrote:23,40KM je sa uracunatim PDV-om, toliko placas mjesecno + koliko potrosis impulsa razgovoraPropolis89 wrote:Znaci da je ukupno alfa paket + fiksni telefon = 23,40+3,50 =26,90 sa pdv-om ?Ljuska_u_BaklaFi wrote: U sustini stavka pod brojem 1 ukljucuje, pored internet paketa Alfa i besplatnu aktivaciju telefonskog broja. U tom slucaju bi Vas Alfa paket i telefon kostao mjesecno 23,40KM(pretplata) sa ukljucenim PDV-om i ukljucenom opremom u cijenu pretplate. Na te 23,40 KM mjesecno placate dodatno onoliko koliko potrosite telefona. Oprema je uracunata u cijenu paketa, ne morate koristiti nas telefon koji dajemo u sklopu opreme, mozete koristiti i svoj, tada bi kolege umjesto telefonskog uredjaj donijele drugi uredjaj koji omogucava spajanja Vaseg fiksnog telefona.