spadalo wrote:Moram se fakat registrovati samo radi ove teme.Sinoć ''naletim'' na temu i u jednom dahu je pročitam od-do.Neko će reći kreten,nema drugog posla

,al fakat sam se smijao i još uvijek sam pod dojmom nekih postova.Suze me zaliju kad se samo prisjetim nekih.
I kod mene ti ima toga da bi mi trwebao možda blog da to sve napišem ali ću ponekad i ovdje ubaciti koju scenu iz date-ova
Ovako:
Prijavim ti se ja na ''neku od'' društvenih mreža za upoznavanje i tako počnem upoznavati razno-razne likove-frikove kao što sam ti i sam.Posebno mi se svidjela jedna osrednja žeMska i komunicirali smo cca 3 mjeseca na toj mreži.Onda smo podigli konverzaciju na veći nivo,prešli smo na telefonsku komunikaciju i konačno dođe i taj famozni dan kada se trebamo ''uživo'' susresti.'ajd,skockam se ja,sredim k'o za svatove,parfem poseban,ma nema,vrištim

. Jbg,ona mi je rekla u više navrata da voli tako,malo svečanije i svečanija mjesta.Auto u praonicu na sređivanje,ko zna,možda sjede i u auto

.
Na ugovoreno vrijeme i mjesto stižem 15-ak minuta ranije (da zaposjednem busiju)

Ona,inače se predstavila kao razvedena,visoka,crne kose,vitka,inteligentna...nisam ni sumnjao u to sve jer smo komunicirali par mjeseci i nisam mogao primijetiti da nije tako,sliku sam vidio a i webcam je fercerao često.
Stigla je na vrijeme.Baš onakva kako se i opisala.Riba.Ma šta riba,riba i po.

S velikom dozom radosti smo se pozdravili,izgrlili ma kao da se znamo više godina al' se nismo vidjeli duži period.
Sjeli smo u restoran (da ne pravim reklamu

) poručili piće a kasnije i večeru.Veče je teklo kao u bajkama.Savršenstvo u jednoj osobi,tako je samo mogu opisati.Vrijeme je prolazilo pa nismo ni primijetili da je ponoć odavno prošla.Vakat razilaziti se,jbg,radi se sutra.
Ustali smo,obukli jakne (naravno,platio sam na vrijeme

),na samom izlasku iz restorana samo je istrčala i nestala iza ugla.Tražio sam je više od 40 minuta.Pozivao na mobitel,bezuspješno.Nisam znao više šta da uradim ni da pomislim.Sjedam u auto kad ona kuca na vjetrobransko staklo.Prvo sam se prestrašio,reko' šta bi sad.A onda sam skontao da je ona.Hladno izađem iz auta.Pitam šta se dešava,gdje je nestala kad lik iza restorana,viče,psuje,maše pištoljem...WTF prilazi i udaraje muški,sirovom snagom...a ja,inače protivnik ispoljavanja sile nad ženama pokušah da je odbranim a lik će ti meni...''papak jedan,ne miješaj se u moj brak,beep beep majku i familiju''
pokušah se opravdati da mi je rekla da je razvedena a lik utoku uperi u mene i prosikta da će sa mnom kasnije raspraviti dok ''kuju'' odvede njenima i dokaže da je ''kuja'' i da ga vara na svakom koraku....
Ostao sam paaafff....'ajd opet kontam to je neka šuplja,jbg,nadam se,ljubomorni bivši muž...
Al' lik bukvalno unese nju u svoje auto a mene uz pomoć hladnog čelika koje bljuje vatru utjera na suvozačevo mjesto i stritno mi naredi da nisam ni zucnuo...jbg...nisam slabić ali...utoka je utoka

Vidim vrag odnio šalu pa ga poslušah.
Vozeći se prema kući njenih mi je pojasnio šta je moj zadatak(uhh,jbt,moram samo klimati glavom) razmišljao sam o svemu,kako se izvući iz svega toga i tamam sam skontao pogodno mjesto da ''iskočim'' iz auta kad on veli stigli smo..jbg,kasnim.
Ulazimo u kuću,njen stari nas dočeka,ono baš kao kćerku,zeta i njihovog prijatelja.Otvori se zemljo da propadnem.Njen stari je inače,poslovni partner firme u kojoj ja radim i prepoznao me,jbt,belaj.
A onda se ZET otvorio i počeo da priča,ja sam samo klimao glavom i potvrđivao (ne kajem se sad nimalo jer me levatila i izlevatila ko zadnjeg kretena)
Sve se završilo na tome da će ona ostati kod svojih par dana dok se sve slegne a njen muž će mene odvesti do auta.Jbt,prpa,trema,šta sad??? Lik sa utokom čija žena ga je ''prevarila'' sa mnom me vozi do auta...sami...prpa,jbg,priznajem.Strah je strah.
Lik me dovezao i zahvalio se na saradnji,ni riječi više nije progovorio,okrenuo se i odvezao autom ko zna gdje.
Dolazim kući,palim računar,pafff,poruka od dotične...izvini srce,lijepo mi je bilo ćaskati s tobom i nisam smjela da ti kažem da sam udata da te ne izgubim.Kad se vidimo opet?
A bem ti sve,morao sam brisati profile sa svih sajtova,mijenjati broj telefona jer me proganjala još 10 dana poslije toga.
Svašta u Božijoj bašČi