Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mp3problem

#2901 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mp3problem »

MedenoSrce wrote::-) a sta vam je vise s tim placanjem
sta bi o meni mislila ja gdje god dodjem pitam ima li popusta, djabe ili hedije
Za 18KM si mogla pite napraviti da se ubijete ili kljukuse (ja sto bih mogla ja kljukushe)
Pa jbt, lik me ni krivu ni duznu :D POZVAO na ručak, valjda se očekuje da mu 18 KM nije toliko previše da se ne može suzdržati komentara pred konobarom.
Nije me nazvao i rekao ajd napravi kljukuše da ti dođem, već je nazvao i rekao, ajde vodim te na ručak za 8. mart.
Stipsa.
alchak.ba

#2902 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

izlazio sam i ja u Rapsodiju i Epohu u kasnim devedesetim :D :D :D
alchak.ba

#2903 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

mp3problem wrote:
Za 18KM si mogla pite napraviti da se ubijete ili kljukuse (ja sto bih mogla ja kljukushe)
Pa jbt, lik me ni krivu ni duznu :D POZVAO na ručak, valjda se očekuje da mu 18 KM nije toliko previše da se ne može suzdržati komentara pred konobarom.
Nije me nazvao i rekao ajd napravi kljukuše da ti dođem, već je nazvao i rekao, ajde vodim te na ručak za 8. mart.
Stipsa.
ja fakat ne znam gdje ih nadjete :D :D :D
htcxone

#2904 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

KLJUKUŠA! :D

imaš li koga to u Krajini? :D :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
boracha

#2905 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by boracha »

Astrix wrote:
ja sam vozac gradskog busa,i jednom prilikom sam bio ubedjen da nema nikoga u busu,i pocnem da pevam"placi brezo bela,otisla je danijela" i to na sav glas ko magarac a inace nemam veze sa pevanjem..I posle par minuta,prilazi mi tip koji je sedeo iza mene,zato ga nisam ni primetio i kaze:"brate jebes je ima i drugih riba".....
(jovo, 8. septembar 2012 22:06)

Najbolji post definitivno, nasmijao me do suza :D :D :D
i mene :lol: :lol: :lol: :lol:
Not My Idea

#2906 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

@loka.sa
:thumbup:
:lol: :mrgreen:
Kladara

#2907 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kladara »

loka.sa wrote:Bilo je to davno kasnih 90-tih. Meni 19-20 njemu 25. On faca a ja puter. Izlazili na isto mjesto Rapsodija u staklenom. I svidjesmo se odah nekako jedno drugom ma sjevnulo odmah. Muntanje na otvoreno sto bi se reklo, puko on pukla ja ali nista konkretno samo čavrljamo satima. I došlo veče ma garantovano nešto će biti (pri tome mislim na poljubac) Ja se sredila stiklice, nove uske crne tole, kozna jaknica ma nema ... I izasli svak sa svojom Rajom sjedili u Rapsodiji šmekali se dobacivali, zezeali ...oko 12 ja moram doma i krećem ja a on će onako šanerski ja ću te otpratiti. Uh noge mi se odsjekle, cvjetam ja ko zumbul. I izlazimo lagano iz kafica krećemo od katedrale prema čaršiji uz tramvajske šine. Sitna kišica rominja al je mjesečina mi se sćućurili pod jedan mali kišobran i hodamo lagano i pričamo. Zabavlja on mene smijemo se. Ja gledam u njega ko u sta sveto ma ne skidam pogled s njega više blejim ko prava siparica. U zivotu nisam imala više tako romantičnu noć ali u životu ...bar ne sve do momenta kad je rekao pazi....ali kasno ......pljuuuuuuussssssss !!!!!!!!
Upadnem ti ja u otvoren šaht puno ali pun vode preko glave kako sam upala tako sam i odmah potonula ali skroz potonula. Gutam vodu davim se ljudi udaram rukama nogama rukama o zid pojma nemam gdje sam šok totalni. On me bukvalno izvlaci iz sahta kokakvu prikazu dize za jaknu koja se cijedi spada jer je teska puna vode. Kuku smije se on a ja zabezeknuta.... Nikad neću zaboravit pljujem vodu,rigam a on mi vadi opušak iz kose i nakav celofanpojma nemam skida sa mene svasta nesta. Ja samo govorim ko pokvarena ploča ...zaustavi mi taxi , taxi...međutim niko od taksista neće da mi stane lije voda iz mene na sve strane... on se smije a mene stid...u crnu zemlju propast. Nisam izlazila jedno mjesec dana izbjegavala zvao on mene a ja kao moram učiti ovo ono... sramota me. Nedugo zatim kad sam već izašla on našo drugu ...i pa-pa poslije ga nikad više nisam ni srela ni čula o njemu. ista ta ali moja romantična veće iz sahta definitvo je najgori mi dejt u životu. Prije par godina taj saht su izmjestili malo i suzili tako da se sad više i ne moze upast ali ja svaki put kad naiđem tim putem onako nabacim onaj slatki kez samo za sebe.... ;-)
nek nisi ko ga jebe kad je debil cuj smijat se to se svakom moze desit.
al i tvoj razlog izbjegavanja je djetinjast al hajd...kao da se nesrece nikom drugom ne desavaju.
Kladara

#2908 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kladara »

boracha wrote:
Astrix wrote:
ja sam vozac gradskog busa,i jednom prilikom sam bio ubedjen da nema nikoga u busu,i pocnem da pevam"placi brezo bela,otisla je danijela" i to na sav glas ko magarac a inace nemam veze sa pevanjem..I posle par minuta,prilazi mi tip koji je sedeo iza mene,zato ga nisam ni primetio i kaze:"brate jebes je ima i drugih riba".....
(jovo, 8. septembar 2012 22:06)

Najbolji post definitivno, nasmijao me do suza :D :D :D
i mene :lol: :lol: :lol: :lol:
vrh :lol:
klixo

#2909 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixo »

Sta vas ima biti stid necega...Ja kad bih upao u saht prvo bih se pola sata sam sebi ismijao pa tek onda pogledao sta sam slomio....Jedino cega me bilo stid pred djevojkom je kad mi se 3x ugasilo auto(par stranica nazad,prvi susret sa tom djevojkom)...a ne znam jel mi se 2x u zivotu ugasilo auto.
dusa_raskopuša

#2910 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dusa_raskopuša »

klixo wrote:Sta vas ima biti stid necega...Ja kad bih upao u saht prvo bih se pola sata sam sebi ismijao pa tek onda pogledao sta sam slomio....Jedino cega me bilo stid pred djevojkom je kad mi se 3x ugasilo auto(par stranica nazad,prvi susret sa tom djevojkom)...a ne znam jel mi se 2x u zivotu ugasilo auto.

bio bi dobrodos'o u klub. :oops: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2911 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

klixo wrote:Sta vas ima biti stid necega...Ja kad bih upao u saht prvo bih se pola sata sam sebi ismijao pa tek onda pogledao sta sam slomio....Jedino cega me bilo stid pred djevojkom je kad mi se 3x ugasilo auto(par stranica nazad,prvi susret sa tom djevojkom)...a ne znam jel mi se 2x u zivotu ugasilo auto.
da ti nisi izašao s džejlom glavović :lol: :lol: :lol: :lol:
klixoris

#2912 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

Prejakih iskustava se nacitah :D Maxuz se registrovah zbog ove teme :-)
klixoris

#2913 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

m@m@ wrote:
klixoris wrote:Prejakih iskustava se nacitah :D Maxuz se registrovah zbog ove teme :-)
iiii ispricaj nam tvoje iskustvo, cekamo :zoka:
Polako, tek sam stigao, dok skupim malo hrabrosti :skoljka:
duplanula

#2914 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duplanula »

klixoris wrote:
m@m@ wrote:
klixoris wrote:Prejakih iskustava se nacitah :D Maxuz se registrovah zbog ove teme :-)

Dok se upoznas sa rajom pa onda :P
Melami

#2915 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Melami »

klixoris wrote:
m@m@ wrote:
hajde mi smo gladni novih provala :D
Cekamo.
velikibrnjo

#2916 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by velikibrnjo »

djevojka26 wrote:
spadalo wrote:Moram se fakat registrovati samo radi ove teme.Sinoć ''naletim'' na temu i u jednom dahu je pročitam od-do.Neko će reći kreten,nema drugog posla :D,al fakat sam se smijao i još uvijek sam pod dojmom nekih postova.Suze me zaliju kad se samo prisjetim nekih.

I kod mene ti ima toga da bi mi trwebao možda blog da to sve napišem ali ću ponekad i ovdje ubaciti koju scenu iz date-ova :D

Ovako:

Prijavim ti se ja na ''neku od'' društvenih mreža za upoznavanje i tako počnem upoznavati razno-razne likove-frikove kao što sam ti i sam.Posebno mi se svidjela jedna osrednja žeMska i komunicirali smo cca 3 mjeseca na toj mreži.Onda smo podigli konverzaciju na veći nivo,prešli smo na telefonsku komunikaciju i konačno dođe i taj famozni dan kada se trebamo ''uživo'' susresti.'ajd,skockam se ja,sredim k'o za svatove,parfem poseban,ma nema,vrištim :D. Jbg,ona mi je rekla u više navrata da voli tako,malo svečanije i svečanija mjesta.Auto u praonicu na sređivanje,ko zna,možda sjede i u auto :D.
Na ugovoreno vrijeme i mjesto stižem 15-ak minuta ranije (da zaposjednem busiju) :D
Ona,inače se predstavila kao razvedena,visoka,crne kose,vitka,inteligentna...nisam ni sumnjao u to sve jer smo komunicirali par mjeseci i nisam mogao primijetiti da nije tako,sliku sam vidio a i webcam je fercerao često.
Stigla je na vrijeme.Baš onakva kako se i opisala.Riba.Ma šta riba,riba i po. :D
S velikom dozom radosti smo se pozdravili,izgrlili ma kao da se znamo više godina al' se nismo vidjeli duži period.
Sjeli smo u restoran (da ne pravim reklamu :D) poručili piće a kasnije i večeru.Veče je teklo kao u bajkama.Savršenstvo u jednoj osobi,tako je samo mogu opisati.Vrijeme je prolazilo pa nismo ni primijetili da je ponoć odavno prošla.Vakat razilaziti se,jbg,radi se sutra.
Ustali smo,obukli jakne (naravno,platio sam na vrijeme :D ),na samom izlasku iz restorana samo je istrčala i nestala iza ugla.Tražio sam je više od 40 minuta.Pozivao na mobitel,bezuspješno.Nisam znao više šta da uradim ni da pomislim.Sjedam u auto kad ona kuca na vjetrobransko staklo.Prvo sam se prestrašio,reko' šta bi sad.A onda sam skontao da je ona.Hladno izađem iz auta.Pitam šta se dešava,gdje je nestala kad lik iza restorana,viče,psuje,maše pištoljem...WTF prilazi i udaraje muški,sirovom snagom...a ja,inače protivnik ispoljavanja sile nad ženama pokušah da je odbranim a lik će ti meni...''papak jedan,ne miješaj se u moj brak,beep beep majku i familiju''
pokušah se opravdati da mi je rekla da je razvedena a lik utoku uperi u mene i prosikta da će sa mnom kasnije raspraviti dok ''kuju'' odvede njenima i dokaže da je ''kuja'' i da ga vara na svakom koraku....
Ostao sam paaafff....'ajd opet kontam to je neka šuplja,jbg,nadam se,ljubomorni bivši muž...
Al' lik bukvalno unese nju u svoje auto a mene uz pomoć hladnog čelika koje bljuje vatru utjera na suvozačevo mjesto i stritno mi naredi da nisam ni zucnuo...jbg...nisam slabić ali...utoka je utoka :D
Vidim vrag odnio šalu pa ga poslušah.
Vozeći se prema kući njenih mi je pojasnio šta je moj zadatak(uhh,jbt,moram samo klimati glavom) razmišljao sam o svemu,kako se izvući iz svega toga i tamam sam skontao pogodno mjesto da ''iskočim'' iz auta kad on veli stigli smo..jbg,kasnim.

Ulazimo u kuću,njen stari nas dočeka,ono baš kao kćerku,zeta i njihovog prijatelja.Otvori se zemljo da propadnem.Njen stari je inače,poslovni partner firme u kojoj ja radim i prepoznao me,jbt,belaj.
A onda se ZET otvorio i počeo da priča,ja sam samo klimao glavom i potvrđivao (ne kajem se sad nimalo jer me levatila i izlevatila ko zadnjeg kretena)
Sve se završilo na tome da će ona ostati kod svojih par dana dok se sve slegne a njen muž će mene odvesti do auta.Jbt,prpa,trema,šta sad??? Lik sa utokom čija žena ga je ''prevarila'' sa mnom me vozi do auta...sami...prpa,jbg,priznajem.Strah je strah.
Lik me dovezao i zahvalio se na saradnji,ni riječi više nije progovorio,okrenuo se i odvezao autom ko zna gdje.
Dolazim kući,palim računar,pafff,poruka od dotične...izvini srce,lijepo mi je bilo ćaskati s tobom i nisam smjela da ti kažem da sam udata da te ne izgubim.Kad se vidimo opet?

A bem ti sve,morao sam brisati profile sa svih sajtova,mijenjati broj telefona jer me proganjala još 10 dana poslije toga.
Svašta u Božijoj bašČi
aaaaa :zoka: :zoka: ja kao da nisam sa ove planete
Ovo je najjaca lovacka ispovjed na ovoj temi :-)
klixoris

#2917 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

m@m@ wrote:postidili ste ga cccc ode :run:
Ma nidje veze, imam ja godina da bi se tek tako stidio...
Hajd dobro, nije nesto specijalno al da se upisem kad vec insistirate...

Jedna cura u drustvu se ko eto lozila na mene ali, iako me znala licno, odabrala je da mi tu poruku posalje po zajednickim prijateljima, gnjavila njih da urgiraju itd... Meni to vala bilo pravo bezveze i djetinjasto al hajd, ocito stidljiva pa joj je tako lakse. Ja nesto i nisam bio zainteresovan ali cura je bila onako simpaticna i raja i ugovorimo mi date...
Malo je reci da se doticna ponasala katastrofa na izlasku, ja pricam pokusavam bit duhovit a ona ni u oci da me pogleda. Spucala je nekakva trema ko da joj je 12 godina a ne 20 ko i meni (koliko smo tada imali) Svaki moj pokusaj skretanja price u smjeru da pricamo o nas 2 (zato smo valjda i izasli i zato je valjda i urgirala preko prijatelja) je zavrsavao nekim njenim strasnim s*ebavanjem :shock: Krajem veceri se konacno ko malo opustila (reko evo ga konacno) i krenemo kuci, ja naravno ko gentleman platim sav ceh i ponudim da je odvezem kuci sto je ona i prihvatila...
Dovezem je kuci i nisam htio da budem nesto nametljiv i da je krenem poljubiti... Kontam, cura je cijelu vecer bila prilicno napeta i pod tremom, ne treba jos i to da joj uradim ali gle cuda, ona sada nece da izadje iz auta nego kao ocekuje poljubac... Hajd reko, jos bolje, krenem ti ja poljubit mladu kad ona na to : "cekaj cekaj, stani... moram da se skoncentrisem" i poce da ono hvata zrak i puhce ko trudnice kad treniraju za porod :shock:
Ja ostao onako u shoku. Cura poblijedila, puhce ko trudnica, preznojava se, haman u nesvijest da mi padne :shock:
Kad je konacno smogla hrabrosti, cmoknu (al bas cmoknu - ohne jezik :D ) me onako brzo i izleti iz auta i tako u trku rece : eto, cujemo se...

Kasnije se naravno javljala i, sto je najveca shega, sa nekim iskusno zavodnickim "pristupima" tipa : macak, kad cemo se opet vidjet itd.... Ko da je kakva nadasve iskusna cura a vamo i uzivo...
Odabrao sam da se ipak ne javljam.... Da mi se ne onesvijesti na izlasku pa da ga umjesto u kaficu, provedemo na CUM-u....
Last edited by klixoris on 07/11/2012 10:59, edited 3 times in total.
htcxone

#2918 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
Miss D

#2919 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Miss D »

Bitno je da si ti platio citav ceh,
ovdje ti je to veoma osjetljiva tema :lol:

:mrgreen:
klixoris

#2920 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

Miss D wrote:Bitno je da si ti platio citav ceh,

A upratio sam to u ranijim postovima al nisam htio da komentarisem... Ako cemo vec na tu temu, musko nikada ne treba dozvoliti zeni da posegne za tasnom i novcanikom a kamoli da je pusti da plati i jos se pravi budala al hajd, svakakvog voca i u povrca u ovom stakleniku od svijeta.... :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2921 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Ha ya, nije musko ako ona plati. bRezobraznik. :mrgreen:
htcxone

#2922 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

klixoris wrote:
Miss D wrote:Bitno je da si ti platio citav ceh,

A upratio sam to u ranijim postovima al nisam htio da komentarisem... Ako cemo vec na tu temu, musko nikada ne treba dozvoliti zeni da posegne za tasnom i novcanikom a kamoli da je pusti da plati i jos se pravi budala al hajd, svakakvog voca i u povrca u ovom stakleniku od svijeta.... :-)
ja bas ne mislim tako, ima djevojaka koje ne zele da im se uvijek plaća, koje također žele nekad da plate, naravno da muškarac to treba da čini što više puta ali neke djevojke to ne dopuštaju ...
a znaš kako kažu

NE VALJA SE SA ROGATIM BOSTI :lol: :lol:
klixoris

#2923 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

htcxone wrote: ja bas ne mislim tako, ima djevojaka koje ne zele da im se uvijek plaća, koje također žele nekad da plate, naravno da muškarac to treba da čini što više puta ali neke djevojke to ne dopuštaju ...
a znaš kako kažu

NE VALJA SE SA ROGATIM BOSTI :lol: :lol:
Ma dobro, ne treba sad bit zadrt... Ako su osobe npr u vezi onda je i OK da se nekad mijenjaju kod tog placanja ili zajedno utale za neki ceh itd al ako se tek baris sa nekim, tek izlazis i sta ja znam, e onda fakat nema smisla dozvoliti zensku da placa cehove ili da sama otvara vrata od kafica, auta itd...
m@m@ wrote::lol: :lol: macak... dobro si ti prosao, na vrijeme si :run:
A nisam neki smrad i moram priznat da mi je malo i zao bilo i da nisam htio da sta povrijedim curu al covjek se nekad jednostavno mora povuci na vrijeme :D
Last edited by klixoris on 07/11/2012 11:18, edited 2 times in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2924 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

šta ti je priroda
neke ga primaju ko saučešće na prvom dejtu a druge imaju zračne pripreme pred poljubac

nismo svi isti sva sreća :D
htcxone

#2925 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

Black swan wrote:šta ti je priroda
neke ga primaju ko saučešće na prvom dejtu a druge imaju zračne pripreme pred poljubac

nismo svi isti sva sreća :D
:lol: :lol: :D i još poslije plati račun
Post Reply