Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#2901 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jeste ali ni Sunjic ni Vranjes cak ni Avdija, nece jednom iz Saveza psovati i mrtve i zive zbog mjesta u avionu 
- SkyLimit
#2902 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
todd_smith wrote:Jeste ali ni Sunjic ni Vranjes cak ni Avdija, nece jednom iz Saveza psovati i mrtve i zive zbog mjesta u avionu
"Emir psuje, prijeti, tuče, određuje sastav..." Eto svi koji šire takve priče su došli na svoje, otišao je Emir Spahić iz reprezentacije, riješili se problema, trebalo su nam cvijetati ruže. Međutim, šta bi nakon svega par sedmica? Sve se raspalo, selektor moli Emira da se vrati i spasi šta se spasiti da. Jedan je kapiten.
- Logovan
#2903 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A eto kao Spaha psovao mrtve i žive, ostavi se šupljih.todd_smith wrote:Jeste ali ni Sunjic ni Vranjes cak ni Avdija, nece jednom iz Saveza psovati i mrtve i zive zbog mjesta u avionu
-
todd_smith
#2904 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobrica pravi, ma dusa.
Cak je laz da su ga nogirali iz Monoplja, pa iz Sevilje pa u Leverkusenu sranje pravio.
Sve je to zavjera.
Cak je laz da su ga nogirali iz Monoplja, pa iz Sevilje pa u Leverkusenu sranje pravio.
Sve je to zavjera.
- Havatar
#2905 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zamislite scenario: Vratio se Spahic i na prvoj utakmici za reprezentaciju napravi kiks i protivnik povede 
- ultima_palabra
#2906 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pazi se Todde, Keljmendiji te prate 
- SkyLimit
#2907 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Čudno kako takav dogura do takvih klubova i liga? Emir je svugdje bio cijenjen i voljen, trenutno je u Leverkuzenu prvi stoper kluba i zamjenik kapitena. A mogao je kao neki fini, pošteni, pristojni momci zaigrati u velikom Hajduku.todd_smith wrote:Dobrica pravi, ma dusa.
Sve je to zavjera.
-
todd_smith
#2908 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U Leverkuzen dosao zbog Edina, koji mu je sredio odnosno za Wolfsburg trazio preko Irfana, ovi nisu mogli tj nije im trebao, proslijedili Irfana u Leverkuzen jer je Edin u Wolfsu institucija, pa za njega uradili. Spahica je Sevilja nogirala, pa onaj Anzi isto, lik nije imao nista a dolazio Brazil.
Ali eto ja ono imam nesto od toga sto kazem da je smetljar lik, ono profitiram ovdje, pa zato pisem. Lik mi je bio idol, ali nakon stvari koje sam licno vidio/cuo i od osoba koje su pouzdane isto, meni se on zgadio za sva vremena.
Lik bi odmah zapalio reprezentaciju, ako bi to znacilo da je "vlasnik" pepela.
Ali eto ja ono imam nesto od toga sto kazem da je smetljar lik, ono profitiram ovdje, pa zato pisem. Lik mi je bio idol, ali nakon stvari koje sam licno vidio/cuo i od osoba koje su pouzdane isto, meni se on zgadio za sva vremena.
- Logovan
#2909 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne predstavljam ga uopšte kao neku mirnu i povučenu osobu, ali sve ovo što se piše u zadnjih dvije tri godine je fakat previše.todd_smith wrote:Dobrica pravi, ma dusa.
Sve je to zavjera.
- bingov buraz
#2910 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dje si Velide kuco stara,imal ti Zokija?todd_smith wrote:Ti znas da lik nije imao slomljen nos tj upalu sinusa protiv Grka?Arsene Wenger wrote:Šta je miševi, krivo vam što se vratio Kapiten? Radije bi gledali tandem Šunjić-Bičakčić? Ili da Pape zovne Adnana Mravca i Borisa Pandžu?
I da nas je zajebao protiv Francuske?
I da nas je zajebao protiv Nigerije?
I da nikada nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju kada je u trenu bas zapelo u velikim utakmicama?
Moze se on protiv Litvanije i Lihtenstajna kurciti, gdje je bio na Svjetskom protiv Argentine? Nigerije?
Ah, to nista.
Spaha Bog tobejarabi, jebo vas Spaha kakvih ovaca imamo nije ni cudo sto nam je repka i sav domaci sport u kurcu.
Spaha kiksao protiv Francuske a ovi ne mogu meda protiv raspalog Kipra,isto je to ha?
kapitenu ako nekim slucajem citas ovo,ne odazivaj se Dubrovnika ti,zasto spasavati posao zavidovickom diletantu i glumiti metu za pljuvanje neostvarenim kompleksasima iz redova najsiromasnije europske nacije ?
- bingov buraz
#2911 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Amin!ultima_palabra wrote:Šibicar wrote:Mahalaština je najcjenjenija vrlina kod bošnje,time se hrani,s tim se budi i sa time liježe,pošto je to disciplina kojoj smo svi od rodjenja konstantno i svakodnevno izloženi,teško je ostati imun ili se totalno isključiti iz iste.Onaj ko to uspije riješiće se puno negativnih stvari,nerviranja,sekiranja i žučnih reakcija na svaku moguću glupost koju čuje ili pročita.
- SkyLimit
#2912 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nije rijetkost da ga izaberu u tim kola Bundeslige. Je li i to preko Irfana ide?
-
Arsene Wenger
#2913 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A ti si mu pregledao sinuse/nos?todd_smith wrote:Ti znas da lik nije imao slomljen nos tj upalu sinusa protiv Grka?Arsene Wenger wrote:Šta je miševi, krivo vam što se vratio Kapiten? Radije bi gledali tandem Šunjić-Bičakčić? Ili da Pape zovne Adnana Mravca i Borisa Pandžu?
I da nas je zajebao protiv Francuske?
I da nas je zajebao protiv Nigerije?
I da nikada nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju kada je u trenu bas zapelo u velikim utakmicama?
Moze se on protiv Litvanije i Lihtenstajna kurciti, gdje je bio na Svjetskom protiv Argentine? Nigerije?
Ah, to nista.
Spaha Bog tobejarabi, jebo vas Spaha kakvih ovaca imamo nije ni cudo sto nam je repka i sav domaci sport u kurcu.
Da nije igrao protiv Francuske, mora da bi pobijedili? Ili bi nas natrpali ko punjenu papriku?
A protiv Nigerije, kako smo upšte primili go? Gdje je bio naš lijevi bek?
A to protiv velikih reprezentacija, pa eto nek igraju Mravac i Pandža, možda je tako bolje...
I pazi kad spominješ ovce, mogao bi ti kapiten zamjeriti pa opaliti šamar ko onomad Marinu...
-
todd_smith
#2914 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Doci ce sve na svoje, samo sto kod nas kad god dodje, bude prekasno.Logovan wrote:Ne predstavljam ga uopšte kao neku mirnu i povučenu osobu, ali sve ovo što se piše u zadnjih dvije tri godine je fakat previše.todd_smith wrote:Dobrica pravi, ma dusa.
Sve je to zavjera.
-
vryzas
#2915 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ultima_palabra wrote:Pazi se Todde, Keljmendiji te prate
- Logovan
#2916 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Neka dođe sve na svoje... Ako se pokažu tačnim sve ove provjerene informacije ili makar dio njih, ja ću doći na forum i priznati da sam pogriješio. Ne mogu ja čovjeka pljuvati na osnovu toga što pročitam po forumu ili nekim kvazi portalima.todd_smith wrote:Doci ce sve na svoje, samo sto kod nas kad god dodje, bude prekasno.
- ultima_palabra
#2917 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Inače se to tako u Njemačkoj sređuje i prosljeđuje, zato i jesu tu gdje jesu... Barbarezova i Vollerova žena idu u isti frizeraj, zato Spaha mora igrati 90 minuta u svakoj utakmicitodd_smith wrote:U Leverkuzen dosao zbog Edina, koji mu je sredio odnosno za Wolfsburg trazio preko Irfana, ovi nisu mogli tj nije im trebao, proslijedili Irfana u Leverkuzen jer je Edin u Wolfsu institucija, pa za njega uradili. Spahica je Sevilja nogirala, pa onaj Anzi isto, lik nije imao nista a dolazio Brazil.
Okani se mahalaštine, proći će ti život u njoj...
- luckylaka
#2918 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Izvor informacija,,Sena internetusa,,ultima_palabra wrote:Inače se to tako u Njemačkoj sređuje i prosljeđuje, zato i jesu tu gdje jesu... Barbarezova i Vollerova žena idu u isti frizeraj, zato Spaha mora igrati 90 minuta u svakoj utakmicitodd_smith wrote:U Leverkuzen dosao zbog Edina, koji mu je sredio odnosno za Wolfsburg trazio preko Irfana, ovi nisu mogli tj nije im trebao, proslijedili Irfana u Leverkuzen jer je Edin u Wolfsu institucija, pa za njega uradili. Spahica je Sevilja nogirala, pa onaj Anzi isto, lik nije imao nista a dolazio Brazil.
Lik bi odmah zapalio reprezentaciju, ako bi to znacilo da je "vlasnik" pepela.I jebeni Irfan, frajer ne bi mogao bobe prodati na rave partiju
![]()
Okani se mahalaštine, proći će ti život u njoj...
- MOSALJOZE
#2919 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Da si napisao ugurao ga Dzeko u Ćešku ili neku ž ligu,a ne 3 ligu svijeta možda bi ti i povjerovali,ali ovako 
- hodža
#2920 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Haj sto ga je ugurao, nego naredio da igra u prvih 11, da bude zamjenik kapitena, da ga biraju u tim kola svako malo...
- MOSALJOZE
#2921 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dzeko gori od Papeta
- Ajatolah_
#2922 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Al' zamišljam ove iz Wolfsburga - nema mjesta kod nas, nego haj'te u Leverkusen, samo recite da smo vas mi poslali!
- zalizani
#2923 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Velik je u Edina Dzeke...hodža wrote:Haj sto ga je ugurao, nego naredio da igra u prvih 11, da bude zamjenik kapitena, da ga biraju u tim kola svako malo...
autoritet.
- Bosanski_kralj
#2924 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne znam što ovo Spahiću treba. Povratkom opet preuzima na sebe teret glavnog krivca za neuspijeh. Ono raja će opet zaobići Sušića, a udariti po Spahiću, Džeki i vjerovatno će još pridodati Pjanića
- zecko_kupuz
#2925 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Neće, neće. Pape je ovaj put potrošio cijeli kredit, a zaboravio ga nadopunit'.Bosanski_kralj wrote:Ne znam što ovo Spahiću treba. Povratkom opet preuzima na sebe teret glavnog krivca za neuspijeh. Ono raja će opet zaobići Sušića, a udariti po Spahiću, Džeki i vjerovatno će još pridodati Pjanića