Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#2901 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

bato99 wrote:
LSD wrote: Ali baš navijacima GOŠK-a :lol: :lol: da prave ceku i to na Ivanu :lol: ...pa ko ove gluposti smišlja i piše :shock: :? ....eto nam novinarstva.
pa šta misliš tebi se desi sačekuša i onda ti neko napiše ovo što si ti napisao

''Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati. Naše ponašanje na utakmici u Sarajevu bilo je najnormalnije. Mi smo tek ove godine ušli u Premijer ligu i nemamo ni sa kim neraščišćenih računa. Ovo je bio revanšizam i trebalo je napraviti teški incident zbog onoga što se desilo u Banjaluci, pa su se htjeli iživiti na nama'', tvrdi Raič.

Ma bježi ba, uozbilji se covjece...cuj ti izjave Manijaci išli (dok se odigravala tekma sa Slobodom btw) na Ivan da prave ceku navijacima yebenog GOŠK-a naravno jer su Hrvati :lol: :lol: , a i jer su prije toga napadnuti u Banja Luci pa je sad ovo ko biva osveta na nedužnim GOŠK-ovcima i neki revanšizam...možeš misliti retardirane konstrukcije....pa ovo je za Haga.
Majorizacija opet na dijelu :lol:
JThomas

#2902 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

sprema se teren za vanredne izbore.
bato99

#2903 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by bato99 »

LSD wrote:
bato99 wrote:
LSD wrote: Ali baš navijacima GOŠK-a :lol: :lol: da prave ceku i to na Ivanu :lol: ...pa ko ove gluposti smišlja i piše :shock: :? ....eto nam novinarstva.
pa šta misliš tebi se desi sačekuša i onda ti neko napiše ovo što si ti napisao

''Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati. Naše ponašanje na utakmici u Sarajevu bilo je najnormalnije. Mi smo tek ove godine ušli u Premijer ligu i nemamo ni sa kim neraščišćenih računa. Ovo je bio revanšizam i trebalo je napraviti teški incident zbog onoga što se desilo u Banjaluci, pa su se htjeli iživiti na nama'', tvrdi Raič.

Ma bježi ba, uozbilji se covjece...cuj ti izjave Manijaci išli (dok se odigravala tekma sa Slobodom btw) na Ivan da prave ceku navijacima yebenog GOŠK-a naravno jer su Hrvati :lol: :lol: , a i jer su prije toga napadnuti u Banja Luci pa je sad ovo ko biva osveta na nedužnim GOŠK-ovcima i neki revanšizam...možeš misliti retardirane konstrukcije....pa ovo je za Haga.
Majorizacija opet na dijelu :lol:
nisam ja ništa izjavio,niti sam rekao čiji su navijači..ali je se desila sačekuša što je potvrdila policija u Konjicu...ali jok ne bi ti osudio to,ma jok...nek je tebi svaki post sa tom majorizacijom ,vidim da te ta riječ diže u oblake :lol:
Distortion

#2904 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Distortion »

Napali ih njihovi misleci da su ovi "drugi" :D ocito se zajebali...
respo

#2905 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by respo »

ovo je sigurno tacno
napali su nas jer smo hrvati
al ovo sada da su manijaci iz sarajeva isli dole malo smijesno
ko je uradio valjda ce se otkriti i za slucaj i za konkretno manijake da se obrise sljam sa imena ako ne budu oni

zasto mislim da je ovo prvo tacno je zato sto su oni mali klub da bi bilo neko fudbalsko rivalstvo kao npr spram sirokog ili zrinjskog
cak se ne sjecam da ni napadani navijaci posusja i orasja od strane sarajevskih navijaca cak i od ostalih
al eto

jebem ti politiku kad se mjesa u sve
ultrajvosa 1987

#2906 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultrajvosa 1987 »

Joj ovih povampirenih manijakalnih dzihadlija, umjesto da gledaju tekmu protiv slobode oni prave sacekuse neduznom hrvatskom pucanstvu , pa stvarno .....

Ne znam samo kome i zasto trebaju ove nebulozne konstrukcije, da su napadnuti vjerujem, ali Manijaci, i kakve veze imaju isti i BL sa GOSK-om ??? Fakat ovo ne kontam... Cuj zato sto su Hrvati, kako su saznali napadaci, vidovita Dzemila ili Beba i saradnici ???

Prije ce biti da se sprema "dobrodoslica" za Zeljeznicar u narednom kolu, uzmemo li u obzir da je GOSK pod direktnim sponzorstvom listice, moglo bi biti "zanimljivo" ... :-)

Ovo stvarno postaje ofirno politicko manipulisanje...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2907 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

Ni jedna ozbiljna (ponavljam OZBILJNA) navijacka skupina nece napasti ove "Lavove" (il' kako se zovu vec) iz Gabele. Cak sta vise,vecina raje ih onako "simpatise" jer jednostavno nisu konkurentni bilo kojoj od ozbiljnih navijackih grupa u BiH. A i ona njihova zastava na prvom gostovanju u PL u Lukavici "Obicno nas ima vise" a iza zastave stoji nih 6-7 :D ,je jos vise "kupila" ostatak navijacke scene . Tako da ono..ja ne mogu vjerovati da ih je iko ,normalan,iz navijackog svijeta napao.Nelogicno mi je. Druga je stvar da se radilo o nekoj navijackoj grupi,al ovu ekipicu iz Gabele niko i ne smatra realno navijackom skupinom (bez uvrede ;-) )

Ili se radi o napadu od strane nekih "indijanaca" (u navijackom zargonu ) il' je nesto dodatno rezirano ali nevezano za organizovane skupine. Nema mi logike sve ovo,bezveze i bezpotrebno.
Last edited by -LIBERO- on 03/10/2011 19:24, edited 1 time in total.
megaman4

#2908 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by megaman4 »

JThomas wrote:sprema se teren za vanredne izbore.
Pošto nemamo vlast punih godinu dana i ovi događaji na utakmicama, koji su politički režirani, slažem se :-D :-D
GandalfSivi

#2909 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by GandalfSivi »

Ima li kakvih manjih navijackih grupa dole po Konjicu, Jablanici, koji su se takmicili sa njima u prvoj ligi prosle godine? Znam da tamo neke '96 - '97 su jablanicani i pucali po nama...
ganjeta

#2910 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

GandalfSivi wrote:Ima li kakvih manjih navijackih grupa dole po Konjicu, Jablanici, koji su se takmicili sa njima u prvoj ligi prosle godine? Znam da tamo neke '96 - '97 su jablanicani i pucali po nama...
Tad su pucali drotovi, jer smo mi malo prije vas napravil vašar :lol: moje prvo gostovanje bilo :thumbup:
M.Laktasenko

#2911 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by M.Laktasenko »

bato99 wrote:http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N ... 08696.html
čiji su ovo navijači?...ovo je otišlo predaleko i kako stoje stvari u zadnje vrijeme trebalo bi zabraniti gostovanja
treba zabraniti navijacke skupine pa nek idu gledati borbe bikova.
armin071

#2912 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by armin071 »

GandalfSivi wrote:Ima li kakvih manjih navijackih grupa dole po Konjicu, Jablanici, koji su se takmicili sa njima u prvoj ligi prosle godine? Znam da tamo neke '96 - '97 su jablanicani i pucali po nama...
Haman da si fulio 10-tak godina. Ono je bilo frisko 2007 ili 2008 a sto se tice njihovih navijackih grupa mozda Turbosi :lol:
nemam_ideje

#2913 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

ganjeta wrote:
Tad su pucali drotovi, jer smo mi malo prije vas napravil vašar :lol: moje prvo gostovanje bilo :thumbup:
Turbina :D Tada je i bila ona izjava, izgledali su izbezumljeno, jednom su momku ispadale tablete iz usta, tako nešto, parafraziram :D Mislim da je tada neko ukrao pitu sa prozora koja se hladila :skoljka:
FnatiC

#2914 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

M.Laktasenko wrote:
čiji su ovo navijači?...ovo je otišlo predaleko i kako stoje stvari u zadnje vrijeme trebalo bi zabraniti gostovanja

E vako Laktasenko ja ne znam na kojoj su tebi tribini zbarili curu ili zenu pa si vako ljut bilo kako bilo idi u klinac vise il se baci sa avaza a mi da te bodrimo.

Dosadan si,peglativan si,cak si i ona rasna zivotinja znas ona lijepa :)
nemam_ideje

#2915 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

M.Laktasenko wrote:
Vidiš, ja recimo mislim da ti nisi dobar sa glavom pa mi to ne daje za pravo stalno da ponavljam isto. De malo popusti, Nijaza ti.

Nego, kako to ide kod njega, jel plaća po postu ili utakmici. Ima li neki koeficijent, radno vrijeme, možeš li otvoriti bolovanje, jesil prijavljen. Stvarno me zanima.
ultima_palabra

#2916 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

-LIBERO- wrote:Ni jedna ozbiljna (ponavljam OZBILJNA) navijacka skupina nece napasti ove "Lavove" (il' kako se zovu vec) iz Gabele. Cak sta vise,vecina raje ih onako "simpatise" jer jednostavno nisu konkurentni bilo kojoj od ozbiljnih navijackih grupa u BiH. A i ona njihova zastava na prvom gostovanju u PL u Lukavici "Obicno nas ima vise" a iza zastave stoji nih 6-7 :D ,je jos vise "kupila" ostatak navijacke scene . Tako da ono..ja ne mogu vjerovati da ih je iko ,normalan,iz navijackog svijeta napao.Nelogicno mi je. Druga je stvar da se radilo o nekoj navijackoj grupi,al ovu ekipicu iz Gabele niko i ne smatra realno navijackom skupinom (bez uvrede ;-) )

Ili se radi o napadu od strane nekih "indijanaca" (u navijackom zargonu ) il' je nesto dodatno rezirano ali nevezano za organizovane skupine. Nema mi logike sve ovo,bezveze i bezpotrebno.
To... stvarno su ljudi simpatični svima :D Nek oni obznane fino s kim su se kačili po Konjicu i Jablanici... ali ne, bitno je nahuškati ljude na Želju i napraviti atmosferu koride :-)
north

#2917 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

nemam_ideje wrote:
M.Laktasenko wrote:
Vidiš, ja recimo mislim da ti nisi dobar sa glavom pa mi to ne daje za pravo stalno da ponavljam isto. De malo popusti, Nijaza ti.

Nego, kako to ide kod njega, jel plaća po postu ili utakmici. Ima li neki koeficijent, radno vrijeme, možeš li otvoriti bolovanje, jesil prijavljen. Stvarno me zanima.
:D
todd_smith

#2918 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by todd_smith »

"Gošk" je igrao sa "Olimpikom" iz Sarajeva i sve se završilo bez incidenata, ali Raič sumnja da napadači pripadaju navijačkoj grupi ''Manijaci'', koja bodri "Željezničar" iz Sarajeva.
:-)

kako li je samo ovo zakljucio da mi je znati :roll:
Charuga
Globalni moderator

#2919 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Idem malo u off. U Hrvatskoj su od danas privremeno zabranjeni dolasci gostujucih navijaca. Uvode nekakve nove mjere protiv huligana i jedna od njih je i ta.
ganjeta

#2920 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

nemam_ideje wrote:
ganjeta wrote:
Turbina :D Tada je i bila ona izjava, izgledali su izbezumljeno, jednom su momku ispadale tablete iz usta, tako nešto, parafraziram :D Mislim da je tada neko ukrao pitu sa prozora koja se hladila :skoljka:
Pita je bila slatka, poznatija u narodu kao " patišpanja" :D istu je otudjio legendarni Trale :thumbup: , na kraju je tepsija završila u Neretvi, a gazdarica u suzama. :D

Treba naglasiti da je tada bilo dosta Pitara u Jablanici, druga vremena bila. Sjećam se dobro da su oni tada igrali na Grbavici sa nekim od Rudara, je l' Kakanj ili Breza , nisam siguran...zna poznati statističar sa ovog foruma.
M.Laktasenko

#2921 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by M.Laktasenko »

nemam_ideje wrote:

Halo ba, pazi sta pricas nisam ti ja bilo tko

Nit sam navijac Olimpika niti mi je Nijaz sef, imam pravo iznijeti svoje misljene i neces me ti ovdje praviti budalom.
Last edited by M.Laktasenko on 04/10/2011 00:01, edited 1 time in total.
ganjeta

#2922 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

:D :thumbup:
Nek si mu rek'o...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2923 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

ne mora tebe niko praviti budalom.. :mrgreen:
FnatiC

#2924 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

Laktasenko jel bolan to otisla ti draga za Hordasa il Manijaka :D
Obuca9

#2925 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

armin071 wrote:
Haman da si fulio 10-tak godina. Ono je bilo frisko 2007 ili 2008 a sto se tice njihovih navijackih grupa mozda Turbosi :lol:
Nije fulio desetak godina, covjek prica o sranju na utakmici iza rata, Turbina - Sarajevo, a ne onom potezanju pistolja od strane drota, 2008. godine kada su se HZ vraćale iz lištice. ;)
Locked