Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cindrlimindrli
#2901 Re: Miralem Pjanić
Pa nije seoska liga da mu ofirno lome noge?
- ledeni_caj
#2902 Re: Miralem Pjanić
Prvo sto mi na pamet pada je Manchester - Bayern i povreda Rooneya te krvnicki start Van Buytena nakon jedno 40 sekundi igre. Ne mozes sa prgavim ljudima i tako je to. Znaju on a i nasi koliko i da li je uopste spreman i to je to. Mozda zajebaju Grke, svasta moze biti, vidjecemo u petak. Samo znam da me ovako za repku nije nikad hvatala euforija.
- BHF_Manijak
#2903 Re: Miralem Pjanić
Ne mora uopste biti seoska liga i seljacki start, dovoljno je samo da konstantno startaju na njega "obicnim" startovima pa da decka slome.cindrlimindrli wrote:Pa nije seoska liga da mu ofirno lome noge?
-
cindrlimindrli
#2904 Re: Miralem Pjanić
Ima smisla, jos samo da nema zutih i crvenih kartona.BHF_Manijak wrote:Ne mora uopste biti seoska liga i seljacki start, dovoljno je samo da konstantno startaju na njega "obicnim" startovima pa da decka slome.cindrlimindrli wrote:Pa nije seoska liga da mu ofirno lome noge?
Besmislena prica, ako je fizicki spreman i ako on osjeca da moze ja bih ga ubacio u igru, sve ispod ovoga je
prizivanje belaja.
- simonese
#2905 Re: Miralem Pjanić
Pjanic igra 100%
- MOSALJOZE
#2906 Re: Miralem Pjanić
simonese wrote:Pjanic igra 100%
-
am2804
#2907 Re: Miralem Pjanić
Slažem se da će Pjanketa ukoliko započne igru odmah par puta pričepiti grci, a u takvom slučaju on će se "primiriti" što može samo predstavljati igrača manje nama.
Obzirom da će tempo biti jak sa puno trke i velike borbe na sredini, više bi ga volio vidjeti od neke 60 minute, ukoliko se on sam izjasni da je spreman, jer će tada sav poletan biti neuhvatljiv za grke.
Obzirom da će tempo biti jak sa puno trke i velike borbe na sredini, više bi ga volio vidjeti od neke 60 minute, ukoliko se on sam izjasni da je spreman, jer će tada sav poletan biti neuhvatljiv za grke.
- samo_ti
#2908 Re: Miralem Pjanić
Ne jebe ni meneBHF_Manijak wrote:samo_ti wrote:Kada ste vi vidjeli da npr. jedan Karagunis ide labavo ?![]()
Jel vi mislite da Grci nisu upoznati sa stanjem Pjanica ?
Pa garantujem da ne bi primio dvije lopte a da mu papci ne naprave barem jedan start na tu nogu.
O tome ja sve vrijeme pisem, ali me ne jebe niko ni 5%!
Ljudi hoce da covjek zaigra i jebes ga. Ajde sto hoce oni, nego se i onaj Susic pomamio
- BHF_Manijak
#2909 Re: Miralem Pjanić
Skontaj sam bi li ti u ekipi halalio zuti karton a da protivniku izbacis iz igre jednog od najboljih igraca. Nekad si stvarno naivan. Ne bi bio prvi slucaj u fudbalu da se ostrije igre na "nacetog" igraca, neko je vec spomenuo Rooneya.cindrlimindrli wrote:Ima smisla, jos samo da nema zutih i crvenih kartona.BHF_Manijak wrote:Ne mora uopste biti seoska liga i seljacki start, dovoljno je samo da konstantno startaju na njega "obicnim" startovima pa da decka slome.cindrlimindrli wrote:Pa nije seoska liga da mu ofirno lome noge?
Besmislena prica, ako je fizicki spreman i ako on osjeca da moze ja bih ga ubacio u igru, sve ispod ovoga je
prizivanje belaja.
- It_is_a_Leclerc
#2910 Re: Miralem Pjanić
Sa stručne strane, kod povrede kakva je Pjanićeva, obnavljanje povrede moglo bi biti kobno po ligament, i moglo bi ga udaljiti sa terena na priličan period dok se ne formira ožiljak na tkivu. Prema tome, nije se igrati s tim...
Svi koji govorite "Neka stisne zube" trebate znati da tu nema stiskanja zuba, već o šotovima analgetika, poslije kojih noga samo boli jače.
Svi koji govorite "Neka stisne zube" trebate znati da tu nema stiskanja zuba, već o šotovima analgetika, poslije kojih noga samo boli jače.
-
cindrlimindrli
#2911 Re: Miralem Pjanić
Slijedeci tu logiku, zasto neko mora biti "nacet" da ga na taj nacin izbacis iz igre? Ako ce tako igrati i ako ce imBHF_Manijak wrote:Skontaj sam bi li ti u ekipi halalio zuti karton a da protivniku izbacis iz igre jednog od najboljih igraca. Nekad si stvarno naivan. Ne bi bio prvi slucaj u fudbalu da se ostrije igre na "nacetog" igraca, neko je vec spomenuo Rooneya.
se to tolerisati onda niko od nasih nece docekati kraj utakmice. Ja ipak mislim da je ovo malo veci nivo od
susreta Kacuni-Vlasic.
- BHF_Manijak
#2912 Re: Miralem Pjanić
Sad ti kazem bas si naivan, kao da prvi put docekujes i gledas jednu utakmicu.
A nadam se da si dovoljno pametan da ti ne trebam objasnjavati kakva je razlika izmedju zdravog fudbalera i onog kome je nacet ligament, zaista mislim da si prevazisao taj nivo!
A nadam se da si dovoljno pametan da ti ne trebam objasnjavati kakva je razlika izmedju zdravog fudbalera i onog kome je nacet ligament, zaista mislim da si prevazisao taj nivo!
- Ajatolah_
#2913 Re: Miralem Pjanić
Pa ne mora to biti ofirno lomljenje noge, ovakvog Pjanića može izbaciti iz igre nezgodan start za žuti karton.cindrlimindrli wrote:Pa nije seoska liga da mu ofirno lome noge?
Ako start nije za crveni, činjenica da je to sjebalo Miralemovu nogu to neće promijeniti, jer do njega je a ne do starta.
- Šibicar
#2914 Re: Miralem Pjanić
Ne treba nikako sa Pjanićem rizikovati,pa taman izgubili utakmicu.Šta treba da umjesto još 5-10 dana oporavka,bude 5-10 mjeseci.
- Zatamnjena stakla
#2915 Re: Miralem Pjanić
Završena priča oko Pjanketa. Biće momak na tribinama. Možda i na sjever ode ko će mu znat'.
Miske brate ima da bude k'o u Wolfsburgu.
I kaže se "imam osjećaj za feeling"
Miske brate ima da bude k'o u Wolfsburgu.
I kaže se "imam osjećaj za feeling"
- DonVito
#2916 Re: Miralem Pjanić
Pjanić na treningu radio sa loptom
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-n ... tom/100958
gledajte sa opcijom "mute"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-n ... tom/100958
gledajte sa opcijom "mute"
-
motorola01
#2917 Re: Miralem Pjanić
Dok je trenirao sa ekipom, sutra ce zaigrati sigurno
. Da li od pocetka ili ulazi u drugom poluvremenu, nebitno.
- MOSALJOZE
#2918 Re: Miralem Pjanić
Nema ŠANSE da igra od početka.Teško da ikako zaigramotorola01 wrote:Dok je trenirao sa ekipom, sutra ce zaigrati sigurno. Da li od pocetka ili ulazi u drugom poluvremenu, nebitno.
-
spacek
- Edin H.
#2920 Re: Miralem Pjanić
Trebao je kupiti burove obloge u apoteci 
- MOSALJOZE
#2921 Re: Miralem Pjanić
Edine kontali smo da dzeko mozda cita ovaj forum,pa reko da to nisi ti dzeko??Edin H. wrote:Trebao je kupiti burove obloge u apoteci
ps:ti si glavni osumnjičeni
- It_is_a_Leclerc
#2922 Re: Miralem Pjanić
A da možda namjerno ne plasiramo dezinformacije kako bismo dekoncentrisali Grke ?!
Da će Pjanić stvarno igrati, ovo bi se krilo do zadnjeg momenta.
- shake69
#2923 Re: Miralem Pjanić
Iako ne po nasoj volji, Miralem je postao dobro 'sredstvo' igranja s Grcima oko pocetnog sastava.
Meni imponira kako se Pjanic drzi s toliko ponovljenih i dosadnih pitanja nasih neukih novinara, kako strpljivo odgovora, kako nema suvisnih gestikulacija rukama i slicno sto govori da decko cvrsto stoji na zemlji i samo belaj veliki, ne daj Boze , moze zaustaviti veliku karijeru tog igraca. Sretno, bio u timu ili ne sutra!
Meni imponira kako se Pjanic drzi s toliko ponovljenih i dosadnih pitanja nasih neukih novinara, kako strpljivo odgovora, kako nema suvisnih gestikulacija rukama i slicno sto govori da decko cvrsto stoji na zemlji i samo belaj veliki, ne daj Boze , moze zaustaviti veliku karijeru tog igraca. Sretno, bio u timu ili ne sutra!
- DonVito
#2924 Re: Miralem Pjanić
Ma ja sami sebi podapinjemo ha ya.It_is_a_Leclerc wrote:A da možda namjerno ne plasiramo dezinformacije kako bismo dekoncentrisali Grke ?!
Grcka, Santos kao sto rece igraju isto boli ih.. da imamo Cavija, Injestu, Pjanica, Ronalda, Dzeku itd..
-
Verocious
#2925 Re: Miralem Pjanić
Da bogda mi u 20-oj minutu vodili vec 2-3 gola razlike pa ne bilo potrebe da se rizikuje s Pjanicem