ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Smile :)

#2901 Re: ekupon.ba

Post by Smile :) »

Mi čekamo ponudu za Zg :) Za Novu :)
Smile :)

#2902 Re: ekupon.ba

Post by Smile :) »

Hotel phoenix na ekuponu....-ponuda iznosi 441 KM, a na kupujmo.ba 285 KM.. Bezobrazluk! Vidim da je uključena i novogodišnja večera možda je zbog toga ovoliko veća cijena, ali mislim da to treba da bude stvar izbora.
ekupon.ba

#2903 Re: ekupon.ba

Post by ekupon.ba »

Dragi forumasi, ponuda za Hotel Phoenix se odnosi na 2 noćenja sa doručkom za dvije osobe, proslavu nove godine, dvije novogodišnje večere, zabavni program uz muzički sastav "eXcite", bogata tombola, pjenušac u ponoć, korištenje usluga Wellness & Spa centra tokom cijelog boravka te besplatan parking, neograničen WiFi te korištenje Pay TV-a sa filmovima po želji.

Vaš eKupon.ba :)
burekodsira

#2904 Re: ekupon.ba

Post by burekodsira »

a ima li sta nakoso :D
Saabee

#2905 Re: ekupon.ba

Post by Saabee »

babyline wrote:onaj Dufni se ne moze kontaktirati, ne odgovaraju za termine :(
Bolje bi ti bilo da nisi uzela ništa tamo! .... I was :shock:
jaca-maca

#2906 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

Saabee wrote:
Grozni su! :x
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2907 Re: ekupon.ba

Post by un1ted »

Sa je Dufin ?
azurna_obala

#2908 Re: ekupon.ba

Post by azurna_obala »

jaca-maca wrote:
Saabee wrote:
Grozni su! :x

Ja sam kupila njihov kupon ako misliš na dufny nails, ali ne na ekuponu...
Možeš li malo objasniti što su grozni, šta da očekujem??? :-)
jaca-maca

#2909 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

azurna_obala wrote:[

Vec sam pisala o tome ranije na ovoj temi...i ja nisam kupila na ekuponu...

Dosla sam i u ponudi su bile 2 usluge, prvu je odradila jedna djevojka, odvratna mi je bila, i tako zavrsi ona...a meni nije jasno, gdje je druga usluga....Kazem joj, a ona meni, ma ne treba to tebi, to je za starije zene...
Ja ono wtf, ako sam vec platila uradi to. Bukvalno sam je nagovorila da odradi tu drugu uslugu sto je bila u ponudi.
burekodsira

#2910 Re: ekupon.ba

Post by burekodsira »

pa sta se opires ba, primi kompliment :lol:
azurna_obala

#2911 Re: ekupon.ba

Post by azurna_obala »

jaca-maca wrote:
azurna_obala wrote:[

Vec sam pisala o tome ranije na ovoj temi...i ja nisam kupila na ekuponu...

Dosla sam i u ponudi su bile 2 usluge, prvu je odradila jedna djevojka, odvratna mi je bila, i tako zavrsi ona...a meni nije jasno, gdje je druga usluga....Kazem joj, a ona meni, ma ne treba to tebi, to je za starije zene...
Ja ono wtf, ako sam vec platila uradi to. Bukvalno sam je nagovorila da odradi tu drugu uslugu sto je bila u ponudi.
Čuj drskosti, ne treba to tebi :roll:
jaca-maca

#2912 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

burekodsira wrote:pa sta se opires ba, primi kompliment :lol:
:thumbup:
wtf_wtf

#2913 Re: ekupon.ba

Post by wtf_wtf »

Kupila kupon za Dufny - never again!
Moze li mi neko objasniti ovu ponudu za kliniku? Na ekuponu 25 KM pregled na citydealu 40 pregleda 1 KM? sta je ovo???
Ambrozija

#2914 Re: ekupon.ba

Post by Ambrozija »

Na koji nacin funkcinose ova njihova kartica? Imam je odavno, ali je nisam koristila, obicno isprintam kupon jer sam citala da je bilo problema sa istom. Je li sada sve ok, moram li printati ili je dovoljno samo nju da ponesem?
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2915 Re: ekupon.ba

Post by un1ted »

Ambrozija wrote:Na koji nacin funkcinose ova njihova kartica? Imam je odavno, ali je nisam koristila, obicno isprintam kupon jer sam citala da je bilo problema sa istom. Je li sada sve ok, moram li printati ili je dovoljno samo nju da ponesem?
E to ih i ja namjeravam nazvati u ponedjeljak i pitati :) I ja je imam, pa se nadam da necu morati printati kupon kada budem isao podici ove kropice :D
Saabee

#2916 Re: ekupon.ba

Post by Saabee »

Ima li neko iskustvo sa uslugama u salonu Carpe Diem? :)
Pitarrr82

#2917 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

un1ted wrote:
Ambrozija wrote:Na koji nacin funkcinose ova njihova kartica? Imam je odavno, ali je nisam koristila, obicno isprintam kupon jer sam citala da je bilo problema sa istom. Je li sada sve ok, moram li printati ili je dovoljno samo nju da ponesem?
E to ih i ja namjeravam nazvati u ponedjeljak i pitati :) I ja je imam, pa se nadam da necu morati printati kupon kada budem isao podici ove kropice :D

Ja od kako sam je davno nekada dobio nisam nikada imao problema s tim, uvijek je bila dovoljna kartica...
lajk

#2918 Re: ekupon.ba

Post by lajk »

Villa Saraj :thumbup:
ema_novic

#2919 Re: ekupon.ba

Post by ema_novic »

Po pitanju dr. amre garibovic - ne idite joj, molim vas, ni pod koju cijenu. Vjerujte mi, otisla sam, po preporuci prijateljice, koja mi je rekla da je divna, ljubazna, pristupacna - njoj je vadila zub i bila je zadovoljna, i moram priznati da to sve zaista i stoji. dr. garibović je zaista ljubazna, pristupacna, i povoljna po pitanju cijena - plomba je od 25 do 30 km.
Međutim,sto se tice stomatologije, popravljanja zuba - UZAS!!! Radila mi je jedan zub, koji cak nije niti bio pokvaren, nego je plomba na njemu potamnila, pa sam htjela da mi to malo sanira, nakon cega ga je ona brusila i ponovno stavljala plombu, a isti me, nakon tog "zahvata" poceo strasno boliti.
Odem kuci i cekam par dana da se to smiri, medjutim ne smiruje se, uzasna bol na hladno, slatko, vruce - uzas!!! a napominjem uopce me prije odlaska kod dr.amre garibović nije bolio - cisto radi estetike sam otisla, premda se radilo o sestici, ali eto vidim ja tamno oko plombe pa me nervira.
Uglavnom odem ja ponovno kod nje na reklamaciju, nimalo joj ne bi pravo, nalijepi ona plombe preko vec postojece i kaze ako me bude bolio opet morat cu ga slikat!!! DA COVJEK NE POVJERUJE

Dodjem ja kuci, probam malo slatko da pojedem na njega - ma uzasan bol i dalje, i probam provuci konac za zube izmedju te sestice i sedmice - kad ono spojeni zubi - plombom ih spojila, jedva, na jedvite jade prodje konac i pri dnu kraj zubnog mesa uzasan bol osjetih - kao rupu - prazninu da je ostavila - odnosno otvoren dio zuba

Uglavnom, sad se spremam otici kod drugog stomatologa da mi taj isti zub ponovno popravi, pa iz tog razloga imala sam potrebu da napisem svoje iskustvo sa doticnom doktoricom, kako ljudi ne bi nasjedali pa cak i na ove grupne kupovine - mislim da je bolje platiti 10 - 20 km vise i kvalitetno nesto zavrsiti, jer u biti mene ce u konacnici sve to skupa izaci mnogo vise, da ne pominjem nerviranje, bolove, hodanje - evo kod nje 2x plus sada opet - jednostavno ne isplati se!!!!
un1ted

#2920 Re: ekupon.ba

Post by un1ted »

Ambrozija

#2921 Re: ekupon.ba

Post by Ambrozija »

Pitarrr82 wrote:
un1ted wrote:

Ja od kako sam je davno nekada dobio nisam nikada imao problema s tim, uvijek je bila dovoljna kartica...
Hvala ti na odgovoru :)
mayab

#2922 Re: ekupon.ba

Post by mayab »

Prosli put sam kupio dva kupona za villu saraj, i sve u svemu nisam bas bio odusevljen njihovim cevapima, meni su bili preslani
lajk

#2923 Re: ekupon.ba

Post by lajk »

mayab wrote:
Prosli put sam kupio dva kupona za villu saraj, i sve u svemu nisam bas bio odusevljen njihovim cevapima, meni su bili preslani
meni su extra uvijek jedem u njih :)
charrrmed

#2924 Re: ekupon.ba

Post by charrrmed »

un1ted wrote:
Jesi ih zvao, sta kazu, i mene ovo zanima?
un1ted

#2925 Re: ekupon.ba

Post by un1ted »

Poštovani XXXxXX, hvala Vam na javljanju. Pošto imate našu člansku karticu nije potrebno da printate kupone. Samo člansku karticu trebate dati na uvid kako bi partner upisao broj kartice. Za sve dodatne informacije ili pomoć budite slobodni da nas kontaktirate. Srdačan pozdrav, Amela.
Post Reply