ijaoooooo ova prva kombinacijasigmabh wrote: Uz SVE..
love it!
Moderator: anex
ijaoooooo ova prva kombinacijasigmabh wrote: Uz SVE..
Predivne!! Gdje si ih narucila ako nije tajna?

ladyblue18 wrote:
Marlboro Classics, ljeto '12![]()
mogu mislit cijena koja ce im biti ali su mi divne
i ja sam ove kupila samo u drugoj bojiMedenoSrce wrote:moje proljetne![]()
a dje ti je ta prodavnica?maped wrote:
Prije svega lijep pozdrav svima:). Pratim sa-x vec dugo godina no neki dan sam se konacno registrovala kao clan ne bi li i ja koju pametnu napisala;)
Razlog mog javljanja jesu ove oxfordice o kojima govorite zadnje dvije stranice. Kod mene u prodavnici mogu se kuputi iste ovake i jos puno drugih lijepih modela pa ako neko zeli ja bih mu mogla kupiti i poslati postom.
Ako neko zeli neke od cipelica neka se javi na PP.
P.S. I da, napisite koliko bi po vama bila fer cijena usluge.
Lijep pozdrav
nera18 wrote:dajte slikice oxfordica
Znam da idu, nego sam ja zamislila ove neke cipele na petu i po mogucnosti na vezanje, jer nemam nijedne takve, a zelim malo zenstvenije od ravnih oksfordica ili baletanki.thea wrote:kinderlada...
bez mantilic ti ide bukvalno uz sve komad koji bi sve cure tr. imati, oksfordice su mrak,mokasinke, baletanke...
zavisi kakav stil odaberes.
http://www.retroshoes.ba/products/item/107/enska-cipekakinderlada wrote:Znam da idu, nego sam ja zamislila ove neke cipele na petu i po mogucnosti na vezanje, jer nemam nijedne takve, a zelim malo zenstvenije od ravnih oksfordica ili baletanki.thea wrote:kinderlada...
bez mantilic ti ide bukvalno uz sve komad koji bi sve cure tr. imati, oksfordice su mrak,mokasinke, baletanke...
kinderlada wrote:Znam da idu, nego sam ja zamislila ove neke cipele na petu i po mogucnosti na vezanje, jer nemam nijedne takve, a zelim malo zenstvenije od ravnih oksfordica ili baletanki.thea wrote:kinderlada...