BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nosara

#2901 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

Dakle, nije do saveza... :-)

Lijene gubitnicke mrcine... Kukavne pizde koje mrze svoju zemlju...
smoki_choko

#2902 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

forum_selektor wrote:
forum_selektor wrote:3:0
lopta kroz noge, a golova nema...
stara nasa, vec vidjena
gdje si sad cica maco?

nije da volim bit pametan po pitanju rezultata ove utakmice, ali se jednostavno dalo namirisat da je zijan zagarantovan
rezultat is op'n
mogo bi ti susica zamijeniti selektore, kad si sposoban da pogodis rezultat :lol:
LSD

#2903 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

87 minuta u Minsku Bjelorusija - Francuska 1-1....ako koga zanima, poslije ove blamaže.
shalla

#2904 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by shalla »

Užas, ne znam šta drugo da napišem :sad:
Znam samo da nikad u istoriji nismo ovako deklasirani od lošije reprezentacije... Ne mogu da vjerujem da nam se igra bazirala na nabijanju lopte i preskakanju veznog reda. A upravo smo tu trebali biti dominantni...

Al jbg, iste sam stvari pisao prije 3 mjeseca pa sam bio državni neprijatelj broj 1, a ustvari sam samo bio realan i spuštao sam loptu. Da su igrači Bogdo večeras ušli u utakmicu sa takvim stavom ne bismo zijanili garant. Al jok, mi smo poslije utakmice u Zenici bili Brazil pa se naše lole malo zanijele, mislili da samo treba istrčati i to je to... E tugo moja kakvi bogalji u žutim dresovima nam održaše lekciju, sramota :sad:

Ali ne treba sad klonuti pa da nam se desi Litvanija pa nam na kraju ta 2 boda fališe za plasman...
Idemo na pobjedu u utorak, osali rezultati nam idu u prilog :bih:
Last edited by shalla on 03/06/2011 22:37, edited 1 time in total.
Edin H.

#2905 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

veljaca wrote:@ EdinH - ko je nasikirao :mrgreen: ....

Tebi jedino valja Begovic i vise niko ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Begovic je nas igrac u najboljoj formi, momak u koji god tim je dosao, preporodio ga je.
Izbaci Jamesa, izbaci Sorensena.
Stoke gledao zacelje, prije nego sto je Asmir postao No. 1.
To naravno ne znaci da neko nece mozda biti bolji od njega npr. slijedece godine.
Forma igraca se mora konstano pratiti.

Pa napisali su ti ljudi vec sastav koji bi morao igrati, a to naravno ukljucuje Papca i Asmira, kao i nazalost povrijedjenog Salihovica.

Eksperiment sa Vedom je naravno smijesan, to sam stalno govorio, ale eto raja su to htjela, pa izvolite. Mi jednostavno nismo jaki dovoljno nazad da igramo defanzivno. Vedo gubi duele, fula, ali momak ima snage trci, i postigao je vecinu nasih golova u zadnje vrijeme.

Je li se to zaboravilo kakav su posao odradili nasi najbolji igraci u proslim kvalifikacijama Muratovic i Rahimic, ali to nazalost vise ne moze. Ne presjecamo lopte na vrijeme, nema radilica u ekipi.

Ma bez veze objasnjavati, eto vam Papeta, on zna. I forumasi koji se kunu u Stilu.
k3ngur

#2906 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by k3ngur »

denimb wrote:Svi deru bjeloruse, ali boli ih kita oni deru francuze :lol:
:lol: :lol: :lol:
Za njih navijam ako odu na Euro... :D
Mobile_Disco

#2907 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mobile_Disco »

"Sramotan meč, sramotan poraz. Nisam prepoznavao ekipu na terenu. Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča. Sada Albaniju moramo dobiti", rekao je Sušić.

:roll:
KPNCTNJAH

#2908 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by KPNCTNJAH »

forum_selektor wrote:
forum_selektor wrote:3:0
lopta kroz noge, a golova nema...
stara nasa, vec vidjena
gdje si sad cica maco?

nije da volim bit pametan po pitanju rezultata ove utakmice, ali se jednostavno dalo namirisat da je zijan zagarantovan
rezultat is op'n
Ti si igrac utakmice veceras, kako si lijepo sve obrazlozio prije utakmice zasto ce biti bas 3:0... ja sam se :shock: svaka cast, ti mi ides na avatar !
Sasvim_Obican

#2909 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Mobile_Disco wrote:"Sramotan meč, sramotan poraz. Nisam prepoznavao ekipu na terenu. Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča. Sada Albaniju moramo dobiti", rekao je Sušić.

Čuj nije mu jasno... Ok, meni je jasno - ne valja ti taktika, čovječe ! Valjda je sad svima jasno
Mahalac

#2910 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mahalac »

Do nocas, kad gubimo ja sam tvrdio da nam treba dobar psiholog u ekipi da radi s igracima a nocas potpuno samouvjereno tvrdim da im treba jedna dobra kandžija :x
smoki_choko

#2912 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

Edin H. wrote:
veljaca wrote:@ EdinH - ko je nasikirao :mrgreen: ....

Tebi jedino valja Begovic i vise niko ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Begovic je nas igrac u najboljoj formi, momak u koji god tim je dosao, preporodio ga je.
Izbaci Jamesa, izbaci Sorensena.
Stoke gledao zacelje, prije nego sto je Asmir postao No. 1.
To naravno ne znaci da neko nece mozda biti bolji od njega npr. slijedece godine.
Forma igraca se mora konstano pratiti.

Pa napisali su ti ljudi vec sastav koji bi morao igrati, a to naravno ukljucuje Papca i Asmira, kao i nazalost povrijedjenog Salihovica.

Eksperiment sa Vedom je naravno smijesan, to sam stalno govorio, ale eto raja su to htjela, pa izvolite. Mi jednostavno nismo jaki dovoljno nazad da igramo defanzivno. Vedo gubi duele, fula, ali momak ima snage trci, i postigao je vecinu nasih golova u zadnje vrijeme.

Je li se to zaboravilo kakav su posao odradili nasi najbolji igraci u proslim kvalifikacijama Muratovic i Rahimic, ali to nazalost vise ne moze. Ne presjecamo lopte na vrijeme, nema radilica u ekipi.

Ma bez veze objasnjavati, eto vam Papeta, on zna. I forumasi koji se kunu u Stilu.
dzaba ti begovic kad je hasagic bio najbolji igrac na terenu. jos je izvodio svoje karafeke sa bacanjem igraca.
nosara

#2913 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

Sasvim_Obican wrote:
Mobile_Disco wrote:"Sramotan meč, sramotan poraz. Nisam prepoznavao ekipu na terenu. Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča. Sada Albaniju moramo dobiti", rekao je Sušić.

Čuj nije mu jasno... Ok, meni je jasno - ne valja ti taktika, čovječe ! Valjda je sad svima jasno
Kojom taktikom natjerati nekog da se bori..? :-?
mikogoago

#2914 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mikogoago »

nervoza wrote:valja sad slusati svakave price "strucnih" novinara...

sta reci o utakmici, susiceva greska - ibricic

ostali igraci, nemam rijeci... nije ovo prvi put da se ovako trckara po terenu, nekako sve to bezvoljno djeluje, nigdje ostrine, nicega... nedavno je susic dao dobru izjavu, "moramo popraviti igru bez lopte", sto znaci da je to trubio igracima, kako su se oni ponasali? vidjelo se... zaista jadno
svaki rumun gine za svoj grb, vidjelo se i u zenici, ali nasi, gadno covjece, neki su bili mnogo jadni... muslimovic bi mogao svima biti primjer, ne samo veceras...

btw, 2 dana prije utakmice rostiljati kod mahira beathouse-a, je zaista odron, sportisti prije tako bitne utakmice se opustaju uz masne cevape... niko nam ne mozepomoci dok se nasi igraci ne opamete, oni su veceras glavni krivci, da je bogdo selektor, to bi se dalo lako promjeniti, ali ovako...

da ne bi bio prevelik crnjak, uz pobjedu nad albanijom imamo jos uvijek sve u svojim rukama, sto se drugog mjesta tice.. ali odnos prema reprezentaciji se mora promjeniti, ovako ne ide

Ajde bar su se napapali cevapa,nije sve tako ni crno,a koliko su papali masala im bilo nisu mogli ni trcati veceras
Last edited by mikogoago on 03/06/2011 22:41, edited 1 time in total.
Better Man

#2915 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Better Man »

Obzirom na mentalitet nasih igraca i trenera i laznu euforiju koja se stvara poraz je ocekivan. Koliko god neki igrali u jakim klubovima, toliko su daleko od prave profesionalnosti i ozbiljnosti.
Edin H.

#2916 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

BSn wrote:
Edin H. wrote:
BSn wrote:
Bio je i jedan vise politicki, tad su i poletile stolice.
UEFA sve tefteri. 8-)
Da cuo sam to, znas li sta su skandirali, kad su nasi momci reagovali?

Transparent "Bošnjaci su the(?) bez otadžbine", pratili su povici "Free Mladić" i skandiranje "Cigani, Cigani..." što je izazvalo velika negodovanja na dijelu tribine gdje su smješteni navijači Bosne i Hercegovine.

Konji, opalit ce ih UEFA za politiku vise, neg da su pola stadiona spalili. :)
Svaka cast nasim momcima koji su reagovali :thumbup:
udrch

#2917 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by udrch »

Bjelorusija - Francuska 1:1...
Još uvijek imamo realne šanse da pobjedom u Prizu izborimo direktan plasman..
Brat

#2918 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Brat »

Ne znam sta da kazem, a da bude pametno. Selektore ugledajmo se na Barcelonu :lol: :lol: :lol: :lol: Dzeko majke ti pocni igrati fudbal ili se oprosti, milione imas, ocigledno i ovdje imamo Silvu i Teveza, pa nasoj zvijezdi niko ne daje lopte. Ibisevic i Muslimovic od pocetka i to je to ! Bar grizu, Dzeko hoda :roll: Mravac, ti ako se prodas u Spaniju, svaka ti cast, zajebaces po Europe. Spaha, od borbenosti se ne zivi, ali opet ne gumo njemu prigovoriti, Ibricic i Misimovic davno potroseni igraci za reprezentacije, ja stvarno ne znam ko Ibricica konstantno gura u repku :shock: A Misimovic tj. deba, moja igracino.
Obuca9

#2919 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Obuca9 »

Nissam gledao utakmicu, pa ne bih komentarisao, ali kad sam vidio sastav moglo se naslutiti šta nas čeka. Ibričić, Pjanić i Mismović, tri igrača koja skupa ne pretrče 10 kilometara na utakmici. Ne ide to moj Pape, nije išlo ni protiv Francuza na Koševu, ne ide ni protiv Rumuna u Bukureštu.

Vidio sam prva dva gola na netu maloprije, oba gola krivac Spahić, za prvi i Mravac. Spaha iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.

Zašto je Džeku izvadio, je li toliko očajan bio? Kako je reagovao maneken?
smoki_choko

#2920 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

evo sad gledam ko je dao golove bjelorusija - albanija
abidal zabio autogol malouda izjednacio. koje srece mozes biti da protiv francuske povedes autogolom.
sto ga ne zabi protiv nas. :-)
gotova tekma 1-1 :thumbup:
Last edited by smoki_choko on 03/06/2011 22:42, edited 1 time in total.
Sasvim_Obican

#2921 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Sasvim_Obican »

nosara wrote:
Sasvim_Obican wrote:

Kojom taktikom natjerati nekog da se bori..? :-?
Po mogućnosti onom koja se ne sastoji u kineskom veznom redu sa pet igrača koji se potom preskače dugim golmanskim izbijanjima, a lopte do napadača dolaze jedino kad se Rumuni zbune.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#2922 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dado dijasporitus »

Hasagic - 3 - Skidao nemoguce a kod golova je mogao malo bolje reagovati. Mada tesko mu je to zamjeriti kad je odbrana rupa.

Spahic - 2 - Dobio puno duela ali skrivio gol, lose pokrivanje napadaca. Moze to Spaha puno bolje ali mu treba podrska u odbrani. Nije supermen

Mravac - 2 - Ni losiji ni bolji od Spahica. Pokupio je par duela sto je za njega uspjeh.

Lulic - 1 - Ja bih rekao danas jedan od najlosijih. Direktno skrivio drugi gol a njegovo napucavanje frljoka prema spicu je ubilo nas vezni red.

Mujdza - 2 - Nezapazen, osim jedne poluintervencije kad su Rumuni imali gol sansu utopio se u sivilo

Ibricic - 1 - Uvijek 3 poteza previse s tim sto nema kvalitetu da ista bolje pokaze

Rahimic - 3 - Krpio gdje se moglo krpiti

Medjunanin - 2 - Isto kao Rahimic

Pjanic - 3 - Jedini koji je burgijao i zalagao se. Pjani nedostaje fizicka konstitucija i on nemoze da nosi srednji red.

Misimovic - 2 - Rekao bih ipak danas solidan ali daleko od njegove forme. Skrivio penal bez veze.

Dzeko - 1 - Dzeko se treba spustiti na zemlju. Konstantno bio u offside poziciji, nezainteresovan da se krece. Nekoliko dobro primljenih lopti ga nemoze opravdati. On je u klasi za sebe i treba se tako ponasati a ne da zabusava.

Muslimovic - 2 - Grizao koliko je mogao ali je i on daleko od forme

Ibisevic - 2 - Pokusavao nesto ali kao da je imao mentalni blok danas.

Stilic - 2 - Neprimjetan bez puno poteza i gresaka

Susic - 2 - Lose postavljena igra, nedovoljna motivacija igraca. Da ne ulazim dalje sto iz glupe sujete ne poziva Begovica, Papca i Nadarevica. Jedina dobra stvar su mu bile izmjene ali su odradjene prekasno. Tj trebao je tako postaviti igru iz pocetka. Ispravno je zamjenio Dzeku kao dobru opomenu za naredne utakmice. Inace bi bio cisti kec.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2923 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Chmoljo »

Edin H. wrote:
Svaka cast nasim momcima koji su reagovali :thumbup:
to svakako, a jedna od rijetkih pametnih Bahinih je bila i to da nije htio komentarisati to što piše na "transparentu".

kad već ima ko će to utefteriti, fukari ne treba davati uopšte prostora da se o tome polemiše...
Traktor`

#2924 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Traktor` »

evo sad sjedim i kontam kakva bi nam formacija trebala biti, pa napravim jednu od opcija...naravno moglo bi se tu jos stvari malo promijeniti kad su upitanju igraci, ali formacijski bi ovo sigurno funkcionisalo... :D

Image

sta vi mislite??
Van Halen

#2925 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Van Halen »

Eto Bjelorusa 4 boda
Locked