Neznam pa objasni.....ili provociras bezvezedezurni_ucenik wrote:Offtopicimo bezveze. A znas sto te pitam to.
Gdje putujete, kako vam je bilo?
Moderator: anex
- exliberal-ex
#2901 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2902 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Hoce li besposlicari usrati i ovu temu?
-
dezurni_ucenik
#2903 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Matijevic_Vlado wrote:Hoce li besposlicari usrati i ovu temu?
Nek neko izbrise moje postove da ne bih uvrijedio vase cijenjeno visocanstvo.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2904 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Hvala na razumijevanju. Slobodno i ti stavi svoje slike kad odes do Lukavice.dezurni_ucenik wrote:Matijevic_Vlado wrote:Hoce li besposlicari usrati i ovu temu?
-
dezurni_ucenik
#2905 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Matijevic_Vlado wrote:Hvala na razumijevanju. Slobodno i ti stavi svoje slike kad odes do Lukavice.dezurni_ucenik wrote:Matijevic_Vlado wrote:Hoce li besposlicari usrati i ovu temu?
-
_deCKarD
#2906 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet 
- exliberal-ex
#2907 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Daj malo vise podataka...dali imas neku zelju..priroda ili gradovi...sjever jug...evropa ili negdje.drugo...koliko para..._deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet
- Porodice Foht
#2908 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
S Wiiz Air i Ryanair iz BiH se moze otputovati na vise destinacija u Evropi za ne bas velik novac. Gradski turizam gdje se moze puno vidjeti i uzivati u setnjama._deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet
Frka je sto su ljetni mjeseci malo skuplji za te letove pa ako pozuris mozda bude nafakali.
- alibaba_i_30_godina
#2909 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Ma pusti, ne treba komunicirati sa takvim ljudima. On očito ne zna sa kim sve piše i koga će od nas prije isprovocirati, jer nas u par ovih postova što je napisao konstantno miješa. Nebitno.exliberal-ex wrote:Nisi mene prozivao ali jesi mustafu sto je slikao kako ti rece siromahe.HardcoreMX wrote:jaro de kvotiraj, taman sam kreno da postiram slike, ali srecom opazi ovaj tvoj post koji me razuvjerio i uvjerio da bi to bilo spustanje na tvoj nizak nivo komunikacije ..gdje nadje taj vokabular, zar te nije oplemenio Curacao..odakle crpis tolike frustracije, imam osjecaj kao da na godisnji nisi uspio dalje od susjedne mahale..ok, razumijem da si se pronasao u mom dojmu..evo ako ce ti biti lakse, imam ipak i jedan pozitivan utisak..prst gore za tvoj brod na prethodnoj strani..zaista lijepa panorama..exliberal-ex wrote:Hardcore
..prije tvog upisa ovdje su se razmjenjivali utisci i slike sa putovanja, bez ljutnje ti si dosao i poceo srat.
Ako ti se nesvidja sta ljudi ovdje pisu brate zaobidji nas...ovo je jedna od rijetkih tema gdje se nema svadje...ili jos bolje postavi ti svoje slike i podjeli utiske.
Ja pisem ovdje utiske sa putovanja, nije sve uvijek po mjeri ali ako se nepomaknes iz mahale nikad neces otkrit ljepotu svijeta.
Za mene se nesikiraj, ja sam cak i sa ovim obijanjem auta imao prijatno iskustvo sa ljudima koji su dosli da pomognu..od policije do ovih iz rent a car...maloprije dok smo cekali za novo auto sretnemo par iz toronta sto imaju ovdje kucu 12 godina i oni ostali iznenadjeni
Dobre ti ove slike iznad što si postavio. Vidiš, nema problema sa autom, samo se bezveze brineš.
- exliberal-ex
#2910 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Ma nije frka razumijem i njega i njegov stav.alibaba_i_30_godina wrote: Ma pusti, ne treba komunicirati sa takvim ljudima. On očito ne zna sa kim sve piše i koga će od nas prije isprovocirati, jer nas u par ovih postova što je napisao konstantno miješa. Nebitno.
Dobre ti ove slike iznad što si postavio. Vidiš, nema problema sa autom, samo se bezveze brineš.
Sto se tice auta, ma nije mrtva glava to je najvaznije.....pokrit ce ovo osiguranje nego sto mi propade dan ...al nejse.
Danas sam otisao na plazu PortoMari i na ulazu pise ovo je rezervat gdje zive divlje svinje, nemojte ih dirat ni hranit....jah.
Ja otisao ronit kad se vracam a na plazi se izvrnuo vepar ..ima 150 kg...lezi more ga zapljuskuje...raja se skupila oko njega slikaju ga, ceskaju on spava ko beba ...
postavit cu sliku kasnije
- GandalfSivi
#2912 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Jesi ovo na Fyre-u?exliberal-ex wrote:
Ono kada ti vecera sama doseta...
- exliberal-ex
#2913 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
PortoMari plaza Curacao.GandalfSivi wrote:Jesi ovo na Fyre-u?exliberal-ex wrote:
Ja se poceo zajebavat samo ti setaj imas vremena do vecere onda si na stolu...muski se smiju zene joj to je ruzno....jah
Jedna legla pored njega ...jel samo mene ovo asocira na brak..jedan se crnac zadavio od smijeha..yeah bro ...you are right man !
-
moonca
#2914 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
- mO k3
#2915 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
ne trolaj upropastices temuMatijevic_Vlado wrote:Hoce li besposlicari usrati i ovu temu?
-
_deCKarD
#2916 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Što se tiče para što manje to bolje, nije mi do nekog luksuzaexliberal-ex wrote:Daj malo vise podataka...dali imas neku zelju..priroda ili gradovi...sjever jug...evropa ili negdje.drugo...koliko para..._deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet
Samo da nije more, i da nije skupo, dvije glavne stavke, a nemam nekih želja, jer svakako nisam bio nigdje dalje od Jadrana
- Vitezanin
#2917 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Budimpešta Wizzairom iz Sarajeva. Onda uključiš dan-dva jezero Balaton ili nastavite turu vozom do Praga ili Bratislave._deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet
- mO k3
#2918 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
koliko para ?ß ---_deCKarD wrote:Što se tiče para što manje to bolje, nije mi do nekog luksuzaexliberal-ex wrote:Daj malo vise podataka...dali imas neku zelju..priroda ili gradovi...sjever jug...evropa ili negdje.drugo...koliko para..._deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet![]()
Samo da nije more, i da nije skupo, dvije glavne stavke, a nemam nekih želja, jer svakako nisam bio nigdje dalje od Jadrana
- alibaba_i_30_godina
#2919 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Ili možda Beč direktnim letom iz Sarajeva, a onda može svratiti i do Bratislave vozom iz Beča za 15ak eura povratna karta. Ovi letovi za Beč su doduše skupi.Vitezanin wrote:Budimpešta Wizzairom iz Sarajeva. Onda uključiš dan-dva jezero Balaton ili nastavite turu vozom do Praga ili Bratislave._deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet
Ili druga opcija (t. već treća opcija računajući prijedlog od VItežanina) Berlin letom iz Tuzle, leti Wizzair.
- alibaba_i_30_godina
#2920 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Izgleda kao da je neko fotošopirao vepra i postavio među ljude na plaži.exliberal-ex wrote:PortoMari plaza Curacao.GandalfSivi wrote:Jesi ovo na Fyre-u?exliberal-ex wrote:
Ja se poceo zajebavat samo ti setaj imas vremena do vecere onda si na stolu...muski se smiju zene joj to je ruzno....jah![]()
Jedna legla pored njega ...jel samo mene ovo asocira na brak..jedan se crnac zadavio od smijeha..yeah bro ...you are right man !
Nije baš sasvim ugodno, pretpostavljam. Zamisli legneš i zaspiš, tamo sanjaš neke snove kontaš evo nešto fino, kad se probudiš liže te vepar i njuši oko tebe.
-
sumirprimus
#2921 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
vala nema veceg smora., bjez od madjarosa smorni su pravo.Vitezanin wrote:Budimpešta Wizzairom iz Sarajeva. Onda uključiš dan-dva jezero Balaton ili nastavite turu vozom do Praga ili Bratislave._deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet
- exliberal-ex
#2922 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Ma jok....tako je smiren...dodje izmedju lezaljki...gleda ima li kakve hrane onda se strovali u plicak da se malo osvjezi....i da ga ljudi ceskaju.alibaba_i_30_godina wrote:Izgleda kao da je neko fotošopirao vepra i postavio među ljude na plaži.GandalfSivi wrote:Jesi ovo na Fyre-u?exliberal-ex wrote:
Ono kada ti vecera sama doseta...![]()
Nije baš sasvim ugodno, pretpostavljam. Zamisli legneš i zaspiš, tamo sanjaš neke snove kontaš evo nešto fino, kad se probudiš liže te vepar i njuši oko tebe.![]()
Poslije ode pod jedan suncobran i tu se strovali al mu nije bilo po mjeri pa se pomakao do glaznog ulaza.
Prase u plicaku okruzeno djecom...papagaju se svadjaju iznad glave...neke zute ptice i iguane ispod lezaljki....najbolja plaza na ostrvu
- Edin H.
#2923 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Tempere -utakmica Finska - BiH, juni mjesec, nema dalje_deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet
- exliberal-ex
#2924 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Jebiga to je bas tesko za predlozit._deCKarD wrote:Što se tiče para što manje to bolje, nije mi do nekog luksuzaexliberal-ex wrote:Daj malo vise podataka...dali imas neku zelju..priroda ili gradovi...sjever jug...evropa ili negdje.drugo...koliko para..._deCKarD wrote:Neki prijedlog za medeni mjesec, u ljetnom periodu a da nije more, jer nismo u tom fazonu, i da se uklapa u budžet![]()
Neko ce reci medeni mjesec malo se ispruzi al ako vas dvoje nezelite to onda...ima ideja mali milion.
Jedna opcija koja ti nebi bila losa je da krenes iz Slovenije, Bled to se propagira sad kao cool lokacija za posjetit....odatle vrlo lako mozes prema Becu i Pragu ili okreni prema Italij...njihove alpe pa prema francuskoj ili svici
Mislim da bi to bile pristupacne opcije...sad dali zelis da vozis ili koristis avione/vozove/autobuse...do tebe je.
Jedna prijateljica mi me pricala o nekim turistickim agencijama iz BG koje imaju strasno jeftine aranzmane...pogledaj i to
- HardcoreMX
#2925 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
jedva skonta da nisam ovu lajkovo..vidi se na prvu holandska arhitektura..to ti dodje ko da si u EUexliberal-ex wrote: Ovdje sam....okrece mi sliku neznam zasto