Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2901 Re: Hayat

Post by Chmoljo »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila”
» ak72

:dance:

:D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2902 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

a sacir gotov zaplakao :( :D
Paunovac

#2903 Re: Hayat

Post by Paunovac »

plain vanilla wrote:a sacir gotov zaplakao :( :D
Politika, ha? :x :lol: :lol:
dharma

#2904 Re: Hayat

Post by dharma »

Paunovac wrote:
plain vanilla wrote:a sacir gotov zaplakao :( :D
Politika, ha? :x :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: uhvacena na djelu :lol: :lol:
karanana

#2905 Re: Hayat

Post by karanana »

dobra sejla veceras. nekako bas pozeljna sa onom bojom kose i onako obucena neformalno farmerkice-majcica. jebes one ufrchkane frizure i neke haljinurine.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2906 Re: Hayat

Post by pici »

a šHejla je sinoĆke bila vala onako mada bi ja Jopet :dance: ...veĆeraske joj onaj mikrofonet za majcu na sredini doĆarava grudni koš :thumbup: ....Jopet je MoJa voditeljica u bejksteĐŽetu nosila one crne antilop Ćizmice FHetiš :thumbup:
karanana

#2907 Re: Hayat

Post by karanana »

a ja zagledo necu li vidjeti taj mladez, ali je bila puna majica bez pokazivanja koze, i nije se dalo vidjeti.
plain vanilla

#2908 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

karanana i pici, podsjecate me na onu dvojicu iz mapet shoa

vi biste trebali imati svoju emisiju i bili biste najgledaniji :sax:
slave4you

#2909 Re: Hayat

Post by slave4you »

dharma wrote:
plain vanilla wrote:s hajata i obn-a niko

mozda s pinka, ali to nisam gledala

Zar je na pinku bilo tih izbor (ja ne pikam onaj grand show) ili kako vec :D
Hayat je do sada od hiljade i hiljade kandidata uspio bas proslaviti Adnana Jakupovica i Mirzu Šoljanina, dosta rade, imaju dobre albume i pjesme su im slusane. Ostali su nekako „potonuli“ cak im ni singlovi nisu uspjesni.
OBN je prosao mnogo gore, steta tu je bilo talentovanih ljudi ali niko bas nista znacajno nije napravio. Nestali su kao da se nisu nikad ni takmicili.
Operacija Trijumf je bila jako gledana i trenutno mozda da je najaktuelniji Igor Cukrov, predstavljao je i HR na Evroviziji, duet sa Magazinom, Huljic mu radi pjesme i nekako kao da se uklopio u tu HR. muzicku scenu, Sajko je izdao album,otisao u reality, prosao je nezapazeno skroz i propao. Babajic je kao nesto malo vise slusan ali isto slabo. Izdao je album za City Records. Milica i Ana se isto vrte po medijim, muzicki nista znacajno.
Pink i Grand su stvorili par imena koja sjajno rade sirom Balkana, imaju velike hitove bez obzira da li slusate tu muzika ili ne, tako je. Solidne tiraze, milionske preglede na yt i armije fanova: Tanja Savic:3 albuma ( Zlatnik, Tako Mlada, Gdje Ljubav Putuje, Poludela) , Slavica Cukteras: 4 albuma ( Votka, Ekskluziva, Mrgud, Zmija i Zaba, Prevari Me, Manastir i nova jako popularna balada „Nevreme“) Rada Manojlovic: 2 albuma ( Dest Ispod Nule Napolju, Marakana, duet sa Sasom: Mesaj Mala ) Milan Stankovic predstavnik Srbije na Evroviziji ( Perje, Facebook, Solo) napustio je Grand. Zadnjih godinu dana su jako aktuelni i Milena Ćeranić koja ima 10 miliona pregleda za pjesmu „Dvadesete Gazim“ onda Kabriolet, i jako dosta radi i nastupa, i Nemanja Stevanović sa singlom Neko Poput Tebe obara rekorde na youtube i poznat je sa jos par pjesama ali ova je jako kvalitetna balada koja se slusa sirom Balkana. Tu je negdje i Darko Lazic za sve ljubitelje narodne muzike. A i mnogo ostalih jako dobro rade nisu sad bas popularni ali nastupaju i guraju ih stalno i trazeni su po Srbiji i okolnim selima.
Npr. Ivana Selakov prije par godina nije prosla na audiciji za ZG a jedan je od najboljih vokala u Srbiji.

U HR je jedino aktuelna i popularna Natali Dizdar koja je poznata i nama jer se i taj show prenosio na OBN-u, cure iz grupe Feminem i Žanamari se s vremena na vrijeme pojave na sceni.
dragonz

#2910 Re: Hayat

Post by dragonz »

plain vanilla wrote:karanana i pici, podsjecate me na onu dvojicu iz mapet shoa
vi biste trebali imati svoju emisiju i bili biste najgledaniji :sax:

:lol: :lol: :lol:
boracha

#2911 Re: Hayat

Post by boracha »

eh ta ivana ce bit kod ovih u finalu, i bas mi iskoci na fejsu ivana s. se raduje finalima...i cesto kazu finalima, ja oduvijek govorim finale, u finalu/finale igraju djokovic nadal...zar je i finalima tacno?
Mata-Hari

#2912 Re: Hayat

Post by Mata-Hari »

Da i ja prokomentarišem TV Hayat i naročito show „ZMBT“.
Leglo primitivizma i papanluka, zaista! Zgadi mi se država u kojoj voditelji „jedne od najgledanijih televizija“ ne znaju spojiti četiri riječi u jednu rečenicu. Gramatika im je „Špansko selo“, ne razlikuju „č-ć“ i „dž-đ“, ponašaju se kao da su na ulici, a ne na „jednoj od najgledanijih televizija“. Pa dragi Švrakiću, zaposli ljude koji su završili fakultete relevantne za to, a ne na osnovu rodbinske veze i sl. Idemo dalje... Što se tiče show-a „ZMBT“, vrhunac kića i šunda. Skoro svi pjevači su na isti šablon (čast izuzecima!). Jako im je mali dijafazon pjesama (mislim da svi koji prate show znaju više napamet: „Lijepa jeee“ od Begovića, „Košavu“ od Jelene Tomašević, „Bakšiš“ i sl. od Selme Bajrami, „Muštuluk“ i sl. od Džinovića...).. Ah, da.. Od Nove godine se vrti, vjerovali ili ne, Lepa Brena. Ni manje ni više nego Lepa Brena. Da, to je ona Fahreta Jahić koju su sa iste TV prije dvije-tri godine šikanirali kada je htjela održati koncert u Zetri. Zaista, slučajno prebacih na Hayat za Novu godinu, kad tamo novogodišnji program sa Halidom Bešlićem i Fahretom Jahić. Frapirao sam se. Zaista vrijedi ona poslovica „Para buši gdje burgija neće“! Nisam mogao vjerovati na šta je Hayat spao. Elem, sada su se počele vrtiti Brenine pjesme i na ovom showu, gdje sve do Nove godine (dakle, sve četiri godine ovog šunda) kandidati nisu smjeli ni pomisliti da otpjevaju neku Breninu, a gle sada, bez bojazni ih pjevaju. Čudno mi je i to što kroz četiri sezone tek nedavno čujem nekog da je otpjevao neku Merlinovu pjesmu (Čini mi se da je Nebojša Pajić). No, o tom, po tom. Šta mislite, ko će biti taj veličanstveni gost iznenađenja? Razmislite? Odgovor je bar lagan, ni više ni manje nego Fahreta Jahić. I zaista ja ne znam šta je u glavama glavešina u Hayat TV. Kako smiju toliko ponižavati narod i smatrati ga toliko glupim. Prije tri godine su drvljem i kamenjem udarali po Breni, a danas im je jedna od Svetaca. Ma daj, prodajite trice nekom drugom. Zapitate li se zašto odlaze svi bolji voditelji s Hayata? Jedan od razloga je taj što nisu primili platu već mjesecima. Pa dragi Hayat, ne možeš uzeti veliki zalogaj na mala usta, ne možeš graditi neku zgradu WOG, a da nemaš za to finansijsko pokriće i opravdanost.
P.S. Poruka za Hayat TV i njegovo osoblje, stidite se gu*ice kad obraza nemate!!!
plain vanilla

#2913 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

sta se uzbudujes :zoka:
luckylaka

#2914 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Mata-Hari wrote:Da i ja prokomentarišem TV Hayat i naročito show „ZMBT“.
Leglo primitivizma i papanluka, zaista! Zgadi mi se država u kojoj voditelji „jedne od najgledanijih televizija“ ne znaju spojiti četiri riječi u jednu rečenicu. Gramatika im je „Špansko selo“, ne razlikuju „č-ć“ i „dž-đ“, ponašaju se kao da su na ulici, a ne na „jednoj od najgledanijih televizija“. Pa dragi Švrakiću, zaposli ljude koji su završili fakultete relevantne za to, a ne na osnovu rodbinske veze i sl. Idemo dalje... Što se tiče show-a „ZMBT“, vrhunac kića i šunda. Skoro svi pjevači su na isti šablon (čast izuzecima!). Jako im je mali dijafazon pjesama (mislim da svi koji prate show znaju više napamet: „Lijepa jeee“ od Begovića, „Košavu“ od Jelene Tomašević, „Bakšiš“ i sl. od Selme Bajrami, „Muštuluk“ i sl. od Džinovića...).. Ah, da.. Od Nove godine se vrti, vjerovali ili ne, Lepa Brena. Ni manje ni više nego Lepa Brena. Da, to je ona Fahreta Jahić koju su sa iste TV prije dvije-tri godine šikanirali kada je htjela održati koncert u Zetri. Zaista, slučajno prebacih na Hayat za Novu godinu, kad tamo novogodišnji program sa Halidom Bešlićem i Fahretom Jahić. Frapirao sam se. Zaista vrijedi ona poslovica „Para buši gdje burgija neće“! Nisam mogao vjerovati na šta je Hayat spao. Elem, sada su se počele vrtiti Brenine pjesme i na ovom showu, gdje sve do Nove godine (dakle, sve četiri godine ovog šunda) kandidati nisu smjeli ni pomisliti da otpjevaju neku Breninu, a gle sada, bez bojazni ih pjevaju. Čudno mi je i to što kroz četiri sezone tek nedavno čujem nekog da je otpjevao neku Merlinovu pjesmu (Čini mi se da je Nebojša Pajić). No, o tom, po tom. Šta mislite, ko će biti taj veličanstveni gost iznenađenja? Razmislite? Odgovor je bar lagan, ni više ni manje nego Fahreta Jahić. I zaista ja ne znam šta je u glavama glavešina u Hayat TV. Kako smiju toliko ponižavati narod i smatrati ga toliko glupim. Prije tri godine su drvljem i kamenjem udarali po Breni, a danas im je jedna od Svetaca. Ma daj, prodajite trice nekom drugom. Zapitate li se zašto odlaze svi bolji voditelji s Hayata? Jedan od razloga je taj što nisu primili platu već mjesecima. Pa dragi Hayat, ne možeš uzeti veliki zalogaj na mala usta, ne možeš graditi neku zgradu WOG, a da nemaš za to finansijsko pokriće i opravdanost.
P.S. Poruka za Hayat TV i njegovo osoblje, stidite se gu*ice kad obraza nemate!!!
Boga mi nista novo nisi rekao a ovoliki post.A sve se svodi na isto Hayat,Ftv,Bht,Tv1 zajedno mogli bi napraviti jedan relativno dobar tv kanal ovako sve gore od goreg i velika sansa za Face tv ako budu znali
neo7

#2915 Re: Hayat

Post by neo7 »

Koji je ovaj voditelj sa Dzenom u DS ? Zesci debil...
Opetja033

#2916 Re: Hayat

Post by Opetja033 »

neo7 wrote:Koji je ovaj voditelj sa Dzenom u DS ? Zesci debil...
Sto? Mislis na Faruka? Frajer je jedan od najboljih voditelja na Hayatu, isto tako jedan od onih sa najduzim stazom tu. Da ne mislis mozda na scenu kad je Dzeni rekao da Andjelinu ne zove "Anđa"?
Neka je. Meni je uzasno paralo usi svaki put kada bi je nazvala Andjom, ali uzasno paralo usi. Vjerovatno je i njemu.
karanana

#2917 Re: Hayat

Post by karanana »

ne valjaju ni on ni ona. a ona mi je malo antipaticnija. dobila od ase ibizu da voza pa umislila da je neko.
al_akhisari

#2918 Re: Hayat

Post by al_akhisari »

Opetja033 wrote:
neo7 wrote:Koji je ovaj voditelj sa Dzenom u DS ? Zesci debil...
Sto? Mislis na Faruka? Frajer je jedan od najboljih voditelja na Hayatu, isto tako jedan od onih sa najduzim stazom tu. Da ne mislis mozda na scenu kad je Dzeni rekao da Andjelinu ne zove "Anđa"?
Neka je. Meni je uzasno paralo usi svaki put kada bi je nazvala Andjom, ali uzasno paralo usi. Vjerovatno je i njemu.
...ne sporeći nikome pravo na vlastiti stav i mišljenje, ipak ne mogu, a da ne kažem da ako je gospodin faruk čaluk
( ako je dotični u pitanju ), najbolji ili jedan od najboljih voditelja ( bez obzira na staž ), onad je tv hayat dno dna; gospodin faruk nema niti jednu referencu prosječnog, a da ne govorimo o dobrom voditelju, nažalost :sad: jedan od mnogih koji su zalutali u ovu profesiju :sad:
StupskaBitanga

#2919 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

Stvarno sramota
Prije nekoliko godina su sa Senadom H. napadali Lepu Brenu zbog koncerta u sarajevu a sada j udovode na finale ZMBT kao gosta iznenađenja
Užas
I neko kaže Hayat najbolja televizija
:x
arx

#2920 Re: Hayat

Post by arx »

ZMBT FINALE LIVE STREAm!!!!! STA KAZETE NA TO,IMAM U PLANU DA STRIMAM TO I PUSTIM DA LJUDI GLEDAJU NA NETU!UZIVO!
luckylaka

#2921 Re: Hayat

Post by luckylaka »

StupskaBitanga wrote:Stvarno sramota
Prije nekoliko godina su sa Senadom H. napadali Lepu Brenu zbog koncerta u sarajevu a sada j udovode na finale ZMBT kao gosta iznenađenja
Užas
Ko kaze,djeca koja piskaju od dragosti zbog ZMBT.Hayat ima,,vijesti u 7,,,,ispuni mi zelju,,ostalo otpad.Inace Brena im je sad maskota tj.idol i onaj Igor je tri puta sv... dok je Brena sjedila kraj njega.
neo7

#2922 Re: Hayat

Post by neo7 »

arx wrote:ZMBT FINALE LIVE STREAm!!!!! STA KAZETE NA TO,IMAM U PLANU DA STRIMAM TO I PUSTIM DA LJUDI GLEDAJU NA NETU!UZIVO!
SVAKA CAST :) POmoci ces mnogima koji ne mogu da prate iz ovih i ili onih razloga :)

Sto se Faruka tice ja sam svoje rekao..dovoljno mi je bilo pogledati jednu emisiju da vidim da je zalutao :roll:
arx

#2923 Re: Hayat

Post by arx »

e i ja se nadam .Za to cu i da pustim da gledaju oni koji nemaju hayat !Samo kontam gdje da objavim to da ljudi znaju i vide?? :-) :-)
luckylaka

#2924 Re: Hayat

Post by luckylaka »

StupskaBitanga wrote:Stvarno sramota
Užas
da podsjetim http://www.youtube.com/watch?v=JXewGjnx ... r_embedded OVAKO su nekad govorili na Hayat
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2925 Re: Hayat

Post by KatarinaKosaca »

Oni su očito mrtvi kokuzi od kako je napravljen Wog,
a ona očito daje lovu uvijek u korist tržišta
(kako se smiriše borci pred njen koncert prošli put).
Post Reply