Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trujillo - Warner NAjbolja borba veceri.
Sad 13 dana susa bez borbi ((((
Ali zato 15. Februar:
Main card
Middleweight Lyoto Machida vs. Gegard Mousasi
Middleweight Ronaldo Souza vs. Francis Carmont
Welterweight Erick Silva vs. Takenori Sato
Welterweight Viscardi Andrade vs. Nicholas Musoke
Featherweight Thiago Tavares vs. Zubair Tuhugov
The BEN10 wrote:Ovo što radi Lyoto je bezveze, fkt. Pa skoro da uopšte nema borbe.
Sta je bezveze? Covjek je prilagodio karate za mma borbe, kao sto su to uradili i hrvaci ili jiu jitsu borci, jbg mi bi svi htjeli da borci stanu jedan ispred drugog i pocnu da se udaraju bez odbrane, ali ne ide to bas tako
Ne znam ... mislim da je Gegard morao prilagoditi taktiku Machidinom stilu ... vise ici na rusenja i pokusati gnp om ako nista uzeti bodove ...vidjelo se da u partneru moze sa Machidom da se nosi bez problema..sa Machidom na bodove u standupu mislim da nema niko sanse ...covjek je stvarno nenormalno brz ...dok je bio LHW jos i nekako se moglo ali sada je munja ...ne vidis mu udarac nogom...
Jeste malo podosadan i meni je Gegard drazi borac ali nema sta ...pravila se znaju, sve se zna ...prilagodi se ili izgubi ...
Steta sto se Rashad povrijedi ...ono sljedece sedmice je trebao biti odlican mec, ovako mi fali neka super borba ...ne mogu zene da gledam jos uvijek sa istim zarom ...
Već sam poodavno napisao kada se saznalo da će se njih dvojica međusobno boriti da mi je jako žao, i da ih obojicu simpatišem.
Također, apsolutno ne mislim da MMA borba treba izgledati tako da dvojica boraca stanu nasred ringa, jedan u dometu drugom, i stanu se mlatarati dok jedan ne padne. MMA borba se sastoji kako od napada, tako i od eskivaža i sl. Međutim, ovo što Lyoto radi je stvarno previše dosadno. U prve 3 runde nije izmijenjeno udaraca kao u prosječnoj rundi kada se bore drugi borci. U PRIDE-u je postojalo pravilo prema kojem su borci znali dobiti žuti karton zbog neaktivnosti!
If fighters commit the following actions, they shall be given a yellow card by officials: Stalling or failure to initiate any offensive attack, making no attempt to finalize the match or damage the opponent, and holding the opponent's body with the arms and legs to produce a stalemate. A yellow card results in a 10% deduction/fine of the fighter's fight purse
Machida je prve 3 runde konstantno išao nazad - jednostavno ga nisi mogao dohvatiti. Ponavljam, ne kažem da sad treba ko' bekan stati na sred ringa i marisati se sa protivnikom, ali brate što je previše previše je...
I prerano prekinuta i nije. Kad je borba za titulu brate pusti da je sahrani. Nije mi jasno istu vece pusti pylea da sahrani polumrtvog lika i onda prekine glavnu borbu bukvalno u 2 sekunde. Da je pricekao 1 sekundu duze borba bi se nastavila i onda ko zna. Ovako svima usra
Cracked wrote:I prerano prekinuta i nije. Kad je borba za titulu brate pusti da je sahrani. Nije mi jasno istu vece pusti pylea da sahrani polumrtvog lika i onda prekine glavnu borbu bukvalno u 2 sekunde. Da je pricekao 1 sekundu duze borba bi se nastavila i onda ko zna. Ovako svima usra
Sent from S3 boosted by CM 11
Fakat ... ono je bilo prerano ...jeste je pogodila ali ves se dizala kada je prekinuo borbu ...mada bi je rasturila opet ...dzaba ... mene ne nervira toliko koliko nervira ostale ...jednostavno nema kod zena jos tog nivoa i velike su razlike pa je moguce da Ronda ovako dominira ...mislim u svim borbama ih je rasturila ....
Nego sta kazete na DC-a ? Imresivan je stvarno ...sad je jos brzi i volio bih da vidim jedan dobar test za njega i ako i to zavrsi ovako impresivno, nema sta da se ceka ...na Jon Jonesa, naravno ako prezivi Glovera ... inace ko ne zna, izmedju DC-a i Jon Jonesa je "bad blood" odavno ....zamalo se nisu pomarisali na nekoj konkurenciji ...razdvajalo ih obezbjedjenje tako da ce to biti garantovano dobar mec ...jedino sto mi je fizicki DC nekako cudno gradjen (kratke ruke, zdepast i sa 205funti) i mislim da bi ga Jon Jones mogao na bodove uzeti sa distance ...
Rory odlican isto ... mada mi Maia drazi borac, valjalo je nakon onako dominantne prve runde odraditi onako smireno ostale dvije ... ipak Maia je pokazao da dobar parteras koji ima mlao bolji stand up moze i te kako da zakomplikuje Roryiju...
Sljedece sedmice jedino cekam : Matt Mitrione vs. Shawn Jordan ostatak carda mi je beze...
8 Marta ce biti vec par dobrih meceva ...onaj Jimy Manuwa uopste nije naivan lik i mogao bi namuciti Gustafsona ...ja mislim da su mu prerano ovako veliki zalogaj dali ali nije da nema sanse ...
15 marta ide odlican card ...ima barem 5 dobrih borbi ... nadam se da ce Hector Lombard uzeti Jake Shildsa mada to nece biti ni malo lako ..
Onda 28 marta remach po meni najbolje borbe u UFC istoriji ...Shogun Hendo ... uglavnom mart lud mjesec skroz ...svake sedmice po nesto se desava ,,,
previse je glover trom za jonesa mada bi ga volio vidjeti kao pobjednika.
shogun vs hendo: ovdje pokusavaju pred penziju henda privuci gledaoce jer ne vjerujem da hendo ima vise ikakvih sansi u ufc-u. Ovdje dajem shogunu 80:20 sanse za kraj u prve dvije runde
Religious Fantastic wrote:Nakon prosle očigledno namještene pobjede Filipovica u Zagrebu, koja je bila samo maaalkice manja ofiraza od Stojnica protiv Rodrigeza, za mene nema uopste nikakve svrhe gledati tu borbu. Zasto ljudi nikada ne mogu shvatiti da su pregaženi I prevazidjeni?
Ako neko igra kladionice eto vam sigurne opklade. Cro Cop uzima via Zijo Poljo style...
Religious Fantastic wrote:Bilo je vise nego ocigledno da govorim o borbama protiv Zhuravleva i Londta u martu 2013...zalosno je ono bilo gledati, zalosno...
Dječače, šta je tačno u tim borbama namješteno!?
Ono, ako je neko i prigovarao toj tituli jeste nemjerljivo lošija konkurencija u K-1 organizaciji u odnosu na Glory, ali niko nije spomenuo, čak ni Mirkovi najveći kritičari, da su mu gorespomenuti pustili borbu...
Religious Fantastic wrote:Bilo je vise nego ocigledno da govorim o borbama protiv Zhuravleva i Londta u martu 2013...zalosno je ono bilo gledati, zalosno...
Dječače, šta je tačno u tim borbama namješteno!?
Ono, ako je neko i prigovarao toj tituli jeste nemjerljivo lošija konkurencija u K-1 organizaciji u odnosu na Glory, ali niko nije spomenuo, čak ni Mirkovi najveći kritičari, da su mu gorespomenuti pustili borbu...
Za pocetak, da nesto pojasnimo. Meni se čini. ..pardon, ispravka...UVJEREN sam da si mi se obratio sa "djecace" kao znak omalovazavanja. U mom postu iznad ja sam se obracao dječaku sa šibicama. Prema tome, principom reciprociteta prisiljen sam ti reći BALAVCHE produži dalje I dodati te na foe listu. imam dojam da ti je nadimak u skladu sa godinama
A kada si vec pitao sta je bilo namjesteno...pa odgovor je SVE! treba pogledati citav turnir I vrlo.je očigledno da je sve bilo ustimano da cro cop dodje u finale, koje je dobio vrlo sumnjivom sudackom odlukom, a nemojmo zaboraviti ni laznu ozljedu Badr Harija, koji bi microa rastavio na proste faktore da su se susreli unatoc tome sto je nedugo prije toga izisao iz zatvora.
Right foot hospital left foot cemetery....lol
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Otkud to da je lazna ozljeda Badr Harija?Pa zar mislis da bi Badr Hari tek tako predao mec?Daj ljudi probudite se...