obucar u Kralja Tomislava preko puta Druge gimnazijeking1koopa wrote:Je li zna neko gdje se mogu naci pertle u boji za kupiti u Sarajevu? Hvala.
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- Irm@
#2901 Re: Sarajevo shoping
- IceRose
#2902 Re: Sarajevo shoping
imaju se za kupit i na carsiji u ulici gdje je Magaza (dine merlina), obucarska radnja Talic..king1koopa wrote:Je li zna neko gdje se mogu naci pertle u boji za kupiti u Sarajevu? Hvala.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2903 Re: Sarajevo shoping
Je l' to onaj shoe-be-do u BBI zatvoren
?
Il' su mozda preselili negdje. Jer konkretno me interesuje Vans iz ponude te radnje, ali izgleda da ih vise nema uopste u BBI.
Il' su mozda preselili negdje. Jer konkretno me interesuje Vans iz ponude te radnje, ali izgleda da ih vise nema uopste u BBI.
- alica.k
#2904 Re: Sarajevo shoping
pa jesu se bili preselili, isti sprat samo tamo kod wca pa preko puta
joj mi objasnjenja.
eh sad, ako je i taj zatvoren, onda neeeeeee znam. vans ja narucim sa schuh.co.uk
eh sad, ako je i taj zatvoren, onda neeeeeee znam. vans ja narucim sa schuh.co.uk
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2905 Re: Sarajevo shoping
Znam za to preseljenje u onu manju radnjicu....ali nema ih vise tamo, pa sam kontao da se nisu prebacili u neki od drugih trznih centara ili negdje drugo u gradu.alica.k wrote:pa jesu se bili preselili, isti sprat samo tamo kod wca pa preko putajoj mi objasnjenja.
U svakom slucaju hvala tebi za to objasnjenje gdje je wc i tako to
-
zamzija
#2906 Re: Sarajevo shoping
Jel iko zna moram li kupiti anatomske uloške ( al baš baš anatomske ) ali tanke u apoteci, ili ih ima i u DM-u, CM-u ...? Treba mi sad za proljeće u baletanke da stavim 
-
Ali_G
#2907 Re: Sarajevo shoping
Jel kupovao neko u Makroviti njihove proizvode za njegu tijela? Koliko kostaju te djidje? Isplati li se?
Hvala
Hvala
- alica.k
#2908 Re: Sarajevo shoping
koje proizvode?
-
Ali_G
#2909 Sarajevo shoping
Kupke, mlijeka za tijela i te stvarcice za zene. Na njihovoj stranici u podmeniju kozmetika prvi proizvodjac:)
- alica.k
#2910 Re: Sarajevo shoping
alva?
dobri su njihovi proizvodi, prirodno, organski, sa eko certifikatom
dobri su njihovi proizvodi, prirodno, organski, sa eko certifikatom
-
Ali_G
#2911 Sarajevo shoping
Da, alva linija je u pitanju. Znas li slucajno kakvi su cijenom?
Hvala
Hvala
- lala*
#2912 Re: Sarajevo shoping
Gdje pronaći dobar komplet od dvije olovke (nalipero ili sl.) po povoljnoj cijeni?
Potrebno za poklon pripadniku muškog spola.
- hadzinicasa
#2913 Re: Sarajevo shoping
Importane - ima u onoj papirnici na prvom, jučer ja gledala.lala* wrote:Gdje pronaći dobar komplet od dvije olovke (nalipero ili sl.) po povoljnoj cijeni?
Svjetlost preko puta Bičakčića
ostalo ti je sve skupo.
- alica.k
#2914 Re: Sarajevo shoping
e ne znam.A jedan wrote:ma ako ona ne zna, ne zna niko vjeruj mi
ima broj makrovite na stranici, pa nazovi i pitaj. znam da su ulja oko 20KM.
- lala*
#2915 Re: Sarajevo shoping
A gdje dođe tačno ta radnja u Importane-u? Zapravo, kako se tačno zove?hadzinicasa wrote:Importane - ima u onoj papirnici na prvom, jučer ja gledala.lala* wrote:Gdje pronaći dobar komplet od dvije olovke (nalipero ili sl.) po povoljnoj cijeni?
Svjetlost preko puta Bičakčića
ostalo ti je sve skupo.
Hvala ti.
- Angel_of...
#2916 Re: Sarajevo shoping
E zene treba mi savjet:D gdje u Sarajevu kupiti bijeli sako,a da je na fazon onog iz Manga?:D Sigurno ste ga vidjele u izlogu:D
Ja sam takav komplet olovka+naliv pero kupila u onoj manjoj prodavnici Svjetlosti kod Dijaloga. Tada su imali dobar izbor:)
Ja sam takav komplet olovka+naliv pero kupila u onoj manjoj prodavnici Svjetlosti kod Dijaloga. Tada su imali dobar izbor:)
-
WD40
#2917 Re: Sarajevo shoping
Pozdrav raja, da li bi mi neko mogao dati informaciju/e, gdje u Sarajevu kupiti staklene boce, zapremine od 1l do 40l? Unaprijed zahvalan 
- anelie
#2918 Re: Sarajevo shoping
sta je ono s mangom,ili se meni cini ili sve nekvalitetnije ,a sve skuplje stvari imaju?
nije nikad bio neki sinonim za kvalitetu,ali mogla je se nekad naci haljinica,dzemperak..jucer ja otisla,nema nista specijalno,sintetika sama,neke haljine bez oblika
uzela ja za mantilic,fin mi se ucinio,onaj sto imaju u tri boje,teget,bez i crveni...kad sam ga donijela do kabine vidim da je sasiven od onog materijala sto se podstava pravi,a podstavu naravno nema
dok sam ga skinula i obukla,sva se naelektrisala,pucketala ko kokice.sramota.a bio 99maraka.ja 15 za njega ne bih dala.
nije nikad bio neki sinonim za kvalitetu,ali mogla je se nekad naci haljinica,dzemperak..jucer ja otisla,nema nista specijalno,sintetika sama,neke haljine bez oblika
uzela ja za mantilic,fin mi se ucinio,onaj sto imaju u tri boje,teget,bez i crveni...kad sam ga donijela do kabine vidim da je sasiven od onog materijala sto se podstava pravi,a podstavu naravno nema
-
LaCici
#2919 Re: Sarajevo shoping
Mango je meni uvijek bio nekvalitetan, pisala sam vec da sam kupila mantil od 170 KM i nakon 2 sedmice mi se sva postava poderala. Zato kod njih uzimam samo kad imaju snizenja, sto i jeste onda realnija cijena u odnosu na kvalitet. Meni je Lindex zakon, dosta kvalitetnija roba i pristupacnija cijena.
-
addy_sa
#2920 Re: Sarajevo shoping
da li ima negdje u Sa kupiti dobre muške čizme, pomalo neobične ili kaubojske, na taj fazon?
Do sada sam isto nabavljao vani ali nisam u prilici sada da odem pa kontam možda ima kod nas negdje..da ne hodam sad od radnje do radnje s obzirom da nešto slično do sada nisam imao priliku da vidim kod nas..
Do sada sam isto nabavljao vani ali nisam u prilici sada da odem pa kontam možda ima kod nas negdje..da ne hodam sad od radnje do radnje s obzirom da nešto slično do sada nisam imao priliku da vidim kod nas..
- Angel_of...
#2921 Re: Sarajevo shoping
Meni je nova Mangova kolekcija odlicna, ne znam sta bih prije kupila
A materijali..hmm..pa kao i u svakoj drugoj prodavnici,od pamuka do sintetike 
- MersY
#2922 Re: Sarajevo shoping
gdje ima kupiti trudničke odjeće u Sarajevu ili Mostaru ili bilo gdje...???
-
LaCici
#2923 Re: Sarajevo shoping
Slabo da ces ista naci kod nas od trudnicke odjece. Nesto malo ima u Benetonu ali skupo, i u Waikikiju u Alti ali meni je tamo sve ruzno tako da nisam kupovala. Najbolje bi ti bilo ako imas nekoga da ti posalje iz inostranstva ili da ti odes do Zagreba i kupis sebi.
- Baby
#2924 Re: Sarajevo shoping
Gdje ima kupiti sredstvo za uklanjanje gljivica,bilo je jednom u dm-u ali nisam sigurna da još uvijek imaju.
I gdje ima uzeti žicu i perlice za izradu nakita?
hvala
I gdje ima uzeti žicu i perlice za izradu nakita?
- mirnisan
#2925 Re: Sarajevo shoping
imaš u obiju i još mnogo drugih djidja.Baby wrote:Gdje ima kupiti sredstvo za uklanjanje gljivica,bilo je jednom u dm-u ali nisam sigurna da još uvijek imaju.
I gdje ima uzeti žicu i perlice za izradu nakita?hvala