BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Sasvim_Obican

#2901 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Sasvim_Obican »

Begović opet imao fantastične odbrane. Sad pogledah jednu iz prvog dijela. Udarac glavom sa pet metara ! Asmir stvarno ulijeva povjerenje na golu za razliku od ovog lakrdijaša na vratima West Broma. :lol:
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#2902 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by čoksa08 »

misketa i ibricica danas ni na klupi u ovom kolu ruske lige :roll:
papac takodje ni na klupi, spaha od prve minute za sevilu veceras
Rauber

#2903 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Rauber »

Spahic igra od prve minute protiv malage.
Bosanski_kralj

#2904 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

čoksa08 wrote:misketa i ibricica danas ni na klupi u ovom kolu ruske lige :roll:
Strah me da će početi od početka protiv Bejlorusa.
zenny

#2905 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zenny »

spaha bas fino odigr'o veceras, medju boljim u odbrani. jest da je slobodnjak iz kojeg je malaga dala gol on napravio al jbga (nije bas ni bilo za faula)
udrch

#2906 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by udrch »

ganjeta wrote:
udrch wrote:Koliko vidim svi su danas uredno prošli, mislim na zdravstveni bilten..
Nada se da Mancini sutra neće uvoditi Džeku, neka mi šuhva skroz, bez napadača smo..
Ja suhve :mrgreen: :thumbup:
Biće da je to zbog toga što sam se prejeo na sehuru, ali želudac me slomio...
Neka mi šuhva sad da protiv Bjelorusa neće moći održati ovakav prosjek :D ..
ganjeta

#2907 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

http://www.youtube.com/watch?v=N-m2Hn_gR80

Slobodnjak na 0.35 :thumbup:

Gol je na 0.50.

Odlična forma.
Korisničkoime

#2908 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

čoksa08 wrote:misketa i ibricica danas ni na klupi u ovom kolu ruske lige :roll:
Ne valja nikako.
Korisničkoime

#2909 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

lord blackadder wrote:Medo, rutinski zavrsava. 8-)

Uvijek ga 'guram' blize golu, bas zbog odlicnog suta, ali ga pape postavlja pozadi cak i u situaciji kad je Zahirovic bio na terenu. Spasio nas je protiv Albanije, opet jednim rutinskim golom. Treba vise koristiti njegov ubojit sut sa distance, tj naci nacin da se nadje u takvoj situaciji. A da zna i podvalit loptu, najbolje znamo mi plavci.

U ovom trenutku, za mene - bolji igrac od Misimovic i Pjanica. Igrac za ligu petice, bez dileme. I to neki jaci klub.

- evo i Lulic igrao 90 min.
Dobar je Medunjanin al baš bolji od Misimovića i Pjanića, Pjanić je dobro odigrao prošlu, asistencija i gol, a Medunjanin je već bio u ligi petice u Španiji. Momak igra dobro al ipak u Izraelu, ne znam da li bi mu ovaj gol prošao u nekoj ligi petice. Veliki mu je plus upravo to da može odigrat i pozadi, imamo Rahimića al realno njegovo je vrijeme već pri kraju godine čine svoje treba nam tu zamjena sad ko će biti Zahirović, Bešić, Medunjanin ostaje da se vidi al mislim da je za sad Medunjanin prvi kandidat iako je Zahirović dobro izgledao protiv Grčke. Naprijed imamo 3 Misimović, Pjanić i Štilić neko će vjerovatno uvijek biti u formi da pokrije tu poziciju a ovamo pozadi već nam polako gori pod nogama.
klixober

#2910 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Štilić navodno knap pred potpisom za Wolfsburg.

http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... mir-stilic
ganjeta

#2911 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Bosanski_kralj

#2912 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

Pjanić i Štilić od toliko ljeta sad našli ganjati transfere , pred ovako bitne utakmice. :oops: Ostavljate to za idući prelazni rok. :D
shake69

#2913 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Zna li neko zasto Nasri i Da Silva mogu onako leprsavo i fino igrati u ManC a Pjanic i Misimovic kod nas , kako kazu mnogi mudraci -ne!? Razlika u kvaliteti jeste veca, ali profili igraca u srednjoj liniji isti, pa kod njih funkcionira a kod nas stalno nesto zapinje, kako kazu forumski veterani sa-x.
ganjeta

#2914 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Zato što mi nemamo De Jonga i Yayu da trče za dvojicu pobrojanih.
shake69

#2915 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

ganjeta wrote:Zato što mi nemamo De Jonga i Yayu da trče za dvojicu pobrojanih.
Moze biti, ali gdje je tu onda nas 'razbijac igre', Rahimic, ili Zahirovic? Nije li to njihov posao, mislim na prekide akcija.Mozda tu lezi sva tajna buducih uspjeha nase ekipe.Treba naci nekog 'crnca' koji ce raditi za ostale i to je to.
BHF_Manijak

#2916 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Evo ss.ba pise kao da je LEch prihvatio ponudu za Stilica dok na njemackim portalima nista ne nadjoh, ali sam zato naso da je Hleb posudjen u Wolfsburg, eh sad ako i jeste ovo tacno za Stilica ne znam koliko ce se naigrati proed Hleba, jedino ako planira Hleba na krilo stavljat, ali... :roll:
Obuca9

#2917 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Dogovori se sa Spahom da mu ovaj u petak slomi nogu i riješen problem. Hleb u bolnicu, Štila na teren :D
Sasvim_Obican

#2918 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Sasvim_Obican »

hz__semir wrote:Dogovori se sa Spahom da mu ovaj u petak slomi nogu i riješen problem. Hleb u bolnicu, Štila na teren :D
Mislim da Hleb nije pozvan za meč protiv nas
lord blackadder

#2919 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by lord blackadder »

BHF_Manijak wrote:Evo ss.ba pise kao da je LEch prihvatio ponudu za Stilica dok na njemackim portalima nista ne nadjoh, ali sam zato naso da je Hleb posudjen u Wolfsburg, eh sad ako i jeste ovo tacno za Stilica ne znam koliko ce se naigrati proed Hleba, jedino ako planira Hleba na krilo stavljat, ali... :roll:
Hleb je krilo, nema veze sa Stilom-playmakerom.

Bilo bi extra da se realizuje ovaj transfer.
lider

#2920 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by lider »

Image
MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA JAJA TOKOM HIMNE?!

Mladi U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Markić, kako kaže, "na jajima" će držati ruku tokom intoniranja himne Bosne i Hercegovine.
Mladi reprezentativac U-21 reprezentacije BiH i stoper mostarskog Zrinjskog Toni Markić na svom je Facebook profilu komentarisao sliku na kojoj je u dresu U-21 reprezentacije sa rukom na srcu tokom intoniranja državne himne BiH.

Međutim, Markiću izgleda ne odgovara što je član reprezentacije BiH, te se nada da će "Hercegovinu uskoro pripojiti Hrvatskoj", te da će ubuduće umjesto na srcu ruku tokom intoniranja državne himne držati "na jajima"?!

Vrlo bezobrazan javni nastup mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji očito ne smatra reprezentaciju, a ni državu za koju nastupa i čiji je građanin svojom.

S obzirom na sve ovo, selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vlado Jagodić definitivno bi trebao preispitati odluku o pozivanju Markića u mladi nacionalni tim Bosne i Hercegovine jer ovakvim mladićima tu sigurno nije mjesto, sve dok se planiraju držati za jaja tokom intoniranja himne.

Biće zanimljivi vidjeti hoće li Markić ispuniti svoje obećanje u narednom susretu U-21 reprezentacije.
Blago nama s kim zivimo u ovoj drzavi
splend

#2921 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by splend »

shake69 wrote:Zna li neko zasto Nasri i Da Silva mogu onako leprsavo i fino igrati u ManC a Pjanic i Misimovic kod nas , kako kazu mnogi mudraci -ne!? Razlika u kvaliteti jeste veca, ali profili igraca u srednjoj liniji isti, pa kod njih funkcionira a kod nas stalno nesto zapinje, kako kazu forumski veterani sa-x.
:mrgreen:
jel ovo ozbiljno pitanje, ili je ironija koju ne razumijem?
Baudelaire

#2922 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Gledaj datume, 2008. godina, staro ko Grčka. Elem nebitno, izmajorizirao bih ga fino, pa nek ga mama za jaja drži.
Korisničkoime

#2923 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Mislim da je period za transfere u Njemačkoj završen 31.08. znači jučer tako da u ovoj godini od transfera Štilića izgleda ništa. Slijedeći period je od 01.01.2012 do 01.02.2012. Tada će možda opet biti zanimljivo pratit priču u vezi Medunjanina i Werdera, po portalima se govorilo da bi Medunjanin mogao doći ako Werder nekoga proda eh sad malo iznenađujuće Werder je prodao Mertesackera Arsenalu tako da bi sad i moglo biti para za Medunjanina.
Bilo bi super Štilić u Wolfsburgu, Medunjanin u Werderu pa neka i slijedeće godine.
jeza u ledja

#2924 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Steta, ja se taman ponadao da ce Stilic napokon otici iz Poljske. :-?
SarajVox

#2925 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SarajVox »

Korisničkoime wrote:Mislim da je period za transfere u Njemačkoj završen 31.08. znači jučer tako da u ovoj godini od transfera Štilića izgleda ništa. Slijedeći period je od 01.01.2012 do 01.02.2012. Tada će možda opet biti zanimljivo pratit priču u vezi Medunjanina i Werdera, po portalima se govorilo da bi Medunjanin mogao doći ako Werder nekoga proda eh sad malo iznenađujuće Werder je prodao Mertesackera Arsenalu tako da bi sad i moglo biti para za Medunjanina.
Bilo bi super Štilić u Wolfsburgu, Medunjanin u Werderu pa neka i slijedeće godine.
Mislis li da je samo fazon u parama?
Mertesacker je dobjeo love ali i ostavio rupu u odbrani. Ne vjerujem da ce Medunjanin biti interesantniji zbog toga. Njegove sposobnosti su druge nego Werderu trebaju.

Prosto sumljam u taj transfer.

Isto tako mi se cini da Stilic nece biti ozbiljnije na meti nego do sada. Ako bi ga uzeo bundesligas onda kao finansijsku investiciju stime da postane reprezentativac. Neznam jos kakav mu je izgled na zamjenu Misimovica ali mislim da tu nije u dobroj poziciji za sada
Post Reply