Želim:

Moderator: anex

A ja imam merrel gojzerice stare 7-8 godinadostavljac wrote:Ma i ja sam tako nesto cuo ali eto htio sam da rizikujem pa dokle ce moci...vidjet ce se... nisam mogao da ne kupim gledao i druge nisu mi nesto bile na "nogu"
Hahahaha dobre si utrefio.. neka te posluze jos toliko... ma danas je sve pod velikim ? kvalitete ... nek mi budu dvije - tri godine ja sretan. Hahahachannel10 wrote:A ja imam merrel gojzerice stare 7-8 godinadostavljac wrote:Ma i ja sam tako nesto cuo ali eto htio sam da rizikujem pa dokle ce moci...vidjet ce se... nisam mogao da ne kupim gledao i druge nisu mi nesto bile na "nogu"
Kad bi ih vidio, ne bi im dao ni godinu
Eh sta sad nabavljaju i gdje, to samo oni znaju.
Ja imam ove sa slike i jos jedne svijetlo plave x ultrachannel10 wrote:Samo da potvrdim priču o pucanju i odljepljivanju salomonki i merrel gojzerica i "patika" kupljenih u GMS- u.
Poznajem 5-6 ljudi kojima se to desilo. Čak je jedan treće uzeo za iste pare,jer su se prethodne odljepile i pukle unutar mjesec dana. Od drugih sam čuo da im dosta ljudi vraća obuću.
U redu pik, ali ja govorim o GMS- u.TDK-90 wrote:Ja imam ove sa slike i jos jedne svijetlo plave x ultrachannel10 wrote:Samo da potvrdim priču o pucanju i odljepljivanju salomonki i merrel gojzerica i "patika" kupljenih u GMS- u.
Poznajem 5-6 ljudi kojima se to desilo. Čak je jedan treće uzeo za iste pare,jer su se prethodne odljepile i pukle unutar mjesec dana. Od drugih sam čuo da im dosta ljudi vraća obuću.placene cca 110,- Eur po paru kvalitet vrhunski
![]()
A jednom sam narucio preko PIK-a ( to je ona istocnobosanska sema) 2 para Salomon cca 50,- KM po paru i jedne Merrel cca 60 KM
Salomon patike su drzale knap 1 mjesec a Merrel cca 3 mjeseca i sve su se raspale i to normalne nosnje , nista sport planinarenje i sl
E moj kralju, ja u crnoj gori prije dvi godine, gdje god udjem pitam imatel tubularki gledaju me ko svemirca, ko aman jarabi sta je ovom.KB9 wrote:adidas tubular je babo patika, valjda to narod skonta uskoro
I nakon ovih zepica i kundurica dovodis u pitanje dizajn i znacaj tubularki?Velkoski wrote:
rotiram ova četiri para, u zavisnosti na koju nogu ustanem

Nemas se sta izvinjavat druze, skontaj razliku.Tomahawk11 wrote:Njanjavi, izvini, ali i moj izbor bi prije bilo ovo sto je Velkoski postavio....zapravo, ovo sto si ti postavio![]()
Ma dobro, to je generalno problem ovog foruma, nevezano za raspravu na ovoj temi.Njanjavi wrote:Nemas se sta izvinjavat druze, skontaj razliku.Tomahawk11 wrote:Njanjavi, izvini, ali i moj izbor bi prije bilo ovo sto je Velkoski postavio....zapravo, ovo sto si ti postavio![]()
Ti imas svoj ukus i treba ga respektovat.
Ali nisi dosao i sa podsmjehom se popiskio na neciji trud, izum, na nesto jako cjenjeno i legendarno poput njega.
Lik prica da nikad ne bi nosio air nike, a neuki levat ne konta da je nosio sigurno pape od nikea sa air tehnologijom.
Ali hajde bitno se klasifikovat kao fgr, air je seljakluk iako nema pojma ni sta air predstavlja nit da ne mora djon bit sa vidljivim bubble da bi bio air.
Vidi jednu stvar, treba se samo staviti u kontekst nase sredine. Od cega krenu rasprava? Od kockastih braca maca glava koje uglavnom nose kombinaciju trenerka - Air Max.Njanjavi wrote:Pa ne volim to ni u kojem segmentu pogotovo kad se podsmjehuje neko ko nema osnova da se ismijava icemu sem samom sebi i svom zivotu.
I patika koliko god se cinila kao nebitan izum i segment zivota, nekome jako znaci jbga.
Neko je ulozio trud u dizajniranje toga, ulozio trud i godine u razvojni proces i put od koncepta do produkta, nije brate lijepo na takve stvari se tek tako piskit i podsmjehivat bez iole osnovnog znanja o istom.
Ni meni se ne svidjaju jordanke, nekonzistentnost u dizajnu iz generacije u generaciju, od trideset i kusur generacija mozda 3 ili 4 da mi se svidjaju ali ih ne pljujem kralju.
Cjenim insana koji je ulozio trud u dizajn istih, jer da nije tinkera ne bi bilo ni air maxa ni mase drugih jako lijepih i legendarnih modela.
ja sam kupio ovu duboku primeknit verziju, jedina patika nakon koje mi se noga ne umori nakon radnog dana, isto carapa na carapi i hodas po mekanom tluNjanjavi wrote:E moj kralju, ja u crnoj gori prije dvi godine, gdje god udjem pitam imatel tubularki gledaju me ko svemirca, ko aman jarabi sta je ovom.KB9 wrote:adidas tubular je babo patika, valjda to narod skonta uskoro
Pa im onda crtaj, pa pojasni.
Proslo mjesec, tek ih tad donesose, runnerke prve.
Nece bosnjo jos zadugo skontat velicinu te patike a ni istorijat.
Steta samo sto nisu ispostovali orginalni koncept pa ostavili mogucnost naduvavanja jastucica kao u originalima devedesetih.
dobre ali za neke drkadzijske godine, 12-13 pa tamo do 18te godine.Njanjavi wrote:I nakon ovih zepica i kundurica dovodis u pitanje dizajn i znacaj tubularki?Velkoski wrote:
rotiram ova četiri para, u zavisnosti na koju nogu ustanem
Really???
Really dude???
![]()