Kakve tenisice nose forumasi :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Sara03

#2901 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Sara03 »

Trenutno:
Image

Želim:
Image
dostavljac

#2902 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by dostavljac »

Image

Merrell juce pazario.... bile 279 KM placeno 135 KM luda akcija :izet: :izet: :izet: mogu reci dobre
channel10

#2903 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

Samo da potvrdim priču o pucanju i odljepljivanju salomonki i merrel gojzerica i "patika" kupljenih u GMS- u.
Poznajem 5-6 ljudi kojima se to desilo. Čak je jedan treće uzeo za iste pare,jer su se prethodne odljepile i pukle unutar mjesec dana. Od drugih sam čuo da im dosta ljudi vraća obuću.
dostavljac

#2904 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by dostavljac »

Ma i ja sam tako nesto cuo ali eto htio sam da rizikujem pa dokle ce moci...vidjet ce se... nisam mogao da ne kupim gledao i druge nisu mi nesto bile na "nogu"
channel10

#2905 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

dostavljac wrote:Ma i ja sam tako nesto cuo ali eto htio sam da rizikujem pa dokle ce moci...vidjet ce se... nisam mogao da ne kupim gledao i druge nisu mi nesto bile na "nogu"
A ja imam merrel gojzerice stare 7-8 godina :)

Kad bi ih vidio, ne bi im dao ni godinu :D

Eh sta sad nabavljaju i gdje, to samo oni znaju.
Tony Soprano

#2906 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Tony Soprano »

Image
Image
Image
Image
Image
MOSALJOZE

#2907 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by MOSALJOZE »

Nosim one u koje mogu stat ovi čamci :evil:
dostavljac

#2908 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by dostavljac »

channel10 wrote:
dostavljac wrote:Ma i ja sam tako nesto cuo ali eto htio sam da rizikujem pa dokle ce moci...vidjet ce se... nisam mogao da ne kupim gledao i druge nisu mi nesto bile na "nogu"
A ja imam merrel gojzerice stare 7-8 godina :)

Kad bi ih vidio, ne bi im dao ni godinu :D

Eh sta sad nabavljaju i gdje, to samo oni znaju.
Hahahaha dobre si utrefio.. neka te posluze jos toliko... ma danas je sve pod velikim ? kvalitete ... nek mi budu dvije - tri godine ja sretan. Hahaha
channel10

#2909 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

Ja inače nemam problematičnu nogu, tako da mi sva obuća bude dosta dugo. A i te gojzerice ne nosim po cijelu zimu,nego cca mjesec,mjesec i pol zimi i to je to.
TDK-90

#2910 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by TDK-90 »

channel10 wrote:Samo da potvrdim priču o pucanju i odljepljivanju salomonki i merrel gojzerica i "patika" kupljenih u GMS- u.
Poznajem 5-6 ljudi kojima se to desilo. Čak je jedan treće uzeo za iste pare,jer su se prethodne odljepile i pukle unutar mjesec dana. Od drugih sam čuo da im dosta ljudi vraća obuću.
Ja imam ove sa slike i jos jedne svijetlo plave x ultra :izet: placene cca 110,- Eur po paru kvalitet vrhunski :-D

A jednom sam narucio preko PIK-a ( to je ona istocnobosanska sema :wink: ) 2 para Salomon cca 50,- KM po paru i jedne Merrel cca 60 KM
Salomon patike su drzale knap 1 mjesec a Merrel cca 3 mjeseca i sve su se raspale i to normalne nosnje , nista sport planinarenje i sl
channel10

#2911 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

TDK-90 wrote:
channel10 wrote:Samo da potvrdim priču o pucanju i odljepljivanju salomonki i merrel gojzerica i "patika" kupljenih u GMS- u.
Ja imam ove sa slike i jos jedne svijetlo plave x ultra :izet: placene cca 110,- Eur po paru kvalitet vrhunski :-D

A jednom sam narucio preko PIK-a ( to je ona istocnobosanska sema :wink: ) 2 para Salomon cca 50,- KM po paru i jedne Merrel cca 60 KM
Salomon patike su drzale knap 1 mjesec a Merrel cca 3 mjeseca i sve su se raspale i to normalne nosnje , nista sport planinarenje i sl
U redu pik, ali ja govorim o GMS- u.

Čovjeku puknu merrel od 309, zamijeni ih za merrel od 399. Izdrže 20 dana :-)
KB9

#2912 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by KB9 »

adidas tubular je babo patika, valjda to narod skonta uskoro
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2913 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Velkoski »

Image

? :D
Njanjavi

#2914 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

KB9 wrote:adidas tubular je babo patika, valjda to narod skonta uskoro
E moj kralju, ja u crnoj gori prije dvi godine, gdje god udjem pitam imatel tubularki gledaju me ko svemirca, ko aman jarabi sta je ovom.
Pa im onda crtaj, pa pojasni.
Proslo mjesec, tek ih tad donesose, runnerke prve.
Nece bosnjo jos zadugo skontat velicinu te patike a ni istorijat.
Steta samo sto nisu ispostovali orginalni koncept pa ostavili mogucnost naduvavanja jastucica kao u originalima devedesetih.
Njanjavi

#2915 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Velkoski wrote:Image

Image

Image

Image

rotiram ova četiri para, u zavisnosti na koju nogu ustanem :mrgreen:
I nakon ovih zepica i kundurica dovodis u pitanje dizajn i znacaj tubularki?
Really???

Image

Image

Image

Really dude???
:lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2916 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Velkoski »

moram te dodat' na foe, ti ono imaš nekih issues fakat :-?

pričamo o tenama btj, ne pričamo o životnim pitanjima
Tomahawk11
Globalni moderator

#2917 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Tomahawk11 »

Njanjavi, izvini, ali i moj izbor bi prije bilo ovo sto je Velkoski postavio....zapravo, ovo sto si ti postavio :run: :D
Njanjavi

#2918 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Pa pricas sa podsmjehom, ismijavas neciji ukus pa se kao nesta uvrjedis kad ti se uzvrati istom mjerom.
Kralju pogledaj opanke kakve nosis bolan, nemas pravo niciji ukus popiskit a pogotovo ne se ismijavat papanski necem tako cjenjenom i legendarnom poput tubulara.
Mislim shvatam ja nikad nisi nista postigao toliko bitno da ti znaci nesta izum, nisi osjetio kako je ruzno kad neko popiski tvoj trud.
Pa je onda i razumljivo da se tako sprdas i sa podsmjehom gledas dizajn pojedinih modela.
Ali nemas onda pravo dizat nos kad ti se vrati slicnom mjerom.
Njanjavi

#2919 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Tomahawk11 wrote:Njanjavi, izvini, ali i moj izbor bi prije bilo ovo sto je Velkoski postavio....zapravo, ovo sto si ti postavio :run: :D
Nemas se sta izvinjavat druze, skontaj razliku.
Ti imas svoj ukus i treba ga respektovat.
Ali nisi dosao i sa podsmjehom se popiskio na neciji trud, izum, na nesto jako cjenjeno i legendarno poput njega.
Lik prica da nikad ne bi nosio air nike, a neuki levat ne konta da je nosio sigurno pape od nikea sa air tehnologijom.
Ali hajde bitno se klasifikovat kao fgr, air je seljakluk iako nema pojma ni sta air predstavlja nit da ne mora djon bit sa vidljivim bubble da bi bio air.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2920 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Tomahawk11 »

Njanjavi wrote:
Tomahawk11 wrote:Njanjavi, izvini, ali i moj izbor bi prije bilo ovo sto je Velkoski postavio....zapravo, ovo sto si ti postavio :run: :D
Nemas se sta izvinjavat druze, skontaj razliku.
Ti imas svoj ukus i treba ga respektovat.
Ali nisi dosao i sa podsmjehom se popiskio na neciji trud, izum, na nesto jako cjenjeno i legendarno poput njega.
Lik prica da nikad ne bi nosio air nike, a neuki levat ne konta da je nosio sigurno pape od nikea sa air tehnologijom.
Ali hajde bitno se klasifikovat kao fgr, air je seljakluk iako nema pojma ni sta air predstavlja nit da ne mora djon bit sa vidljivim bubble da bi bio air.
Ma dobro, to je generalno problem ovog foruma, nevezano za raspravu na ovoj temi.
Raja se podsmjehuje, sprda, ismijava i sl.
Patike su, nije nuklearna fizika.
Opusteno, ljudi :thumbup:
Njanjavi

#2921 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Pa ne volim to ni u kojem segmentu pogotovo kad se podsmjehuje neko ko nema osnova da se ismijava icemu sem samom sebi i svom zivotu.
I patika koliko god se cinila kao nebitan izum i segment zivota, nekome jako znaci jbga.
Neko je ulozio trud u dizajniranje toga, ulozio trud i godine u razvojni proces i put od koncepta do produkta, nije brate lijepo na takve stvari se tek tako piskit i podsmjehivat bez iole osnovnog znanja o istom.
Ni meni se ne svidjaju jordanke, nekonzistentnost u dizajnu iz generacije u generaciju, od trideset i kusur generacija mozda 3 ili 4 da mi se svidjaju ali ih ne pljujem kralju.
Cjenim insana koji je ulozio trud u dizajn istih, jer da nije tinkera ne bi bilo ni air maxa ni mase drugih jako lijepih i legendarnih modela.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2922 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Tomahawk11 »

Njanjavi wrote:Pa ne volim to ni u kojem segmentu pogotovo kad se podsmjehuje neko ko nema osnova da se ismijava icemu sem samom sebi i svom zivotu.
I patika koliko god se cinila kao nebitan izum i segment zivota, nekome jako znaci jbga.
Neko je ulozio trud u dizajniranje toga, ulozio trud i godine u razvojni proces i put od koncepta do produkta, nije brate lijepo na takve stvari se tek tako piskit i podsmjehivat bez iole osnovnog znanja o istom.
Ni meni se ne svidjaju jordanke, nekonzistentnost u dizajnu iz generacije u generaciju, od trideset i kusur generacija mozda 3 ili 4 da mi se svidjaju ali ih ne pljujem kralju.
Cjenim insana koji je ulozio trud u dizajn istih, jer da nije tinkera ne bi bilo ni air maxa ni mase drugih jako lijepih i legendarnih modela.
Vidi jednu stvar, treba se samo staviti u kontekst nase sredine. Od cega krenu rasprava? Od kockastih braca maca glava koje uglavnom nose kombinaciju trenerka - Air Max.
Realno i cinjenicno stanje i onda se to tako povezuje sa papanima.
Bitna rijec je UGLAVNOM, jer nije nuzno da svi koji nose Air Max su istovremeno i pripadnici kockastih glava.
Eto. A sto se tice ko sta voli nositi, ma to je bespotrebno raspravljati. Sto je meni bezze, tebi je dobro i obrnuto. Nema tu dogovora niti potrebe da bude.
Njanjavi

#2923 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Shvatam ja vase predrasude, nije lako bit ghettoiziran insan decenijama, i ja mozda imam slicnih predrasuda i tesko je slomit taj uskogrudni pogled na svjet ako nisi imao dodira sa drukcijim i sa razlicitim.
Ali nema potrebe da to servirate kao relevantnu i najispravniju referencu kada ima insana koji nesto i znaju o tematici na globalnom nivou o tome.
Nije svjet bosna druze, ima ponesto i izvan bosne, ko bi rekao jelde.
I btw onako sam reagovao samo na njegovo hinjavo potcjenjivanje ukusa lika sa onim upitnikom i hinjavim smajlijem, a realno pored onako bezlicnog ukusa nema pravo zucnut a kamol se ismijavat necijem ukusu a pogotovo ne tubularkama kao patikama i konceptu izrade istih.
KB9

#2924 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by KB9 »

Njanjavi wrote:
KB9 wrote:adidas tubular je babo patika, valjda to narod skonta uskoro
E moj kralju, ja u crnoj gori prije dvi godine, gdje god udjem pitam imatel tubularki gledaju me ko svemirca, ko aman jarabi sta je ovom.
Pa im onda crtaj, pa pojasni.
Proslo mjesec, tek ih tad donesose, runnerke prve.
Nece bosnjo jos zadugo skontat velicinu te patike a ni istorijat.
Steta samo sto nisu ispostovali orginalni koncept pa ostavili mogucnost naduvavanja jastucica kao u originalima devedesetih.
ja sam kupio ovu duboku primeknit verziju, jedina patika nakon koje mi se noga ne umori nakon radnog dana, isto carapa na carapi i hodas po mekanom tlu

ne moze bolje
Edin25

#2925 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Edin25 »

Njanjavi wrote:
Velkoski wrote:Image

Image

Image

Image

rotiram ova četiri para, u zavisnosti na koju nogu ustanem :mrgreen:
I nakon ovih zepica i kundurica dovodis u pitanje dizajn i znacaj tubularki?
Really???

Image

Image

Image

Really dude???
:lol: :lol:
dobre ali za neke drkadzijske godine, 12-13 pa tamo do 18te godine.
ne vidim sebe od tri banke u ovim patikama, totalno neozbiljno.
Post Reply