Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hypko_nurko

#2901 Re: Bundesliga

Post by hypko_nurko »

ima li igdje onog salihovica, ni na mapi ga :roll:
hypko_nurko

#2902 Re: Bundesliga

Post by hypko_nurko »

sto sudija silji za borusiju :roll:
BHF_Manijak

#2903 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

hypko_nurko wrote:ima li igdje onog salihovica, ni na mapi ga :roll:
Pa 4 utakmice suspenzije... :mrgreen:
hypko_nurko

#2904 Re: Bundesliga

Post by hypko_nurko »

nikad da prodje suspenzija
simonese

#2905 Re: Bundesliga

Post by simonese »

F.C.Bayern Muenchen
Partijaner

#2906 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

simonese wrote:F.C.Bayern Muenchen
Dojča Majsta. :dance: :mrgreen:
Malik Urcic

#2907 Re: Bundesliga

Post by Malik Urcic »

Evo i parova DFB pokala:
Image
simonese

#2908 Re: Bundesliga

Post by simonese »

krampe iz Stuttgarta
Vedo :thumbup:
Basler

#2909 Re: Bundesliga

Post by Basler »

ili yebeni slomkini ratnici. :-D
stvarno im treba odati priznanje sta su od kluba uradili u protekle 3 godine (enke-ove smrti).

gladbach se skrumpao nekako protiv fürtha.
missko

#2910 Re: Bundesliga

Post by missko »

Basler wrote:ili yebeni slomkini ratnici. :-D
stvarno im treba odati priznanje sta su od kluba uradili u protekle 3 godine (enke-ove smrti).

gladbach se skrumpao nekako protiv fürtha.
Hanoveru je valjala ova trgovina ili pozajmice sa Man Unitedom, Diuf i Zeller :D :D
BL je odlucena sto se prvaka tice to svi znamo, ostaje zanimljivo ko ce da ispadne i ko ce u LP a kakao stvari stoje ni na to se nece cekati bas do zadnjeg kola.
Basler

#2911 Re: Bundesliga

Post by Basler »

missko wrote: BL je odlucena sto se prvaka tice to svi znamo, ostaje zanimljivo ko ce da ispadne i ko ce u LP a kakao stvari stoje ni na to se nece cekati bas do zadnjeg kola.
najlakse je sada reci bayern je novi prvak. :D ne moze taj puno cekati a ide mu i na ruku sto je bvb ozbiljno shvatio ligu prvaka i konacno pokazuje ono sto treba njemacki prvak.
nije jos rijeseno. 8-)
za bundesligu ce biti veliki plus ako se isti (priblizno, recimo umjesto gladbacha - leverkusen) timovi ponovo plasiraju u najelitnije takmicenje (fcb, bvb i so4) a po svemu sudeci, tako ce i biti.
dole u zacelju su fürth, fortuna i neko od vecih/poznatijih.
missko

#2912 Re: Bundesliga

Post by missko »

Basler wrote:
missko wrote: BL je odlucena sto se prvaka tice to svi znamo, ostaje zanimljivo ko ce da ispadne i ko ce u LP a kakao stvari stoje ni na to se nece cekati bas do zadnjeg kola.
najlakse je sada reci bayern je novi prvak. :D ne moze taj puno cekati a ide mu i na ruku sto je bvb ozbiljno shvatio ligu prvaka i konacno pokazuje ono sto treba njemacki prvak.
nije jos rijeseno. 8-)
za bundesligu ce biti veliki plus ako se isti (priblizno, recimo umjesto gladbacha - leverkusen) timovi ponovo plasiraju u najelitnije takmicenje (fcb, bvb i so4) a po svemu sudeci, tako ce i biti.
dole u zacelju su fürth, fortuna i neko od vecih/poznatijih.
Ma odluceno nego sta to za prvaka.
Em Uli nece vise dozvoliti da se udje nesigurno u zavrsnicu prvenstva em nikako ne vjerujem da Salke moze stici 7 bodova ma i da bjeze 7 ne vjerujem da oni mogu to sacuvati a kamoli nadoknaditi.
Nek uzmemo u obzir da ce BvB obje tekme uzeti Bayerna opet je prednost na strani Bayerna
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2913 Re: Bundesliga

Post by odesveuhonduras »

Ma ima tujoš dosta za igrati.. Bayern je bez dileme ubjedljivo najjača ekipa ali nije baš da ova grupa igrača nije imala žestokih kikseva i prosipala neke već dobijene situacije..
missko

#2914 Re: Bundesliga

Post by missko »

Ma lose su sanse da Bayern ovo prospe.
Sve i kad bi im se Bilal povrijedio na duzi period uzeli bi na snagu kolko bi im bilo dovoljno
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2915 Re: Bundesliga

ma slažem se generalno, jaki su žestoko, ali eto, prerano je još ipak proglašavati nekog pobjednikom
ultima_palabra

#2916 Re: Bundesliga

Post by ultima_palabra »

odesveuhonduras wrote:Ma ima tujoš dosta za igrati.. Bayern je bez dileme ubjedljivo najjača ekipa ali nije baš da ova grupa igrača nije imala žestokih kikseva i prosipala neke već dobijene situacije..
Oni prosipaju kad je stani-pani... ali ovu sezonu neće uopšte biti tijesno.
groove

#2917 Re: Bundesliga

Post by groove »

kruze price da bi allofs i schaaf mogli zajedno da zavrse u wolfsburgu. cini mi se da je allofs vec sigurno. schaaf je vec trebao da 2009. predje u wolfsburg ali se na kraju ipak odlucio za werder.
ako se ovo uspije onda su sa no-limit budzetom wolfsburga ozbiljna konkurencija bayernu i dortmundu :thumbup:
missko

#2918 Re: Bundesliga

Post by missko »

groove wrote:kruze price da bi allofs i schaaf mogli zajedno da zavrse u wolfsburgu. cini mi se da je allofs vec sigurno. schaaf je vec trebao da 2009. predje u wolfsburg ali se na kraju ipak odlucio za werder.
ako se ovo uspije onda su sa no-limit budzetom wolfsburga ozbiljna konkurencija bayernu i dortmundu :thumbup:
Bilo bi extra i jdnima i drugima, to je kao kada bi Wenger presao u City :D da ne mora vise prodavati svoje najbolje igrace drugima.
simonese

#2919 Re: Bundesliga

Post by simonese »

groove wrote:kruze price da bi allofs i schaaf mogli zajedno da zavrse u wolfsburgu. cini mi se da je allofs vec sigurno. schaaf je vec trebao da 2009. predje u wolfsburg ali se na kraju ipak odlucio za werder.
Allofs moze ici ali ne i Ofca :mrgreen:
simonese

#2920 Re: Bundesliga

Post by simonese »

jedna stvar koja me stvarno nervira je situacije oko Romana Weidenfellera i Shvabske repke.Covjek u zadnje 2 sezone ima 3 titule i momentalno brani na visokom nivou i po meni broj 1 Bundeslige
zato dragi shminkeru(pedercicu) sa autlinije:jebo te Rene Orao u paksu
pirmin

#2921 Re: Bundesliga

Post by pirmin »

FCB moze dvije sezone propustiti salataru ali trecu nece sigurno.
Ja prosto ne vidim scenario po kojem bi im neko mogao useti prvo mjesto na kraju.
odesveuhonduras

#2922 Re: Bundesliga

Schaaf je 40 godina u werderu i vala kad je izdržao toliko, bezze bi bilo da sad ide negdje
Muhamed Đakmić

#2923 Re: Bundesliga

Post by Muhamed Đakmić »

odesveuhonduras wrote:Schaaf je 40 godina u werderu i vala kad je izdržao toliko, bezze bi bilo da sad ide negdje
A haman da Werder gore ne može ići, samo dolje.
ultima_palabra

#2924 Re: Bundesliga

Post by ultima_palabra »

simonese wrote:jedna stvar koja me stvarno nervira je situacije oko Romana Weidenfellera i Shvabske repke.Covjek u zadnje 2 sezone ima 3 titule i momentalno brani na visokom nivou i po meni broj 1 Bundeslige
Weidenfeller je hodajuća greška, kao nekad Lehmann... nikad ne znaš šta će uraditi :-D Samo nije klasa Lehmannova da bi se to moglo trpiti.
simonese

#2925 Re: Bundesliga

Post by simonese »

ultima_palabra wrote:
simonese wrote:jedna stvar koja me stvarno nervira je situacije oko Romana Weidenfellera i Shvabske repke.Covjek u zadnje 2 sezone ima 3 titule i momentalno brani na visokom nivou i po meni broj 1 Bundeslige
Weidenfeller je hodajuća greška, kao nekad Lehmann... nikad ne znaš šta će uraditi :-D Samo nije klasa Lehmannova da bi se to moglo trpiti.
kako god bolji je od Adlera
Post Reply