iPhone - All about

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
iSwagga

#2901 Re: iPhone - All about

Post by iSwagga »

Chata87 wrote:
Lady Saray wrote:i4 za 800? u cemu je caka
Godinu dana od izlaska, najavljen i5 u septembru, pad cijena na eBayu itd itd :)
to su spekulaciju uopste nije najavljen.. a iskreno ne vjerujem da ce izacu u ovoj godini..
ChataDodajStaHoces

#2902 Re: iPhone - All about

Post by ChataDodajStaHoces »

iSwagga wrote:to su spekulaciju uopste nije najavljen.. a iskreno ne vjerujem da ce izacu u ovoj godini..
postoje neke informacije, sa A5 procesorom iz Ipad2, sa 8mpx kamerom sony-evom itd itd.. naravno da su spekulacije kao i uvijek :) s Appleom se nista ne zna :D
Curve

#2903 Re: iPhone - All about

Post by Curve »

gdje u Sa kupiti NOV iphone, konkretno me zanima 4G, volio bi u nekom moby shopu uzeti... pa kakva su vam iskustva sa kupnjom iphonea
iSwagga

#2904 Re: iPhone - All about

Post by iSwagga »

Curve wrote:gdje u Sa kupiti NOV iphone, konkretno me zanima 4G, volio bi u nekom moby shopu uzeti... pa kakva su vam iskustva sa kupnjom iphonea
http://www.pacomoby.ba/
EUROBIH

#2905 Re: iPhone - All about

Post by EUROBIH »

iSwagga wrote:
Curve wrote:gdje u Sa kupiti NOV iphone, konkretno me zanima 4G, volio bi u nekom moby shopu uzeti... pa kakva su vam iskustva sa kupnjom iphonea
http://www.pacomoby.ba/
baš me interesuje šta piše na dekleraciji .... ko je LEGALNI UVOZNIK i ovlašteni servis !!!
za :bih: :bih: :shock: :shock: :-) :-) :roll: :roll: 8) 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Curve

#2906 Re: iPhone - All about

Post by Curve »

ko je legalni uvoznik, to i ne ocekujem da cu pronaci.. budimo realni ovo je bih... interesuje me koji shop je ok, da za svoje pare mogu dobiti sto i ocekujem NOV, ORGINAL mob sa garancijom
iSwagga

#2907 Re: iPhone - All about

Post by iSwagga »

Curve wrote:ko je legalni uvoznik, to i ne ocekujem da cu pronaci.. budimo realni ovo je bih... interesuje me koji shop je ok, da za svoje pare mogu dobiti sto i ocekujem NOV, ORGINAL mob sa garancijom
imas mekline na obali.. ali ces tu platiti 2500KM i4, pa ti vidi.. :bih:
EUROBIH

#2908 Re: iPhone - All about

Post by EUROBIH »

Curve wrote:ko je legalni uvoznik, to i ne ocekujem da cu pronaci.. budimo realni ovo je bih... interesuje me koji shop je ok, da za svoje pare mogu dobiti sto i ocekujem NOV, ORGINAL mob sa garancijom
https://t-mobile-simlockportal.arvato-s ... /Home.aspx

a o fabričkom PONOVNOM zakljucavanju novih iphone prilikom update itunesa ne bih ovde...............
Curve

#2909 Re: iPhone - All about

Post by Curve »

EUROBIH wrote:
https://t-mobile-simlockportal.arvato-s ... /Home.aspx

a o fabričkom PONOVNOM zakljucavanju novih iphone prilikom update itunesa ne bih ovde...............
uhhh sve na njemackom.. sta pise :-D :-D
ChataDodajStaHoces

#2910 Re: iPhone - All about

treba mi jedna informacija :) jel moguce da se iphone 4 iz hrvatske s vip-a moze dobiti fabricki otkljucan... da li je inace moguce da se pod ugovorom npr zatrazi otkljucavanje (uz dodatno placanje).
Duge

#2911 Re: iPhone - All about

Post by Duge »

Chata87 wrote:treba mi jedna informacija :) jel moguce da se iphone 4 iz hrvatske s vip-a moze dobiti fabricki otkljucan... da li je inace moguce da se pod ugovorom npr zatrazi otkljucavanje (uz dodatno placanje).
Za VIP ne znam, ali sto se tice tComa znam da je otkljucan oko 1000 Eura :D
ChataDodajStaHoces

#2912 Re: iPhone - All about

samo me interesuje otkljucavanje, posto sam dobio provjerenu info da neki mute i imaju nekakve varijante po ekstra povoljnim cijenama. Elem prodaju otkljucane i neotkljucane, sad posto lik radi u vip-u interesuje me kako li on to otkljucava? Cuo sam da je u engleskoj npr 15funti oficijelni unlock iphonea kod tmobilea... :)
Duge

#2913 Re: iPhone - All about

Post by Duge »

Ovlasteni prodavac moze otkljucati iPhone, a sto se tice tog drugog "legalnog" otkljucavanja mislim da postoji velika mogucnost da se iPhone zakljuca ponovo.
fosil

#2914 Re: iPhone - All about

Post by fosil »

do mene... :D
febo_acm

#2915 Re: iPhone - All about

Post by febo_acm »

Trebam uzeti sada za desetak dana u Vodafone.de iPhone 4. Nije valjda zaključan :( Mislim, nijedan im nije zaključan, samo nisam siguran za ovaj iPhone. Mogu uzeti i Desire HD za 49€. Znam da je otključan, ali pik mi je na četvorci.
Ima li iko iPhone sa Vodafone.de ?

Spominju neki "NETLOCK" wtf
EUROBIH

#2916 Re: iPhone - All about

Post by EUROBIH »

AMD wrote:Trebam uzeti sada za desetak dana u Vodafone.de iPhone 4. Nije valjda zaključan :( Mislim, nijedan im nije zaključan, samo nisam siguran za ovaj iPhone. Mogu uzeti i Desire HD za 49€. Znam da je otključan, ali pik mi je na četvorci.
Ima li iko iPhone sa Vodafone.de ?

Spominju neki "NETLOCK" wtf

za svaku bolest postoji travka :lol: :lol:

ima lijeka.......na koncu i gevey
febo_acm

#2917 Re: iPhone - All about

Post by febo_acm »

Kontam da naručim Gevey svakako. Vidim na eBay po 6-7$, nadam se da nije neki fake :D
iSwagga

#2918 Re: iPhone - All about

Post by iSwagga »

AMD wrote:Kontam da naručim Gevey svakako. Vidim na eBay po 6-7$, nadam se da nije neki fake :D
nije fejk, ja sam kupio 3 komada po toj cijeni.. s jednim otkljucao svoju cetvorku a druga dva prodao :)
Curve

#2919 Re: iPhone - All about

Post by Curve »

zanima me inf. o 4G ako hocu "fabricki otkljucan" da je, kako mogu vidjeti razliku, da je bas to fabricki, a ne skinut sa neke mreze..
febo_acm

#2920 Re: iPhone - All about

Post by febo_acm »

iSwagga wrote:
AMD wrote:Kontam da naručim Gevey svakako. Vidim na eBay po 6-7$, nadam se da nije neki fake :D
nije fejk, ja sam kupio 3 komada po toj cijeni.. s jednim otkljucao svoju cetvorku a druga dva prodao :)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
BlackSwan

#2921 Re: iPhone - All about

Post by BlackSwan »

Partijaner wrote:Zna li neko kako cu promijenit melodiju kad me neko zove, al da mi ne budu one bezvezne ringtones nego mozel se nastimat da mi zvoni pjesma koju imam prebaceno na ipod ?
skini iRinger i tu importujes pjesmu po zelji-obradis koji dio hoces-prebacis pjesmu i gotovo :)
Curve

#2922 Re: iPhone - All about

Post by Curve »

nov iphone, prvi put kad se koristi .. nes govore mora se skopcat sa racunarom...

radi cega, sto.. ??
DYD666

#2923 Re: iPhone - All about

Post by DYD666 »

Curve wrote: radi cega, sto.. ??
Ne znam tacno kako ide sa kad kupis bas nov u storeu sa kutijom, OS je na njemu sigurno, ali ga spajas zapravo na iTunes da ga "zadaš" kao svoj, te da bi iz Tunesa ubacio apps, info, multimediju itd...siguran sam da on i bez toga radi kao tel (pogotovo ako je mreza podesena u zemlji u kojoj si kupio, legalno) ali je jednostavno "prazan" kad su u pitanju tvoje licne stvari.
Ako nisam u pravu, ispraviće me oni koji znaju bolje...
Sve u svemu, ukoliko razmisljas o nabavci, to ti ne bi trebalo biti argument protiv :)
Duge

#2924 Re: iPhone - All about

Post by Duge »

Curve wrote:nov iphone, prvi put kad se koristi .. nes govore mora se skopcat sa racunarom...

radi cega, sto.. ??
Moras ga spojiti sa iTunesom odnosno sa racunarom da bi se aktivirao. Dok to ne uradis ne mozes ga koristiti.
fosil

#2925 Re: iPhone - All about

Post by fosil »

BlackSwan wrote:
Partijaner wrote:Zna li neko kako cu promijenit melodiju kad me neko zove, al da mi ne budu one bezvezne ringtones nego mozel se nastimat da mi zvoni pjesma koju imam prebaceno na ipod ?
skini iRinger i tu importujes pjesmu po zelji-obradis koji dio hoces-prebacis pjesmu i gotovo :)
gdje ima iRinger za skinuti i je li mozes odmah koristiti ringtone ili ono spoji na itunes pa sync...?
Post Reply