Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cibra wrote:i ISSS jednom plaćaš. RASPORED mozete vidjeti ovdje: http://opsff.org/
Nadjite nas i na facebooku, grupa i page i imat cete sve informacije tu.
Ja se zaletila, ovo samo za prvacice, izbacili su davno to njima.
DeepPurple wrote:
Identican slucaj Ne daj Boze da orijentalisti postave raspored na oglasnu ili na internet, jos uvijek su u periodu telefona na okretanje i satova na navijanje
Rece mi jedna profesorica da je postavljen danas raspored. Mora biti nekad poslije 2, ja ga nisam vidjela. Naravno, nije radna subota, tako da nam opet ostane da letimo zorom u ponedjeljak i pravimo si rasporede
Kako god, sretno ti/nam. Treba dosta zivaca za ovo
Hajde ako dobijes to sicni mi na pp samo ponedjeljak. A i ja cu tebi . Ko prvi
Je li u ponedjeljak samo prijem brucosa ili ce biti i nastave (za DRUGU godinu) ?? U koliko sati treba doci na fakultet? Pitam zato sto na romanistici nema u ponedjeljak nista (sem prijema brucosa), tek u utorak. ..
sunshine_AK wrote:Je li u ponedjeljak samo prijem brucosa ili ce biti i nastave (za DRUGU godinu) ?? U koliko sati treba doci na fakultet? Pitam zato sto na romanistici nema u ponedjeljak nista (sem prijema brucosa), tek u utorak. ..
I ovo pitanje ima teziste na anglistici
Daaaa, od ponedjeljka pocinje nastava.
Evo ti raspored za ponedjeljak, a ti prepisi ostalo:
minjonja wrote:blago vama koji ste francuski upisali sretno vam svima sutra, meni tek u utorak pocinje
Ma što nam blago? Vidit ćeš kad se počnemo hvatat za glave za mjesec-dva.
Ma počet ćemo se hvatat poslije prve sedmice hahahah ali opet mi koji smo učili franc u srednjoj i ne bi trebali, valjda imamo nekog iskustva što se tiče francuskog, ali početnici uuuuuuuuuuu
minjonja wrote:blago vama koji ste francuski upisali sretno vam svima sutra, meni tek u utorak pocinje
Ma što nam blago? Vidit ćeš kad se počnemo hvatat za glave za mjesec-dva.
Ma počet ćemo se hvatat poslije prve sedmice hahahah ali opet mi koji smo učili franc u srednjoj i ne bi trebali, valjda imamo nekog iskustva što se tiče francuskog, ali početnici uuuuuuuuuuu
Misliš VI koji ste učili.
Ja ga nisam imao u školi,ali znam dosta stvari koje se rade u prvom semestru (gledao sam plan i program i meni se ne čini preteškim).Išao sam na kurs francuskog.Skont'o sam da ga dosta raje nije učilo ranije.
Izašli su rasporedi.Romanisti/germanisti se mogu pozdraviti sa bilo kojim vidom socijalnog života.
Imam pitanje.Je l' se moraju pratit oba rasporeda kad se studira nešto dvopredmetno,recimo hrvatski/srpski/bosanski i filozofija,ili je to nekako prilagođeno.