Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2901 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Da lose igramo na ovom povetku,igramo,objektivno.
Al koja to ekipa od konkurenata ima igru Borac?? Siroki??? Zrinjski??...ma ni jedna od njih.
Jedino komsije sa Grbavice ,i to nije u pitanju toliko dobra igra i neki kvalitet,vise je u pitanju dobre pripreme i snaga sa kojom ih je Amar napumpao,kao i trenutna euforija.

Tek ocekujem postepeno dizanje frme kod svih ovih ekipa,pa cemo vidjeti sta ce biti do kraja. Treba ici od utakmice do utakmice.

Nas jedini minus je sto nam sada idu 3 ili 2 gostujuce tekme. I to kod sve tri ekipe koje se grcevito bore za opstanak gdje ce nas doceakti na noz i bit ce opsta marisana ,tako da cemo tu dolaziti do bodova bukvalno krvavo :roll: :D

Ja se nadam najboljem. ako iz naredna tri gostovanja donesemo barem 4 bobe,mozemo se nadati tituli :thumbup:
glade

#2902 Re: FK Sarajevo

Post by glade »

rado_vidjen wrote:Kako ste dozvolili infiltraciju na vas forum? :? Neozbiljni ste skroz.

Mene be bilo sramota da moju navijacku skupinu istamburaju ovi jazavci...

Brooka, djecem :mrgreen:
rece manijak i osta ziv :lol:
PriNc_ba

#2903 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

jesmo losi i nema pola igraaca al sutra vala ako OPET izgubimo od ekipe koja je u 18 tekmi zabila 12 golova i ne zasluzujemo vala titulu. jedini su koji konstantno igraju pa sad jel to lose ili dobro al oni imaju konstantu a ekipe protiv kojih igraju se samo u to uklope. mi ako budemo organizovani sutra mozemo makar bod izvuci al s tricom bih bio prezadovoljan :)

helem slobodinih 12 golova do sada u prvenstvu treba da nam bude opomena da ako od njih zijanimo nea potrebe imati ikakve sampionske ambicije :)

sretno momcima sutra naravno :)
Gusztav

#2904 Re: FK Sarajevo

Post by Gusztav »

PriNc_ba wrote:jesmo losi i nema pola igraaca al sutra vala ako OPET izgubimo od ekipe koja je u 18 tekmi zabila 12 golova i ne zasluzujemo vala titulu. jedini su koji konstantno igraju pa sad jel to lose ili dobro al oni imaju konstantu a ekipe protiv kojih igraju se samo u to uklope. mi ako budemo organizovani sutra mozemo makar bod izvuci al s tricom bih bio prezadovoljan :)

helem slobodinih 12 golova do sada u prvenstvu treba da nam bude opomena da ako od njih zijanimo nea potrebe imati ikakve sampionske ambicije :)

sretno momcima sutra naravno :)
Ako je riječ o ponovljenoj utakmici, mislim da pravo nastupa nema samo Maksumić (kao i u prvom proljetnom kolu), a Škoro i Avdić bi valjda trebali igrati, s tim da im suspenzija važi u utakmici u Travniku.Barem bi tako trebalo biti...
Ne znam kod nas je sve u zraku, može i ovako i onako.
Zna li neko šta piše u Pravilniku o ovome.
Obuca9

#2905 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Pravilnik je po tom pitanju jasan, dobiješ tri kartona i pauziraš u prvoj narednoj utakmici koja se igra. Sad da li je to utakmica koja je redovna po planu ili je zaostala ili neka koja se unaprijed igra, to ne igra nikakvu ulogu. Dakle, Gavari ima pravo nastupa, Škoro i Avdić nemaju.
Rauber

#2906 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Ne znam sta im je, bas lose igraju, a svi znamo koliko mogu dobro kad hoce, nismo nesto bitno ni sastav mijenjali pa da se trebaju uigrati.... :roll:

" .....da nam ko nije sihire bacio...." :lol:

Za sutra ne znam sta bih rekao, realno poraz nam se smijesi, ali ako ovi nasi budu htjeli i ako i u njima proradi neki inat, svasta moRe bit.
Fordas

#2907 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

eto slobodi je uspjelo da postane prva ekipa na svijetu koja nije izgubila utakmicu a igrala je sa suspendiranim igracem :shock: :shock: :shock: i mi onda trebamo pricati o nekakvom sportu...necemu... :shock: :?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2908 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Rauber wrote:Ne znam sta im je, bas lose igraju, a svi znamo koliko mogu dobro kad hoce, nismo nesto bitno ni sastav mijenjali pa da se trebaju uigrati.... :roll:

" .....da nam ko nije sihire bacio...." :lol:

Za sutra ne znam sta bih rekao, realno poraz nam se smijesi, ali ako ovi nasi budu htjeli i ako i u njima proradi neki inat, svasta moRe bit.
daj boze da sutra uzmemo bodove samo da se leteci medvjedici malo spuste
van Basten

#2909 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

koja je svrha žalbe IO-u i UEFA-i (ako smo ih i poslali) ako ćemo sutra odigrati ponovljenu tekmu i time dati legitimitet jednoj nelegalnoj političkoj odluci nekakvih komisija? Šta sutra pobijedimo 1:0 a Io kaže neka bude 3:0. Ili još komplikovanije - odigramo 1:1 i za 15 dana dođe red na žalbu. Dobijamo još dva boda i 3:0?
internazionale

#2910 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

Fordas wrote:eto slobodi je uspjelo da postane prva ekipa na svijetu koja nije izgubila utakmicu a igrala je sa suspendiranim igracem :shock: :shock: :shock: i mi onda trebamo pricati o nekakvom sportu...necemu... :shock: :?
kakve su odluke donosili u savezu protiv fks
vjerovatno ni u ruandi nema sličnih
bordo gandalf

#2911 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

nego da mi odmorimo uz sevdalinku :D
http://www.youtube.com/watch?v=yq2bn0K7lBc&NR=1
Bordolini

#2912 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Sutra u Tuzlu poslati juniore.
Rauber

#2913 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Ja nebi, neka idu i neka daju sve od sebe i pobjede, doduse rekao bih igracima "ko ima muda i ko zeli dati 200% sebe neka ide, misevi neka ostanu i kukaju kako je u Tuzli nemoguce dobiti"
Utokkha

#2914 Re: FK Sarajevo

Post by Utokkha »

Nijaz Brkovic direktno u eteru Bordo radia, komentariše sutrašnju utakmicu između Sarajeva i Slobode. U biti, slušate njegovo mišljenje o tome da će Sarajevo izvući pozitivan rezultat u Tuzli. Komentar svima razumljiv:
http://www.youtube.com/watch?v=I9-Qd4VQU0g
B-Faza

#2915 Re: FK Sarajevo

Post by B-Faza »

bordo gandalf

#2916 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Utokkha

#2917 Re: FK Sarajevo

Post by Utokkha »

Ako mogu da skrenem paznju administraciji.
Poceo je "specijalni rat" koji vode uprave i lobisti pojedinih klubova.
Najvazniji ulog je sampionska titula,koja donosi najvise love.
U isto vrijeme zakuhava se internet rat po raznim forumima.
Najzesci je na sarajevo-x.Momak po nick-om utokka je upravo kopirao/postirao sa ovog treda!
Jos ko fol kaze ovo vam je sa BordoCaffe-a?
Znaci ubaceni elemet(i) su tu prisutni.Ako moze adm. da proceslja malo pogotovo
novopridosle clanove.Da se obrati paznja na one koji pisu u stilu "mi smo naj,naj,
samo mi,zavisimo samo o nama,ko j...ostale,kakav NB i sl.

Pozdrav za sve lobiste, na prvom mjestu za Saika, LSD, Plavi 11

Smijali smo se Seljovcima sa "Uprava napolje" ... ali oni bili ustrajni i dosadni, i dodje im nova uprava sposobna da obezbijedi ako nista regularno sudjenje. A mi, najbolji, najorganizovaniji navijaci u BiH ono osnovno zanemarili ... Pustamo da nam saka lopova vode klub i glume nedodirljivost, a nesposobni za sve osim pronevjeravanja novaca koji legnu na racun FKSa !!!!

Mudro zbori

Sta ako se skutori i zeljeznicari dogovore da kondukteri sutra uzmu bodove a, ovi prodju u finale kupa???

A evo kako legende o Nijazu nastaju. Neko postavi pitanje, sav uživljen u paranoju i svi se navuku na isto.

PRC PRC! :dance: :dance:
Obuca9

#2918 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Nešto slično kako nastaju i vaše legende o PFK Torpedo, SD Milicajac i slične gluposti. I drago mi je da smo ti toliko zanimljivi, da i pored sjajne igre tvog tima, ti opet nemas pametnijeg posla, nego roviti po nasem forumu.
Utokkha

#2919 Re: FK Sarajevo

Post by Utokkha »

hz__semir wrote:Nešto slično kako nastaju i vaše legende o PFK Torpedo, SD Milicajac i slične gluposti. I drago mi je da smo ti toliko zanimljivi, da i pored sjajne igre tvog tima, ti opet nemas pametnijeg posla, nego roviti po nasem forumu.
istoricaru, placen sam od Nijaza da vam unosim pometnju u redove. upisi tamo Nijaza u istoriju FKS... eto Nijaza buuuuu
Obuca9

#2920 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Pa ti baš redovan kod nas i detaljno nas pratiš. Neka mašala :wink:
samo_ovaj_put

#2921 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

haj sto cita,nego jos i glasa za poraz sarajeva
jedan od onih vjecitih 8 :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2922 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Decko ima opasan fetis,kombinacija voajerizma i SM :D

Al'dobo,razumljivo je cijela stranica i forum fksinfo im je domaca zadaca u tom web svijetu,koju nikada nece doseci,tako da mogu da sline po njoj i da sanjaju da jedan dan budu imali nesto poput te strenice.

U ostalom kao u svim segmentima,barem korak iza nas :thumbup:
Topla voda

#2923 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ne znam za ovu tekmu sutra.

da je muda ,pa ne otici....al sve nesto kontam ,da bi to ovi iz sirokog (koji ide u evropu,bez obzira na plasman)jedva docekali,pa da bi na kraju mi popusili -10 bodova,sve po pravilnicima :)

al ovo definitvno nije ok,i sad ako se povinujemo ovoj idiotskoj odluci i poklopimo se po usima,nije ok.....i ja bih radije isao do kraja.
pa po cijenu bilo kakve kazne
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2924 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ma to je najgore. Koliko god bili svjesni da bi u SVAKOJ normalnoj zemlji klub koji je igrao sa igracem sa tri zuta kartona,automatizmom izgubio tri boda,znajuci nas savez i lopovluk i lobiranje,nema sanse da nasim ne pojavljivanjem u Tuzli nebi povukli neki od clanova "pravilnika" gdje stoji da se ekipa koja se ne pojavi na utakmicu moze kazniti oduzimanjem (mislim) 6 do 12 bodova.

Bez obzira sta se desi u Tuzli,mada se ipak potajno nadam bodu/vima,trebamo se prije svega fokusirati na gostovanje u Travniku,jer ove naredne tri gostujuce utakmice su nam presudne.
Travniku se moraju uzeti bodovi,moraju :thumbup: ,a i ekipa ce u Tarvniku biti kompletnija za ova cetri igraca (pozutjela i povrijedjena)
Topla voda

#2925 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ja se sve nadam godinama,da ce ako ne kvalitetna,liga biti bar malo postenija vremenom
ok ,slabi timovi..jebi ga ,nema se love.

al ovakav antifudbalski stav komisija fudbalskog saveza,govori nam samo jedno.....ono sto mi godinama ne shvatamo,a bicemo primorani izgleda.....regularnosti nema,niti ce je biti!!

sta nam je onda raditi?

pocijepaj sve sto je bilo iza..i lobiraj sa savezom,uvaljuj ljude koji ce raditi za klub u strukture saveza,kupuj sudije,casti autima,kurvama,familije im ljetovanjima...na svom terenu,pocasti..usput izudaraj protivnika,samo onako,da ga bude strah doci sljedeci put...pocasti kontrolore..plati novinare...

izgleda da ce tako u ovoj ligi ostati dugo,pa brate...onda se treba uklopiti,da ne bi zivce na ove grobare bh fudbala trosili.
Locked