De ti meni reci jesi li ti ONA ili si ON?It_is_a_Leclerc wrote:Ovo je toliko monstruozna, beskrupulozna, divljačka i nadasve glupa konstrukcija u kojoj pokušavate mene da optužite da pravdam ubice trudinica, da meni ne pada na pamet da pokušavam replicirati na ovo. Samo savjet da pažljivije čitate postove, i ne klevećete nikog na ovakav način. Tim više što ne znate kakve ko traume iz rata nosi.costacurta wrote:Prika ja se izvinuo za napade u Briselu u ime bosanskih muslimana, jesam li ja sad ok?It_is_a_Leclerc wrote:
Pa očigledno mi smeta. Zato te pitam - šta je, po tvom mišljenju, rješenje ?! Ti kažeš - ne smije biti suživota, a to znači - ili genocid ili otcjepljenje, pa sam zainteresiran za to šta ti više preferiraš.
Bošnjački fašizam postoji, i to sam detaljno objasnio, i puno prije jučerašnjeg dana. Samo ga mi posmatramo kao odbrambeni, pravednički, a naš nesalomljivi kompleks vječite žrtve nam u tome pomaže. Nešto slično kao i fašizam u Izraelaca. Samo što ga mi ne konzumiramo.
Na temu Georgijeva sam se, odmah na početku, vrlo oštro i kritično izjasnio. Naravno da ne podržavam bošnjačke fašističke stavove o tome kako treba ove što idu na koncerte pobacati, pobiti, kako su svi Srbi bolesni i to.
Na svaku kritiku upućenu srpskoj politici ?! E tu ga, vala, lažeš. Ako neko na ovom forumu aktivno i vrlo argumentovano piše o zlu srpskog mainstream nacionalizma, onda sam to ja. Samo što smatram da treba kritikovati i nacionalizam, i inverziju fašizma, i sve drugo ispred svog praga, da bi imao pravo gledati tuđi.
Što se enigmatike tiče, nema potrebe da me "strpavaš" nigdje.
Kenjaš, da izvines. Nije niko rekao da ne smije bidi suživota već da ga ne moze biti sve dok se anam oni sami ne dozovu pameti ili dok samo mi evo 20 godina pozivamo na zajedništvo. Zamisli samo da obrnes uloge, da smo mi njima uradili ono što su oni nama u ratu. Šta misliš da li bi oni nama "oprastali" ili bi nas pozivali na zajednički život?
Ima i bilo je među nama zločinaca ali mi smo se borili protiv toga. Kaznjava li ih ili su bili likvidirani i na kraju krajeva to nikako nije bila zvanicna politika. Svaki naš optuženi se uredno javio ili je bio isporucen SUDu od strane vlasti.
Ne znam imaš li obraza stati pred onu curu iz Prijedora što joj pred očima ubise oca, mater, dvojicu amidža i baciše ih u Tomašicu u jamu ili onu Sarajku sto je rani snajperista u šestom mjesecu trudnoće, ubi joj oca i majku, a granata jednog brata teško ranila i drugog ubila na mjestu ili dođi u Tz 25. maja na Kapiju i stani ispred onih roditelja i reci svima njima da su im najmiliji izginuli zato što smo mi Bosnjaci muslimani fašisti.
Koma si ti meni.
Ovaj gore kaže da si žeMsko ja sve kontam da si qrajber
Nemoj se ljutiti ali to si ti na forumu. Tvoji stavovi i pisanje su kritični. Nemoj da se brineš da ce "oni" da ti kažu da si pravi bosnjak/inja jer pljujes po svom, po bosnjacima muslimanima i kad se neko raznese 6000 km odavdje, relativiziras, izjednačavaš..... sigurno ćeš i plaketu od istih dobiti.