Ramazan, opet ;)
- zvjezdica_7
#2901 Re: Ramazan, opet ;)
Uh, hvala, Allah te nagradio, taman mi treba nešto ledeno, grlo me ubijaaaaaaa

-
HomeArt
#2902 Re: Ramazan, opet ;)
Amin i tebi svako dobro dao. Nego ima li ti one dvojice gdje na vratniku ili ih jos drzis na nisanu, smiju li gorezvjezdica_7 wrote:Uh, hvala, Allah te nagradio, taman mi treba nešto ledeno, grlo me ubijaaaaaaa![]()
- zvjezdica_7
#2903 Re: Ramazan, opet ;)
Ma pusti priče, nisu došli ni do Mahirove pekare, uhvatila ih prpasahan wrote:Amin i tebi svako dobro dao. Nego ima li ti one dvojice gdje na vratniku ili ih jos drzis na nisanu, smiju li gorezvjezdica_7 wrote:Uh, hvala, Allah te nagradio, taman mi treba nešto ledeno, grlo me ubijaaaaaaa![]()
-
HomeArt
#2904 Re: Ramazan, opet ;)
A meni se zale da ne smiju od groblja dalje, kazu ubi Zvjezdica s tabijezvjezdica_7 wrote:Ma pusti priče, nisu došli ni do Mahirove pekare, uhvatila ih prpasahan wrote:Amin i tebi svako dobro dao. Nego ima li ti one dvojice gdje na vratniku ili ih jos drzis na nisanu, smiju li gorezvjezdica_7 wrote:Uh, hvala, Allah te nagradio, taman mi treba nešto ledeno, grlo me ubijaaaaaaa![]()
![]()
- zvjezdica_7
#2905 Re: Ramazan, opet ;)
Mah, ništa od njih. Čim su naišli na prvu malu preprekicu, odustaše. Nisu oni za Vratnikasahan wrote: A meni se zale da ne smiju od groblja dalje, kazu ubi Zvjezdica s tabije
-
HomeArt
#2906 Re: Ramazan, opet ;)
Nemoj bona tako pusti bar BHF-a nemoj da cure zuzama zaljevaju baklavezvjezdica_7 wrote:Mah, ništa od njih. Čim su naišli na prvu malu preprekicu, odustaše. Nisu oni za Vratnikasahan wrote: A meni se zale da ne smiju od groblja dalje, kazu ubi Zvjezdica s tabije![]()
![]()
- zvjezdica_7
#2907 Re: Ramazan, opet ;)
Jest, pa da napravi belaj ko brat Istočnjak. Joksahan wrote:Nemoj bona tako pusti bar BHF-a nemoj da cure zuzama zaljevaju baklavezvjezdica_7 wrote:Mah, ništa od njih. Čim su naišli na prvu malu preprekicu, odustaše. Nisu oni za Vratnikasahan wrote: A meni se zale da ne smiju od groblja dalje, kazu ubi Zvjezdica s tabije![]()
![]()
-
HomeArt
#2908 Re: Ramazan, opet ;)
Ma nece fin je ono momak nego ga onaj Istocnjak navraca na zijane jer je on gore zabrlj'o, haj budi fina k'o sto i jesi, ja cu njemu kazati da smije gorezvjezdica_7 wrote:
Jest, pa da napravi belaj ko brat Istočnjak. Jok![]()
![]()
- zvjezdica_7
#2909 Re: Ramazan, opet ;)
Ništa dok se Šefko Lee ne vrati iz pohodasahan wrote:Ma nece fin je ono momak nego ga onaj Istocnjak navraca na zijane jer je on gore zabrlj'o, haj budi fina k'o sto i jesi, ja cu njemu kazati da smije gorezvjezdica_7 wrote:
![]()
-
HomeArt
#2910 Re: Ramazan, opet ;)
A ko je Šefko?zvjezdica_7 wrote:Ništa dok se Šefko Lee ne vrati iz pohodasahan wrote:Ma nece fin je ono momak nego ga onaj Istocnjak navraca na zijane jer je on gore zabrlj'o, haj budi fina k'o sto i jesi, ja cu njemu kazati da smije gorezvjezdica_7 wrote:
![]()
![]()
![]()
- zvjezdica_7
#2911 Re: Ramazan, opet ;)
Auuu, Šefko Lee je opasan. Kad Istočnjak dođe nek ti ispričasahan wrote:
A ko je Šefko?
-
HomeArt
#2912 Re: Ramazan, opet ;)
Eh jesu te naljutili vidim ja, a mislio sam ti spremiti filmova po BHF-uzvjezdica_7 wrote:Auuu, Šefko Lee je opasan. Kad Istočnjak dođe nek ti ispričasahan wrote:
A ko je Šefko?![]()
- zvjezdica_7
#2913 Re: Ramazan, opet ;)
Nisu mene naljutili već Šefku...Štaš, slab je na onu malu amidžinu, koju Istočnjakov sok na razmutu raspametisahan wrote:Eh jesu te naljutili vidim ja, a mislio sam ti spremiti filmova po BHF-uzvjezdica_7 wrote:Auuu, Šefko Lee je opasan. Kad Istočnjak dođe nek ti ispričasahan wrote:
A ko je Šefko?![]()
-
HomeArt
#2914 Re: Ramazan, opet ;)
Pa kazem ti ja da on samo BHF-a na zijane nagovara, kakav ono sok bona, dok on svijeti u mraku ne moze valjat' nikako. De ti progovori s amidzom da mi BHF ne hudi za malomzvjezdica_7 wrote: Nisu mene naljutili već Šefku...Štaš, slab je na onu malu amidžinu, koju Istočnjakov sok na razmutu raspameti![]()
-
istocnjak
#2915 Re: Ramazan, opet ;)
sahan wrote: A ko je Šefko?
-
HomeArt
#2916 Re: Ramazan, opet ;)
Bjezi ba jesi zakuho na vratniku dibidus, fataj se ti bistrika da ja vidim sa Zvjezdicom ima li kakve sanse da BHF-a prosnjiramo gore. Kako stvari stoje izgleda da ce u dimijama jedno moci da ga ne skontajuistocnjak wrote:sahan wrote: A ko je Šefko?
- zvjezdica_7
#2917 Re: Ramazan, opet ;)
Smislićemo nešto. Sakupiću ja ostale nane prvi dan bajrama, pa ćemo da kontamo šta i kakosahan wrote:Bjezi ba jesi zakuho na vratniku dibidus, fataj se ti bistrika da ja vidim sa Zvjezdicom ima li kakve sanse da BHF-a prosnjiramo gore. Kako stvari stoje izgleda da ce u dimijama jedno moci da ga ne skontajuistocnjak wrote:sahan wrote: A ko je Šefko?
-
istocnjak
#2918 Re: Ramazan, opet ;)
-
istocnjak
#2919 Re: Ramazan, opet ;)
Ma neeeee samo vam je sreca sto sam gore na dobrom glasu kad dodjete bice kahvica, sokić na razmutu itd.sahan wrote: Bjezi ba jesi zakuho na vratniku dibidus, fataj se ti bistrika da ja vidim sa Zvjezdicom ima li kakve sanse da BHF-a prosnjiramo gore. Kako stvari stoje izgleda da ce u dimijama jedno moci da ga ne skontaju
- prpa
#2920 Re: Ramazan, opet ;)
@Zvjezdice, nisam ja, svega mi!zvjezdica_7 wrote:Ma pusti priče, nisu došli ni do Mahirove pekare, uhvatila ih prpasahan wrote:Amin i tebi svako dobro dao. Nego ima li ti one dvojice gdje na vratniku ili ih jos drzis na nisanu, smiju li gorezvjezdica_7 wrote:Uh, hvala, Allah te nagradio, taman mi treba nešto ledeno, grlo me ubijaaaaaaa![]()
![]()
-
istocnjak
#2921 Re: Ramazan, opet ;)
Ima kod Sefke dobrih sljiva za nabrati ... 
-
istocnjak
#2922 Re: Ramazan, opet ;)
prpa wrote:@Zvjezdice, nisam ja, svega mi!zvjezdica_7 wrote: Ma pusti priče, nisu došli ni do Mahirove pekare, uhvatila ih prpa![]()
Štaviše, ako treba šta pogurati, sašiti dimije, glumiti nanu, javider
MoRe sve, samo da ne deveram s tim zastrašujućim Šefkom
-
istocnjak
#2923 Re: Ramazan, opet ;)
@prpa,
Imam prijedlog ...
Mislim da bi lijepo bilo da svako od nas napise neki lijep tekst u vidu osvrta na ovo ramazansko druzenje ...
Imam prijedlog ...
Mislim da bi lijepo bilo da svako od nas napise neki lijep tekst u vidu osvrta na ovo ramazansko druzenje ...
- prpa
#2924 Re: Ramazan, opet ;)
istocnjak wrote:prpa wrote:@Zvjezdice, nisam ja, svega mi!zvjezdica_7 wrote: Ma pusti priče, nisu došli ni do Mahirove pekare, uhvatila ih prpa![]()
Štaviše, ako treba šta pogurati, sašiti dimije, glumiti nanu, javider
MoRe sve, samo da ne deveram s tim zastrašujućim Šefkom
-
istocnjak
#2925 Re: Ramazan, opet ;)
Ma to polahko ide, znas ono opusteno i laganini tek je 120 epizoda. Nije se jos ni Mahirova pekara prosla.prpa wrote:Da naglasim, da mogu i hvatati koga zatreba
@ Zvjezdica nek' kaže ko, šta, koga, kad, a ja ću fino za okovratnik, s prutem i pred vrata! Nema smisla, ovo se razvuklo baš k'o one saFunice. Najedoh se kokica, izgrickah nokte u iščekivanju, a vi ništa
Moramo isforsirati taj sretni završetak prije epizode 2738