Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
REDDEVILS wrote: ↑04/08/2024 20:52
Dali je neko kupovao u Walmart online shopu preko kupi global
Pokusao sam kreirati account ali mi trazi broj za verifikaciju
Imam isto pitanja za Walmart, kako unijeti broj kad ga nemam? Nadje li rjesenje? Nadam se da cu moci spojiti narudzbu u jednu jer ce obzirom da se radi o par sellera sigurno biti vise posiljki.
Jesi porucio/la na kraju? Kako? Samo jedan artikl ili vise?
REDDEVILS wrote: ↑04/08/2024 20:52
Dali je neko kupovao u Walmart online shopu preko kupi global
Pokusao sam kreirati account ali mi trazi broj za verifikaciju
Kupovao sam, a za registraciju mozes koristiti neki od SMS servisa za temp brojeve telefona iz USA.
Ako imam jednu narudzbu sa Walmarta ili Amazona, ali se radi o 3-4 artikla koji nece doci od istog sellera je li mogu traziti objedinjavanje? I kako? To su takve sitnice da mi se ne isplati da to sve tretiraju kao vise narudzbi.
ena1211 wrote: ↑29/09/2024 18:25
Ako imam jednu narudzbu sa Walmarta ili Amazona, ali se radi o 3-4 artikla koji nece doci od istog sellera je li mogu traziti objedinjavanje? I kako? To su takve sitnice da mi se ne isplati da to sve tretiraju kao vise narudzbi.
Ako ti je sve na istom racunu, mozes. Uzmes jedan od trackinga i deklarises kao komplet narudzbu (kao da je sve u jednom paketu), ostale trackinge i svoje podatke im posaljes na mail.
Ako ti je sve na istom racunu, mozes. Uzmes jedan od trackinga i deklarises kao komplet narudzbu (kao da je sve u jednom paketu), ostale trackinge i svoje podatke im posaljes na mail.
Ja bih porucila odmah nocas ali strah me, u smislu jesi li ti bas imao/la iskustva s tim ili da cekam odgovor na mail do sutra?
Ja bih porucila odmah nocas ali strah me, u smislu jesi li ti bas imao/la iskustva s tim ili da cekam odgovor na mail do sutra?
zubi wrote: ↑29/09/2024 20:13
Ne kontam, narucim sa ebaya dva artikla od dva prodavaca, koji imaju zasebne brojeve za pracenje, i deklarisem to kao jednu posiljku??
Ne može od dva različita prodavača, jer mora biti jedan račun za jednu narudžbu.
Ne kontam, narucim sa ebaya dva artikla od dva prodavaca, koji imaju zasebne brojeve za pracenje, i deklarisem to kao jednu posiljku??
Ne može od dva različita prodavača, jer mora biti jedan račun za jednu narudžbu.
Pa zena gore pita upravo za taj slucaj, a odgovor je da ce se posiljke objediniti??
Vrlo jednostavno - jedan račun, jedna narudžba.
Ako su različiti selleri, ne može biti jedan račun.
Međutim, ako recimo iz Macy's kupiš košulju i cipele, platiš sve odjednom, a onda ti u KG skladište cipele dođu iz radnje u Ilinoisu, a košulja iz skladišta u Californiji, sa različitim tracking brojevima, to se može objediniti u jednu pošiljku.
Pa zena gore pita upravo za taj slucaj, a odgovor je da ce se posiljke objediniti??
Pita za situacije sa walmarta ili amazona gdje je sve na 1 racunu, bez obzira koliko sellera. Sa ebaya nije na jednom racunu
DON_eARL wrote: ↑20/09/2024 08:11
Odgovoriše na upit, billing adresu nisam unio kako je prijavljeno kod banke... Ide reorder, valjda sada bude ok.
Jel prošlo sada?
Nisam uspio korigovati Billing podatke, nema BiH nikako na listi država, a PayPal ne prolazi. Pisao sam njihovoj podršci ponovo, pa valjda bude šta od ovoga.
Columbia mi je uredno prolazila sa starom RFB Visa karticom, Amazon uredno ide sa novom.
sagosen wrote: ↑28/09/2024 01:10
Otkaza mi Levis narudzbu kae freight forward company. Jel imao neko slicna iskustva?
Sutradan narucio opet, na istu adresu od KG, samo nisam platio bh karticom nego Google Pay-om, i skontah kasnije da mi je povuklo billing address bosansku sa Google Pay-a, a delivery ova od Kupi Global, mislio sigurno ce odbiti Levi opet narudzbu, kad ono poslase je jucer. Definitivno zavisi ko radi u smjeni
sarajevosa wrote: ↑02/10/2024 15:55
Piše da je dostavljeno na američku adresu, koliko se sad čeka da kupiglobal izvagaju i napišu koliko trebam da platim?
Otkaza mi Levis narudzbu kae freight forward company. Jel imao neko slicna iskustva?
Sutradan narucio opet, na istu adresu od KG, samo nisam platio bh karticom nego Google Pay-om, i skontah kasnije da mi je povuklo billing address bosansku sa Google Pay-a, a delivery ova od Kupi Global, mislio sigurno ce odbiti Levi opet narudzbu, kad ono poslase je jucer. Definitivno zavisi ko radi u smjeni
Il' prve narudzbe odbijaju po defaultu, barem ove iz razvijenih zemalja.
Piše da je dostavljeno na američku adresu, koliko se sad čeka da kupiglobal izvagaju i napišu koliko trebam da platim?
Il' prve narudzbe odbijaju po defaultu, barem ove iz razvijenih zemalja.
Godinu do dvije
Bit ce na vrijeme..
Samo se vi zezajte, ako mi prođe avion ja ću se zadnji smijati