Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod mene je Technicolor CGA2121 i ne mogu uraditi update EON boxa, haj sto ne mogu uraditi update nego sto ne mogu instalirati tidal jer ga nema u play store, kad trazim tidal dobijem povezani rezultat spotify. Ima li smisla da odem kod komsije na ubee da uradim update i jel to uopste rjesenje?
ne bih rekao da je generalno do cga2121 jer imam taj router i nisam imao problema sa updateom box-a . Tidal nisam aktivirao još pa u vezi toga ne znam ,ali mislim da je tu problem `lokalno ` baš kod tebe . Prijavi problem i neka vide što je -
rizibizi wrote: ↑06/06/2021 18:54
Kod mene je Technicolor CGA2121 i ne mogu uraditi update EON boxa, haj sto ne mogu uraditi update nego sto ne mogu instalirati tidal jer ga nema u play store, kad trazim tidal dobijem povezani rezultat spotify. Ima li smisla da odem kod komsije na ubee da uradim update i jel to uopste rjesenje?
Nema veze internet modem veze sa eon boxom. Update pustaju u fazama strpi se. Sto se tice tidal aplikacije ja sam je na eon boxu skino jos prije mjesec dana.
laik1981 wrote: ↑06/06/2021 10:18
Mogu li se na cam modulu vracati kanali unazad?
Zdravo @laik1981,
Cam modul nema opciju vraćanja unatrag, tu mogućnost imaju D3 resiver i EON box.
Predlažemo da nam dostavite korisničke podatke.
Stojimo na raspolaganju.
Reglan wrote: ↑06/06/2021 19:36
Najjaci ste iskljucili ste kontakt podrsku da Vas ne mozemo dobiti. Sram vas bilo. Covjek ne moze ni podnijeti reklamaciju.
Zdravo @Reglan,
Naša podrška je dostupna 24 h na brojeve 1360 ili 080031111.
Molimo Vas da u inbox dostavite korisničke podatke i precizirate koji je tačno problem prisutan.
Hvala na saradnji.
Zdravo @semsasuljakovic,
Ljubazno Vas molimo da nam dostavite korisničke podatke u inbox kako bi kolege iz Tima tehničke podrške izvršile provjeru.
Nema potrebe. Zato što se dešava na EON smart TV aplikaciji. Koristim je na 2 tv-a, na jednom sa svojim korisničkim podacima, a na drugom s burazovim podacima. On prijavljen u Sarajevu, ja u SBK. I dešava se samo na National Geographic, svi ostali kanali savršeno rade.
I nakon ovih informacija bila bi ludost reći da je problem s moje strane.
Želio bih da dodam još jedan uređaj na eon. Prije sam to nekako izgleda znao uraditi jer imam već aktivirana 3 uređaja ali sada neće pa neće. U stvari nemam pojma gdje da ukucam aktivacioni kod. Na telemach portalu kada kliknem na dodaj uredjaj izbaci mi već aktivirane uređaje ali nigdje da upišem aktivacioni kod za ovaj novi.
Jesu li oni išta mijenjali u zadnje vrijeme?
Hvala
kakabanja213 wrote: ↑06/06/2021 23:34
Želio bih da dodam još jedan uređaj na eon. Prije sam to nekako izgleda znao uraditi jer imam već aktivirana 3 uređaja ali sada neće pa neće. U stvari nemam pojma gdje da ukucam aktivacioni kod. Na telemach portalu kada kliknem na dodaj uredjaj izbaci mi već aktivirane uređaje ali nigdje da upišem aktivacioni kod za ovaj novi.
Hvala
Ako misliš na aktivaciju eon multiscreen, jednostavno se logujes na uređaju na kojem želiš sa korisničkim podacima. Ne postoji aktivacioni kod
Hvala
Ako imaš EON (ili Fiber EON/Trion EON) Duo ili Trio paket (kao i Duo ili Trio Grande Extra/Premium paket), imaš mogućnost da aktiviraš 1 Smart TV aplikaciju i 5 Multiscreen aplikacija.
Ako imaš EON TV paket, postoji mogućnost aktivacije jedne Smart TV aplikacije i 3 Multiscreen aplikacije.
U okviru Total TV ponude se ne može aktivirati Smart aplikacija, samo 3 Multiscreen aplikacije.
Jedino Smart TV aplikacija zahtijeva aktivaciju putem OTP koda.
Onda je vjerovatno do mene. Ma kupio sam iva chromecast i na njega skinuo eon aplikaciju. Kad se regidtrujem izbaci mi aktivacioni kod. Znaci to je smart tv aplikscija. Samim tim trebala bi da bude i ova druga. Hvala. Sad cu malo procackati.
madesa wrote: ↑05/06/2021 22:53
Pozdrav,zanima me kako u haustoru da se postavi kamera? Kolika je cijena po korisniku i da li treba neka saglasnost. Ima možda 10 stanova i jedno 7 ima telemach
Treba 51% potpisa korisnika Telemach-a u ulazu da se dostavi u Telemach i da se podnese zahtjev za ugradnju kamere.
Ugradnja kamere je besplatna, a prenos uživo (kamera ne podržava snimanje) se vrši putem analogne frekvencije C69.
Zdravo @semsasuljakovic,
Ljubazno Vas molimo da nam dostavite korisničke podatke u inbox kako bi kolege iz Tima tehničke podrške izvršile provjeru.
Nema potrebe. Zato što se dešava na EON smart TV aplikaciji. Koristim je na 2 tv-a, na jednom sa svojim korisničkim podacima, a na drugom s burazovim podacima. On prijavljen u Sarajevu, ja u SBK. I dešava se samo na National Geographic, svi ostali kanali savršeno rade.
I nakon ovih informacija bila bi ludost reći da je problem s moje strane.
Zdravo @semsasuljakovic,
Zaista ne možemo izvršiti provjeru ukoliko nam ne dostavite korisničke podatke.
Nadamo se da ćete se odazvati pozivu na saradnju.
Stojimo Vam na raspolaganju.
Hvala
Zdravo @kakabanja213
Molimo Vas da nam u inbox dostavite korisničke podatke kako bismo izvršili provjeru.
Pozdrav,ako može pomoć.Koristio sam Tidal prije nego je krenuo preko Telemach i odjavio plaćanje.Sada sam opet pokrenuo i prijavio aplikaciju preko Telemach ali nakon prijave opet me vraća na račun koji sam koristio kada sam plaćao karticom.Promjenio sam lozinku, ali neće.Šta da radim da koristim aplikaciju preko Telemach?Hvala.
sredzovic wrote: ↑07/06/2021 09:44
Pozdrav,ako može pomoć.Koristio sam Tidal prije nego je krenuo preko Telemach i odjavio plaćanje.Sada sam opet pokrenuo i prijavio aplikaciju preko Telemach ali nakon prijave opet me vraća na račun koji sam koristio kada sam plaćao karticom.Promjenio sam lozinku, ali neće.Šta da radim da koristim aplikaciju preko Telemach?Hvala.
Slobodno unesi e-mail koji si koristio s karticom i logiraj se sa lozinkom koju si tad koristio kad te Moj Telemach portal preusmjeri i bit će ti aktivirano automatski.
I ja sam tako aktivirao na isti mail na kojem sam koristio promo 30 dana preko kartice.
sredzovic wrote: ↑07/06/2021 09:44
Slobodno unesi e-mail koji si koristio s karticom i logiraj se sa lozinkom koju si tad koristio kad te Moj Telemach portal preusmjeri i bit će ti aktivirano automatski.
I ja sam tako aktivirao na isti mail na kojem sam koristio promo 30 dana preko kartice.
Ne da sam bijesan nemam rijeci. Zovu me da produzim ugovor. Nema arena i daju mi 20% manju cijenu za 18 mjeseci. Umjesto 50,5KM placacete 42KM. Ok,zvuci posteno ali sa Telemachom nema postenja.
Iako sam ugovor potpisao 28.5. meni za maj dolazi uzmjenjen racun gdje stoji cijena 49,5KM.
Pise 42KM plus PDV. Kao da dosad u racunu od 50,5KM nikad nisam placao pdv.
Strasno,prevara cista. Fino me objeđivali da cu dobijati 20% manje ako potpisem i onda na to stave pdv. Fuj jadno i bijedno. Pa placao sam i prije pdv nisam dobio nikakav popust a rekli su da cu dobiti jer nema arena.
Ljudi pazite se dobro
Van Halen wrote: ↑07/06/2021 11:12
Ne da sam bijesan nemam rijeci. Zovu me da produzim ugovor. Nema arena i daju mi 20% manju cijenu za 18 mjeseci. Umjesto 50,5KM placacete 42KM. Ok,zvuci posteno ali sa Telemachom nema postenja.
Iako sam ugovor potpisao 28.5. meni za maj dolazi uzmjenjen racun gdje stoji cijena 49,5KM.
Strasno,prevara cista. Fino me objeđivali da cu dobijati 20% manje ako potpisem i onda na to stave pdv. Fuj jadno i bijedno. Pa placao sam i prije pdv nisam dobio nikakav popust a rekli su da cu dobiti jer nema arena.
Ljudi pazite se dobro
Ako si potpisao akciju u toku mjeseca ili čak pri kraju, akcija je obračunata samo za dio dana za koje je važio novi ugovor.
Zbog toga prvi račun može biti veći, a kad daju popust, daje se na ukupnu cijenu.
Van Halen wrote: ↑07/06/2021 11:12
Ljudi pazite se dobro