M3 vristi
Jel ovo Melbourne crvena ili? E92 je jedan od najljepsih meni ikad.. Jos V8.. Nece BMW vise V8 u M3 stavljati
Z4 je isto dobra.. Imao kolega generaciju poslije, malo sam probao...
Hajde bit ce opet M neki.. Bolji
Moderators: _BataZiv_0809, anex
2008 god. Da melbourne red metallic. I unutra bio biege bambooBullet Tooth Tony wrote: ↑09/12/2020 20:28
M3 vristi![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ovo Melbourne crvena ili? E92 je jedan od najljepsih meni ikad.. Jos V8.. Nece BMW vise V8 u M3 stavljati![]()
Hajde bit ce opet M neki.. Bolji![]()
Dobra kombinacija.. Malo je teska za odrzavati ali dobra.. Taj Z4 je vazda bio ni tamo ni vamo.. Cijena mu je pala drama, nemam pojma za US ali u evropi je jeftin dosta..B6Redhell wrote: ↑09/12/2020 20:512008 god. Da melbourne red metallic. I unutra bio biege bambooBullet Tooth Tony wrote: ↑09/12/2020 20:28
M3 vristi![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ovo Melbourne crvena ili? E92 je jedan od najljepsih meni ikad.. Jos V8.. Nece BMW vise V8 u M3 stavljati![]()
Hajde bit ce opet M neki.. Bolji![]()
Vazda sam kontao da ce zbog v8 a vjerujem i da hoce u buducnosti biti kolekcionarski dragulj. Medjutim sada a i skora buducnost nazalost nista od tog. Na ovo trziste su napumpali ih prilicno veliki broj. Valjda zbog toga. Nikakvih mana nije imao. Jedino auto koje sam imao da bez obzira kako vozis isto trosi. Da li ga gnjavio ili gazio. Doduse prilazio je brojci od 100 hilj. Km. I mozda lezajevi na radilici su blizu zamjene mada se nije osjetilo.. Ovaj z4 malo je uzivancija ljeti. A ovako nista narocito... imam
Nekih sitnica jos sredjujem. Ne Znam hocu li ga zadrzavati duže vremena.
Odrzavanje je i bio donekle problem. Imao sam nekih ostalih stvari da sam morao rijesavati. Za z4 i ovdje cijene nisu nesto. Rani modeli cirka $5000 solidni. Ja nisam ni planirao niti razmisljao o ovom. Slucajno nisam mogao odbiti zbog cijene, a trebalo mi auto.Bullet Tooth Tony wrote: ↑09/12/2020 22:11 [
Dobra kombinacija.. Malo je teska za odrzavati ali dobra.. Taj Z4 je vazda bio ni tamo ni vamo.. Cijena mu je pala drama, nemam pojma za US ali u evropi je jeftin dosta..
Gdje ces cetverosjed kabrio.. Losa varijantaado-nekad-sampion wrote: ↑10/12/2020 14:21
Generalno se neko vrijeme vodim mislju u kabrioletu, recimo 4 cabrio ili mozda 6 cabrio.6 mi je malo ruzan i malo previse megalomanski za moje potrebe, a 4 jebe sto je tezak s hardtop. Oba jebe sto C i E klasa cabrio unutra izgledaju 10 godina svjezije.
![]()
uh sto me predje ko papir dupeado-nekad-sampion wrote: ↑10/12/2020 14:28 Za jedno 10-15 godina kad ti ovakve budu dovozili na popravak mozes i sam provjeriti.
Ma meni izgleda super ovaj stari 4 ali unutra vala i ne da budem iskren.Bullet Tooth Tony wrote: ↑10/12/2020 14:43Gdje ces cetverosjed kabrio.. Losa varijantaado-nekad-sampion wrote: ↑10/12/2020 14:21
Generalno se neko vrijeme vodim mislju u kabrioletu, recimo 4 cabrio ili mozda 6 cabrio.6 mi je malo ruzan i malo previse megalomanski za moje potrebe, a 4 jebe sto je tezak s hardtop. Oba jebe sto C i E klasa cabrio unutra izgledaju 10 godina svjezije.
![]()
.. Cak i M4 beze izgleda kao cabrio

Ma i ja sam bio 188. Ali poceo sam se smanjivati izgleda.ado-nekad-sampion wrote: ↑10/12/2020 14:21 Kako je dobra unutrasnjost u ovoj novoj trici, bas me cudi da nisu i u peticu i sedmicu ubacili.![]()
@B6Redhell
Dobar Z4.Ja bih uzeo sebi Z3 ili taj Z4 kao hobi auto, da imam prostora za takvo nesto. Radije Z3 doduse. Cudno mi to s prostorom. Koliko si visok? Kolega je imas Z3 Coupe 3.0, zvijerka mala, ja nisam imao problema sa svojih 188, doduse klaustrofobicno jeste, ali mislim da je vise takvo auto. Meni su Z generalno vrh, ovaj predzanji Z4 (E89 bi?) mi je bombona s onom izduzenom haubom, hardtopom i unutrasnjoscu klasika/moderna, uh.
![]()
Ja sam isjekao neki air scarf od plexiglass-a.Bullet Tooth Tony wrote: ↑10/12/2020 15:08 Ma kabrio je sminka.. I to ponekad.. Evo nek kaze @B6Redhell kad se moze koristi bez krova..
Ljeti u sumrak i u rano podne.. Negdje oko 10 , pola 11.. Sve drugacije je patnja.. Osim ako nema air scarf pa eto kao i kad je hladnije mozes...