Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#2901 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Tomahawk11 »

Rekao bih neš, al ne smijem :mrgreen:
al_akhisari

#2902 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by al_akhisari »

gilla wrote:
JThomas wrote:ali jeste, velikim dijelom. preciznije, radi egoističnog doživljaja pohvale i ljubomore (što otprilike dođe isto) od drugih žena... :mrgreen:
Netačno.
Poenta šminke i svega je manipulacija muškarcima kako bi obezbjedile sebi resurse, korist, usluge i u krajnjem slučaju potomstvo (što opet znači ekonomsku korist u vidu alimentacije ako dođe do razvoda).
Šminka im omogućuje da pucaju iznad svog levela u traženju partnera na smv skali.
Štikle izužuju noge, učvršćuju butine, izbacuju guzu za 40%, naglašavaju njihanje kukova tj. zaluđuju muškarce kako bi oko njih skakali i radili im usluge. Naravno nije ni nama mrsko vidjeti sve ovo.

Dalje šminka im omogućuju kada su mlađe da izgledaju zrelije a kada su starije da izgledaju mlađe, sve u cilju produženja biološkog sata i ponovo manipulacije. Muškarci su genetski navučeni na mlado žensko tijelo. Šminka im omogućuje barem prividno da smanje svoj ustarost za 5 godina. Muškarac kada se zacopa teško racionalno razmišlja. "Dama se ne pita za godine" je tajna šifra i značenje koje znaju samo žene.

Šminka je prividno naglašavanje plodnosti i napaljenosti kod žena kako bi se privukli muškarci. Žena u plodnim danima i kada je napaljena doživljava određene promjene. Usne postaju veće i modrije pred orgazam (za ovo služi karmin), krv se slije u obraze (rumenilo), opuštaju se živci oko očiju (sjena), olovka naglašava i povećava oči, podloga ujednačava tonus kože(aludiranje na zdravu i mladu kožu) itd.

Također šminka im omogućava da isto izgledaju (dakle napaljeno, atraktivno) tokom čitavog mjeseca a ne samo tokom plodnih dana. Prevedeno u savremenom svijetu mogu da manipuliši muškarcima konstantno i da se seksaju s kim žele i da su spremne u momentu kada naiđe kvalitetniji muškarac. Starog odbacuju.
:) volim reći da onaj ko je izmislio štikle, zaslužuje spomenik...od žena, ali i od nas :D
anchor85

#2903 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by anchor85 »

gilla wrote:
JThomas wrote:ali jeste, velikim dijelom. preciznije, radi egoističnog doživljaja pohvale i ljubomore (što otprilike dođe isto) od drugih žena... :mrgreen:
Netačno.
Poenta šminke i svega je manipulacija muškarcima kako bi obezbjedile sebi resurse, korist, usluge i u krajnjem slučaju potomstvo (što opet znači ekonomsku korist u vidu alimentacije ako dođe do razvoda).
Šminka im omogućuje da pucaju iznad svog levela u traženju partnera na smv skali.
Štikle izužuju noge, učvršćuju butine, izbacuju guzu za 40%, naglašavaju njihanje kukova tj. zaluđuju muškarce kako bi oko njih skakali i radili im usluge. Naravno nije ni nama mrsko vidjeti sve ovo.

Dalje šminka im omogućuju kada su mlađe da izgledaju zrelije a kada su starije da izgledaju mlađe, sve u cilju produženja biološkog sata i ponovo manipulacije. Muškarci su genetski navučeni na mlado žensko tijelo. Šminka im omogućuje barem prividno da smanje svoj ustarost za 5 godina. Muškarac kada se zacopa teško racionalno razmišlja. "Dama se ne pita za godine" je tajna šifra i značenje koje znaju samo žene.

Šminka je prividno naglašavanje plodnosti i napaljenosti kod žena kako bi se privukli muškarci. Žena u plodnim danima i kada je napaljena doživljava određene promjene. Usne postaju veće i modrije pred orgazam (za ovo služi karmin), krv se slije u obraze (rumenilo), opuštaju se živci oko očiju (sjena), olovka naglašava i povećava oči, podloga ujednačava tonus kože(aludiranje na zdravu i mladu kožu) itd.

Također šminka im omogućava da isto izgledaju (dakle napaljeno, atraktivno) tokom čitavog mjeseca a ne samo tokom plodnih dana. Prevedeno u savremenom svijetu mogu da manipuliši muškarcima konstantno i da se seksaju s kim žele i da su spremne u momentu kada naiđe kvalitetniji muškarac. Starog odbacuju.
Da, naš svijet se vrti oko muškaraca i plodnih dana. We are that shallow.
annoy

#2904 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Mogu li se sminkati i htjeti zadrzati jednog partnera? :cry:
Ili je to rezervirano samo za zene koje se ne sminkaju, jer kako staviti crveni ruz a ne biti drolja :-)
pukepuke

#2905 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

gilla wrote: Poenta šminke i svega je manipulacija muškarcima kako bi obezbjedile sebi resurse, korist, usluge i u krajnjem slučaju potomstvo (što opet znači ekonomsku korist u vidu alimentacije ako dođe do razvoda).
O ne, naša tajna je otkrivena! Mi to ništa nismo u stanju same sebi zaraditi i osigurati i sve što radimo, radimo da bismo si povećale udadbenu vrijednost.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2906 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Tomahawk11 »

pukepuke wrote:
gilla wrote: Poenta šminke i svega je manipulacija muškarcima kako bi obezbjedile sebi resurse, korist, usluge i u krajnjem slučaju potomstvo (što opet znači ekonomsku korist u vidu alimentacije ako dođe do razvoda).
O ne, naša tajna je otkrivena! Mi to ništa nismo u stanju same sebi zaraditi i osigurati i sve što radimo, radimo da bismo si povećale udadbenu vrijednost.
Nekad se to zvalo miraz :mrgreen:
JThomas

#2907 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by JThomas »

sve je to neodvojivo od takmičenja s drugim ženama.
meteorit135531

#2908 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by meteorit135531 »

Kakvo misljenje imate o muskarcu koji je nakon razvoda braka pokusao sebi prerezati veze te je zbog toga zavrsio na psihijatriji? 8-)
Zejnep

#2909 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zejnep »

meteorit135531 wrote:Kakvo misljenje imate o muskarcu koji je nakon razvoda braka pokusao sebi prerezati veze te je zbog toga zavrsio na psihijatriji? 8-)
:dajba:
seoBIH

#2910 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by seoBIH »

Steta sto nije uspio.
pukepuke

#2911 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

meteorit135531 wrote:Kakvo misljenje imate o muskarcu koji je nakon razvoda braka pokusao sebi prerezati veze te je zbog toga zavrsio na psihijatriji? 8-)
Razvod ga je preteško pogodio. Nadam se da je uspio shvatiti da ima života i poslije razvoda.
Euridika
Globalna šefica

#2912 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

anchor85 wrote:
gilla wrote:
Netačno.

Da, naš svijet se vrti oko muškaraca i plodnih dana. We are that shallow.
:thumbup:
pukepuke wrote:
:thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#2913 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

moonca wrote:
pukepuke wrote: Grozan je, a još su gori ovi oko njega što šute i mule. Jedan je reagirao i to samo kad je ovaj postao baš agresivan, pa ga je opet pustio da maltretira ženu.
Mislim da ranije nije trebalo reagovati. Jer, da je radnica bila u mogucnosti rijesiti problem u njegovu korist, on bi se smirio.
No,posto je poceo lupati-trebali su ga zadrzati dok policija ne dodje je je unistio dio inventara, kao i vrijedjanje radnice.
Mislim da ga je trebalo zaustaviti odmah, i to obezbjeđenje da ga zaustavi, a ne druge mušterije. Niko se nema pravo ovako iživljavati nad drugim, bez obzira šta je povod njegovog izljeva bijesa. I reklamiranje usluge se treba obaviti civilizirano. Uostalom, ta cura je obična radnica, nije gazdarica, ne pita se ni nju za uslove prodaje i isporuke usluge. A on njoj 5 minuta psuje majku, naziva je kurvom i ostalim pogrdnim imenima, još joj na kraju prijeti da će je udariti :shock: ??!
Ovo je samo pokazatelj koliko smo mi na Balkanu još uvijek primitivni. :(
moonca

#2914 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Euridika wrote:
moonca wrote:
pukepuke wrote: Grozan je, a još su gori ovi oko njega što šute i mule. Jedan je reagirao i to samo kad je ovaj postao baš agresivan, pa ga je opet pustio da maltretira ženu.
Mislim da ranije nije trebalo reagovati. Jer, da je radnica bila u mogucnosti rijesiti problem u njegovu korist, on bi se smirio.
No,posto je poceo lupati-trebali su ga zadrzati dok policija ne dodje je je unistio dio inventara, kao i vrijedjanje radnice.
Mislim da ga je trebalo zaustaviti odmah, i to obezbjeđenje da ga zaustavi, a ne druge mušterije. Niko se nema pravo ovako iživljavati nad drugim, bez obzira šta je povod njegovog izljeva bijesa. I reklamiranje usluge se treba obaviti civilizirano. Uostalom, ta cura je obična radnica, nije gazdarica, ne pita se ni nju za uslove prodaje i isporuke usluge. A on njoj 5 minuta psuje majku, naziva je kurvom i ostalim pogrdnim imenima, još joj na kraju prijeti da će je udariti :shock: ??!
Ovo je samo pokazatelj koliko smo mi na Balkanu još uvijek primitivni. :(
Nismo primitivni -ni vise ni manje od ostalih.

Moje iskustvo mi govori da sa par pravih rijeci -vrlo brzo smiris ovakve osobe. Mozda ne uvijek , ali pokusaj je vrijedan.
Koliko puta sam sebi rekla--dobro je da nisi reagovala-- nevjerovatno koliko je naroda na 'kojekakvim terapijama', da zbilja nisu ni svjesni kako se ponasaju. Shvatim to kada ih ponovo vidim i kroz komunikaciju, i drugu situaciju, su sasvim nesto drugo.

No, fizicki obracuni su nesto drugo.
Euridika
Globalna šefica

#2915 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

moonca wrote:Nismo primitivni -ni vise ni manje od ostalih.

Moje iskustvo mi govori da sa par pravih rijeci -vrlo brzo smiris ovakve osobe. Mozda ne uvijek , ali pokusaj je vrijedan.
Koliko puta sam sebi rekla--dobro je da nisi reagovala-- nevjerovatno koliko je naroda na 'kojekakvim terapijama', da zbilja nisu ni svjesni kako se ponasaju. Shvatim to kada ih ponovo vidim i kroz komunikaciju, i drugu situaciju, su sasvim nesto drugo.

Drugi narodi su dobro 'dopingovani', pa svoje nasilje ne ispoljavaju baš toliko javno (govorim za civilizirani svijet).

Nije baš pravilo da ovakvu mušteriju možeš smiriti. Iz mog (radnog) iskustva, ne ide to tako (a isto obuhvata i dodir s šalterskim poslom).
moonca

#2916 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Euridika wrote:
moonca wrote:Nismo primitivni -ni vise ni manje od ostalih.

Drugi narodi su dobro 'dopingovani', pa svoje nasilje ne ispoljavaju baš toliko javno (govorim za civilizirani svijet).

Nije baš pravilo da ovakvu mušteriju možeš smiriti. Iz mog (radnog) iskustva, ne ide to tako (a isto obuhvata i dodir s šalterskim poslom).
Salterski posao je jedan od tezih.
Tacno, kod nas je razlika ,sto se svi sada vadimo na 'rat' i poslijeratno mentalno stanje. TO SE UVELIKO ISKORISTAVA.

No, video je potresan - ne znam, sada je lako analizirati, no u ovakvim momentima smo zateceni,zaledjeni.
triconja

#2917 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by triconja »

Sta se ima misliti, nesposoban covjek ne moze da izvrsi tako prostu radnju da ga ne ufate :izet: .
triconja

#2918 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by triconja »

sherbett wrote:
triconja wrote:
Sta se ima misliti, nesposoban covjek ne moze da izvrsi tako prostu radnju da ga ne ufate :izet: .
Da.. bas za to trebaju posebne sposobnosti, zheno :mrgreen:
Bio sam zensko par mjeseci u periodu razvoja u stomaku, valjda se to pika :lol: .
pukepuke

#2919 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

sherbett wrote:
pukepuke wrote:
Razvod ga je preteško pogodio. Nadam se da je uspio shvatiti da ima života i poslije razvoda.
Sto si vako samilosna? :shock:
Neke mi stvari jednostavno nisu za zezanciju.
jao_situacije

#2920 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by jao_situacije »

šta više boli menstruacija ili zub

to me uvijek zanimalo, ali me sramota bilo pitati žene uživo
pukepuke

#2921 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

jao_situacije wrote:šta više boli menstruacija ili zub

Zub, pobogu, da su menstrualni bolovi tako jaki, sve bismo bile na bolovanju svaki mjesec. Ima ekstremnih slučajeva, sa mnom je studirala cura kojoj je menstruacija značila padanje u nesvijest i odlazak na hitnu, ima žena koje moraju popiti nešto (više) protiv bolova ali kod većine je to izdrživo.
Zejnep

#2922 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zejnep »

:lol:
Kako koju ženu. Individualno potpuno.
annoy

#2923 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

to dvoje je neusporedivo
zub boli puno više, i rekla bih, neugodnije, od menstrualnih grčeva, koji za većinu žena nisu neki veliki problem, krkneš tabletu i gotovo
one jadnice što se stvarno pate za vrijeme menstruacije su u manjini
otkud ideja u glavama muškaraca da žene masovno umiru od bolova za vrijeme menstruacije :D zar toliko kukamo
annoy

#2924 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Meni nema gore od onog kuckanja boli u zubu :cry: evo sva sam se naježila

Kod menstruacije bolovi su mi najmanji problem, za to ima tableta, mene više nerviraju neke druge stvari :roll:
zoomba

#2925 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by zoomba »

Jeste isvetoljubive kad vas muskarac odbije?
Post Reply