Pariz

Post Reply
sahara1428

#2901 Re: Pariz

Post by sahara1428 »

Freamon Lester wrote:
sahara1428 wrote:
Freamon Lester wrote:Ukratko Holande veli da ce svi koji budu radikalni ici kucama. Zabranice povratak kuci bez obzira ima li neko drzavljanstvo ili ne. Ubrzana deportacija radikalnih osoba bez drzavljanstva. Od EU trazi nekakve zakone o jacoj kontroli trgovine oruzijem, jace kontrole na granicam Sengena.
Koji su principi i pravila po kojima ce određivati ko je radikalan a ko nije, a šta će sa rođenim Francuzom???

Po nekim istraživanjima većina muslimana Evrope bi uvela šerijat u Evropi da može, hoće li sada biti kao s jevrejima...by the way eno rabin već veliča napade pravdajući ih postupkom Francuza prema jevrejima u toku 2. svjetskog

Baruština :run:
Ako si naturalizovani gradjanin i glumis budalu oduzece ti drzavljanstvo i poslati te kuci. Ako si rodjeni Francuz tj. druga generacija imigranata i glumis budalu ides u zatvor. Ako si dosao kao izbjeglica i glumis budalu ides kuci.

"Podcrtao je" da Francuska nije u ratu sa Islamom vec sa uvrnutom dzihadistickom ideologijom na koju se primaju ne samo ljudi na Bliskom istoku vec i u Evropi.
a kada su mi i mama i tata bijeli Francuzi, linija mi je ko u "čistunca" šta ću onda, bemti zakone ala Nirnberški zakoni

nisu u ratu sa islamom ko onomad kada su haračili po sjeveru Afrike...ovisi kakav islam žele, svaka će država htjeti islam po svojoj mjeri, što mi je i logično, ali to će sve moći odrađivati dok imaju snage...
Freamon Lester

#2902 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

Dozer wrote:...
A ovaj napad je izvela Le Pen? Tebi kad rucak zena napravi ti mislis da je to zavjera da se udebljas i srcani dobijes...
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#2903 Re: Pariz

Post by Bobi »

Komi dragi to smo jučer vazdan gledali :D
Freamon Lester

#2904 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

sahara1428 wrote: a kada su mi i mama i tata bijeli Francuzi, linija mi je ko u "čistunca" šta ću onda, bemti zakone ala Nirnberški zakoni

nisu u ratu sa islamom ko onomad kada su haračili po sjeveru Afrike...ovisi kakav islam žele, svaka će država htjeti islam po svojoj mjeri, što mi je i logično, ali to će sve moći odrađivati dok imaju snage...
Da pojednostavim. Ako smatras da je Islam ono sto ISIL radi ides kuci. Ako smatras da je Islam ono sto Reis Kavazovic tvrdi da jeste onda ti je siroka Francuska.

Edit: ili jos bolje...Ako smatras da je Islam ono sto Bilal Bosnic predstavlja ides kuci. Ako smatras da je Islam ono sto Reis Kavazovic tvrdi da jeste onda ti je siroka Francuska.
Ali Kemal

#2905 Re: Pariz

Post by Ali Kemal »

Dozer wrote:Ne znam da li je neko to vec primijetio ili komentarisao, ali meni je prilicno degutantan ovaj "dan zalosti" radi desavanja u Parizu...

Zasto je dan zalosti radi toga, a nije bio, recimo, kada su ti isti hajvani pobili 200 djece u Siriji? Ne, to je bila smao agencijska vijest, i nista vise...
Ah, da...zaboravio sam da je zivot bilo kojeg Evropljanina neuporedivo bitniji od zivota bilo koga na Bliskom istoku ili u Africi...
Na ovoj planeti danas vlada takvo licemjerje, da je to naprosto tesko uopste i zamisliti, a kamoli povjerovati....
Na prvi pogled si u pravu, ali i nisi, jer BiH je dio Evrope i ovde se ne radi samo o pukim ljudskim zrtvama, nego je to napad i na evropsku civilizaciju, nacin zivota, svaki tip slobode pojedinca i slicno.
Dakle nije samo prebrojavanje zrtva, nego i pozadina iza toga. Generalno mnogo je veci uticaj na BiH teror u Parizu, nego u Bejrutu ili Bagdadu.
Mi dijelimo civilizacijske vrijednosti sa Parizom, ne sa Bagdadom, mi pripadamo evropskom civilizacijskom krugu, a na civilizaciji Bliskog istoka.
Mojih 5 centi.
sahara1428

#2906 Re: Pariz

Post by sahara1428 »

Freamon Lester wrote:
sahara1428 wrote: a kada su mi i mama i tata bijeli Francuzi, linija mi je ko u "čistunca" šta ću onda, bemti zakone ala Nirnberški zakoni

Da pojednostavim. Ako smatras da je Islam ono sto ISIL radi ides kuci. Ako smatras da je Islam ono sto Reis Kavazovic tvrdi da jeste onda ti je siroka Francuska.

Edit: ili jos bolje...Ako smatras da je Islam ono sto Bilal Bosnic predstavlja ides kuci. Ako smatras da je Islam ono sto Reis Kavazovic tvrdi da jeste onda ti je siroka Francuska.
ama šta ćemo sa "čistuncom" Francuzom :D , valjda će neko uložiti amandman :izet:
beniciodeltoro

#2907 Re: Pariz

Post by beniciodeltoro »

Dozer wrote:Ne znam da li je neko to vec primijetio ili komentarisao, ali meni je prilicno degutantan ovaj "dan zalosti" radi desavanja u Parizu...

Zasto je dan zalosti radi toga, a nije bio, recimo, kada su ti isti hajvani pobili 200 djece u Siriji? Ne, to je bila smao agencijska vijest, i nista vise...
Ah, da...zaboravio sam da je zivot bilo kojeg Evropljanina neuporedivo bitniji od zivota bilo koga na Bliskom istoku ili u Africi...
Na ovoj planeti danas vlada takvo licemjerje, da je to naprosto tesko uopste i zamisliti, a kamoli povjerovati....

Takodjer, ako neko nije upratio, mi smo vec odavno zagazili u WWIII. Tacnije on traje vec 14 godina, a zapocela ga je "kolijevka demokratije", tj. A(Ce)merika, i to sa ni za milimetar razlicitim ciljevima od onih kakve su imali, recimo, nacisti s Hitlerom na celu - dokopati se tudjeg bogatstva preko pokoravanja drugih nacija i naroda, a u pozadini svega toga se konstantno provlaci identicno vjekovno sranje i uzrok vecine nepravdi na planeti tokom zadnjih 20 vijekova - vjera.

Kako je sve pocelo? Pa, ko ni to nije upratio, sve je zvanicno pocelo sa 9/11 (2001), a nezvanicno dosta ranije, kada su Britanci preko svog agenta pokrenuli vehabijski pokret u Saudiji, a zatim Amerikanci obucili i pripremili "prvog" teroristu svijeta - saudijca Bin Ladena.
Time je pripremljen "teren" za sve ovo sta danas gledamo, slusamo i dozivljavamo (mi ne direktno, jos...), a svim tim i dalje uredno upravljaju - Ameri. Naravno, uz pomoc svojih partnera GB, DE i FR.
Eh, sad im se to malo otelo iz ruku i kontrole jer su se, izgleda, malo preracunali. Mislili su kreirati neke lokalne sukobe tu i tamo, a kako bi se dokopali raznih vrijednosti bitnih njima (Afganistan i mak, a onda i Irak, Libija i Sirija s naftom), ali su, ocito, previdjeli da bi to moglo otici i dalje i da bi mase ljudi mogle sve to shvatiti na "malo" drugaciji nacin. I, kako to obicno u zivotu bude - onaj ko drugom jamu kopa, sam u nju pada.

Evo i malo hronologije, za neupucene (ili one koji ne znaju sabirati):
Desavanje 1 - zvanicno
11.9.2001. - WTC i Pentagon. Avioni se obrusavaju na WTC i Pentagon, pri cemu se WTC rusi, a Pentagon trpi veliku stetu. Mrtvih u hiljadama. U roku od samo 24h(?!) FBI i CIA objavljuju imena otmicara/terorista koji su pilotirali i veze ih za novu islamsku teroristicku organizaciju Al-Qaedu na cijem je celu Osama Bin Laden. Ubrzo nakon toga se pumpa nacionalni ponos i zelja za osvetom, cime se otvaraju vrata za naredni korak, tj. proglasavanje "Rata protiv terorizma".
Pozadina
WTC neboderi se ruse, a izjave desetina svjedoka o naknadnim eksplozijama u nizu koje su prethodile rusenju, zanemaruju se. Istovremeno, rusi se i zgrada naziva WTC 7, ali - u nju nije udario ni jedan avion...zasto se srusila? Svjedoci se opet zanemaruju, ali ipak se naknadno pojavljuju razni privatni snimci koji nedvosmisleno pokazuju kako se WTC7 srusio. Koga zanima - https://www.youtube.com/watch?v=Zv7BImVvEyk
Istovremeno sa zvanicnim optuzbama Osame Bin Ladena za terorizam i napad na US (kojeg su, inace, "trazili' jos od 1999), vlada US tajno posebnim avionom izmjesta Osaminu porodicu iz SAD-a i prebacuje ih u Saudiju.
Nekoliko mjeseci nakon svega, Italijanski novinari prave istrazivanje i pronalaze svih 7 optuzenih "terorista pilota" u raznim zemljama svijeta, kao zive i zdrave, i to kao pilote koji rade za razne kompanije. I ovo se zanemaruje (mislim da ima i to na YT, mrsko mi traziti).

Desavanje 2 - zvanicno
10/2001 - U ekspresno organizovanoj akciji (svega mjesec dana nakon WTC-a?!), US i GB napadaju Afganistan, kao leglo terorizma i Osaminu bazu, i vrlo brzo zauzimaju sve strateske pozicije. Time pocinje rat u Afganistanu koji traje vec 14 godina.
Pozadina
Uvodjenje "demokratije" u Afganistan i "borba" protiv terorizma je podrazumijevalo ucetverostrucavanje kolicine zasadjenog maka, sto je osnovna sirovina za heroin. Kako to ne kontrolisu nikakvi Talibani, nije pretesko zaljuciti ko to zaista kontrolise i time upravlja.

Desavanje 3 - zvanicno
2003 - Pod opravdanjem "pomaganja Al-Qaedi", ali i radi "posjedovanja hemijskog oruzja" koje teroristi mogu i zele upotrijebiti protiv US i svijeta, Amerika napada Irak. Vrlo brzo svrgavaju Saddama i osvajaju zemlju, a zatim krece "uvodjenje demokratije", pri cemu se i danas vode teske bitke oko nekim mjesta u kojima su "pobunjenici".
Pozadina
Hemijsko oruzje nikada nije pronadjeno, demokratija nikada zaista nije uvedena u Irak, a zalihe nafte u Americi su se od ulaska u Irak ucetverostrucile i sada su dovoljne za podmirivanje US potreba za naftom tokom naredne dvije decenije, pri cemu se prirodne zalihe US nafte ne diraju i ne racunaju u to. Iracka nafta se i dalje pumpa i zavrsava u Americi.

Desavanje 4 - zvanicno
2011 - US vojno intervenisu u Libiji radi "diktatorskog rezima" i radi pomoci pobunjenicima protiv tog rezima.
Pozadina
Gadafi je trazio od US da mu isplate dug od oko 300 milijardi US$ za naftu.

Desavanje 5, i pozadina - Sirija
Zadnji korak u svemu pobrojanome je bio da se destabilizuje i taj dio regiona, koji je najblizi Izraelu, a kako bi se istovremeno planski oslabila EU.
Kako to funkcionise, vidimo svi. Stotine hiiljada izbjeglica koje hrle u Evropu uzrokuju zatvaranje granica, sto je direktna destabilizacija EU, ekonomski problemi i slabljenje iste te EU, pojacavanje nesuglasica medju clanicama EU (GB vec najavljuje svoj izlazak), sto opet vodi jacanju dolara u odnosu na EU.

Mogu ovako jos ovoliko, ali mislim da je poenta vise nego jasna...
Btw, Amerika je danas najzaduzneija drzava na planeti, sa skoro 2 triliona dolara vanjskog duga... Pametnom dosta...
:thumbup:
Ali neki će ignorisati ovaj odličan komentar, neće ni pročitati čestito šta si mislio i krenut će ono standardno jer na ovim temama je odzvoljeno samo Rest in Peace pisati a nikako analizirati i svojom glavom misliti
Zašto pominješ djecu u Siriji na temi o Parizu? (sa tim ukazuješ na dvoličnost zapada a u isto vrijeme daješ do znanja da ISIL ne može zastupati islam jer su najveće žrtve muslimani)
Zašto pominješ Irak na temi o Parizu? (sa tim daješ do znanja da svako zašto ima svoje zato i da ne možemo pričati o Parizu kao da smo juče postali na ovaj svijet nego moramo sagledati the bigger picture)
"Zašto pominješ način rušenja WTC i pominješ nelogičnosti a smeta ti kada neko okrivi naše za Markale?"
Velika je razlika ako Srbi jednostavno pominju da smo mi krivi za Markale da bi dobili simpatije zapada iako je ustanovljeno od više stručnih lica odakle je se gađalo a drugo je kada više stručnih lica ukazuje na nelogičnosti kod 11.9 i suprotna strana ih čak ne može demantovati.
Uglavnom svaka čast, puno ključnih stvari napisano u samo jednom postu
animals

#2908 Re: Pariz

Post by animals »

Kako je lako manipulirati ljudima
kad je Merkel pozelila dobrodoslicu izbjeglicama, poceli su se utrkivati javne licnosti,
ko ce vise da podrzi izbjeglice, od propali glumaca, do nekakvi propali javni licnosti..
ne sto su im drage izbjeglice, vec da sebi podignu rejting..
sad ovo sa Francuskom zastavom..
vecina izginuli su mladi ljudi,i prica ce trajati par dana, i nestat ce..
zalit ce ih iskreno samo njihovi najblizi..
a ove islamske ekstremiste uzgajaju same Evropske drzave, jer ne cine nista da bi se ti
sankcionisali u korijenu..
problem su radikalni Imami, koji u Evropskim dzamijama, sustavno zagadjuju mlade svojom
radikalnom propagandom..znaju to sve policije, ali niko nista ne cini dok se nesto ne desi..
mirza_15

#2909 Re: Pariz

Post by mirza_15 »

Zapad je destabilizaciom bliskog istoka sto direktno, sto indirektno prouzrakovao milione mrtvih. U Iraku nije zabiljezen ni jedan bombaski napad dok Ameri nisu uveli svoju "demokratiju" trazeci oruzje za masovno unistenje kojeg nije bilo. Pravno je ta jednostrana akcija bila klasicna agresija kojom su amerikanci direktno pobili sestocifren broj ljudi. Indirektno ko zna. Naravno, iza svega je stajao americki interes ili krace receno pljacka tudjih resursa. Onda se desio Gadafi i Libija. Naoruzali se pobunjenici, digli avioni... Povod? Ja ga se cak i nesjecam. Stvarni razlozi su isti kao i u Iraku. Isti recept je pokusan i u Siriji, ali Asad ima mocne saveznike pa se "drzi". Pri svemu tome je stvoren IS. Direktno ga je stvorio Zapad finansiranjem i pomaganjem "umjerenih pobunjenika." Da li je danas IS bas onakav kakav je Zapad zelio da on bude ili je sve izmaklo kontroli je dobro pitanje. Medjutim, Zapad je odgovoran za milione mrtvih i sranje u do jucer ekonomski tri stabilne drzave. Zapad je direktno odgovoran za pomaganje radikalizma radi vlastitih ekonomskih ciljeva. I sada se cude sto im se to vraca u vlastito dvoriste. Sto se tice IS zar postoji neko ko misli da se ne moze razvaliti za dvije sedmice? Moze, ali to nije cilj. Razvalili su Sadama, Gadafija pa kako nece moci taj cirkus od drzave? Ali hebi ga, ako razvale IS Asad ce odnijeti pobjedu, a onda si dzaba krecio. IS je i dalje interes Zapada. Kada prestane to biti razmontirace ga za dvije sedmice.
Freamon Lester

#2910 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

Ali Kemal wrote:

Na prvi pogled si u pravu, ali i nisi, jer BiH je dio Evrope i ovde se ne radi samo o pukim ljudskim zrtvama, nego je to napad i na evropsku civilizaciju, nacin zivota, svaki tip slobode pojedinca i slicno.
Dakle nije samo prebrojavanje zrtva, nego i pozadina iza toga. Generalno mnogo je veci uticaj na BiH teror u Parizu, nego u Bejrutu ili Bagdadu.
Mi dijelimo civilizacijske vrijednosti sa Parizom, ne sa Bagdadom, mi pripadamo evropskom civilizacijskom krugu, a na civilizaciji Bliskog istoka.
Mojih 5 centi.
Znas koliko prosjecnom "osvjestenom", "sve je zavjera", "mrski zapad" forumasu puca neka stvar za Bejrutom taman toliko da je na temi Libanon (Da je Bejrut je glavni grad Libanona, a ne drzava kako pojedini vec opisani forumasi vole napisati) od 12.11. napisano 16 postova. A od kad postoji tema 85. postova. Ljudi pregrmise desetine napada, ubili im premijera, imali mini gradjanski rar, napao ih Izrael... Sve skupa 85 postova. Ali kad Bosnji zasmeta sto se ljudi ujedinili da kozojebe osude onda izvuce supljak "sto se niste tako ujedinili za Bejrut" i slicne budalastine. I to je upravo ono sto tvrdim stalno klasicno relativiziranje masakra u Parizu uz pritajeno simpatiziranje pocinitelja.
Last edited by Freamon Lester on 16/11/2015 17:33, edited 1 time in total.
Freamon Lester

#2911 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

mirza_15 wrote:Zapad je destabilizaciom bliskog istoka sto direktno, sto indirektno prouzrakovao milione mrtvih. U Iraku nije zabiljezen ni jedan bombaski napad dok Ameri nisu uveli svoju "demokratiju" trazeci oruzje za masovno unistenje kojeg nije bilo. Pravno je ta jednostrana akcija bila klasicna agresija kojom su amerikanci direktno pobili sestocifren broj ljudi. Indirektno ko zna. Naravno, iza svega je stajao americki interes ili krace receno pljacka tudjih resursa. Onda se desio Gadafi i Libija. Naoruzali se pobunjenici, digli avioni... Povod? Ja ga se cak i nesjecam. Stvarni razlozi su isti kao i u Iraku. Isti recept je pokusan i u Siriji, ali Asad ima mocne saveznike pa se "drzi". Pri svemu tome je stvoren IS. Direktno ga je stvorio Zapad finansiranjem i pomaganjem "umjerenih pobunjenika." Da li je danas IS bas onakav kakav je Zapad zelio da on bude ili je sve izmaklo kontroli je dobro pitanje. Medjutim, Zapad je odgovoran za milione mrtvih i sranje u do jucer ekonomski tri stabilne drzave. Zapad je direktno odgovoran za pomaganje radikalizma radi vlastitih ekonomskih ciljeva. I sada se cude sto im se to vraca u vlastito dvoriste. Sto se tice IS zar postoji neko ko misli da se ne moze razvaliti za dvije sedmice? Moze, ali to nije cilj. Razvalili su Sadama, Gadafija pa kako nece moci taj cirkus od drzave? Ali hebi ga, ako razvale IS Asad ce odnijeti pobjedu, a onda si dzaba krecio. IS je i dalje interes Zapada. Kada prestane to biti razmontirace ga za dvije sedmice.
Sta vas rusofila u drzavnim sluzbama radi to je cudo... :lol:
TomANDJerry

#2912 Re: Pariz

Post by TomANDJerry »

Nevjerovatna je kolicina truda koji se ulaze od ljudi koji su jedva srednju zavrsili da nadju nacine kako da popljuju zrtve u Francuskoj. To se odjednom interusuju za Francusku kolonijalnu vlast u Africi (iako su od Historije mozda za Hitlera culi) , odjednom se brinu za Palestince (a vjerovatno Palestinu ne znaju ni na mapi pokazati) , odjednom se brinu za sve moguce teroristicke napade ranije (iako ih dosad nije zanimalo i otvoreno su govorili da ih boli briga)

Nije mi jasno zasto , jesmo li mi losi ljudi pa ne mozemo suosjecati sa drugima ili smo toliko glupi da ja ne mogu povjerovati da neko moze biti toliko glup
sahara1428

#2913 Re: Pariz

Post by sahara1428 »

TomANDJerry wrote:Nevjerovatna je kolicina truda koji se ulaze od ljudi koji su jedva srednju zavrsili da nadju nacine kako da popljuju zrtve u Francuskoj. To se odjednom interusuju za Francusku kolonijalnu vlast u Africi (iako su od Historije mozda za Hitlera culi) , odjednom se brinu za Palestince (a vjerovatno Palestinu ne znaju ni na mapi pokazati) , odjednom se brinu za sve moguce teroristicke napade ranije (iako ih dosad nije zanimalo i otvoreno su govorili da ih boli briga)

Nije mi jasno zasto , jesmo li mi losi ljudi pa ne mozemo suosjecati sa drugima ili smo toliko glupi da ja ne mogu povjerovati da neko moze biti toliko glup
Je li to Dozer bio loš učenik :-D
Margita81

#2914 Re: Pariz

Post by Margita81 »

Samo deportovat. Ako se nadju dokazi o planiranju napada slat kuci i njih i familiju.
Stvorit atmosferu gdje ce ih njihovi bliznji prijavljivati.
Nista demokratija i govna, ovo je rat.
mirza_15

#2915 Re: Pariz

Post by mirza_15 »

Freamon Lester wrote:
Sta vas rusofila u drzavnim sluzbama radi to je cudo... :lol:
Tvoj komentar sa mojim nidje veze. Veliki se igraju na teritoriji malih i pokazuju misice, a narod u tim drzavama je kolateralna steta. Jedan od tih velikih je i Rusija i ne sumnjam da bi radili isto da je omjer snaga drugaciji. Dakle, fulio si citav fudbal.

Usput, firma u kojoj ja radim nije drzavna sluzba :mrgreen:
TomANDJerry

#2916 Re: Pariz

Post by TomANDJerry »

sahara1428 wrote:
TomANDJerry wrote:Nevjerovatna je kolicina truda koji se ulaze od ljudi koji su jedva srednju zavrsili da nadju nacine kako da popljuju zrtve u Francuskoj. To se odjednom interusuju za Francusku kolonijalnu vlast u Africi (iako su od Historije mozda za Hitlera culi) , odjednom se brinu za Palestince (a vjerovatno Palestinu ne znaju ni na mapi pokazati) , odjednom se brinu za sve moguce teroristicke napade ranije (iako ih dosad nije zanimalo i otvoreno su govorili da ih boli briga)

Je li to Dozer bio loš učenik :-D
Ma razumijem da ima onih koji su vise upuceni u temu pa opet ne zele da izraze saucesce , ali govorim kako velika kolicina manje-vise nepismenog naroda odjednom pocinje da razotkriva najvece zavjere masona , cia-e , mossada samo da omalovazava zrtve
breuer

#2917 Re: Pariz

Post by breuer »

Pa, ne znaju kad je i nema. :D
Freamon Lester

#2918 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

TomANDJerry wrote:
Ma razumijem da ima onih koji su vise upuceni u temu pa opet ne zele da izraze saucesce , ali govorim kako velika kolicina manje-vise nepismenog naroda odjednom pocinje da razotkriva najvece zavjere masona , cia-e , mossada samo da omalovazava zrtve
Nemoj tako. Da nije bilo napada u Parizu i da je narod pisao o Bejrutu na temi bi dominirala prica o zlim Sitima i kako su oni davno posijali, a sad zanju ono sto su posijali. Znam ja nas, jebo ti nas...
insomnia78

#2919 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

'nači...
http://www.mojportal.ba/novost/221467/M ... tajne-sile
:-) :lol: :lol: :lol:
Svetske velicine
ne tonu u praznine
ode i moj Rajko
jadna ti sam majko
Freamon Lester

#2920 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

insomnia78 wrote:'nači...
http://www.mojportal.ba/novost/221467/M ... tajne-sile
:-) :lol: :lol: :lol:
Svetske velicine
ne tonu u praznine
ode i moj Rajko
jadna ti sam majko
Urota nema sta. Zrel za vandredni ljekarski...
salik79

#2921 Re: Pariz

Post by salik79 »

Moze li mi neko objasniti zasto na radio stanicama sirom EU pici pop muzika, recimo na BBC radio pravi dernek danas bio, a kod nas cijeli dan samo ozbiljna/klasicna muzika?! :-?
insomnia78

#2922 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

Ne daju vam tajne sile bezbeli
kakavdanakneiskustvu

#2924 Re: Pariz

Post by kakavdanakneiskustvu »

salik79 wrote:Moze li mi neko objasniti zasto na radio stanicama sirom EU pici pop muzika, recimo na BBC radio pravi dernek danas bio, a kod nas cijeli dan samo ozbiljna/klasicna muzika?! :-?

kod nas je dan zalosti,evo i u hrvatskoj je isto tako
salik79

#2925 Re: Pariz

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:Ne daju vam tajne sile bezbeli
Fakat me interesuje u cemu je fol, ili samo mi zalimo? Navodno smo se prikljucili Danu zalosti u cijeloj EU...
Post Reply